Vakre og velstelte hender - et kort av hvilken som helst jente, uansett hvilken alder hun var. Interessant, er det en oppfatning blant menn: kvinnens alder kan bestemmes på sine hender enn de vakre, så det er yngre.
Tilgjengelig og det beste virkemidlet for å fjerne neglebåndet

 Hver av det smukke kjønn vet at å ta vare på dine hender og negler - det er vanskelig, og krever konstant oppmerksomhet og tid til å virkelig se pene fingre og vakker, tar det nesten hver dag, rasp negleplaten, og overvåke statusen til skjellaget.
 Hva skjellaget? Denne dannelsen av overflødig hud rundt neglen, som skal hindre inntrenging av ulike infeksjoner og bakterier i neglesengen.

 På den ene siden er det nødvendig, men på den annen side, hvis du ikke bryr seg og ikke overvåke vekst, kan det hemme veksten av negleplaten, crack, holder seg til spiker og lage en ganske ubehagelig syne, ute av noe som over tid kan med ' vises hatske grader og ulike sår.
 Selv den lyse og fargerike maling kan ikke skjule preparerte neglebånd, ødelegger det raskt helhetsinntrykket av de kvinnelige fingrene, det er derfor det er viktig å gi den grunn oppmerksomhet.
Tilgjengelig og det beste virkemidlet for å fjerne neglebåndet

 Selvfølgelig, hvis du er vant til å bare gjøre en manikyr i salongen, deretter på skjellaget kan ikke overleve, men de jentene som sparer tid og penger, er det viktig å vite hvordan du fjerner neglebåndene hjemme.
 Totalt er det to måter å fjerne skjellaget, en "europeisk" manikyr og klassisk manikyr.

 Det siste alternativet innebærer å fjerne overflødig hud med spesiell nozhnychek (omskjæring), derav navnet tre ganger - manikyr. Men den europeiske versjonen - mer moderne, det innebærer ikke kutte keratinized skjellaget og utført med hjelp av spesialverktøy.
 Det beste virkemidlet for å fjerne skjellaget slik at på rekordtid få den perfekte manikyr, men det har ikke noe å beskjære og derfor ekskludert risikoen for infeksjon og alle slags ubehag under behandlingen av negler.

 Hva gjør den europeiske manikyr?


 Teknologi kanter manikyr innebærer bruk av spesialverktøy og betyr: gel (væske, krem ​​cuticle remover, cuticle stick vidsunennya, spesiell olje for å bremse veksten, og andre ting, fleece, Emery, servanter og mykgjørende håndkrem Den svært. European manikyr prosedyren er veldig enkelt, slik at det å gjelde for selv de mest uerfarne jenter som først tok opp denne saken.
Tilgjengelig og det beste virkemidlet for å fjerne neglebåndet

 Opprinnelig negler er i orden (gitt form, polert overflate), og deretter gå videre til behandlingsprosedyre kerati hud. Totale andelen tre hovedtyper av europeisk manikyr: tørre, våte og varme.
 I det første tilfellet er skjellaget fjernet uten dampende hud, våt, derimot, først ta hensyn til et varmt bad.
 Hot alternativet brukes når huden din mye grov og takle keratinized hårstråene vanlig måte virker ikke. Det mest populære alternativet - våt, og derfor må begynne å ta bad. Å razmyakshey huden utsettes og enklere manipulering, hender, senke en beholder med varmt vann i 10-15 minutter.
 Vanligvis i disse bassengene legge havsalt fordi den har en kraftig desinfiserende og mykgjørende egenskaper. For større effekt i karet, kan du tilsette noen dråper eteriske oljer som te, grapefrukt eller sitron.
 Etter dampende gå direkte til prosedyren for å fjerne skjellaget, men hvordan du gjør det ved hjelp av noen kremer eller gels? Til å begynne, må du vite hvordan du skal velge et godt verktøy for dette formålet, og etter at alt vil være klart.

 En god agent. Hva er det?


 I skjønnhet forsyne butikker kan møte mange ulike typer slike midler, salver, geler, oljer, kremer og alle som en, lover den perfekte effekt. Faktisk har virkningsmekanismen av disse stoffene grunnleggende forskjell er forskjellen bare i en tilstand uansett som det er mer praktisk å bruke.
Tilgjengelig og det beste virkemidlet for å fjerne neglebåndet

 Den mest populære var spesielle geleer som kommer i en flaske med en børste, men nylig stadig økende popularitet krem. Det er sammensatt av ulike ekstrakter og oljer som fukter huden og forsinke ytterligere vekst av skjellaget.
 Forresten, betyr å fjerne keratinized hud kan tilberedes hjemme, ikke bli overrasket, faktisk, dette er ingen big deal.
 Når du velger et kjøretøy må ta hensyn til sammensetning, er det bedre at den inneholdt ingredienser som gir healing og anti-inflammatorisk virkning, slik som tea tree eller kamille.

 Vanligvis er høy kvalitet verktøy for behandling hårstråene gjort på grunnlag av ufarlige melkesyre eller fruktsyrer, og derfor se på merkingen må staten - AHA Sørg for å lese tilsetningsstoffer, det er bedre at de består vitaminene A, D og E, ulike oljer, men ikke syre eller alkaliske.
 Også vurdere å skreddersy midler som i økende grad vil passe under cuticle egen type (tørr, normal eller vospalyayuschayasya).
 Spesielt populært blant kvinner er to bedrifter som produserer midler for å fjerne skjellaget er Orly og Sally Hansen. De kan være representert ved forskjellige underarter, men generelt Orly velge de jentene som er stadig engasjert i lignende manikyr, gjennomskinnelig gel med børste lett takle problemet og fjerne uønsket hud, deretter fingrene ser akkurat perfekt.
 Sally Hansen er mer egnet for kvinner med grov hud, håndterer det selv der noen konvensjonelle midler ville være maktesløs. Generelt, valg remuvera - det er personlig og individuell, fordi det bidrar til en jente kan ikke opptre i helt annerledes.

 Hvordan fjerne neglebåndene ved hjelp remuvera?


 •  Børste eller noen andre former for håndverktøy gjelder for området keratinized hud, mens 2-3 er bedre å sette spikeren, så er det mer praktisk å arbeide med.

 •  Du må vente 2-3 minutter, vanligvis angitt på pakken. Gyldigheten bedre tåle riktig, ellers får du en allergisk reaksjon.

 •  Med oransje pinner begynner å skyve tilbake neglebåndene, kan kåt gamle nettstedet fjernes, og resten farten. Arbeidet bør holde seg forsiktig uten å forårsake press på neglene.

 •  Etter inngrepet bør vaske hendene med såpe og vann, og så kan du fortsette negler. Det er viktig å merke seg at du trenger å bruke den med en pinne et appelsintre, fordi tettheten er nær tettheten av neglen, noe som betyr at det ikke kan føre til noen skader neglene.
   Moderne fashionista bør alltid følge skjønnheten i sine hender, minst, bør de være godt preparerte og et maksimum, de alltid skiller seg ut vakkert, stilig og relevant manikyr.
   Med en så liten detalj kan vise din holdning til mote og understreke sin egen individualitet og unike stil.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Manikyr, som enhver stykke kvinnelig karakter, utsatt for endringer i motetrender hver sesong han får noe nytt, men på samme tid, mye gjenstår, og for å forstå behovet for å "bølge" og holde seg på toppen av modernitet, er det nødvendig å følge nøye av verdens nyheter.
   Til negler ser perfekt, er det viktig å ta hensyn til mange, forme og polere sin lengde, maling farger som brukes og behovet mønstre, ornamenter eller andre pyntegjenstander.
   Stilig manikyr 2015-2016 sesongen, bladene foran de viktigste kvinnene i mote for feil, det skal være så perfekt, stilig og harmonisk.
   Denne sesongen er mote mer gunstig for de som ikke er redd for å ta sjanser og glade for å bruke fet design alternativer, selv de klassiske typer manikyr glede fansen med nye sedler og beslutninger. Hovedparolen for den kommende sesongen - "intet våger, han drikker ikke champagne! ". Så, gå videre, på jakt etter nye ideer!

   Formen og trendy farger av sesongen 2015-2016


   Sannsynligvis ikke huske at selv de mest moderne og original manikyr vil se dumt og vulgært og uformelig i preparerte negler. Før du tar fatt på etablering av moderne design, er det nødvendig å fikse håret og neglene til å gi riktig form.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Designere nail art i en stemme si at en elsket rektangulær form av spiker plate er allerede på høy tid å si farvel på toppen av popularitet - en naturlig oval og mandelformede. Til negler se ut som om du nettopp har kommet fra et moteshow, må du gi dem riktig form og er bare da tenke på design.
   Mer nylig populære "stiletthæler" er nå foreldet, de ser unaturlig og er en naturlig form for spiker mote. Hvis du ikke kan del med din favoritt form for "firkantet" er potruditsya minst glatte hjørner av negleplaten slik at den ser mest mulig naturlig.
   Hvis du fortsatt bygger opp neglene, så husk at den opprinnelige platen ikke kan strekke seg mer enn 1 cm, i tillegg bør det være feilfri mandelformede.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Som for farger, her er forfulgt naturlig, er det lagt vekt på naturlige, varme pastellfarger: hvit, rosa, blek blå, lys grå, krem. Også på toppen av popularitet blek fersken, melk og hudfarger som kan være like blank og perle, forresten, matt lakk også fortsatt populær.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Hvis pastellfarger synes å ha altfor kjedelig og banalt, kan du enkelt bytte til en lys og saftig nyanser, viktigst, å polere eller leppestift kombinert med elementer av bildet. Et annet punkt: 2015 sesongen lange negler er ikke veldig populært, spesielt i kombinasjon med lyse farger.
   Hvis du ønsker å se stilig og behersket, deretter dekorere sine hender med korte negler dekket med lyse farger stoff. Tidlig i 2015, en mote som kommer tilbake sterke vin nyanser av plomme og kirsebær, som nødvendigvis må kombineres med farge leppestift og spiker form.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Ikke etterlatt og mote i 2014, metallisk gull og retninger som er til stede i en rekke tilbehør og smykker, så perfekt med denne manikyr. Å skape en metallisk effekt, nok til å dekke neglelakk gjennomskinnelig sølv eller bruke negledesign hjelp folie.

   Alternativer moderne design og innovasjoner 2015-2016


   Som vi har sagt, på toppen av popularitet er naturlige negler og naturlige farger så klassiske og elskede av mange damer, er fransk manikyr første omgang ranking. Først av alt, vi oppmerksom på at populære forrige sesong kontrast sone "smil" er mer en andre eller tredje plan, mer fasjonable som er en kombinasjon av farger som skiller seg bare ved et par toner.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   For eksempel, den klassiske versjonen - hvit og svart eller rosa og korall, beige og kaffe etc. En populær design er en måned når sonen "smil" overføres fra kanten av neglen plate det er basert på, inkludert ikke-standard aksenter ser veldig original og banalt.
   Den nye ideen Season 2015-2016 - som kombinerer to typer franske klassiske versjonen og månedlig til en svært interessant og uvanlig, så lenge dette manikyr ble gjort nøye og uten overganger kontrast.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Det finnes andre varianter av fransk, som løsrevet fra myke pastell alternativer: en revolusjonerende kombinasjon av mørke farger og geometriske utskrifter.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   I stedet for kjedelige horisontale striper trekke forskjellig geometrisk form som en trekant, en diagonal linje eller et uskarpt mønster. Også gradvis få fart i popularitet stil «farge-blokkering», som innebærer å blande flere farger.

   Manikyr gradient


   Denne originale farge dekselet var en virkelig finne, fordi det visuelt forlenger negler og går bra med nesten alle hvordan. Gradient manikyr ser interessant i nesten hvilken som helst kombinasjon av farger, så lenge overgangen jevnt og så ryddig og toner lå i nær spekter av farger.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Denne utformingen er lett å gjøre hjemme, vil det ta bare kosmetisk sponzhyk og lakk ulike nyanser innhentet Rainbow fast fargeløs lakk eller dekket med paljetter til stor effekt.

   Horisontale og vertikale linjer


   En annen ny sesong 2015 - dette kontraststriper. De kan være vertikal, horisontal, lyse og saftig i form av en vifte, og kan utføres nesten i tone. Den mest fasjonable kombinasjonen her - en grå + lilla, rød + svart, belыy_chernыy, hvit + metallic.
  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Påfuglfjær


   I strenge linjer, designere er villige til å ty til glatt og avrundet, kan det være konveks band av hvit på undersiden av neglen, og kan være runde flekker som ligner mønstrene på haler av påfugler.
   Ofte i denne design bruker to farger, for eksempel melk eller appelsin + rosa + rød. Hvis du bestemmer deg for å tegne en påfugl hale, kan du bruke tre eller fire farger.

   Classic Design


  Stilig manikyr 2015 - 2016 år: ideer og eksempler (11 bilder)

   Fra mote betyr ikke klassisk manikyr, beskjæres negler, skjellaget og anlagt med fargeløs lakk. Det er en annen versjon av den klassiske manikyr: Middels lang, oval form og spiker plate helt prokrashennaya én tone.
  Яндекс.Метрика