En skotsk kosmetolog eller annen måte kommet til en interessant konklusjon: etter hans mening, ikke så fjern fremtid behov for å gå på jobb helt oppløst, og leve kommunikasjons helt zaminytysya samtaler og videokonferanser.
 Damene trenger ikke å males, men det vil være nok til å sette en virtuell makeover som vil dekorere ditt bilde på skjermen. Selv om det virker nå fullstendig meningsløst og fantasi, ville elske å tro at slike drømmer ikke kan bli en realitet, og jentene aldri slutte å ta vare på sitt utseende.
Hva er trendy spiker leppe?

 Spesielt for progressive og moderne damene skjønnhet fagfolk er alltid på jakt etter å studere den voksende behov for å finne på noe nytt og forbedret.
 Leter du etter et par skritt fremover, vil vi gjerne invitere deg til en av den nye fabrikken for skjønnhet og personlig pleie, spiker glans. Hva skal man si, at ett navn kan forvirre en god halvparten av våre lesere, fortsatt, fordi begrepet "male" i de fleste tilfeller, er knyttet noe stabil, hard smыvaemoe og, selvfølgelig, fryktelig kjemisk.
 Hva spiker lepper som forstår? Alle vet neglelakk eller hår, men leppe? Det er også et middel for å lindre noen spesielle behov? Hvordan kan en så delikat område, som allerede er i stadig krever ekstra omsorg, kan du sette noe sånt som lakk?
Hva er trendy spiker leppe?

 Sett til side panikk, ting er ikke som de kan virke ved første øyekast. Interessant, en så flott måte stadig frammarsj i popularitet blant den yngre generasjonen, det er ofte brukt i moteshow og mote parter.
 Hvis du refererer til nyvinninger som produserer kjente kosmetisk merkevare, så det kan finnes en fantastisk glans lakk, men hvordan jeg skal forklare dette rask utvikling?
 Og bare én forklaring: kanskje de virkelig fortjener oppmerksomheten til massene, og derfor, la oss forstå. Det viser seg, spiker glans - det er ikke at nye, lignende makeup fond dukket opp på markedet kosmetiske produkter fem år siden, representerte to pioner Chanel og Lancome introduserte verden noe sånt.
 Påstått rette var å kombinere de to evige rivaler - leppestift og lipgloss, så å si, for å koble bedre - kremet tekstur og fargestabilitet.
 Dessverre, eller kanskje heldigvis, ingen av makeup-midlene er ikke mottatt spesiell fordeling, vurderinger jentene som prøvde på en nymotens nyhet, venstre mye å være ønsket: den tørket maling og trekke leppene, Crouch i rynker, og legger til ubehag .
Hva er trendy spiker leppe?

 Til tross for fargestabilitet, ikke lakk overlevde, men likevel unnfanget ideen om et revolusjonerende konsept som ga verden betyr å kombinere fordelene glans og leppestifter.
 Hva skal man si, konkurransen mellom de to store skjønnhet-ikke styhala betyr aldri, tidlig på 2000 mote gloss leppestift bokstavelig talt knust, men det tok bare 5-7 år, som hun slått henne popularitet.
 Hvert av disse verktøy har sine fordeler og ulemper, for eksempel, forsvant unaturlig mote skinnende effekt generert leppeglans, dessuten gjør dem mer visuelt løs og voluminøs, noe som nylig oppnådd enkelt ved hjelp av plastisk kirurgi.
 Men leppestift glir lett på, vakkert og naturlig understreker formen på leppene, jevn pauser, og ser mye arystokratychnee og mer. På den annen side, på grunn av leppestift lepper raskt tørre og sprukne og glans og vaskbare naturlig og anvendt lett, lepper alltid våte.
 Spiker lepper, som i dag igjen brøt seg inn i en verden av moteindustrien, kombinerer alle de positive egenskapene to evige rivaler, og dermed presentere for allmennheten, en nyskapende verktøy for leppene.

 Spiker Gloss i det virkelige liv


 Likevel, tilbake til nye produkter enn i form av løfter og det virkelige liv, vil jeg gjerne forstå hvordan de fungerer og hvordan du bruker dem? Innovatør av sesongen ble allment kjent merkevare Yves Sain Laurent og Guerlain, som avfyrte rekkevidde mål slike fond, som er presentert i 20 lyse og rike farger.
Hva er trendy spiker leppe?

 Faktisk er en flytende leppestift som glir lett, men samtidig kombinerer de vesentlige verdier: glans, rik farge og fasthet. Verdens ledende makeup artister selv har sin egen veiledning om hvordan du søker lakk glans er bedre å gjøre det i flere lag, så skyggen er mer intens.
 Og for de som er vant til leppestift eller gloss balsam bruk, blir nødt til å forlate denne venture, eller lakk risiko seil på leppene.
 Resultatet bokstavelig hypnotiserende - skinnende, blanke, fyldige lepper, som i en slik tilstand kan overleve opptil 9 timer uten ekstra liner! Prisen på slike fond, selvfølgelig, så lite innen 25-35 $, men resultatet er verdt det!
 Hva skal man si, Mother Nature helt tatt vare på bedre sin skapelse, den som yter den med verdifulle natur gaver til behandling av sykdommer, samt skjønnhet og ungdommelig kropp.
 Kvinnen, uansett alder kan han være, alltid med å se yngre og grundig stell og riktig bruk av naturskatter alltid hjelpe henne i dette.
Bruken av shea smør for hår og ansikt

 Shea smør, med et bredt spekter av nyttige egenskaper, er en av de beste assistentene til å støtte ungdom og skjønnhet av menneskekroppen, i tillegg har den kraftige helbredende egenskaper som er i stand til å kvitte seg med mange ubehagelige sykdommer.
 Sine unike egenskaper siden antikken var kjent for afrikanske nasjoner, de visste nøyaktig hva shea smør har et bredt spekter av bruksområder: ansikts og hår hud og negler, samt for behandling av mange sykdommer. Et godt eksempel på dette er deres fast, glatt og vakker hud, blant annet at blant afrikanske folkeslag prosentvis fordeling av ulike hudsykdommer er redusert til et minimum fantastisk.
 Det afrikanere verdsatt de beskyttende egenskapene til shea smør aktivt bruker det å massere huden av babyer å beskytte dem fra den varme og utmattende påvirkning av spesifikke klimaet i Afrika.
 Shea smør - et produkt som er utvunnet fra frukten av lokale trær, Vitellaria paradoxa eller shea-buttertree, derav navnet.
 Forresten, er shea smør noen ganger kalt også shea smør eller afrikansk talg treet, men de to første er de vanligste navnene.

 Treet vokser bare i Vest-Afrika og Sudan, afrikanere synes det er en hellig plante, og å samle ham høste tre må oppfylles minst 30 år.
Bruken av shea smør for hår og ansikt

 Prosessen er ekstremt tidkrevende olje, frukt samles, separeres ben fra hverandre og tørket, og deretter utsatt for knusing og sliping stampe i mel. Så det er kokt, tilsett vann og la grønnaktig homogen masse, som er shea smør.

 Utmerkede egenskaper og bruksområder


 Dette shea smør er lett identifiseres ved utseende: det herdet og vanligvis holdt i små barer, en blek krem ​​farge og utsiden som en litt smeltet smør.
 I kontakt med det menneskelige legeme, smelter raskt, slik at det er lett å anvende, i tillegg, har Brown evnen til å trenge dypt inn i epidermis lag, noe som gir maksimal adsorpsjon og påvirkning.
 Takket være sin unike sammensetning (70% - triglyserider, andre - neomыlyaemыe fettstoffer), er det en leder i støtte av ungdommelig hud.
Bruken av shea smør for hår og ansikt

 Pluss shea smør er i stand til å stimulere syntesen av kollagen i huden, noe som bidrar til å takle problemer som for tidlig aldring av huden, rynker, grovere, peeling, tørrhet, og sliten hud.
 Spesielt effektivt dette produktet for tørr hud, aldring, hvor effekten av dyp hydrering og ernæring er spesielt merk rynker mindre synlige, returnerer blomstringen hudfarge, reduserer nasolabiale folder forsvinne sekker og poser under øynene.
 Hva skal man si, shea smør er en utmerket base for noen kosmetiske produkter som kan brukes både som et frittstående produkt og som en del av andre kosmetiske produkter.
 Bruk den til å gjøre effektiv ansiktsmaske: Bland en eggeplomme, litt shea smør og et par dråper valnøttolje. Alt blandes og brukes til ansiktet i en sirkulær bevegelse, bare 20 minutter etter fjerning å føle behagelig og effektiv effekt.
 Brown har utmerket mykgjørende og nærende egenskaper, er det utmerket for smøring grove deler av kroppen som hånd, albuer, fot. Spesielt effektivt dette verktøyet for omsorg for grov, ru, skjellende, grå og tynn hud som synlig lider av mangel på fuktighet.
 Plus, har det kraftige Regenererende egenskaper, og dermed lett fjerner mindre riper og arr og andre uregelmessigheter.

 Nyttige egenskaper av denne oljen også vil sette pris på og neglene: det klarer med grader og ohrubelostyamy og gjenstand for regelmessig bruk forbedrer strukturen av spiker, farge og overflate.
 Et annet særtrekk av produktet, som ikke kan ignorere er bruken av olje for behandling og forebygging av strekkmerker på huden som kan oppstå når overdreven vekt eller hos kvinner under graviditet.
Bruken av shea smør for hår og ansikt

 Fordi shea 100% naturlig, er det trygt for helsen til et barn, noe som betyr at den trygt kan brukes til å bevare elastisitet og elastisitet i huden problemområder i denne viktige perioden av livet.
 Hva skal man si, shea smør, til høyre, er en ledende olje og andre lignende verktøy, som også prøver å takle en slik alvorlig og presserende problem.
 Afrikanske nasjoner ulykke alltid dekke huden din en lignende måte, fordi de vet for sikkert at den har kraftige naturlig UV-filtre som effektivt beskytter mot virkningene av den brennende solen og hindre tap av fuktighet.
 Det er derfor hensiktsmessig shea vil utfylle din skjønnhetsekspert for en periode med hvile ved sjøen, danner en barriere ikke bare mot skadelige solstråler, men også på det salte sjøvannet. Tallrike studier har vist at det kan forebygge eller kvitte seg med mange hudsykdommer som dermatose, psoriasis, eksem, og hjelper på helbredelse av brannsår, kutt, morgen og sprekker på overflaten av legemet.
Bruken av shea smør for hår og ansikt

 Det er også verdt å merke seg at den livlige grunnleggende verktøy i behandling av skader på ledd, sener og muskler, i tillegg har den en kraftig anti-ødem egenskaper.
 I tillegg til hud og andre kroppsdeler, shea smør godt påvirke strukturen av håret, meget godt for hakket, sprø og svake hår. Å gjenopprette hårets struktur, kan det legges til masken og sjampo som du bruker regelmessig, eller gjøre det til en kosmetisk hendene.
 Mange vurderinger av folk som aktivt bruker slike produkt, satt opp en positiv måte: det virkelig er en fantastisk næringsrik, mykgjør, fukter, fornyer og regenererende agent.
 Til effekten var virkelig ekte, må du nøye velge kosmetikk shea smør som en del bedre, nøye studere komposisjon, bør det være i frontlinjene, og ikke på den siste linjen av listen, som vanlig markedsføring knep.
 Det beste alternativet - er å kjøpe på apoteket ren shea smør, ingen tilsetningsstoffer, og i hjemmet for å skape en helt unik og helbredende verktøy.

 Prisen på produktet kan variere, men fortsatt er det ikke så dyrt, og de som er viktig å nøye vare på seg selv, kan ha råd til et mirakel olje.
Яндекс.Метрика