Hoven, litt sagging og mørke poser under øynene - ikke et hyggelig syn, enhver kvinne så en "skjønnhet" i ansiktet, veldig opprørt, fordi se bra ut med denne bivirkningen er vanskelig. Trenger du å gå på jobb, venter foran et viktig møte eller en annen hendelse hvor du ønsker å se frisk og glad, og du undertrykke disse fryktelig hevelse?
 Ikke bekymre deg, det er mange måter som gjør det mulig å bli kvitt dette problemet, men før du velger den mest effektive metoden for deg selv, kjæreste, fortsatt nødvendig for å forstå grunnen for forekomst av slike ubehagelige fenomenet, fordi ingenting skjer for en grunn.
Som hjemme for å fjerne poser under øynene?

 I en annen vakker morgen titt i speilet og lurer på hvordan du fjerner poser under øynene eller virkelig gjøre det hjemme? Det faktum at årsaken blåmerker og poser under øynene er ikke alltid banal mangel på søvn eller stormfull natt før, noen ganger sin innflytelse kan gjøre alvorlige sykdommer i indre organer eller for eksempel dårlig arvelighet.
 For å forstå hvordan samspillet mellom arv kan være forbundet med nye poser under øynene, ta en litt dypere inn i strukturen av anatomien i øyet. Poenget er dette: så iboende natur at spesielt øyeeplet er omgitt av fett for å unngå utilsiktet skade bein bane.
Som hjemme for å fjerne poser under øynene?

 Hvis fuktighet fett begynner å vokse i volum ved å strekke huden under øynene, som etter hvert mister evnen til raskt å gå tilbake til forrige tilstand.
 Plus, har fett laget muligheten til å vokse med alderen, noen mer, og noen mindre, avhengig av arvelighet, hvis den finnes, vesker og poser under øynene begynner å vises enda yngre. Foruten arvelighet og aldersrelaterte endringer i hudlaget under øynene, det er andre årsaker til de forhatte "poser".
 •  Hvis det oppstår slike problemer i morgen er absolutt mulig uten noen åpenbar grunn, kan det være tid for å redusere hastigheten fange alkohol.

 •  Kronisk tretthet, stress og mangel på søvn ikke bare fører til tretthet, men også til dårlig utseende og mørke og opplyste "poser" - deres første symptomet.

 •  Fettlaget kan øke på grunn av overskudd av salt i kroppen, som det holder vannet i legemet, danner en hevelse. Så alle fans solonenkoho bedre gi opp denne vanen, prøve retter legge halvparten av salt, og hvis nok viljestyrke, hvis ikke blir kvitt det.

 •  Noen ganger er årsaken til at folk svømme og hevelse under øynene kan være hormonelle endringer, for eksempel en menstruasjon produsert væskeretensjon som provoserer hatefulle poser. Unødvendig å si, en periode av deres forekomst er ganske vanskelig å bli kvitt.

 •  Ikke glem at årsaken til slike hendelser kan bli alvorlige sykdommer, som for eksempel allergiske reaksjoner, hjertesykdommer, blodårer og nyrer. Hvis du opplever andre enn poser noen andre negative symptomer, kan det være på tide å se en lege. Ikke bare det, hvis den ikke behandles i tide til å starte, kan du samle en masse problemer for helsen din, bli kvitt hevelse altfor enkle metoder vil ikke fungere, fordi du trenger å forholde seg utelukkende med roten.

 •  Aldring, kan feil vare eller dårlig kvalitet kosmetikk også påvirke dannelsen av et slikt problem.

 •  Hvordan bli kvitt poser under øynene?


   Nå som du vet hvorfor det er hevelse og øye poser i ditt tilfelle, kan du søke etter den beste måten å hjelpe bli kvitt dem raskt og permanent. Det første du må se sin livsførsel, fordi, som det viste seg, selv fra hvilestilling kan avhenge friskhet og kraft av utseendet ditt.
   På sorte øyne kan klage de som brukes til å sove, i større grad på ryggen og på siden, så du må trene deg opp til å sove på ryggen. Under grunnleggende pute bedre sette en annen kan være liten, fordi hvis hodet er på en liten skråning ned, vil væsken bli samlet under øynene.
  Som hjemme for å fjerne poser under øynene?

   Sørg for å ta hensyn til deres vann regime: Jo mindre vann vi bruker, kroppen, dens mangel på frykt, akkumuleres det mer i sine fettvevet, forårsaker hevelse hatsk. Dagen skal konsumeres 2-2,5 liter rent vann, viktigst av alt, det blir ikke drukket på kvelden.
   Også, ikke glem å vaske av sminke før sengetid, fordi kjemikaliene som finnes i kosmetikk kan irritere huden rundt øynene. For å gjøre det så lenge som mulig beholde sin elastisitet og fasthet, for det krever grundig og skånsom pleie. Ingen har avskaffet spesiell krem, melk og lotion for huden rundt øynene som produserer spesielt for å håndtere slike problemer.
  Som hjemme for å fjerne poser under øynene?

   Hvis du bor i et solrikt og varmt område, ikke glem å alltid bruke solkrem som beskytter øynene mot skadelige soleksponering.
   Ikke glem de systema kosmetiske prosedyrer, dette betyr ikke nødvendigvis alltid gå til spas og bare bruke effektive og enkle folk rettsmidler som har blitt reddet fra blåmerker hatet mer enn én generasjon av vakre damer.
   Sørg for å begynne å jobbe i idrett fordi fysisk aktivitet akselerere metabolisme og dermed bidra til å takle overdreven hevelse. Vi kan ikke si om god ernæring, rikelig med frukt og grønnsaker en begrenset mengde salt og krydret retter.

   Noen virkelige folk metoder


 •  Den mest kjente måten å raskt og effektivt bli kvitt poser under øynene - et kaldt omslag. For dette formål, er øyet tilføres kald agurk ringer, kjølt forseglede poser av sort eller grønn te, så lenge de ikke inneholder fargestoffer og dufter. I stedet for poser du kan bruke isbiter (forseglet og nedkjølt urter som kamille eller mynte), innpakket i cheesecloth.

 •  Bjørk lotion. Friske blader av bjørk (6-7 stk) helle et glass mineralvann, la for natten, og neste morgen for å utøve deres øyne.

 •  Agurk maske. Frisk agurk gnidd på et rivjern til grøt, bruke den til problemområdet, toppdeksel med en bomullspinne fuktet der pre-melk. La masken på i 10-15 minutter, vask av med varmt vann.

 •  Gjelder for området rundt øynene gresskar stykker, pakket inn i gasbind, holde dem i 15 minutter og deretter vaske ansiktet kaldt brygget grønn te.


 •  Åreknuter eller åreknuter, som det heter i dag, er en sykdom som bringer mye ulempe uheldig nok til å få dem. De fleste lider av åreknuter rettferdig sex på grunn av deres fysiologiske egenskaper og struktur av kroppen, men det betyr ikke at menn er fullstendig beskyttet mot dens mulige opprinnelse.
   I estetisk ubehagelige severdigheter i en konveks mørk blå årer som er synlige på hudens overflate, minner gamle og vridd ledninger, man fortsatt føler smerte, konstant følelse av tyngde og ubehag av det primære som og snakke direkte med dette problemet frustrerende. Men hvordan bli kvitt åreknuter?
  Hvordan å behandle åreknuter tilgjengelig for folket?

   Vi vil ikke prevaricate, åreknuter - ganske alvorlig sykdom som ikke kan kureres over natten, hvis bare fordi det ikke skjer på ett punkt, men utvikler seg gradvis.
   Det er så mye lettere å forebygge slik sykdom eller i det minste takle det i utgangspunktet utdanning som, i følge, for å prøve å kurere alvorlige og avanserte former.
   Hva er trist er fortsatt i "blå" ben og svulmende blodårer klaget folk i alderdommen, er sykdom i dag mye yngre, i økende grad har det blitt manifestert i svært unge kvinner som ikke vet hvordan de skal behandle en slik uroduyuschyy sykdom.
   Selvfølgelig, det er mange medisinske og kirurgiske behandlinger for åreknuter, for eksempel skleroterapi eller laser terapi, spesielt store venene kan fjernes kirurgisk. Men, for å være sikker, slike metoder er absolutt lønner seg, men koster mye penger, dessuten skilte med en betydelig liste over mulige bivirkninger bare ikke er fornøyd.
   Det er grunnen til at det er viktig å følge enkle forhindring av denne sykdom, så vel som ved hjelp av tradisjonelle metoder som hjelpe kompleks. Folk rettsmidler med naturlige ingredienser, selvfølgelig, ikke kan skryte av sin absolutte effektivitet, men de kan redusere symptomer, og i de tidlige stadier og ikke redde deg fra slike sykdommer.
   Plus, de er mye billigere og bivirkninger har nesten ingen, i motsetning til tradisjonell medisin. Selvfølgelig, for å bli kvitt symptomene på åreknuter, trenger du tålmodighet og systematisk behandling, først da kan vi oppnå et positivt resultat.

   Hvordan du kan beskytte deg selv?


   Som vi har sagt, er det lettere å beskytte seg mot sykdommen enn å engasjere seg i en lang og kjedelig behandling. Forebygging av åreknuter er veldig enkelt, krever ikke du mye tid og krefter.
  Hvordan å behandle åreknuter tilgjengelig for folket?

   Rotårsak av åreknuter er en feil på ventiler i venene som er av intens press og livsstil, ikke lenger holde venøs blod i normal posisjon.
   Gradvis de begynner å utfolde seg, og blodet dryppet ned til føttene, hvor hun har ingen steder å gå, og her akkumuleres det i blodårene, noe som gjør dem oppblåste blå "ledninger". Som et resultat av dårligere sirkulasjon, kan friske ventiler ikke takle problemet, som sykdommen utvikler seg.
 •  Prøv ikke å stå på beina i lang tid, vil det redusere trykket på ventilene i venene. Hvis ditt yrke eller hobby gjør du tilbringer mye tid på føttene, prøve å arrangere et mini-pause, slappe av i noen minutter, sitte eller ligge ned, kaster bena opp. Du kan lage små 5-minutters øvelser: vekselvis stige i nosochky stige effektiv hoppe tau.

 •  Åreknuter under svangerskapet truer, i dette tilfellet, kan hjelpe elastiske kompresjonsstrømper. Unngå for trange klær, høye hæler og strammet belter som hindrer normal strøm av blod.

 •  Stor vekt og dårlig kosthold forverrer også problemet, så prøv å bygge din egen meny og gjøre vekttap.

 •  Hvis du gjør de første symptomene merkes: bena raskt lei av konstant følelse av tyngde i bena, utseende av vaskulær mesh, er det nødvendig å gå videre til mer alvorlige og effektive metoder, mens ikke glemme å følge anbefalingene for forebygging.
   Bli kvitt åreknuter hjemme på to måter: ta medisin muntlig og lokalt. Å ta inn vanligvis bruker ulike infusjoner og decoctions fra urter, og til utvortes bruk - komprimerer, lotion, bad, hjemmelaget salve.

   Folk rettsmidler mot åreknuter


   Selvfølgelig, før du tar fatt på uavhengig hjemme behandling bør alltid oppsøke lege som kan foreslå den mest effektive alternativet for din sak. Jo før du starter behandling, jo bedre, så ikke forsinkelsen. Når de første symptomene på varicose, prøver å starte behandling.
   En av de mest populære og effektive verktøy som hjelper i kampen mot åreknuter er hestekastanje. Siden det er utarbeidet ulike tinkturer som reduserer blodpropp og tynning det styrker veggene i blodårene.
  Hvordan å behandle åreknuter tilgjengelig for folket?

   For å forberede medisiner i bevegelse kan gå nesten alt: blomster, planter, blader og frukter av kastanje. For eksempel, for å forberede et skjær for internt bruk, trenger du: 70 gram knuste frukt kastanjer (eller farger) og 07 liter vodka.
   Frukten er fylt med vodka, noe som gir rette for å sette mot, deretter press og ta 40 dråper for en måned tre ganger om dagen. I intern bruk, slik at du kan tinktur daglig gni leggen.
   Det er også effektiv ved behandling av åreknuter hvitløk er enkel. Etter flere måneder med sin bærekraftig bruk er smerte og vene betydelig redusert i størrelse. For å gjøre dette, ta hvit hvitløk, nøye male den direkte fra husk (!) Og så bland det med to stykker av smør.
   Den resulterende løsningen bør gjelde som et omslag til de utstå venene i bena om natten, og på toppen for å feste papir utyanutuyu vanlig bandasje. Morgen ben trenger en god vask og sette dem i noe varmt.
   Også fra denne sykdom gode hjelpe grønne tomater, bare koble til den verkebyll av små partikler, wrap, og vel, morgen skyte. Prosedyren bør gjøres hver dag i et år, der kjeglene er redusert, og deretter helt oppløse.
   Også kan brukes til å rengjøre infusjon av Kalanchoe: det ta Quart, halv fylle den forlater fabrikken, fyll opp til toppen 70% alkohol, og la det stå i 14 dager på et mørkt sted. Bank på daglig basis shake når infusjonen er klar, så smøre føttene hver kveld før sengetid.
   Veldig effektivt spesiell urtete, må du drikke flere ganger om dagen, rett før brygging te. Du kan bruke johannesurt, arnica og ryllik rot, men vær forsiktig, er denne drinken ikke anbefalt for gravide. Også effektiv er den te fra barken på hvit eik, den dagen du bør drikke minst tre kopper.
  Яндекс.Метрика