Hva du skal gjøre for å ikke elektryzuvalosya hår?
 Mange kvinner har problemer med hårpleieprodukter som begynner å splitte, falle eller elektryzuvatysya. Spesielt mange direkte irriterende statisk elektrisitet. I de fleste tilfeller, hår elektrifisering vinter fordi kvinner klandre sine hatter. Imidlertid bør det bemerkes at årsakene skjemmende hår, ikke begrenset til hatter. Så, ikke elektryzuvalosya håret?
 Velge en hårføner og kam
 Mange kvinner ikke legge mye vekt på hans kam og hårføner. De kan være en av grunnene til at det er statisk elektrisitet i håret. Derfor er det ønskelig å velge høy kvalitet kammer, som er fremstilt av naturmateriale. Disse inkluderer tre og halm bra. Det bør bemerkes ebonitt kam, som har et antistatisk middel. Som for plast Combs, er det bedre å glemme dem.
 Hvis du ofte bruke en hårføner, er det best å velge den modellen, som vil inneholde en funksjon av ionisering, på grunn som håret vil komme ut negative ioner. Som et resultat, vil håret oppføre seg mer lydig.
 Eteriske oljer og sjampo i kampen mot håret elektryzuvatysya
 Det er nødvendig å smøre håret med eteriske oljer, som i stor grad reduserer statisk elektrisitet under kjemming. Dette håret vil ha en sunn glød. Det er best å anvende disse oljer ved hjelp av en spray. Hele prosedyren er som følger: spray helt i vann, og deretter tilsatt noen få dråper av eterisk olje - resulterende blanding påføres på hodet umiddelbart før gre.
 Også i kampen mot statisk elektrisitet kan du bruke sjampo beregnet for spesifikke hårtype. Det er lurt å velge en kvalitet sjampo. Du kan også være lurt å legge til en spiseskje oppløst gelatin og pisket egg. Hair tilrådelig å skylle med kaldt vann, noe som resulterer i utmerket tonizuyetsya hud, hår og viktigst, mye mindre elektrifisert, få mer elastisitet.
 Folk rettsmidler for håret elektrifisering
 Det er verdt å merke seg at noen folk rettsmidler i tillegg kan takle problemet med statisk elektrisitet i håret. For dette formål takler maske, tilberedt med eksotiske frukter som mango. Denne masken er flott fukter håret, noe som gir dem en virkelig nydelig og sunt utseende samtidig som den beskytter mot statisk elektrisitet.
 Oppskrift enkle til det ytterste. Med blender trenger å hogge mango halvdel, blande det med en teskje yoghurt og eggeplommer. Den resulterende blandingen påføres i vått hår, så hodet innpakket i et håndkle og forblir i denne tilstanden i ca 15 minutter. Etter denne gangen du trenger å vaske håret riktig.
 En annen maske, som vil hjelpe til med hår elektrifisering, utarbeidet på grunnlag av honning og eggeplomme. Denne masken inneholder en teskje olivenolje og en spiseskje honning. Det også lagt noen spirer av hvete og 2 eggeplommer. Den forberedt Masken skal fordele gjennom håret og deretter vikle dem med plastfolie i en halv time.
 Blant annet etter hvert sjampo, skylles håret kan vanlige mineralvann, mens den må nødvendigvis være ved romtemperatur og ikke luftes. Et alternativ kan være en sitron, fortynnet med rennende vann, som også er veldig bra med elektrifisering av hår.  
Hva frisyre som passer for ovalt ansikt?
 Velge en frisyre, må du fokusere ikke bare på motetrender, men også på mange andre faktorer. Tross alt, ikke hver person passer veldig moteriktig frisyre eller frisyre. Må ledes på hårets struktur, hårfarge, ansiktstrekk og ansiktsform. Ansiktsform spiller en betydelig rolle i å velge frisyrer, som det er skjemaer som har begrensninger. Det faktum at frisyren passer for ovale ansikter kan ikke si sikkert bare stylist, som har vært i en profesjonell, men du kan ta et valg selv. Ovalt ansikt anses ideelt, fordi at personen er vanligvis på vanlige funksjoner, og i en slik form passer nesten alle frisyrer, hårklipp og styling.
 Når du velger en hårklipp eller frisyre for ovale ansikter bør vite noen nyanser. Veldig bra med et ovalt ansikt vil se enhver frisyre langt hår. Relevant være store og hår, små krøller og glatte eller rette strengene.
 Ulemper oval ansikts
 Selvfølgelig, huske og noen forbud for ovalt ansikt. Disse forbudene relatert til det faktum at funksjoner er ikke alltid perfekt ovalt ansikt. Noen ganger litt avlang ovalt ansikt. Denne ulempen kan lett gjemme seg hvis myke smell haircut legge noen lengde. Dessuten vil temaet være lange låser, best at de er klumpete på pannen. Det finnes situasjoner der den fremre delen av den svært bred. Det vil være faktiske flette smell som vil dekke det meste av frontallappene. Hvis du ikke ønsker å kutte smell, bør du ta hensyn til side-låser.
 Ovalt ansikt kan du velge blant mange alternativer. Det er derfor i første omgang må ta hensyn til tilstanden til håret, og deres type.
 Blant de mest populære frisyrer kan deles firkantet, bob, asymmetriske hårklipp, lagdelte hårklipp og frisyrer for langt hår.
 Lagdelte hårklipp og frisyrer
Hva frisyre som passer for ovalt ansikt?

Hva frisyre som passer for ovalt ansikt?
 Dette frisyre kan ha vakker velstelt hår uten å bruke mye tid på styling. I denne frisyre viktig å velge riktig lengde, som vil fremheve de fordeler og ulemper for å skjule ansiktet. Hvis du gjør en lagdelt hårklipp, som vil ende på person, slik at du kan forbedre skjønnheten i haken. Hvis haken er ikke veldig vakker, bør du gjøre dette hårklipp nedenfor. Multi hårklipp gir langtidslagring volum og holde seg i form.
 Rack
Hva frisyre som passer for ovalt ansikt?

Hva frisyre som passer for ovalt ansikt?
 Kara er en svært vanlig opsjons hårklipp for ovalt ansikt. Rack kan være kantete, klassisk eller utvidet. Når du velger en rack bør forstå at hvis dårlig hår holde sin form eller for tynn, er det beste hårklipp er best å gjøre i kortform. Hvis håret ditt er tykk og klumpete, kan lengden gjøres lengre. Ved å kutte torget kan du legge til forskjellige typer chilok - rett, skrå, revet. Velge smell avhenger av preferanser og motetrender. Men husk at tilstedeværelsen av en stor nese smeller ikke kan se ganske attraktivt, så i dette tilfellet bør avstå fra smell.
 Bob
Hva frisyre som passer for ovalt ansikt?

Hva frisyre som passer for ovalt ansikt?
 Bob Hårklipp som en gutt hårklipp er også ganske vanlig. Det er et stort spekter av alternativer for hårklipp. De kan være klumpete og glatt. Hvis hårklipp ganske kort, som menn, vil det fremheve skjønnheten kinnben. Bob Hårklipp i stand til å fremheve leppene. Hvis du er for tynt hår, bør du nøye velge korte hårklipp som mislyktes prylyzannosty effekt. Omsorg for disse hårklipp trenger mer forsiktig med å se stilig frisyre.  
Massasje banker
 Cellulitter kan ikke karakteriseres som overvektig, så de metoder for å håndtere det andre. En av de mest effektive middel er vakuummassasje som forbedrer blodsirkulasjonen og razmyahchayuschyy fett opphopning. Regelmessig massasje banker slår løs hud i en oppdatert og elastisk. Utdanning cellulitter er i stor grad avhengig av den rådende livsstil, kroppspleie, men til bøyle eller sykkel for å gå gjennom, som hovedvirkemiddel ville være ineffektiv. Cellulite blodtørstige, hensynsløs cellulitter, og ennå, begrenset til ett Jar massasje ville være feil. Massasje prosedyrer skal utføres i forbindelse med nyttige øvelser for problemområder og følge et balansert kosthold.
 Det som trengs, vakuum massasje hjemme
 Besøk salongen tar tid og penger, men den tidligere start kjemper cellulitter, jo mindre innsats som kreves, i tillegg kan denne enkle prosedyren gjøres hjemme. Å organisere cellulite kopping massasje hjemme, må du kjøpe silikon banker og oljemassasje (tilgjengelig med anti-cellulite effekt).
 Anti-cellulitt banker
Massasje banker
 Bank ser ut som en glasskuppel med gummi spissen injeksjonstrykk. Foretrukne bruk bredden av fleksibel plast, silikon eller polymer-glass, som kalles anti-cellulite apotek. For dette formålet, kan du kjøpe en elektrisk vakuum massasjeapparat.
 Massasjeoljer
 Massasjeoljer hindre huden blå i ansiktet og blåmerker samtidig øke effekten av fremgangsmåten. Den massasje olje kan erstattes med vegetabilsk eller olivenolje lin (50 ml) med noen dråper eterisk olje av grapefrukt (5 ml), egnet som lavendel olje, sitron, appelsin, mandarin, ylang-ylang, patchouli, sypress, tea tree olje, dill. Ved basis av essensielle oljen kan legge til 2 ml rød pepper. Cellulitt geler og kropps kremer kan brukes i stedet for olje, blir de brukt til å oppnå en større effekt. Alle disse funksjonene er tilgjengelig i apotek.
 Hvordan å massere banker
 1.  Hold massasje bare trenger å rense vasket og gjennomvåt hud massasjeolje.

   Starte cellulitt massasje fortrinnsvis etter fysisk trening eller en varm dusj å varme opp musklene, men rozparyuvaty hud bør ikke være.
  Massasje banker

   Å få massasje krukke bør være litt komprimert, og deretter sette på problemområdene. Et lag av huden under glasset bør ikke være mer enn 15 cm, ellers vil trykket øke sterkt. Dreven kompresjon er kontraindisert, spesielt til områder hardt rammet av cellulitter.

   Bevegelses bankene trenger å utføre jevn, kontinuerlig, med klokken, sirkulære, rett, sikksakk, holder hennes sider og holde den generelle oppadgående trend. Starter under kneskålen, nå nivået på baken eller høyere, og deretter rive krukke.

   Knehasecyste depresjon, lysken og låret indre vakuum kan påvirkes av trykk, slik at disse områdene bør unngå eller redusere presset på dem. De endelige bevegelses banker skal sendes til venøs utstrømning. Hvis tetthet banker brutt, må det komme ved å plassere banken igjen og fortsetter bevegelsen.

   For hvert problemområde heller massere i 5 til 15 minutter, deretter tid kan stadig øke. Norm kan betraktes varighet på 20 minutter. Standardsats på anti-cellulitt massasje - 10 dager, men i alvorlige tilfeller det tilbringe flere måneder i intervaller på en dag eller to, avhengig av hvilket program og graden av cellulitter.
   Hvordan er prosedyren i anti-cellulitt massasje salong
  Massasje banker
   Klienten er på sengen med forsiden ned, slik at man oppnår maksimal avslapning, håndstilling langs legemet. Huden forårsaker cellulitt rette og forberede det slik at det var mulig å "pinne" til banken. Detente luft må være slik at det var mulig å flytte banken uten smerter. I det tidsrom som definerer tiden er fullført rødhet. Den første økten tar omtrent fem minutter. Etter en session mann dekket med et varmt teppe og venstre ligger i 15 minutter.
   Hvordan overvåke terapeutisk følelse
   Under massasje prosedyren vanligvis observert forekomst av varme i hele kroppen, behagelig avslapning, muskelavslapning, døsighet og dvalen, som vil fortsette i noen tid etter inngrepet. Etter at den tredje sesjonen er det en merkbar mobilitet av ryggraden og leddene, lemmer og kloss gått tilbake og enkelte muskel områder.
  Massasje banker
   Massasje kopping vel vekslet med pensel. Etter massasje er ønskelig å foreta en nærende maske for kroppen. Symptomer som blåmerker - et naturlig fenomen, og en videreføring av prosedyrene de vil forsvinne av seg selv. Hvis det er alvorlige problemer skynde råd fra en lege.
   Kontraindikasjoner:
   - Graviditet;
   - Tilstedeværelsen av tumor følsomhet overfor tumorer;
   - Tromboflebitt, trombose, åreknuter noen grad;
   - Akutt fase av hjertesykdommer;
   - Sykdommer i blod og hud følsomhet, betennelse eller irritasjon i huden;
   - Hypertensjon;
   - Fødselsmerker Massing i området;
   - TB;
   - Bronkitt;
   - Smittsomme sykdommer;
   - Revmatisme;
   - Osteochondrose;
   - Svikt i nervesystemet;
   - Muskel-tonic syndrom.
   Massasje - smertefull prosedyre som leverer mye ubehag. Innen to uker uunngåelige blåmerker på kroppen. Exit - å starte med korte økter, massasje forfølge hobbyer liten, noe som resulterer i huden slutter å reagere altfor smertefull følelse vil være hyggelig, og viktigst av alt - det vil være åpenbare endringer for å eliminere cellulitt. Hvis brukt riktig, vakuum krukker og metoden er kombinert med en diett som er garantert imponerende effekt! Øker muskeltone, erverver figur riktige baner, oksygenert huden blir stram og smidig, forbedrer den generelle fysiske tilstand i hele organismen.  
Яндекс.Метрика