Hver kvinne, uavhengig av alder, drømmer om hennes figur så lenge som mulig forble slank, tonet og harmonisk, men det er bare takle denne oppgaven mye mer.
 En av de mest problematiske områdene av den kvinnelige kroppen - det setemuskler, de samles i en betydelig mengde kroppsfett som vesentlig ødelegge skjønnheten av den kvinnelige figuren.
 Til denne kroppsform var deilig og stram ønsket beløp, må du mestre teknikken på skikkelig knebøy, fordi disse tilsynelatende vanlige grunnleggende øvelser, kan harmonisk utviklet musklene i rumpe og ben.
Hvordan å sitte på huk for å pumpe opp baken?

 Sterk, vakker og utvikling, vil dette organet gjør du føler deg komfortabel og fristende, selvfølgelig, fysisk friske.
 For å forstå hvorfor knebøy er så nødvendig for spektakulære resultater, trenger du en litt dypere inn i fysiologi og struktur av setemusklene. Som det viste seg, på grunn av den vertikale plasseringen av kroppen, det hoftemuskulaturen ble den mest massive og utviklet, at det hjelper å flette de bekkenet.
 Men det så skjedde det fungerte bra, og det stammer bare når en mann er gjort stiv gange eller løping, i hverdagen, som du kanskje har lagt merke til, er ikke så ofte. Stillesittende og stillesittende livsstil fører oss til det faktum at de største og mest fremtredende muskel i kroppen vår er stadig alene, og derfor mister sin tone og størrelse, presten reduseres og blir helt flat.
Hvordan å sitte på huk for å pumpe opp baken?

 Derfor, for å utvikle det og føre til ønsket tone, er det viktig å belaste den ekstra belastningen som, uten tvil, vil du kreve mye tid og krefter, men tro meg, dette er imponerende resultat verdt.
 Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, i bekkenet og underlivet, og gi stedet en fin og elastisk form, deretter knebøy - det er akkurat det du trenger. For å nå sine mål, er det nødvendig å vite hvordan man skal sitte på huk å pumpe baken, fordi hvis du ikke vet, ikke alle kan ha nytte knebøy, kan noen enda vondt!
 Det finnes dusinvis av forskjellige måter knebøy, hvert enkelt øvelse på noen måte påvirker musklene i rumpe, trekke dette eller at en del av det.

 Følg knebøy teknikk


 Det skjer slik at ønsket om å være smart og sterk rumpe er, men muligheten for å gå på treningsstudio - Nei, men det sier ikke at du må gi opp sine drømmer.
 Gode ​​miste vekt og rumpeballe muskler kan pumpe hjemme, ved hjelp av knebøy vil gjøre det vanskelig, viktig å vite hvordan du skal utføre, fordi selv en uforsiktig bevegelse kan føre til svært alvorlige skader, etter som snart tilbake til trening er usannsynlig å ønske.
Hvordan å sitte på huk for å pumpe opp baken?

 Form setemusklene, i sin tur, avhengig av deres grad av utvikling, mengden av kroppsfett og formen av bekkenbenet. Hvis det siste er riktig, er vi neppe være i stand til, men alt annet er riktig, den beste måten å hjelpe en rekke knebøy.
 Fordelene med husokkupasjon er ikke bare vakker og passform pave, er det flere andre faktorer som oppfordrer alle trenere til å inkludere dem i verden, selv i super-moderne og progressive treningsprogram.
 Riktig knebøy gjennomføring bidrar til å normalisere hormonelle nivåer, som er uunnværlig for muskelvekst og forbedre metabolisme som påvirker helse og trivsel for den menneskelige kroppen som en helhet.
Hvordan å sitte på huk for å pumpe opp baken?

 Over tid jevnlig utføre disse øvelsene, kan du oppnå en mer fleksibel og kraftige muskler som gir sin eier munterhet og positiv for dagen.

 Hvordan du utfører knebøy?


 For å oppnå synlige positive resultater, er det nødvendig å observere noen regler når du utfører knebøy, eller du risikerer å skade deg selv. Generelle anbefalinger er:
 •  Når du trener regelmessig, prøver å strekke magemusklene, slik at de danner en muskuløs korsett rundt midjen, og vil ta opp ryggraden.

 •  Sørg for å holde ryggen rett, du kan ikke runde eller bue, ellers vil resultatet være små. Husk at avstanden fra halebenet til kronen og har blitt en rett linje.

 •  Fem må holde seg fast til gulvet.

 •  Et svært viktig poeng - dette er den rette vinden. Prøv å puste jevnt og takt, ikke utsette det, puste gå ned ned og vypryamlyayuchys, puste ut.

 •  Noen fitness instruktører anbefaler knebøy slik at bena danner en prima vinkel i knærne, tror de dypere fall ikke fornuftig. Likevel, hvis ryggraden stretching og raffinement gir lavere bassenget dypere, ikke bekymre deg og knebøy dypere, enda viktigere, for å fortsette å være i samsvar med de tre som er nevnt ovenfor.

 •  Knebøyvariasjonene som kan være nyttig for deg


   Det antas at den mest effektive for jenter, men også en av de vanskeligste er knebøy, fordi det gjør det mulig å løfte vekter for å bygge muskler, bli kvitt overflødig kroppsfett, og som et resultat, pumpe vakker ass.
   Det faktum at en slik øvelse kan forårsake alvorlig fysisk stress, hvor hypofysen begynner å produsere hormoner. Bare under denne tilstanden begynner å vokse muskelmasse og utføre primitive trekk eller lette knebøy, du også litt påvirker muskler, og derfor ikke forvente spektakulære resultater.
   Knebøy må utføres nøye, det beste at denne prosessen blir overvåket spesialist, ellers er det en stor risiko for skade.

   Idealvekt for den gjennomsnittlige jenta er ca 30 kg, hvis det bar, og 10 eller 15 kg, hvis manualer. Føtter trenger å plassere slik at sokker så litt til siden, ikke mer enn skulder bredde hverandre, ryggen rett, stang skuldre.
  Hvordan å sitte på huk for å pumpe opp baken?

   Bøy knærne til et nivå som ligger lårene parallelt med gulvet, fest bekkenet litt tilbake. Hold knærne som ikke går utover foten, bør vektlegges i større grad på hælen.
   Avhengig av din egen fysiske form kan gjøres fra 10 til 30 øvelser og deretter fryser på bøyde ben for en annen fem sekunder vypryamlyayemsya. Da bør du gjøre SETU gjenta 2-3 ganger, uten avbrudd.
   Hvis du bygger eller nylig, kan det godt komme manualer i stedet for vektstenger, har de ikke krever tilstedeværelse av en coach og knebøy utføres enklere. Manualer kan holdes i den senket hendene, føttene skulder bredde hverandre plass og falle på samme måte som i forrige øvelse.

   Hvis du stramme innsiden av lårene, for disse formålene ideelle øvelsen "Plieux." I å utføre sine føtter fra hverandre som mulig bredere hender med manualer falle fremover, fem er plassert på linje med knærne. Fra denne posisjonen er utført knebøy, rygg nødvendigvis holdt like fot.
   Hvis håret ditt er tynt og sparsom skal ikke myritsya dette og begynne å handle. Ja, vanskelig å jukse naturen, og ennå er det fullt mulig hvis du kjenner noen triks.

   Leter du etter grunner


   Hvorfor håret er ikke så klumpete som du ønsker? Årsakene er egentlig ikke så mye. Den første av dem - en struktur av hår. Hvis de er tynne og svake, er det klart at ingen mengde som ikke kan tas i betraktning.
  Hvordan gi håret volum ved røttene om?

   Den andre grunnen - en liten mengde hår. Dermed hver enkelt av oss, så hvis naturen ikke har utstyrt deg nydelig hår, så ingenting kan gjøres. Men! I dag, er det mange måter og metoder for å styrke håret og selv stimulerer deres vekst. Så ikke sitte stille.

   Velge riktig frisyre


   Grooming - er en av de mest effektive måter å gi håret volum. Hvis du har rett fint hår, du trenger bare å kutte dem slik at de bokstavelig talt kommer til liv.
   Volumet kan gis ved å opprette mnohoyarusnosty. For eksempel kan det ideelle valget for deg være en haircut "cascade" eller "stigen". Lagdel ennå ingen forstyrret, så gå til frisøren, ta kontakt med master og bestemme hva som er riktig for deg og nyte. Hvor lenge og kort hår kan gjøres ved å bruke mer omfangsrike frisyrer riktig valgt.

   Riktig farge


   Overraskende, og hårfarge spiller også en viktig rolle. Det er kjent at lyse farger på tøy fullstendig, og det vanligvis gjelder i en viss grad på håret. Således lyse farger gjør håret mer volum og samme mengde mørk bokstavelig stjele. Hvis du er klar til å forvandle seg til en blond, så ikke gjør det. Bare Paint håret 2-4 nyanser lysere, du allerede føle forskjellen.
  Hvordan gi håret volum ved røttene om?

   En annen vinn-vinn-situasjon - merker det. Hvis det er hyppige, den visuelle volumet du har angitt. Og hvis du finner en god mester og bestemme på den såkalte amerikanske utheving, så vær forberedt på store endringer. Denne fremgangsmåten gjør bruk av ikke ett, men flere forskjellige farger. På grunn av et slikt utvalg av farger kan du få noe volum.

   Spesiell


   Vi vet utmerket godt at skjønnhetsindustrien er ikke på plass, så finn en måte som vil gjøre tynt hår mer tykk og klumpete, ikke vanskelig. Men det er bedre å velge den metoden for prøving og feiling, kjøpe en rekke tiltak.
   Være smartere, be om hjelp fra en profesjonell, for eksempel en permanent hår stylist.

   Han vil fortelle deg hva du ønsker å kjøpe. Investeringer som vil gi råd master, den beste i profesjonelle butikker, ikke i avdelinger av supermarkeder (for eksempel avdelinger vil du sannsynligvis ikke finne noe).
   Du kan prøve å sjampo for å legge til volum eller, for eksempel, klimaanlegg. Hvordan er disse midlene? Det er enkelt og komplisert på samme tid. Etter belegg håret ikke er synlig for øyet, men svært merkbar i volum av film. Tenk deg at alle dine hår økt i volum. Og kan denne økningen er ikke signifikant (ja, ikke stoler på reklame, øke til to eller tre ganger du får), men den totale massen det vil være veldig, veldig merkbar!
  Hvordan gi håret volum ved røttene om?

   Denne filmen - en mikroskopisk silikon som holder oss til hår og make up dette svært film. Men ikke forvent mirakler. Dermed beløpet du får, men effekten er neppe lenge. Og kan holde seg til silikon støv og skitt, så vær forberedt på å forurensning.
   Hvis du ønsker å handle målrettet og dramatisk, deretter kjøpe produkter basert på proteiner som ikke danner en film, men gir næring til håret og la til å forbedre sin struktur. Men ikke forvent en umiddelbar effekt, må du vente et par måneder.
   Blant annet ikke har blitt kansellert ulike mousse, skum og geleer å legge til volum. Mousser og geleer på lys tekstur og håret ikke bry, men gelen kan lime dem som bare forverre situasjonen.

   Hjem Rettsmidler


   Hjemme også, kan lage ganske effektive og, viktigst, naturlige masker og andre midler. Her er noen prøvde og godkjent av det smukke kjønn mange oppskrifter:
 •  Shampoo med gelatin og urt. For å begynne, forberede et avkok av urter. Den ideelle situasjonen ville nesle buljong eller, kamille. Å forberede hell en spiseskje av råvarer (dvs. hakkede urter glass vann. Ta alt til en byll og kok i 5-10 minutter, deretter avkjøles og press. Deretter hell saltlake gelatin buljong (ta to spiseskjeer). Tilsett ca 50 gram av din favoritt shampoo (fortrinnsvis på en naturlig basis, dvs. uten smakstilsetninger og andre tilsetningsstoffer). På vannbad varm blandingen til helt oppløse all gelatinen. Legg en spiseskje honning, rør det. Etter bruk av sjampo på håret, la den være der i 10 minutter, og bare skyll. Beløpet du er garantert!

 •  Også effektiv maske basert på det samme gelatin (denne komponenten fungerer omtrent som silikon partikler i det profesjonelle media, men det er en naturlig og ufarlig). Dermed en teskje av gelatin helle en halv kopp med kokende vann og vente i ca 20 minutter. Deretter legger en eggeplomme og en spiseskje med sennep. All mix og bruke maske på håret, la det der i en halv time. Ren alt med varmt vann.

 •  Extensions


   Hvordan gi volum til håret? Du kan bygge dem. Kunstige tråder noen ganger ser så naturlig at de ikke kan skilles fra sine egne. Pode - en smertefri prosedyre, men mange anser det ganske skadelig på grunn av konsekvensene. Og så, etter kunstig hår festet til limet som ikke kan påvirke staten sitt eget hår.
   I tillegg er spesiell omsorg er nødvendig. Hvis det ikke er gitt, kan du miste et stykke, og deres krøller.
  Hvordan gi håret volum ved røttene om?

   Hvis du vurdere uakseptabel økning, og viser ellers. Du kan kjøpe (igjen bare i profesjonelle butikker) overhead låser som festes via pins på røttene av håret, og deretter fjernet. Det er da du trenger volumet, bruker curl.

   Riktig styling


  Hvordan gi håret volum ved røttene om?

   Ikke undervurder den konklusjonen, det noen ganger gjør underverker. Men hvordan å style håret ditt rett?
 •  Legge dem en hårføner. For å gjøre dette, ta en runde kam børste med naturlig bust, løft håret og direkte luftstrømmen til basalsonen. Men her er noen viktige punkter. Først, ikke hold telefonen, ta den ut av hodet 15-20 cm. Andre, ikke gjør altfor varm luft, bør det være varm. Før denne fremgangsmåten er ønskelig å anvende et spesielt verktøy. Du kan også bruke en hårføner med dyser, diffusorer.

 •  Bruk en krølltang. Den beste måten å stor til krøller var omfangsrike. Bølgete hår bare vil virke mer omfangsrike.

 •  Ikke glem nachese. Nacheshite håret ved røttene og plassere dem slik at nachis var ikke merkbar. Å bruke spiker fiksering.

 •  La imponerende volum i håret er fantastisk!
  Яндекс.Метрика