Tall på negler nål
 Vakker manikyr lettest å trekke nålen. I tillegg er det også ganske rask måte å spikre design. Det er feil å anta at dette bør være en artist. Det er viktig å velge en ordning for å plukke opp de nødvendige materialer og gjøre arbeidet. Resultatet er virkelig imponerende, som bildet på neglene med en nål for å lage slike subtile detaljer som ikke kan gjøres selv med en tynn pensel.

 Tall for negler nål hjemme er enkelt å lage. Men vi må holde figuren nål teknikk:
 1.  Gammel maling bør fjerne spesiell befestet væske.

   Alle bør neglelakk som er valgt som hoved tone.

   Det er ennå ikke tid til å tørke grunnleggende maling, må du sette dråper maling som kreves for mønster farge, kan du velge kontrastfarger.

   Nål trenger å lett holde linjen i riktig retning for å få svært lys fotografering.

   For lengre slitasje manikyr negler bør dekke fiksativ.
   Tips performance manikyr nål:
  1.  Gjør bilde i hjemmet, må du starte med en ikke-fungerende hånd (for høyrehendte - venstre). Du lærer raskt fotografering og, sier de, hånd ting.

    Begynn manikyr beste ytelsen av lillefingeren - det vil ikke skade og ikke ødelegge de allerede malte negler.

    Dette er upraktisk å jobbe med en nål, kan gi råd lime den inn avtokarandash stedet for blyant.

    Tall for negler nålen ikke trenger å ta en sterk touch. Ellers kan du lett skade neglene.
    Etappevis gjennomføring tegning på negler nål
    Mønster "gren av hvitt på rød bakgrunn"
   Tall på negler nål
    Det ser ganske komplisert dette bildet. Men det er bare ved første øyekast. Med flittig ytelse make enfoldig kvist mønsteret er ganske enkelt. Farger maling kan velge annerledes. Det viktigste at de passer sammen vakkert kombinert.


   Tall på negler nål
    For å utføre dette bildet nål trenger to kontrastfarge og, faktisk, en nål eller tannpirker. Etter gjennomføring manikyr bør brukes fixer.

   Tall på negler nål
    Negleplaten skal være jevnt lakkert grunnleggende bakgrunn. Du må bruke en andre strøk, etter å ha gitt først litt tørr.   Tall på negler nål
    Det er ennå ikke tørr grunnleggende maling, kontrastfarger må sette små dråper, plassere dem i en halvsirkel. Avstanden mellom dråpene bør være 2-3 mm, slik at du kan strekke dem.


   Tall på negler nål
    Deretter nålen skal utføre bevegelser som vil minne tegn på uendelig, det vil si, så vil strekke dråper i mønsteret. Gjør det nødvendige arbeidet for å raskt, ellers male vil gjøre det tørt og bildet vil ikke fungere.


   Tall på negler nål
    Nøyaktig den samme teknologien tegne på neglene med en nål for å utføre på alle neglene. Innen 5 minutter for å gi neglene til tørk, da gjelde hvit maling for å fikse resultatet. Manikyr klar!    Mønster "Pale rosa idyll"
   Tall på negler nål
    Delikat rosa passer perfekt til den vakre manikyr. Spesielt fordi denne fargen manikyr er egnet for nesten alle kostyme.   Tall på negler nål
    Å utføre denne rosa polsk manikyr kreves som grunnlag, og gul-gull og lilla nyanser male. Ikke gjør uten nåler og fixer.


   Tall på negler nål
    Det spores kretsen design for å hjelpe navigere og riktig gjennomføre nål bevegelse.


   Tall på negler nål
    Rosa maling bør nøye makeup negleplaten, slik at det oppnås et jevnt belegg av nøye farget kanten av neglen.   Tall på negler nål
    Tynn pensel spraymaling bør gjennomføre en ryddig stripe av lilla på "våt" lakk, spiker profarbuvavshy helt - fra basen til den frie kanten. Fra den laterale kant av strimmelen må plasseres omtrent 1/4 av spiker.


   Tall på negler nål
    Langs frontsiden (omtrent i midten av spiker) for å utføre en andre, men denne gang den gul-gull tone. Gjør alt du trenger raskt, eller ikke klarer å lage et bilde.


   Tall på negler nål
    Da nålen er nødvendig fra den laterale kant av spiker til den motsatte side av lasterommet som stråler fra solen, selvfølgelig, to radert linjer.   Tall på negler nål
    Dette bør gjøres på alle neglene. Når bildene litt tørr ut, trenger du å fikse resultatet gjennomsiktig lakk eller spesielle fiksativ.  
Hånd Mask hjemme
 Kvinnelig skjønnhet er kjent for å blekner raskt uten aktsomhet og nøye vedlikehold. Men dette argumentet betyr ikke at du trenger å bruke en fantastisk sum for tjenester av ulike kosmetiske og massasjesalonger eller kjøpe dyre produkter kosmetiske merkevarer. Det er mange egenomsorg teknikker for å hjelpe permanent bevare og forbedre kvinnelig skjønnhet.

 Hvor skal jeg begynne?
 Først av alt, med hendene! Det er denne delen viser rundt den virkelige alderen på personen. Og hva kvinnen ikke ønsker å være ung, blomstrende og vakker? Så vi trenger å ta vare på sine hender, at de forblir myk og fløyelsaktig, med en fin manikyr og alltid frisk.
 Hva du trenger?
 Svaret, som alle geniale, enkle nok - håndmasker hjemme. Som å velge deg, avhengig av hudtype og tilgjengeligheten av ingrediensene. De mest populære og effektive oppskriftene nedenfor.
 Tørr og / eller sprukken hud
 Banana Mask nesten umiddelbart konverterer problem hud silkeaktig og myk. Å forberede mirakel verktøy vil være nødvendig:
 • 1 ss. l masse av banan, most puré til staten;
 • samme mengde myk naturlig smør og 1 ts. L spiseskje honning.
 Alle komponenter er omhyggelig blandet og anvendt til hendene. Tid - ca 10 minutter, da denne massen skal skylle med kaldt vann.
 Egg Mask fremstilles med en eggeplomme blandet med '30 olivenolje. Blandingen bør overlates i hendene i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann.
 I havre, honning maske er den viktigste komponenten i havre mel, trenger du 6. l. Deretter må du legge til 2 ss. l en hvilken som helst vegetabilsk olje av høy kvalitet og omhyggelig røre den resulterende masse. Den siste fasen blir tilsatt til 2 spiseskjeer. l nekrystallyzovavshehosya naturlig honning og så mye varm melk.
 Alle grundig blandet, er den resulterende verktøy brukes til hånd over fire timer vaske av med varmt vann.
 For alle hudtyper
 Nutrient Mask brukes til bleking og mykgjørende på huden. Ved hjelp av dem er enkle nok til å håndtere den forekomsten av pigmentflekker, rynker og grader.
 Potet og honning maske hjelpe grov hud. For hennes behov:
 • finrevet rå poteter;
 • 1 ts spiseskje honning.;
 • liten oransje eller sitronsaft.
 Forresten, kan den siste komponenten erstattes av kål eller gulrot juice. Alle komponentene blandes for hånd eller i en blender, legger hendene på vei. Etter 15-20 minutter, bør denne masken skyll med varmt vann.
 Melon maske. Med melon maske er veldig lett å fukte og bleke hud. Trenger litt masse av moden melon, sitronsaft og stivelse. Den siste bestanddel som er nødvendig for fortykning masse oppnådd, som det skal ligne sin tekstur tykk grøt. Blandingen påføres tynt og forblir i hendene på 15 minutter til en time. Deretter vaske av masken med varmt vann og huden smøres med en spesiell beskyttende krem.
 Grape Peel Mask har samme effekt. For sin forberedelse vil trenge bakken havregryn og drue papirmasse noen lys variasjon. Komponentene blir tatt i slike proporsjoner at den resulterende massen var som grøt-saft. Først påføres et tykt lag maske på den ene siden, massasje henne i en sirkulær bevegelse. Deretter i noen minutter, blir den samme prosedyren gjentas for den andre armen. Deretter forsiktig skrelle vaskes av med varmt vann og la begge hendene på kremen har en mykgjørende effekt.  
Яндекс.Метрика