Hvordan pumpe opp trykk for å kuber?
 Som ønsker å være spenstig, slank og vakker magen, mange nevner av den verdterning pressen. Disse magemusklene er ganske vanlig å se i glossy magasiner. Få samme resultat, vil mange menn og kvinner så raskt som mulig.
 Hvordan pumpe opp trykk til kuber
 Før du går videre til behandlingen av de samme øvelsene for pressen, er det nødvendig å forstå det viktigste: det blir ingen mening å pumpe opp trykk blokker, hvis du har et stort lag av fett. Etter at alle pumpet opp musklene vil være skjult kroppsfett. Det er derfor prøver å lage en fin trykk, bør ta vare på å bli kvitt overflødig fett i magen. Hvis du har overflødig kroppsfett, uten lavt kaloriinntak, aerobic og løping er nødvendig.
 Lav kalori diett innebærer utelukkelse fra kostholdet til de fleste av karbohydrater, fet mat, en rekke halvfabrikata, pølser, brus. Det er mer ønskelig frukt, grønnsaker, mat rik på protein, naturlig magert kjøtt og meieriprodukter. For intensiv kvitt fett trenger ekstra trening. Utmerket hjelp i dette tilfellet, løping, aktiv svømming, aerobic.
 Det hele avhenger av den opprinnelige tilstanden i magen: sine muskler, samt fett. Men selv om situasjonen er ikke så god som vi ønsker, trenger ikke å fortvile fordi det bare sier at prosessen vil ta litt lenger tid, men plukker tålmodighet, og heller medlidenhet krefter, vil resultatet bli.
 Pumpet blokker Trykk: Exercise
 1.  Løfte bena
   Denne øvelsen hjelper lavere pumpe kuber trykk. For gjennomføringen bør ligge på ryggen, plasserer hendene på sidene. Rett ben bør løfte opp til 90 grader og fallende, ikke berører gulvet. I utgangspunktet kan denne øvelsen være litt enklere: trekke til brystet bena bøyd i knærne. Mer komplisert er det løfte bena hengende på stativet. Gjøre 15 ganger i 2 sett.

   Torsion
   Denne øvelsen er rettet mot å pumpe blokker i den øvre del av magen. Startposisjon: Ligg på ryggen, hendene bak hodet, til bena bøyd i knærne satt på gulvet. Du må vri overkroppen, mens trekke bladet fra gulv til midje på dette punktet ble godt presset til gulvet. Utføre 50 ganger i 2 sett. Du kan starte med færre øvelser.

   Diagonal Curl "Bike"
   Denne type pumpe gjør det mulig å vri skrå magemusklene. Utgangsstilling er den samme som for den foregående øvelse. Vridning gode resultater, men bør bøye til side slik at høyre kne berøre venstre albue, så vice versa. Gjøre øvelsen skal være glatt, uten å gjøre noen brå bevegelser. Utføre 30 ganger på hver side i 2 sett.

   Bøying
   Startposisjon: Ligg på gulvet, armene utvidet foran brystet, bena bøyd i knærne. Heve skuldrene og overkroppen, anstrenge magemusklene. Det er viktig ikke å løfte ryggen helt, fordi det skaper unødvendig spenning i ryggen. Utføre 12 ganger i 2 sett.

   Drafting
   Ligg på gulvet, hendene plassert på sidene. Løft begge beina og overkroppen oppreist. Leg man bør prøve å ikke bøye. Utføre 12 ganger i 2 sett.
   Det er også viktig å vurdere å effektivt pumpe trykk anbefales ikke å forholde seg til hver dag. Hver muskel bør ha tid til å slappe av. Derfor bør opplæring ikke være mer enn en dag. Det er også viktig å huske at den beste pumpen disse musklene fremmer trening under belastning. Å laste plukke opp eller sette mellom beina vekter, manualer, etc.
   Det bør bemerkes at menn er mye lettere å pumpe opp trykk til kuber enn kvinner. Dette er fordi kroppen av en mann, som regel lavere fett og kropps kvinner ønsker en mye større mengde av det å fungere fullstendig. I denne forbindelse, kvinner må bruke mer energi til å jobbe på kroppen hans.  
Hvor vakkert flette fletter?
 Det er slikt yrke - breyder. Så er spesialist veving fletter - ikke bare afrikanske men også av diverse andre. Fundamentals Brading er opplært i spesielle kurs, men den beste løsningen for de som vurderer kosopletenye like spennende kreativ prosess som lar deg konvertere vanlige fletter i verktøy for å lage utrolig flotte frisyrer. En meget populær type Brading er vevd i tre, fire, fem og seks strenger, slik at du kan skape voluminøs lokker selv tynt hår. Veve i to tråder - er kjent for alle klassisk flette.


Hvor vakkert flette fletter?
 Spin-flette med tre tråder er mye vanskeligere. Hår delt i tre like tykkelse strenger. Sett tråd 3 mellom 1 og 2. Så en tråd og sette den mellom de to andre, så gjør det samme med en tråd 2. Akkurat som to pluss to, men resultatet er veldig hyggelig spytte. Å flette musefletter god fire eller flere tråder har liten potrenyrovatsya, men ikke noe vanskelig om denne teknikken Brading ikke.
Hvor vakkert flette fletter?
 Pigtail fire tråder
 Alle deler mye hår på chetere like deler, hver tildele tall fra 1 til 4 nummerert fra høyre. Ta en strand 1 og tråd put 2. mars sette en og fire anlegg under 1. Andre trinn: sette en lås 2 3 4 til 2 og 1 anlegg under 2. Den tredje fasen tre er plassert på 1 til 3 april start på nummer to nummer 3. Som du kan se, er prinsippet: to tråder oppå en, og den tredje er satt under den. Så fortsett å stå i kø gjennom.
 Pigtail fem tråder
 Ordningen er lik den forrige veving, hår delt ikke bare av fire og fem deler. Begynne å veve og til høyre. Strand 1 påføres 2 3 - 1. april starter på 1. 5 Strand pålegge til 1. Den neste fasen - to oppå 3 april til 2 mai for å begynne på nummer 1 og 2 benyttes til 2. Som du kan se, det er en spesiell tråd pålagt to, så det er satt under ett og sette en annen på toppen.
 Pigtail "slange"
 Dette er en veldig fin kveld kjole som er utført på langt hår. Hvis det er noen ferdigheter kan flette håret og dette håret med volum hår, men det ser best ut på håret én lengde.
Hvor vakkert flette fletter?
 1.  Hair zachesыvayutsya siden. På tinningområdet til venstre står en smal møne. Begynne å veve pigtail vanlige to tråder gradvis legge den låses med den øvre siden av spytt.

  Hvor vakkert flette fletter?

   Når flette når høyre tinning, fortsetter normal binding av to tråder. Deretter plante den i mesteparten av håret og flytte til venstre. Så igjen begynne å snurre den sidelengs riktig podpletaya topp nye hårstrå.
  Hvor vakkert flette fletter?

   Hvis håret ditt er veldig lang, kan du gjøre en ny runde av "slange". Når du kommer til kanten, resten av håret med "slange" fast pin eller gummistrikk.


   Pigtail "cap"
   En annen meget effektiv alternativ ferie frisyrer med fletter.
  Hvor vakkert flette fletter?
  1.  Separert på toppen av en sirkelformet ribbe bredde på omtrent 3 cm. Får hårlokk tre strenger.


   Hvor vakkert flette fletter?

    Gradvis podpletaem tre nye tråder start fra høyre. Legg til en ny tråd flette rundt sentrum på toppen. Beveger seg i en spiral

   Hvor vakkert flette fletter?

    Når hele massen av hår igjen lite tips, må du brette pent under en av krøller og fikse stealth. Resultatet skal bli gitt ut, som vist nedenfor.  
Hvor fint å samle håret?
 Utmerket konkluderte hår har alltid vært spesielt stolt av hver kvinne. Tross alt, ikke hver og en av oss, selv med tanke sine egne luksus stabler, i stand til å samle vakkert hår. Det er en kunst som krever medfødt smak og enda noen profesjonelle barber ferdigheter.
 Men å lære hvordan å gjøre annerledes frisyre hver dag, kan lære noen representant for den vakre halvparten av menneskeheten. Det ville ønske, som de sier! Det viktigste - en daglig hårpleie - vasking, skylling gjennom nærings midler og, selvfølgelig, nøye kjemming kveld.
 "Collect" i bokstavelig forstand av ordet, kan bare langt hår eller hår av middels lengde. Denne definisjonen innebærer ofte glatt hode - "hår til hår" når hele lengden kobler en enkel "hale" eller "bundle" som er gratis eller, stivt festet på baksiden som "støt" "kurver" eller "Haly."
 Hvis hun samler hår frisyrer for en vanlig dag, kan det ikke ty til hjelp av noen ekstra dekorasjoner, og begrenset felles terry elastisk, elegant usynlig pin og pins og en enkel mørk stealth "enkelt". Selv håret krever ingen ekstra trening - veving, vridning eller kabling. Rett og slett jevnt kjemmet låser ved hjelp av en kam med hyppige tenner. Eventuelle ekstra fiksering glatt avslutningen av "hverdagslige" som er nødvendig. Hår perfekt beholde sin form uten bruk av kosmetikk.
 Det er noe helt annet når det gjelder ferie eller med andre ord, frisyrer kveld versjon. Her kan det være grenser for kreativitet! I alle fall, i henhold til det genererte bildet, må elegant styling lang eller medium uten ytterligere ukrashatelstve.
 Dekorere kveld frisyrer fra de innsamlede hår kan være annerledes. Det kan være alle typer veving - russisk, fransk, gresk, skandinavisk eller fletter som kjører med en haug med hår samlet og festet på enden. De kan stå "åpen" eller ytterligere stramme "bump" fikse bruker fancy pinner eller usynlig. Og disse designene fra Kos tatt under spesielle dekorative frisørsalong i store øyne, noe som gjør dette enda mer imponerende styling og original.
 "Kjegler" og "Haly" kveld mulighet for enkelt dekorert med kunstige og friske blomster, enkel og malte kinesiske pinner - "Cross", og store elegante pigger.
 Lang og medium hår kan samles ved hjelp av seler. Denne symmetriske seletøy utformet fra templer til baksiden og små parallelle fletter over hodet, i retning "av pannen." Dette styling kan også være dekorert med bånd, strass eller fargede syntetiske tråder. Ledningsnett ser veldig imponerende, som er deres bruker ofte kvinner de siste årene, både til hverdags ukladok og for kvelds frisyrer.  
Яндекс.Метрика