Hvordan bli en vakker og velstelt?
 Hver kvinne ønsker å være vakker, ønskelig, attraktivt og ønskelig for livet. Allestedsnærværende media daglig pålegge smukke kjønn urealistiske standarder for skjønnhet, som fulgte ikke bare vanskelig, men også usunn. I denne forbindelse, et rimelig spørsmål: "Hvordan være vakker og velstelt uten å kompromittere sin egen kropp?".
 Første og viktigste regelen: skjønnhet framgår inne. Følgelig, for å bli virkelig attraktiv bør starte med utvinning av alle kroppens systemer. For eksempel hudproblemer er vanligvis et tegn på problemer i mage- og tarmkanalen, og fedme - bevis for hormonsvikt. Det er derfor en full medisinsk undersøkelse er det første skrittet mot skjønnhet og seksualitet.
 Den andre regelen hjelper slå appell til kvinner i alle aldre, er som følger: konstant fysisk aktivitet er i stand til å forsinke aldringsprosessen er mye bedre enn de mest effektive kosmetiske produkter. Mange problemer med utseende (overvekt "appelsinskall" usunn hud) kan løses ganske vanlig turgåing i frisk luft og økt fysisk aktivitet. Dessverre, den livsstilen til den moderne kvinnen, innebærer vanligvis stillesittende arbeid og fullstendig mangel på tid til trening. Dessverre, svikt i denne viktige anbefaling i de fleste tilfeller fører til en kraftig forverring i helse som ikke kan påvirke utseendet.
 Den tredje regelen for feilfri utseende også kjent nesten hver kvinne: hvis du ønsker å være vakker og velstelt, ikke skimp på egen hånd. Dette inkluderer ikke bare kosmetikk, men også klær, sko, tilbehør og, selvfølgelig, mat. For eksempel, selv den vakreste kvinnen i ukomfortable sko ser stygt fordi det umiddelbart endret ganglag, gester og til og med ansiktsuttrykk. Like slående eksempel - dårlig kvalitet kosmetikk. Ingen kvinne vil se attraktiv med leppestift, som faller striper, nyanser som ruller i pulverisert eller krøll århundre som understreker alle hud feil. Omgi seg med ting som du virkelig liker, hva bringer deg glede.
 Denne anbefalingen ekko følgende regel: Skjønnhet svært avhengig av psykiske tilstand. Så hvis du har en bekymring når de første symptomene på tretthet eller depresjon, vil du umiddelbart legge merke til at endret utseendet ditt. Det er derfor nødvendig å stadig bekymre deg om deres egen psykiske harmoni. Hvis hun er glad, forelsket og alt i livet hennes er flokken hennes, hun er vakker og ønskelig, som ved et trylleslag. Jeg la ikke merke til det er rett og slett umulig.
 Som du kan se, være vakker og velstelt ikke så vanskelig som det ser ut ved første øyekast. Anbefalingene ovenfor er enkel, og viktigst, effektiv. Hvis du følger dem i minst et par måneder, vil resultatet ikke være lenge på seg. Det viktigste - å vise utholdenhet og tålmodighet. Vel, selvfølgelig, ikke glem at skjønnhet kommer helt an på deg. Alle innsatsen i sin skjønnhet og helse, være sikker på å komme tilbake til deg hundre ganger!  
Hvordan velge en hårfarge til ansiktet?
 For de fleste kvinner endre hårfarge bruker resistente blekk tonale balsamer eller folk rettsmidler er kanskje den mest effektive måten å endre naskuchyvsheho bilde. Takket være moderne omsorgs komponenter som finnes i middel for fargelegging, kan håret fargeendring være nesten på ubestemt tid og uten fordommer eget hår. Kort sagt, for å se på magisk vis, bare velge en nyanse som du ønsker å motta.
 Til sluttresultatet var ikke smertefullt sjokk og skuffelse når du velger maling farger må vurdere mange faktorer, det viktigste av disse er ansiktet ditt. Det er på forsiden hud, dets funksjoner, farger og "lys" avhenger av hva farger passer deg.
 Å velge farge så nært som mulig til håret person, må du bestemme din hudtype. Men det tradisjonelle system for separasjon av tørr / oljeaktig / kombi / normal hud i dette tilfelle ikke virker. Legg merke til fargen, hva er det? Intens eller blek, varm eller kald, variabel eller konstant? Dersom en slik vanskelig valg for deg, deretter sammenligne huden din med huden av en annen kvinne (mor eller kjæreste) er lettere å skrive.
 Konvensjonelt, huden kan deles inn i to typer: varm og kald. I varm hud "light" har en gulaktig fargetone, og kaldt - blå. Hvis riktig bestemme hudtype, kan du velge en passende farge håret uten den irriterende bugs og feil.
 Derfor bør eiere av kald hud (hvit, porselen, oliven ansikts) ta hensyn til alle de "grå nyanser, toner kald glans Et slående eksempel på kalde farger -.. Sølv blonde, aske brun, aubergine eller blå-svart Alle dype kalde farger -.. du Nei hvilken farge sak du ønsker (lys, mørk eller naturlig), foretrekker kalde og lyse farger i kontrast med kald hudtype, lyse farger (mørk rød, sort, Beaujolais, plomme) ser veldig imponerende og attraktive.
 Spesielt forsiktig talskvinne kald typen bør være av rød farge som å velge riktig nyanse av varm farge til huden med blå bakgrunnsbelysning er vanskelig. Som for høydepunkter, husk å se etter for å tilstrekkelig osvetlyalys tråder (lys gul, hvete eller sand rygger vil se unaturlig og latterlig).
 Dersom naturen har tildelt deg en varm hudtype, fersken eller korall blush og kan ha fregner, bør du definitivt prøve å endre hårfarge for intens varme. Veldig mørke farger (mørk sjokolade, mocca, alle nyanser av sort) du vil staryty, alle understreke svakhetene i utseendet ditt. En varm, myk, dempede farger heller ansikt vil legge friskhet og ungdom.
 Det er eierne varm hudtype passende kombinasjon av flere typer nyanser. For eksempel ville det være fordelaktig lysebrune hårfarge med en rekke rygger vыsvetlennыmy forskjellige farger (beige, gull, sand). Dette vil legge fargegradering naturlighet, og du - fortreffelighet. Rød, rød, brun, varme blonde - alle farger, tilsvarende huden med en gul høydepunkt. De kan kombineres for å lage utallige varianter for feilfritt vakkert bilde.
 Gylne nyanser - nesten 100% garanti for suksess for kvinner med varm hud. De vil bidra til å gjenopplive fargen, gjør det rikt og verdig beundring. Og viktigst av alt, vil gylden farge håret elsker deg veldig, tvinge til å se på det kjente bildet i en helt annen vinkel.
 Eksperiment minyaytesya, ikke vær redd for å oppdage nye ansikter, vel, de ovennevnte enkle retningslinjene vil forhåpentligvis hjelpe deg å unngå mange irriterende bugs, tilrettelegging for et svært vanskelig valg.  
Per desember pumpe opp musklene hjemme?
 Mange stamtreningssentre hevder at pumpebrystmuskulaturen på treningsstudio, hjemme, ikke engang prøve å gjøre det. Men tenk på dette: fordi i antikken var det ingen treningssentre, og helter eller annen måte klart å bygge muskelmasse. Faktisk, pumpe opp brystmusklene hjemme kan rett og slett denne prosessen vil bli lang.
 Primitiv, men samtidig svært effektiv metode for å pumpe brystmuskulaturen - push-ups på gulvet. Nybegynnere er anbefalt å prøve denne ordningen, mentalt telle til fire, slippe kroppen din hele veien til kontoen produsert ved å klemme 1-2. Det er en viktig påminnelse: tregere du utfører øvelsen, jo større effekt av det. Hastigheten vil bare føre til rask tretthet, og i verste fall - til skade.
 I en tilnærming må utføres minst 18-20 pushups. Når denne øvelsen vil bli gitt til deg lett, kan du prøve følgende. Ta en lav krakk, sette på føttene og vidzhymaytesya bakker. Antall push-ups i en tilnærming minst femten. Og når du mestrer spin fra gulvet og vippet, kan du gå videre til neste øvelse. Det er meget vanskelig i utførelse, men på samme tid er den mest effektive.
 Plasser de tre stoler i form av en trekant. En satte føttene på de to andre - for hånd og begynne å spinne i luften. På gulvet lå en bedre madrass, som første mulige fall. Disse tre typer push-ups kan kombineres i en enkelt klasse. Vær oppmerksom på at hvis du gjør alle av dem for bare 10-15 ganger, vil ingen effekt være. Det bør være minst tre sett av femten ganger.
 En annen "bestefar" modus pumping brystmuskulaturen - push-ups på barene. Finn barer noe problem - sannsynligvis mange meter fra sovjettiden bevart elementer av idrettsarenaer. Teknikken med push-ups på barene elementære, men det er mange nyanser. Først bør det begynne med push-ups med en liten synkeskulderledd, og deretter gradvis øke dybden. Under hele syklusen av push-ups på barer absolutt ikke kan slappe av musklene de trenger for å være konstant på tå hev. Barer - det er ganske ekkel atletisk trener, feil trening som truer skader. Derfor, selv om riktig teknikk for gjennomføring du fremdeles føler smerte og brennende følelse i skulder ledd, bedre å forlate øvelsen.
 Å utvikle nyttig teknikk er triceps push-ups på barene. Ta albuene tilbake, holde hodet rett, og begynner å stige sakte i armene. Det er viktig at føttene var i samme plan med skuldrene. Å fokusere på brystmusklene trenger litt tilt kroppen fremover og gjøre øvelsene med litt fra hverandre albuer.
 Med push-ups på barene ikke kan overdrive, særlig i løpet av den første uken av klasser, ellers krepatura du pine. Det er ingen spesielle regler for hver tilnærming: Utfør øvelsen så mange ganger du kan gjøre.
 Under pumping brystmuskulaturen må nøye overvåke endringer i topografi brystet. Hvis du oppdager at bunnen av det også begynner å øke (bryst ser ut som glass ned), så bør du gi opp på benken og barer å fokusere på de skrå push-ups.
 Mange lurer på: Etter en periode kan bli sett synlige resultater. Dessverre, for å gi i det minste en omtrentlig svaret på dette spørsmålet er meget vanskelig, fordi alt avhengig av det enkelte organ. Men bestemmer seg for å pumpe opp Pecs, helst konfigurert minst seks uker intensivt arbeid på deg selv.  
Яндекс.Метрика