Den moderne kvinnen har lenge vært brukt til å leve et aktivt liv: arbeid, hjem, barn, venner, jevnlige møter og, selvfølgelig, sport. Treningsbassenget eller kanskje dans eller stretching, spiller ingen rolle hva du gjør, det viktigste at du får glede av det, og langs veien, opprettholder sin form i tone.
 Men nå kommer den vanskelige dagen i måneden når kvinnen besøkte menstruasjon, unngå dem bare ikke vil fungere her og spørsmålet er hva de skal gjøre med de vanlige treningsøktene?
Fitness i de kritiske dagene, kan eller ikke?

 For noen kommer kritiske dagene - det er umiddelbar avvisning av fysisk aktivitet og sende i en varm seng, så å si, "perebolet" denne gangen alle reglene. De andre damene, følelsen alle de samme sterke og aktive, som i vanlige dager, gå til gym. Så hva er egentlig det riktige valget?
 Alle ekspertene i bransjen sier i en stemme: deal eller ikke - en rent personlig, det bør være drevet av sine egne følelser og tilstand. De fleste kvinner i disse dager opplever tretthet, reduserer smerter i nedre del av magen og ryggen, er stemningen opphøyet til et komplett null, ønsker ikke noe.
 Men som det viste seg, selv i en slik forferdelig og vilt ubehagelig, ved første øyekast, staten kan lykkes engasjere seg i idrett, mens å bli kvitt alle ubehagelige symptomer!
 Det blir blir ofte den avgjørende faktoren som tips jenta til en beslutning om fysisk aktivitet, men at det alltid dette riktig? Ikke alle kvinner vet at fravær av smerte og ubehagelige inntrykk er alltid et grønt lys for trening, ofte i slike tilfeller bør avstå.

 La oss innse


 Fitness i de kritiske dagene - svært kontroversielt og tvetydig spørsmål som ikke har noen strenge svar, ligger sannheten, som alltid, et sted, selv i denne situasjonen, kan du finne et kompromiss.
 Det hender at en eller annen grunn legen forbyr sport i disse spesielle dager, hvis så, er det bedre ikke å argumentere, byrde klart bli forsinket.

 Også noen fysisk aktivitet og økt aktivitet bedre stopp når menstruasjon er med rikelig sekreter, hodepine og svimmelhet, og hvis en slik "kit" også lagt krampaktig smerter i bekkenområdet, så absolutt verdt å ta vare på seg selv, kanskje til og med take-off eller fri fra jobben.
 Du bør også vite at trening er rettet mot å belaste fremre magemusklene uønsket fordi de kan føre til overdreven frigjøring av menstruasjonsblod i bukhulen eller brå seponering av utslipp, noe som kan føre til utvikling av alvorlig sykdom, endometriose.
Fitness i de kritiske dagene, kan eller ikke?

 Forresten, hvis det finnes et problem, sporten i de kritiske dagene er absolutt kontraindisert. På den annen side, være klar over at fysisk aktivitet i denne perioden er det et stort antall av sine fordeler, for eksempel ved at trenings under menstruasjon kan gjøre sunne konkurransesmertestillende!
 Mange studier har vist at regelmessig trening er i stand til å redusere eller avlaste deg av PMS, bedre helse og generelle stemningen under menstruasjon og å redusere flyten av tid!

 I nærvær av moderate smerter, også kan gjøre, det er bare en øvelse du trenger for å finne kostnadseffektive og ikke den mest aktive. Du har ikke tid til å legge merke til og hvordan du bruker en slik utladning, dårlig humør eller annet sted borte, stilnet smerten, og generell trivsel økt med flere punkter.
 Og dette er ingen overraskelse, det viser seg, hele poenget med endorfiner, hormoner av glede som aktivt tildelt under trening og styrke humør.

 Visste du om det?


 Det er et interessant faktum som støttes av mange eksperter i verden.
 Det viser seg at det var under menstruasjon kvinner er i stand til å tåle økt fysisk aktivitet og engasjere seg med størst effektivitet.

 Det antas at dette skyldes hormonelle små hopp, noe som nødvendigvis oppstår i disse dager, poznachayuchys slik uvanlig måte den generelle tilstanden. Å tro på fakta eller ikke - det er personlig, men mange trener sikker på at i løpet av denne perioden kan oppnå maksimale resultater i idrett.

 Hvilke regler bør følges under menstruasjon?


 Som du sikkert har lagt merke ulempene med fysisk aktivitet i disse dager, mye mindre enn fordeler, så mange jenter fortsatt velger å fortsette okkupasjonen, ikke betaler oppmerksomhet til de små triksene i naturen.
 •  Hvis treningen var å fange opp med sterke kramper i magen og bekken organer, til det presserende behovet utsette intens stress og kan selv betale et besøk til legen.

 •  Prøv å vanlige klasser ikke drikker cola og kaffe som disse drikkene er ikke bare villig, men også kan føre til menstruasjonssmerter intensiveres.

 •  Under en treningsøkt, drikke mer vann enn vanlig, fordi under menstruasjon kvinnelige kroppen mister mye mer fuktighet enn vanlige dager.

 •  Hvis du ikke er hjemme, men et eller annet sted i rommet eller studio, må du ta vare på komfort og en mørk form som ikke vil distrahere deg fra komplekser og kraft under lasting.

 •  Husk at i de dagene hyperhidrose fordi Observer at i rommet var ikke prippen og det var en konstant strøm av frisk luft.

 •  Hva slags øvelser kan utføres i denne perioden? Kanskje grunnen til at du bør nekte? En enkel og en fantastisk måte i en bestemt periode er i gang, er det best fjerner alle smertefulle symptomer, og gir et godt fysisk anstrengelse.
  Fitness i de kritiske dagene, kan eller ikke?

   Eksperter anbefaler foretrekker yoga og stretching, fordi strekker muskler tolerert av kroppen mye lettere, men samtidig bidrar til å redusere smerte. Mange eksperter anbefaler pilates siden slik trening krever ikke at du til et stort antall bevegelser.
   På den ene siden dette er sant, den andre i slike teknikker, er det flere øvelser som kan påvirke din generelle helse. Disse omfatter særlig utøvelsen av musklene i magen szhymanyyamy og invertert assanы.
  Fitness i de kritiske dagene, kan eller ikke?

   Til tross for skepsis av mange jenter i denne perioden ganske gunstig idrett er svømming i bassenget, som er helt avslappende og driver tone alle musklene i kroppen.
   På grunn av det store antall nye fangled hygieneprodukter, bør denne sporten under de kritiske dager ikke være et spesielt problem.
   Kvinners hår alltid tiltrekke oppmerksomhet, spesielt med hensyn til velpreparerte og vakkert hår som umiddelbart forvandle og dekorere sin besittelse. Hver oppfinne noe nytt for ditt eget hår er vanskelig, fordi så ønsker!
   Og så komme til unnsetning fantasi stylister som ikke sitter passivt og se på, og hvert år glede oss regelmessige nyheter i verden av skjønnhet.
  Hvordan lage en frisyre med effekten av vått hår?

   Ikke rart de sier at mote kommer alltid tilbake, og alt som var populær for lenge siden, tilbake igjen, re-erobre menneskenes hjerter. Vi snakker om effekten av vått hår som har vunnet hjertene til mange av det smukke kjønn i de fjerne 80-tallet av forrige århundre, og de siste årene har blitt svært populær igjen.
   "Wet Hair" - dette er den virkelige trenden av de siste par sesongene, det er med stor glede at prøve på internasjonale popstjerner som og si alle ivrige fashionistas i verden og søke å prøve det på sine krøller.
   Den globale populariteten til "våte krøller" er veldig lett å forklare: frisyre bringer et snev av eleganse, raffinement og spokuslyvosti at så tiltrukket av motsatt kjønn.
  Hvordan lage en frisyre med effekten av vått hår?

   Spesielt viktig konklusjon av dette er bare om sommeren, når det er vått hår eller hår - frisyrer normal tilstand. Det er derfor det er svært viktig å vite grensen: sommer eller tidlig høst effekten av vått hår er populære, men om vinteren eller våren denne konklusjonen vil se vulgær og upassende.
   Se på bilder av kjendiser som flaunt allerede sliter med lignende styling i tankene spørsmålet, og hvordan du kan gjøre effekten av vått hår selv? Kanskje dette er vanskelig og krever noen spesielle praktiske ferdigheter?
   Faktisk, det er ikke noe komplisert, så unik og spesiell kan "våt" konklusjon lett gjøres hjemme, viktigst, å hamstre nødvendige fasiliteter uten noe som "det samme" effekt ikke vil gå tapt eller for fort. Så, hva gjør vi trenger for å lage en slik skjønnhet?

   Obligatoriske kosmetikk


  Hvordan lage en frisyre med effekten av vått hår?

   Til frisyre ser virkelig elegant og stilig, er det viktig å velge de mest egnede deg kosmetikk som best fremheve effekten, og holde den så lenge som mulig.
 •  De mest populære kosmetikk for å skape effekten av vått hår er en gel. De kommer i et utvalg å velge alternativer med en sterk fiksering bør ikke, fordi det ikke gir den ønskede effekt, og håret vil se mindre naturlig. Best mulig passform gjennomsnittlig eller dårlig fiksering, vil de beste gels se på medium og kort hår.

 •  Du kan bruke voks for hår, spesielt hvis du ønsker å få direkte fikse tips, men hvis du fortsatt trenger et verktøy som kan brukes over overflaten, kan du bruke gel voks med ulike tilsetningsstoffer.

 •  Også, for å skape en slik konklusjon, kan du bruke spesialspray, hårspray og de er ideelle for å skape den ønskede effekten på de fine hårene på middels lengde.

 •  Eiere krøllete hår bør vende sin oppmerksomhet mot spesielle mousse som er utviklet spesielt for bruk i slike tilfeller.

 •  De fleste stylister er enige om at for å skape effekten av våt konklusjon, selvfølgelig, er best brukt teksturayzerы. Denne spesielle kosmetikk som har blitt opprettet for å fikse de enkelte tråder i den generelle konklusjonen, på grunn av de ikke trenger å tørke håret, fordi de kan være alt gjøres for hånd. Resultatet er ganske profesjonelle resultater, men for å være sikker, disse midlene er sikkert ikke billig.

 •  Vifter av naturressurser kan tilby gelatin, som er fortynnet i varmt vann og deretter påført på tråden. Etter tørking manifestere den ønskede effekt.

 •  Hvordan lage en frisyre?


   Før du tar fatt på etablering av attraktive "våte" krøller, må du forstå at noen mer egnet. For eksempel, legging wet look effekt mest rik brunette på hva fasiliteter de smurte hår, er resultatet nesten alltid kommer naturlig og strålende.
  Hvordan lage en frisyre med effekten av vått hår?

   Men den blonde og brunette bør være forsiktig med gels og lakk hår fordi et stort antall av dem ikke bare understreke spinne, men også kan skape en følelse av urenslighet.
   En av de mest fasjonable og populære frisyrer i dag - en "våt effekt", som er utført i en del, og dette alternativet er utført både på kort og langt hår. Essensen av denne løsningen er at ikke alle hår bør se våt, og du bare jobbe med tips og låse enkelte tråder.

   Making frisyre hjemme


 •  Først må vi vaske håret, etter vask i våt tilstand deres nøye kjemmet. Betyr det at du har valgt å skape effekten, er det best festes på ren, fuktig hår.

 •  Etter legging arbeid midler avsatt, hårbørste lenger, betaler spesiell oppmerksomhet til tips, med lakk og geleer ikke prøver hardt, ellers er de sterkt byrde håret, og hodet kan fort slå effekten ikke første friskhet.

 •  Nå, klemme forsiktig noen krøller å danne en enkelt strand hender, og deretter, uten å vente på tørking, fikse dem med pinner, men forsiktig for ikke rekomprimere hår noen steder, og dermed bryter håret.

 •  Hvis du vet at håret ditt er vridd av natur, kan du ikke prøve på dannelsen av krøller, bare la dem tørke med kosmetisk produkt i seg selv.

 •  En hårføner for å tørke håret ikke nødvendig, men hvis du skynde du kan helle litt luft på deres modus av varme tørking, med hvert hårstrå forsiktig klem å gi dem i ønsket fasong.

 •  Effekten av vått hår kan oppnå og korte hårklipp for denne modelleringsverktøy som skal brukes til håret og deretter glatte whisky og gre smellene, litt nayizhachyty iden av frisyrer å komme likhet fjær.

   Dessuten har denne sesongen blitt svært populær bjelke effekt med vått hår. Gjør det ganske enkelt: bare oppnå effekten av våte krøller forrige metoden, og deretter, behandlet hår, samle en haug. Ikke glem det litt razlohmatyt å få en mer naturlig og friskt utseende.
  Яндекс.Метрика