I lang tid trodde at tynning av veggene i blodårene og krenkelse av deres permeabilitet, først og fremst på grunn av mangel på vitamin C i kroppen. Imidlertid, noen former for læring tendens og andre sykdommer, konkluderte forskerne at bruken av askorbinsyre i disse tilfeller av stand til å herde mangler en meget viktig komponent.
 En viktig oppdagelse ble gjort i 1936 av den ungarske biokjemikeren Albert Szent-Gyorgy som empirisk utledet fra sitronskall ny naturlig forbindelse, vitamin E, som nå kalles de reelle komplekse flavonoider. Faktisk stoffer som er av naturlig opprinnelse, og kan delvis dekke kroppens behov for vitamin C.
Riktig bruk av rutine vitamin P

 Derfor er denne vitamin noen ganger kalt C2 men, selvfølgelig, er den mest vanlige og kjente navnet hans "rutine", selv om det kan betraktes som den mest nøyaktige, fordi, faktisk, rutine - bare et spørsmål om en hel gruppe av flavonoider, forent et enkelt navn. Dette inkluderer eskulin, hesperidin, anthocyaniner, betain, rutin og så videre.
 Forsøket ble gjennomført på marsvin som ble infisert med skjørbuk og blødningsdiatese etter inntak av stoffet i dyr, var det en positiv trend.
 Den samme navn element ble avledet fra det engelske «permeabilitet», som betyr "permeabilitet", fordi vaskulær permeabilitet er redusert ved bruk av denne forbindelse.
 Vitamin P er av spesiell verdi for menneskekroppen fordi det er ett av de stoffene som han ikke kan produsere sine egne, så det må komme utenfra.
 Regelmessig bruk av rutinen i stand til å normalisere de fungerende kapillærer, sin styrke og elastisitet, og følgelig redusere høyt blodtrykk, og, om nødvendig, langsom hjerterytme.
 Det forbedrer signifikant virkningen av vitamin C, anbefaler mange eksperter alltid ta disse stoffene sammen, selv om det er antatt at vitamin E er aktivert bare i nærvær av askorbinsyre.

 Hva annet rutiner så nyttige for mennesker?


 Basert på konseptet at en vitamin E, kan det konkluderes med at det er et utmerket verktøy for behandling og forebygging av hypertensjon og hindrer dannelse av magesekk og tolvfingertarm.
 Det antas at en systematisk fremgangsmåte rutine (innen 60 dager) kan redusere intraokulært trykk, slik det brukes aktivt i behandlingen av pasienter som lider av glaukom. Også har rutin stimulerende egenskaper ved å justere arbeidet funksjon av binyrene, samt å påvirke den daglige frekvensen av urin og galle.
 Vi må ikke glemme at dette vitamin - et helt sett av ulike forbindelser, så avhengig av hvilken naturlige kilder ble mottatt kanskje dens mangfoldige virkninger på menneskekroppen.
 For eksempel, rutin som inneholdes i hvitløk, paprika og tomater gunstig effekt på å redusere vekst av tumorceller, samt forskjellige tumorer, som påvirker melkekjertler og blod.
 Men vitamin E består av grønn te har lenge vært anerkjent som kanskje den beste naturlig antioksidant som beskytter mot de skadelige effektene av frie radikaler, og dermed bremse aldringsprosessen i kroppen.

 Også vitamin E er i stand til å:


 •  Hindre utvikling av grå stær;

 •  Regulere blodsukkeret;

 •  For å delta i redoks-reaksjoner i kroppen;

 •  Redusere nivået av "skadelige" kolesterolet;

 •  Tilrettelegge løpet av allergiske reaksjoner;

 •  Forbedre helbredende vev i ulike sykdommer i interne (magesår, gastritt, mage, tolvfingertarmen).

 •  Advare ulike blødning, så det er ofte foreskrevet til gravide kvinner.

 •  Hans metode anbefales for kronisk ischemisk hjertesykdom, så vel som myokarditt, endokarditt.

 •  Vi vet også at den har kraftige antibakterielle egenskaper, kan anvendes i behandlingen og forebyggingen av forkjølelse og infeksjonssykdommer. Mangel på rutine hos mennesker er manifestert i form av generell sykdomsfølelse, svakhet og smerter i skuldre, bein og ledd.
   Mangelen på et slikt stoff kan uttrykkes i form av små blødninger under huden, som er dannet som et resultat av den svake karvegger, så vel som en liten, men faste sår. Neste - plutselig svakhet håravfall utseendet på akne, periodontitt.
   Spesielt vitamin P kan mangle om vinteren og våren, når friske frukter og grønnsaker er lite, så kanskje du bør ta det som en del av vitamin komplekser.
  Riktig bruk av rutine vitamin P

   Som for overflødig vitamin og dens kontraindikasjoner, er det trygt å si at det ikke er der. Alt overskudd utskilles naturlig fra det menneskelige legeme, slik at ingen fare for rutin ikke.
   De daglige vitamin slike eksperter har vært ute av stand til å bli enige, fordi det varierer ganske mye - 20-80 mg, men hvis du trenger en vitamin for medisinske formål, kan det være 100-160 mg. Naturligvis mottar dette stoffet, som alle andre, bør ta legens anvisninger, som råder hvordan du skal bruke det i saken.

   Kilder rutine


   De mest populære kildene til tilkobling, selvfølgelig, er en sitrus, sitroner, appelsiner, mandariner, grapefrukt. Det er også funnet i svart og rips, grønn te, rose, blå plomme, kirsebær og svart kirsebær, samt bokhvete.
  Riktig bruk av rutine vitamin P

   Den høyeste konsentrasjonen er funnet i rutine tyttebær og sitron, rogn, solbær, pepper, dill, tomater og grønn te, så pass på disse produktene, være spesielt oppmerksom når forme deres daglige menyen.
   Husk at mye rutine raskt ødelagt av sollys, vann og oksygen, i tillegg fordamper en betydelig mengde av dette elementet svært raskt i folk som røyker.
   Dessuten kan vitamin E finnes i gulrøtter, spinat, salat, grønne erter, kål og mandler, men ikke i så store mengder som i disse produktene.
   Acne - en veldig ekkel problem at mange mennesker ikke bare ødelegger utseende, men også for livet. Men heldigvis, i dag er det mange effektive verktøy for å bli kvitt dette problemet. Hvordan velge et virkelig effektivt verktøy? Vi vil forstå!
  Topp 10 beste og rimeligste måte å akne

   Hvordan rettsmidler for akne?


   Før du fortsetter å beskrive de nødvendige midler til å skrive noen ord om deres prestasjoner. Hva er kviser? Faktisk, det betent pus-fylt tid. Det har ekspandert, var forurensning, og på grunn av betennelse var byllen. Noen ganger akne og kviser oppstår på grunn av overdreven produksjon av talg og tilstopping av talgkjertlene. Uansett, hvis vi vurdere alle eksisterende anti-akne, så er det flere faktorer som de gir:
 •  Rengjøring. Dette er et svært viktig skritt, fordi det er ofte hud forurensning er fortsatt årsaken til akne. Rengjøring av disse komponentene tillater å fjerne forurensninger, slik at inflammasjon passerer gradvis.

 •  Fjerning av inflammasjon. Til kvise er borte, må du behandle og forebygge den inflammatoriske prosessen. Og det er på grunn av mange legemidler er anti-inflammatoriske komponenter.

 •  Antibakteriell aktivitet. På huden er det mange ulike bakterier som kan trenge epidermis, forårsaker betennelse og provosere akne. Antibakterielle komponenter tillater å undertrykke aktiviteten av patogene mikroorganismer.

 •  Tørking akne. Hvis kvise litt tørr, vil det forsvinne raskere.

 •  Innsnevring langt. Porer raskt og nesten alltid forurenset. For å unngå dette, må du begrense dem.

 •  Redusere sebum produksjon. Hvis du reduserer utskillelsen av talgkjertlene, vil fettet reduseres og antall kviser og hudormer betydelig redusert.

 •  Hvordan du skal velge?


  Topp 10 beste og rimeligste måte å akne

   Hvordan velge et hjem bøte for akne? Når du velger bør ta hensyn til flere viktige punkter:
 •  Årsaker til akne. Det anbefales å søke hjelp fra en hudlege for å finne ut at hvorfor kviser vises på forsiden. Vite årsaken, kan du velge en løsning som vil være effektive i ditt tilfelle. Dermed, hvis akne er et resultat av mye utvidede porer, bør du velge en gel eller krem ​​som vil begrense de samme porene.

 •  Hudtype. Noen verktøy sterkt tørket hud, og hvis det er allerede tørr, kommer ingenting godt ut av bruken av dette produktet vil ikke fungere.

 •  Følsomheten av huden. Hvis du har veldig sensitiv hud, bør du velge myke midler helst satt som "Sensitive Skin".

 •  Sammensetning. Strukturen av produktet mot akne bør ikke inkludere noen raffinerte petroleumsprodukter og syntetiske tilsetningsstoffer. Således, i dette tilfellet, lukten kan ikke være den mest behagelige, men det er ikke den viktigste.

 •  Allergivennlig. Hvis du har en predisposisjon for allergi, bør du velge allergivennlige midler. Ellers kan bruk ha rødhet, kløe, svie og andre ubehagelige symptomer.

 •  Den mest populære og verktøy


  Topp 10 beste og rimeligste måte å akne

   Her lærer du de 10 beste og mest effektive middel for akne:
 •  "Zyneryt". Dette produktet er veldig populært og meget effektiv. Som en del er det to aktive ingredienser: sinkacetat og erytromycin. Erytromycin er et antibiotikum og perfekt renser huden av bakterier som er tilstede i den. Sink reduserer også betennelse og rødhet, tørker. Som et resultat av akne forsvinne. Men den måten har noen ulemper. Først er det langtidsbruk vanedannende, og for det andre, på huden etter påføring forblir tynn film som har en ubehagelig lukt og bitter smak. Kostnaden kan ikke anses som lav, en flaske koster ca 400-500 rubler. Men nok penger for en lang tid.

 •  Ammonium bituminosulfonate. Generelt er denne salve anvendes for en rekke sykdommer og skader på huden, inkludert med purulent inflammasjoner. Den viktigste komponenten - ihtiola få det fra naturlige harpiks. Dette er en unik substans påvirket på flere måter: bokstavelig talt trekker ut pus, akselererer vev gjenfødelse og fremmer rask helbredelse, reduserer betennelse, eliminerer ubehagelige og smertefulle symptomer og desinfiserer overflaten av overhuden. Det er slik en billig måte. I en tube med salve betaler du ikke mer enn 30-50 rubler.

 •  "Skinoren". Den viktigste aktive ingrediensen i produktet - det azelainsyre, som påvirker de bakterier som er viktige årsaker til akne. Faktisk er det antibiotiske "Skinoren" ikke, slik at risikoen for avhengighet er minimal. I tillegg hjelper riktig bruk for å normalisere talgkjertlene, klare og trange porer, og forsinke prosessen med keratinization av hudceller, og dermed unngår ytterligere tilstoppede porer. Pris betyr ganske høy og er ca 550-700 rubler per pakke.

 •  Vishnevsky salve også ofte brukt til å behandle akne. Pros betyr: lave kostnader, effektivitet og kun naturlige ingredienser i sammensetningen. Det består av flere aktive stoffer ksenoform, lakserolje og bjørk tjære. Tar renser perfekt huden og eliminerer forurensning porene (som for øvrig er en del av et velkjent dehtyarnoho såpe) ksenoform har antibakterielle og desinfiserende epidermis. Castor olje har en oppvarmende effekt, gjennom som forbedrer blodsirkulasjonen og blodtilførselen til vev og akselererer gjenfødelse. I tillegg tørker verktøy samtidig kviser og mykgjør huden.

 •  "Bazyron" - Populære og annonseres narkotika. Den aktive bestanddel i dette tilfellet er benzoylperoksyd. Denne saken er av flere virkninger: kåt og fjerner døde hudceller (som hindrer tilstopping av talgkjertlene), oksyderer og fjerner talg, hemmer patogene mikroorganismer som lever på huden, forbedrer tilførselen av oksygen til cellene i overhuden og reduserer aktiviteten frie radikaler. Det bør være omtrent 500-700 rubler verktøyet.

 •  "Kuriozin". Som en del er det to aktive ingredienser: Hyaluronsyre og sink. Sink er kjent for å gi antiseptisk og anti-inflammatorisk handlinger og tørker kviser. Hyaluronsyre hud er et must, som det er ansvarlig for elastisitet og fasthet og raskere regenerering. Det bør bemerkes at ikke alltid "Kuriozin" hjelper bli kvitt akne eller kviser og forbedre hudens tilstand kan.

 •  «Vichy NORMADERM Hyaluspot». Strukturen av produktet inneholder flere aktive ingredienser: Lipo-hydroksysyre, salicylsyre og hyaluronsyre. Sistnevnte er beskrevet ovenfor, lar den deg til å akselerere regenerering av epidermal cellene, fremmer raskere heling og forbedrer hudens tilstand. Salisylsyre eksfolierer døde hudceller og fjerner det øverste laget av huden som brukes, forbedre fargen og staten som helhet, men også reduserer betennelse og hemmer bakterier. Hydroksysyre - et effektivt antibakterielt middel. Kostnaden for produktet er ca 600-700 rubler.

 •  Gel «Garnier klar hud ressurs "av børsten. Den aktive bestanddel - salicylsyre, er mye av det skrevet ovenfor. Den viktigste fordel med verktøyet - brukervennlighet. Brush tillater sammensetningen å trenge dypt inn i huden. I tillegg vil en slik oppgave - en slags massasje, noe som bidrar til å bedre blodsirkulasjonen i det berørte området. Kostnaden er lav og er ca 200-300 rubler.

 •  "Differin". Den aktive ingrediensen - adapalene. Denne komponenten påvirker talgkjertlene, redusere talgproduksjonen og rengjøring kanal kjertler. Dette verktøyet kan brukes i forbindelse med antibiotiske midler.

 •  Krem for akne «Clearasil». Settet inneholder alle de samme salisylsyre, fitokomponenty og polyhydrokyslotы. Verktøyet reduserer betennelse, har antibakterielle egenskaper, gjenoppretter hudens struktur.

 •  Bruke effektive virkemidler og glemme akne for alltid!
  Яндекс.Метрика