Vakker, glatt, gyllen brunfarge, brakt til minne om de hotteste utvei, alltid en lidenskapelig og noen ganger også misunnelige blikk venner og bekjente. Denne nydelige hudfargen bedre den tidligere kombinert med alle klær og hår, og yngre ser kroppen podtyanutey og mørk skygge hver påminnelse om god ferie egen eier.
 Men, men trist det kan høres, lagre det i månedsvis er ikke mulig, passerer hele uken og har mistet en gyllen farge, og alle de "hot" hue begynner å koagulere liten katyshkami i hele kroppen. Kroppen gradvis fades, lysere og returnerer til sin "vinter" tilstand, noe som er veldig frustrerende og irriterende.
Hvordan du lagrer en bronse brunfarge etter havet?

 I forbindelse med dette uunngåelig fenomen, er mange jenter spørsmålet hvordan å holde brunfargen lenger? Først av alt må du innse at soling er annerledes også, slik som den som ble mottatt på banken, vil være vesentlig forskjellig fra forstads tanning eller tanning i solarium.
 Det antas at de mest motstandsdyktige, som nettopp forlot deg en lang tid, er tan med hytte eller hage. Marine tan vaske av mye raskere eller litt lenger holder, hvis den ble mottatt i direkte sollys.
 Det faktum at noen soleksponering, selv fikk alle reglene, bare om morgenen og kvelden, ved hjelp av solkrem er aggressiv innflytelse. Som et resultat, blir huden, riktignok mindre, men fremdeles solbrenthet, etter som det har til å bli gjenopprettet.
 Prosessen med utvinning er å oppdatere og dermed tung avskalling av døde celler i øvre epidermis. På grunn av oppgraderingen av den øvre "brent" hud er tapt og vunnet en sjokolade farge.
 For å bevare den så lenge som mulig, må du bremse ned oppgraderingsprosessen, som eksperter har allerede blitt lagt ut et sett av prosedyrer og selv menyen på riktig ernæring!
 Noen ganger er det også situasjoner: for eksempel, to venner på ferie sammen på feriestedet, like brun og vakker, men en eller annen måte overlevde tan ganske annerledes. I en gyllen farge og jevn tone og bodde en måned etter ferien, men i en annen en uke alt forsvant. Hvorfor det?
 Det faktum at så å si, "kvalitet" tan, avhenger i stor grad på de individuelle egenskapene til huden. Kanskje kjæresten din på natur mørk og lys brunfarge - et naturlig fenomen for sin hud som ikke vil komme seg raskt, fordi, faktisk, en spesielt aggressiv innflytelse hun aldri fikk.
 Men jenter med blek hud har en mye vanskeligere, fordi de ikke kan se og få skygge la porosenochek er lett, men å oppnå lik eller sjokolade gyllen nyanse mye vanskeligere.
 Kvinner med sensitiv hud og trenger du å følge reglene for maksimal forsiktighet, kanskje ikke sole seg i direkte sollys, og foretrekker skyggen.

 Hvordan du lagrer en bronse brunfarge?


 Først må vi huske en viktig regel: å få enda, glatt og lang sjø tan, denne prosessen må nøye forberede kroppen din. Treningen starter direkte fra huden, sørg for å besøke bad, sauna eller andre vannbehandlinger, som er mye brukt eksfolierende kosmetikk.
Hvordan du lagrer en bronse brunfarge etter havet?

 Hvis dampbad eller badstue du ikke liker, kan du bare noen få uker før skipet ferie, ta et bad med havsalt aktivt bruke naturlige Scrubs eller peeling som vil tillate deg ikke bare bli kvitt alle skitt, men også spare deg kerati.
 Etter disse prosedyrene, vil brunfargen går mye jevnere, vil mørkere prosessen være mye raskere og mer intens.
 Når du er fullt forberedt for soling, må du forstå hva de skal gjøre videre. Må Plukk og spesielle kosmetikk for etter solen, vil det ikke bare bidra til å bo trygt i solen, men også hjelpe huden din mykere og enklere å flytte naturlige fornyelsesprosesser som aktiveres i slike forhold.
 Bremse ned denne prosessen gjør forskjellige kremer som nærer, berolige og beskytte huden mot skadelig ultrafiolett stråling, og derfor bremser "forsiktig" garvede celler.
 Unngå bruk av kosmetikk med whitening effekt, som lett kunne bringe alle dine anstrengelser til ingenting.
 Dette gjelder ikke bare spesialiserte masker og kremer, men også noen andre kosmetikk som har eksfolierende effekt og inneholder ekstrakter av sitron, agurk, også egnet hjemmelaget maske ved hjelp av meieriprodukter og gresskarfrø.
 Å ta vare på huden din i denne perioden, kan du bruke hjemme rettsmidler med kaffe, te eller kakao, som ikke bare tone huden, men også god fukte og stramme porene.
Hvordan du lagrer en bronse brunfarge etter havet?

 En annen god måte å spare solbrenthet - er å bruke gulrot maske, som kan tilberedes på grunnlag av en liten mengde gulrot juice og olivenolje.
 Gni revet gulrot juice presset og blandet med en spiseskje olivenolje, blandingen påføres huden i 20 minutter og vask deretter av med varmt vann.
 Den eneste innvendingen - denne masken er kontraindisert blonde jenter, ellers kan resultatet ikke komme ut av gull, men heller gul.

 Riktig ernæring - nøkkelen til en god og bærekraftig solbrenthet


 Ved første øyekast er det vanskelig å tro at de produktene vi spiser kan påvirke stabiliteten og Tan. Det viser seg at dette er sant.
Hvordan du lagrer en bronse brunfarge etter havet?

 Spesialister, ernæringseksperter anbefaler til dette formålet å spise mer mat som er rik på vitamin A, E og C, som de ikke bare beskytter mot påvirkning fra sollys, men er en av de mest potente aktivatorer av solbrenthet.
 Spesielt gjelder dette for vitamin A, som kan finnes i gulrøtter, samt eventuelle andre oransje grønnsaker som aprikoser, fersken, honningmelon, vannmelon, mango og andre.
Hvordan du lagrer en bronse brunfarge etter havet?

 Også, kan vitamin A finnes i eggeplommer, fet fisk, melk, ost og tomater, er det viktig å huske på at det er godt absorbert bare med fett, så ikke glem matolje og rømme.
 Vitamin C i sommer lett finnes i grønnsaker og frukt som sitrusfrukter, tomater, jordbær, brønnkarse, svarte og røde rips. Vitamin E finnes i store mengder i mais og olje, samt frisk frukt og mandel nøtter.
Essensielle oljen shea, bruk, nyttige og helbredende egenskaper
 Shea smør er laget for hånd av nøtter Shi - Chi, som på grunn av sine karakteristikker av vekst kan vokse og bære frukt bare i Afrika. Treet begynner å bære frukter svært verdifull sent, noen ganger denne perioden er strukket til 30 år, men bare nøtter, som produserte produktet kommer til ønsket konsentrasjon av gunstige fettsyrer, som gjør essensielle oljen så verdifull.

 Shea smør og sine unike egenskaper


 Shea smør har en virkelig unike egenskaper grunn som, det brukes aktivt i kosmetikk. Shea smør (brun) inneholder store mengder vitamin A, E, F, som, som har vært kjent lenge, må vi opprettholde skjønnhet og helse av vår hud og hår. Derfor, shea smør så verdsatt, er den egnet for både ordinær hverdags hudpleie og hudpleie, utsatt for utslett (f.eks, psoriasis, eksem, kviser, osv).
 Shea smør har en annen merkelig egenskap: det hindrer strekkmerker på kroppen, kan redusere størrelsen på arr.
 Fans sole shea smør også gi store fordeler: det beskytter huden mot de skadelige effektene av den brennende stråler av sol og vind.
 Shea smør vinter som assistent, fungerer det som en pålitelig "frakk" for huden vår, hjelper det lettere å tåle ekstrem kald vinter vind og brannskader.
 Shea smør - Shi takler hudproblemer knyttet til aldring. Regelmessig bruk av olje hjelper kvitte seg med overfladiske rynker og forbedre hudens tone og elastisitet i huden aldring. Også nyttig er essensen spiker og hud, de raskest begynner å gi vår alder.
 De fleste av fordelene ved olje og hår, nærer den og hindrer tørrhet over hele lengden av håret. Det anbefales å bruke verktøy for hår med Shea Butter, spesielt etter en perm eller farge hår er så fleksibel og sunn.
 Bruke shea smør som det er, uten tilsetningsstoffer, og som en del av ulike kosmetiske produkter for ansikt, kropp og hår. Når du kjøper kosmetikk med shea smør - Shi, hvis du virkelig ønsker å oppnå perfekt resultat når du bruker den, bør du ta hensyn til hvor i listen over ingredienser Shea smør er. Jo høyere den vises på listen, jo bedre kvalitet av kosmetisk valgt av deg.

 Yzlechyvayuschye brun olje egenskaper


 Også unike kosmetiske egenskaper, har shea butter litt healing. Den brukes som et hjelpemiddel ved helbredelse av morgenen og sprekker på kroppen og i hjørnene av munnen. Og er det brukt for brannskader, spesielt solenergi.
 Bassiasmør er en god anti-inflammatorisk og anti-ødem middel, slik som ofte brukes i behandling av revmatisme, forstuinger og smerter i leddene. Noen produsenter legger shea smør i medikamenter som hjelper bli kvitt en forkjølelse.
 Shea smør - et helt unikt produkt, presentert for oss av naturen for å kunne fortsette vår ungdom og skjønnhet.
 av Natalia Balatsyuk
 Spesielt for området "World Women"  
Яндекс.Метрика