Enig, er det vanskelig å finne en kvinne som ikke ønsker å endre hver gang i sitt eget speil refleksjon for å finne noe nytt, uvanlig og sikkert attraktiv.
 For å oppnå disse endringene, bare ta deg selv en ny frisyre eller hårklipp, som du vet, med hjelp av dette kraftige verktøyet, håret, er kvinnen i stand til å radikalt endre sin egen måte, men som bedre og verre.
Hvordan velge en god parykk av naturlig hår?

 Med eget utseende, selvfølgelig, ingen forbyr eksperiment, men min eneste omsorg for slike "konvertering" i lang tid du bare ikke er nok, vil kroppen begynne zaprotestuye og du sterkt hint om sin misnøye, er at håret begynte å splitte, falle eller vokse ikke vil ha.
 Hvordan å takle problemer, ikke er det ønsker å få en ny, moderne og utrolig stilig bilde! Og sikker, kan situasjonen være annerledes, og plutselig blod fra nesen, ved neste viktig hendelse bør se helt perfekt og pleie håret ditt, for å si det mildt, ikke så?
 Eller kanskje du har problemer med dette vill hår og ordensforstyrrelser skal liksom "forkledning" det beste av ganger før? For å hjelpe kan komme ufortjent glemt, men fortsatt relevant den dag i dag, parykker.
Hvordan velge en god parykk av naturlig hår?

 Navnet "parykk" har franske røtter, hvor han for øvrig ble populært og senere spredt over hele verden. Første gang parykker ble brukt utelukkende i teaterforestillinger, og over tid har blitt massedistribusjon og element mote kvinners eller menns rom.
 Wig - en flott løsning for dem som drømmer om en lys og ekstraordinære utseende, men på samme tid, en eller annen grunn ikke kan eksperimentere med hva Moder Natur hedret ham.
Hvordan velge en god parykk av naturlig hår?

 Å ha denne "tilpasning" ser naturlig og attraktivt, er det nødvendig å vite hvordan du skal velge en parykk av syntetisk eller naturlig hår. Naturligvis er det viktig å velge en modell som passer i farge, form, hårlengde, og dermed understreke din individualitet og naturlige skjønnhet.
 Det er viktig å vite hvordan å gjøre prosessen med å velge parykker så behagelig og hyggelig til du virkelig fikk resultatet.

 Hva er parykker?


 Før du begir deg ut på dette kjøpet, må du vite hva de er og hvilken av alternativene, i større grad kan passe i bildet. Først av alt parykker er delt inn i typer avhengig av materialene som brukes til å lage det: naturlig og kunstig (syntetisk).
 Hva gjør naturlige parykker gjettet det: naturlig hår, som er lang og grundig prosess, fra sortering av lengde og tykkelse, og endte dezynfytsyrovanyem, vasking og tørking.
 Parykker av naturlig hår kan du kjøpe ferdige inne, men du kan gjøre for å bestille, hvor du vil fjerne de nødvendige målinger, en måned med hardt arbeid mestere, vil du motta et ferdig produkt av individuelle størrelse.
Hvordan velge en god parykk av naturlig hår?

 Hvis nødvendig, naturlige hår parykker å lage, klippe, malt og noen ganger også slipe for videre tjeneste til dem. Slike produkter kan vare fra 2 til 5 år i tilfelle av kompetente omsorg, kan de bli "vasket" gjør styling og føn, klipp og selv male, i hovedsak, det samme som med naturlig hår.
 Kvaliteten på produktene etterlater imidlertid ingen tvil om, prisen biter, men er det mulig å spare i denne delikate saken? De mest effektive og vanlige parykker er laget av syntetiske materialer, slik som vinyl, akryl og polyamid.
 Nytt produkt først kan neppe forskjellig fra naturlige variasjoner, men bare en måned eller to aktiv bruk av en parykk kommer i forfall.
Hvordan velge en god parykk av naturlig hår?

 Selvfølgelig, disse alternativene er enklere å kjøpe, og de er billig, men fortsatt kjøpe dem svært ønskelig, men kvaliteten på denne parykk du sannsynligvis opprørt.
 De ser mye verre raskt delt hårene begynner og berøring er grovere og tøffere naturlig hår. De som er på utkikk etter en balanse mellom pris og kvalitet, ideell blitt blandet typer, parykker, halvparten av naturlig og kunstig hår.
 Et annet godt alternativ - kanekalona sine parykker, materialet som kom opp i Japan. På grunn av sine gode egenskaper og sammensetning (tang), det spredte seg raskt over hele verden. Se disse produktene naturlig, vi oppmerksom på likheten av de mest levende og sunt hår.
 Dette parykk vil vare omtrent et år, til tross for intensiv drift, det holder alltid god form og ser svært godt vedlikeholdt. Blandede parykker ikke krever konstant og nøye vedlikehold, noe som sparer deg for tid og krefter.
 Forresten, det er ikke bare for kvinner, men også for menn parykker ofte de slår til slike triks ikke for sine egne innfall og, om nødvendig, etter tapet av sin egen hår for menn - dette er en stor tragedie.

 Hvordan velge riktig parykk for deg selv?


 Når vi har funnet ut teknologien gjør parykker, konkluderte hver den typen tilnærming til det beste du kan begynne å forholde seg til form, lengde og farge.
 Hvis du er eier av en lys hud, passer du blonde kalde tone farger, nyanser av grått, svart og rød. Solbrune jenter bør ta hensyn til brune, blonde og røde parykker og damer med fregner passer alle nyanser av rødt.
Hvordan velge en god parykk av naturlig hår?

 Hvis du ønsker å se eldre ut, velger en mørk farge, men å vises yngre, må ta hensyn til varm gull og brune farger.
 Nå, som ansiktsform. Damer med en oval ansiktsform er underlagt noen eksperimenter for form og om hårlengde. Vinn-vinn-situasjon - en klassiker midtskill og lang rett hår.
 Jenter med runde formen best egnet parykk med kort hår og langstrakte krøller på sidene. Unngå for pryhlazhennыh og "zalyzannыh" hår, de ytterligere understreke din "rundhet".
 En firkantet ansiktsform krever en parykk som vil fremheve kinnbein og litt endring for "direkte" proporsjoner person. Hjerteformet ansikt vil se best i en parykk med lys eller store krøller ser også fordelaktig form av podhybayuschymysya chin krøller.

 Hvordan å bære?


 Husk før du bære en parykk, sørg for å ta ham i hånden og forsiktig gre å gjøre det ser mer naturlig.
 Merk at for denne tingen trenger en obligatorisk Care: Først trenger du en spesialbørste med myk bust for sin vanlige kjemming. For det andre, ikke glem at kunstig parykk ikke kan bli utsatt for noen varme - tørking hårtørker, Curlers og diverse Mincer for ham bare kontraindisert.
 Etter hver seg håret må være nøye rette hender. Som for "bading", husk at denne prosedyren må utføres svært nøye.
 Du trenger en bøtte med varmt vann der det tidligere oppløse sjampo. Vi sender henne parykk suge i 10-15 minutter, etter som det nøye og ta ut vspolaskyvaem, promoknuvshy håndkle.
 Primordial er det nødvendig å tørke på et håndkle, og deretter på et eget skjema til tørk, som gjentar formen på hodet. Husk at våt parykk kam kan ikke i alle fall være sikker på å vente til den tørker.
 Eksperimentere og være vakker!  
 God konklusjon uten problemer - en viktig komponent i etableringen av den lyse, harmoniske og spektakulært bilde. Hver jente vet førstehånds hvordan noen ganger vanskelig å takle uregjerlige krøller som og streber spredt over hele hodet, ikke adlyde hans eget ønske elskerinne.
 Og det er bare du samlet på hodet hva jeg ønsket å se i løpet av dagen eller natten, som vinden blåste utenfor, regn eller snø, og resultatet - alt du trenger å starte på nytt. Unødvendig å si, er det ingen hjelp av å legge bare ikke kan gjøre godt, deres mangfold bokstavelig påvirker antall foreslåtte alternativene.
Hvordan velge en god hårspray?

 Valg - det er sikkert god, men for mye valg gjør oss tenke, se på først, noe som betyr bedre? Og som er egnet for håret mitt?
 Interessant, den første av produsenten, som fornøyd verdenssamfunnet først hårspray ble ikke bezыzvestnaya i dag selskapet Schwarzkopf. Det skjedde i en hendelse, ikke altfor fjern 1956, og siden da et middel for å fikse trolig bli funnet i arsenal nesten hver kvinne.
 Forresten, hva er viktig i dag lakk utfører ikke bare funksjonen til å fikse, men også styrke håret, næring og tilfører vitaminer og beskytter mot miljøfarer.
 Butikkene kan finnes lakk varierende grad av fiksering, og med tillegg av ulike aktive ingredienser, farger og nyanser, tørre og flytende, gå seg vill i valget er enkelt! Til deg for lang tid til å vandre blant fargerike boder med klar lignende flaske, besluttet vi å dele med deg hvordan du velger en god hårspray.

 Vær oppmerksom på


 Husk god kosmetisk kan være bare hvis det gir en full detaljert bilde av alle de tingene som det er sammensatt.
 Hvis du tar en flaske i hånden og kan egentlig ikke finne informasjon om dens sammensetning, er det best å holde det på plass hvis produsenten skjuler ingrediensene i hans "barn", er det det første som må retusjere tvil.
 Det er viktig at medlems lakk ikke inkludert alkohol, selv i meget små mengder.
 Det faktum at han raskt desiccate håret og hodebunnen. Regelmessig bruk av dette produktet kan forårsake allergiske reaksjoner, tap av hår og flisete tupper.
 Grunnlaget for en hvilken som helst maling vil danne polymerer eller som de kalles med andre ord, en oppløsning av naturlige og syntetiske harpikser, som i virkeligheten er ansvarlig for å feste hår.
 I tillegg til sitt medlemskap bør inneholde mykgjørere, som er ansvarlig for mykhet av håret etter styling, samt ulike plivkoutvoryuvachi ansvarlige for spraymaling. Også en del må inneholde:
 •  Glyserin - er ansvarlig for fuktighetsgivende hår;

 •  betaine - behovet for å legge glans;

 •  panthenol - for å gjenopprette skadet hår struktur.

 •  Dessuten er det nyttig å tilstedeværelse av vitamin kompleks, aminosyrer og urter naturlige ingredienser som er nødvendig for å gi håret mykt, lydighet, og for å styrke og gi ekstra kraft. På en solrik sommer bedre å foretrekke lakk med UV-beskyttelse.

   Graden av festing


   En annen viktig egenskap som faktisk vil være ansvarlig for en sterk og veldokumentert hår på hodet er en grad av fiksering. Det er forskjellig, alt fra veldig svak, og endte supramaksimalt eller ultrasylnoy.
  Hvordan velge en god hårspray?

   Valget av virkemidler, først av alt, vil avhenge av type og lengden på håret ditt. For eksempel, jenter med tynne, lydig og veldig sparsom hår, kan du trygt bruke maling og lav gjennomsnittlig grad av fiksering.
   Men damene i slem, hard, tett og dessuten lange krøller har å velge mellom makt og superkrefter.
   Først av alt, vil graden av fiksering er avhengig av antallet av polymerer som utgjør lakk, jo mer, fiksering, henholdsvis ovenfor.
   Hvilken grad under det, vil håret ser naturlig og naturlig, i løpet av dagen kan det være kam og korrekt. Imidlertid bør det bemerkes at forskjellige produsenter den samme grad av fiksering kan variere bestemme virkelig bare gjennom personlig bruk, det vil si, dessverre er det ikke nødvendig å prøve og feile.
   Derfor, for å teste, kan du ta en liten mengde maling, og hvis det er riktig for deg og nyte den neste gang du kan gå for en stor flaske.

   Eksisterende typer


   Hvis du velger riktig hårspray, kan du ikke bare vellykket fikse håret hennes, men den mest positive innvirkning på tilstanden til håret ditt. For eksempel, hvis du har farget håret, er det best å velge en maling farge med restaurering, og for skadet hår - med restaurering effekt.
  Hvordan velge en god hårspray?

   Hvis du ønsket å eksperimentere med sitt eget utseende, for eksempel endre fargen på håret ditt, men du ønsker ikke å bruke skadelige maling eller bare ikke er sikker på at du passer det valgte bildet, kan du prøve lykken med farget hårspray.
   Den selges i bokser med spray, spray det nok til å skille trådene som de kommer inn din valgte farge. Fordelen med denne maling, er at det er lett å fjerne fra den første vaske hodet.
   For partier kan velge spiker glitter, noe som vil gi din frisyre volum og mystiske lysene. Jenter som uansett grunn ikke kan bruke vanlig lakk (irritasjon eller hår alltid holde sammen) kan komme lakk tørre.
   De er gode for hårpleie, har de ikke pleier vedheft krøller, og de raskt tørt hår og kam etter dem godt.
   I kosmetikk, brukte de brede massene, er en profesjonell segment som mye bedre enn den forrige. Profesjonelle lakk, selvfølgelig, er dyrere, men gir mer tid å feste kvaliteten av slike produkter er vanligvis mye høyere enn vanlig.

   Brand Produsent


   Det sies direktøren selv. Noen arrangerer midler billigere og enklere, spesielt hvis du bruker dem sjelden, men noen og profesjonell er ikke nok. Basert på tilbakemeldinger fra ekte jenter som har opplevd det meste av populære produkter, kan vi gjøre en kort konklusjon.
  Hvordan velge en god hårspray?

   For eksempel, som ligger på toppen av topp 3 Taft været som ikke belaster heller slypaet hår, ikke tørke ut og kan ta en god spray som bokstavelig talt fikser håret tett.
   Også veldig god kvalitet lakk skryte av L'Oreal og Estel, selv om de sjekker fuktighet ikke alltid. Wellaflex ligger like nedenfor, på bunnen av rangeringen avgjort midler fra Nivea og SYOSS.
   Velg en god lakk og la håret ditt vil alltid være perfekt.
  Яндекс.Метрика