For å bli kvitt ekstra pounds, må du se gjennom kostholdet ditt. Mange avgjort diett, men ikke alle er like effektiv og sikker. Selg finne den beste dietten.
Topp 10 beste og mest effektive dietter for vekttap

 Hvordan velge den beste dietten?


 Hvordan avgjør vi det beste kostholdet? Her er hva du bør ta hensyn til:
 •  Individuell tilnærming. Hvorfor gjøre noen miste vekt raskt og enkelt, mens andre klarer å bli kvitt ekstra pounds av arbeid? Saken er individuelle egenskaper av organismen. Det vil være stor hvis du passerer testen og deretter resultatene vil gå til en ernæringsfysiolog som vil velge en effektiv diett.

 •  Resultater. Noen diett som tar sikte på hurtig vekttap, mens andre innebærer tregere vekttap. Faktisk er faktisk raskere vekten er, desto større er sannsynligheten for at han kommer tilbake snart.

 •  Helseeffekter. Den skarpe begrensning av kalorier, karbohydrater og fett farlig for helsen og kan møte utarming, metabolske forstyrrelser, og problemer i arbeidet med enkelte systemer.

 •  Dietten. Jo mer variert kosthold er, jo flere næringsstoffer kroppen din får, og jo lettere vil det følge en diett. Mono-diett hovedsakelig skadelig, og øke sannsynligheten for avbrudd og påfølgende vektøkning.

 •  10 beste dietter


  Topp 10 beste og mest effektive dietter for vekttap

   Selg finne de 10 mest effektive dietter:
 •  Kreml diett. Det deles av mange kjendiser, som den er effektiv. Essensen av denne dietten, er å begrense mengden av karbohydrater inn i kroppen. Det er en tabell som sier hvor mange karbohydrater inneholder visse produkter. Hvert produkt er tildelt et såkalt verdi, målt i enheter. Totalt er det flere stadier. I det første trinn, som varer i flere uker med karbohydrater er begrenset til 20 konvensjonelle enheter som tillater kroppen å tilpasse seg det nye systemet ved et slikt støt. I den andre fasen er det viktig å sikre en bærekraftig vekttap uten skade på kroppen, karbohydrater øker til 40 konvensjonelle enheter. For å spare vekt og få støtte skjema anbefales ikke mer enn $ 60 dag. I tillegg er det viktig å ta mye væske.

 •  Diett "seks petals". Poenget er at det er seks etapper, petals, som hver varer i en dag og innebærer bruk av et produkt. Så, en kombinasjon av mono-diett og en separat strømforsyning. Men fordelen er at kroppen får alt den trenger, og holde seg til denne dietten er ikke veldig vanskelig. Det er viktig å følge sekvensen av dager, ellers vil resultatet bli. Første er fisk dag. brukt kokt, damp, lapskaus eller bakt fisk i mengder på 500 gram. Neste - Vegetabilsk dag. Du må spise 1-15 kilo grønnsaker (dampet, kokt eller friske). Så kommer det kylling dag. Det anbefales å spise kyllingbryst, som ikke bare kan lage mat, men også sette ut eller bake i ovnen. Dette etterfølges av cereal dag. Du kan ta 200 (beløpet som er angitt i tørr form) gram noen korn eller frokostblanding. Femte dag - ost. Du spiser 500 gram fettfattig ost. Og siste seks kronblad - frukt. Spiser 15 kilo noen frukt.

 •  Diett "Minus 60" Catherine Mirimanovoyu ikke bare effektivt, men også lett. Holde seg til det - en glede. Likevel er det noen regler. Opptil 12 timer kan du spise nesten hva som helst uten restriksjoner. Opptil 14 timer av dagen bør glemme stekt og fettete, og det er ikke nødvendig å kombinere enkle karbohydrater (poteter, pasta), protein (kjøtt, fisk). Tillatt en spiseskje smør eller rømme. Te og middag bør være lys. Drikke og alkohol er løst, men i begrensede mengder.

 •  Diett "Mahhi". Det er ganske strenge, men effektiv. Beregnet diett i 4 uker. I dietten inkluderer kjøttprodukter, egg, frukt og grønnsaker i store mengder. Denne menyen variert og kan ikke sulte. Den grunnleggende regelen - streng overholdelse av den daglige menyen. Hvis du har brutt en regel, starte helt på nytt, som resultatene vil bli.

 •  "Hollywood diett". Dens varighet er 14 dager. I løpet av denne tiden, kan du bli kvitt 8-10 pounds, men å si at en streng diett. Ja, alle søte, mel, fet og stekt fullstendig eliminert. Can agurker og tomater, magert kjøtt eller fjærkre, eller egg, vaktel og grapefrukt. Fra frokost har å gi, samt fra eventuelle sukkerholdige drikker.

 •  Listen inneholder også topp "Japansk" diett. Den er designet for to uker og veldig økonomisk. Men resultatene vil være fornøyd. Og ifølge utviklerne, er det ytterligere vektøkning ikke er mulig, fordi kroppen forvandler og øke hastigheten på stoffskiftet. Menyen inneholder magert kjøtt, fisk, egg, sjømat, grønnsaker, og frukt. Vegetabilske salater kan etterfylles med olje. Du kan også tørt brød og ost, men i begrensede mengder. Kaffe kan drikke, men bedre uten sukker og melk. Det er også anbefalt å ta ekstra vitaminer.

 •  "Brazilian" diett. Ganske harde, men effektiv. De to eller fire uker, kan menyen ikke betraktes variert. Så, den første dagen for frokost, lunsj og middag må du spise et kokt egg, ett og ett eple, alt skylt ned med en kopp kaffe. Den andre dagen er den samme, den tredje dag til frokost å spise to egg til lunsj - spinat og 100 gram biff og spinat til middag egg. I fjerde dag frokost vil bestå av egg, lunsj - 150 gram kokt fisk og tomat, middag - med to egg. Femte dag: frokost, spise egg, drikke en kopp kaffe, lunsj - tomat, egg, middag - grønnsaker og 150 gram fisk. Sjette dag: frokost å spise egg, drikker kaffe, lunsj - agurk og 100 gram biff til middag - tomater, 150 gram biff og kaffe. På den syvende dagen frokost vil bestå av egg og kaffe, middag - kjøtt med kylling og grønnsaker, middag - kjøtt av kylling, kaffe og epler.

 •  Effektiv kefir diett. Kefir, generelt, er den viktigste fienden av fett. Varianter av denne dietten er mer. For eksempel, noen mener spiser bare yoghurt, ost noen ganger, i tillegg til annen yoghurt kosthold inneholder også frukt, grønnsaker og magert kjøtt og fisk.

 •  Soup Diet ikke bare effektivt, men også meget nyttig for mage-tarmkanalen. Zhyroszhyhayuschye viktigste komponenten er en spesiell suppe, som er tilberedt med løk, kål, paprika, gulrøtter, selleri og tomater. Denne suppen bør hele tiden for en uke. Også lov til å bruke magert kjøtt, grønnsaker og frukt.

 •  "Middelhavsdietten ikke bare en mild, følger det enkelt og behagelig. I dietten inkluderer fisk, kjøtt, grønnsaker, frukt, hele korn, melk og melkeprodukter og egg. Salater bør fylle med olivenolje, nekter majones. Som korn er bedre å bruke bygg og ris. Dagen kan inntas 2-3 kopper tørr rødvin, et glass til middag og både

 •  Velg det perfekte kosthold og hold deg til den. Hvis du følger alle regler og riktig konfigurert, vil du fort merke resultater.
   Noen symptomer er så opplagt og ubehagelig som kan hindre en person å leve et normalt liv. For eksempel, noen føler com halsen som hindrer svelge og puste. Og på grunn av hva det kan skje? Og hvordan å bekjempe?
  Årsaker følelse av en klump i halsen

   Manifestasjoner


   Hva er symptomene oppstår i folk som klager com hals?
 •  Com hals. Probe utenfor ofte er det umulig, men mannen er klart og noen ganger føles det hele tiden. Det kan forekomme etter etter et måltid eller etter stress.

 •  Noen problemer med å puste. Com hvis blokkerer tilgang på oksygen, noe som er grunnen vanskelig å puste.

 •  Det kan være problemer med å svelge. En person kan prøve å svelge com steg i halsen, men det mislykkes. Noen ganger ett måltid kan også forstyrre svelge.

 •  Det kan være kløe i halsen ubehag.

 •  Noen ganger kan en brennende følelse i halsen eller i den øvre del av spiserøret.

 •  Det kan være en følelse av tyngde i halsen og brystbenet.

 •  I sjeldne tilfeller, forverring den generelle menneskelige tilstand.

 •  Hvorfor ser jeg?


   Her er grunnene til at du kan motta com hals:
 •  Fordøyelsesproblemer og sykdommer i fordøyelseskanalen. For eksempel, med gastroøsofageal refluks i spiserøret periodisk kastet magesaft. Hvis saften kommer inn i øvre spiserøret (dette skjer med overspising), veggene er irritert, på grunn av det som kan være com hals. Ofte dette skjer etter et måltid. Også i dette tilfellet er det være andre symptomer: smerte og brennende følelse i retrosternale plass, raping, kvalme, vekt og magesmerter.

 •  Inflammatoriske prosesser i halsen eller øvre luftveier. Hvis du ofte forekommende sykdommer i øvre luftveier som betennelse i mandlene, faryngitt og annet vev hevelse kan oppstå nesten hele tiden, så i dette tilfellet også kan føle en klump i halsen. Når betennelse i strupehodet er også følelsen ganske mulig.

 •  Problemer med skjoldbruskkjertelen. I noen av disse problemene oppstår såkalte struma. Skjoldbruskkjertelen er økt slik at det begynner å presse halsen. Men vanligvis er det en følelse koma med en betydelig økning. I dette tilfelle vil det være andre problemer oppstå: endringer i vekt og appetitt, svakhet, tretthet, og så videre. Tilstander assosiert med dannelsen av avlingen kan være assosiert med endringer i antallet av jod eller en autoimmun sykdom karakter.

 •  En allergisk reaksjon. Det kan fortone seg som angioødem. I dette tilfelle oppstår com hals i de første minutter av ødem, hevelse og deretter øker, noe som fører til lungesvikt selv til kvelning. I dette tilfellet bør det iverksettes tiltak umiddelbart!

 •  Fremmedlegeme. Dette skjer sjelden, men likevel skjer. Dette kan være et ben, et stykke av fyllstoff eller noe annet.

 •  Stress. Etter å ha fått en belastning er det en betydelig spenning i musklene, inkludert musklene i halsen. På grunn av dette er det en såkalt "hysterisk floke", som vanligvis forsvinner av seg selv innen noen få timer.

 •  Brokk i spiserøret eller pessar. I denne tilstanden av membranen eller spiserøret som det stikker ut og kan komprimere nærliggende vev og organer. Dersom brokk ligger nær halsen, i noen tilfeller kan det oppstå bryst, noe som vanligvis ikke er avhengig av ytre faktorer og alltid ledsaget av en mann.

 •  Svulster. Hvis svulsten er stor størrelse, kan det komprimere halsen forstyrre puste og svelge. For øvrig, i noen tilfeller, tumorer utvikle helt asymptomatiske, fordi ingen andre skjermer ikke kan observeres.

 •  Betennelse i lymfeknuter. I halsen er lymfeknuter, som i noen tilfeller kan antennes. Dette fører til økt betennelser, og det er noen ganger ganske betydelig. Enheter kan presse halsen og provosere en følelse av en klump. Men ofte forstørret noder er palpated og smertefull. Disse symptomene kan oppstå på grunn av infeksjoner eller inflammatoriske prosesser.

 •  Parasitter. Overraskende kan de parasitter leve i en rekke vev, organer og systemer i kroppen, ikke bare i tarmen. Og den beryktede ormer kan utsette egg hals. Dette kan være en følelse av fremmedlegeme eller koma.

 •  Problemer med ryggraden. Spesielt, hvis det er endringer i nakken, kan ryggvirvlene bevege seg og påvirker den omgivende vev. Betennelsen kan spre seg. Men i slike tilfeller com hals vil ikke være det eneste symptomet vil skje mer og mer åpenbare tegn på alvorlige smerter i nakke, bevegelseshemming.

 •  Skader og skader av strupehodet, spiserør eller øvre luftveier kan også være ledsaget av fremmedlegeme følelse i halsen. For eksempel kan veggene være skadet spiserøret under svelger store biter eller grovfôr. Ofte i slike tilfeller, er det smerter og ubehag.

 •  I sjeldne tilfeller kan com hals oppstå i sykdommer i hjerte og sentralnervesystemet, for eksempel iskemi eller vaskulær dystoni.

 •  Vektig. I noen tilfeller, subkutant fett, som er tilgjengelig i halsen, kan fungere som en slags struma og klemme halsen.

 •  Husk at å finne årsaken til sin egen dum og galt! Finn ut alt har spesialkompetanse.

   Hva gjør jeg?


   Hva om halsen er com som hindrer spiser, puster og bare leve et normalt liv? Fremfor alt må vi søke hjelp fra en profesjonell. Legen vil undersøke deg og terapeuten vil gjennomføre undersøkelsen.
  Årsaker følelse av en klump i halsen

   Du husker som kan gå forut fremveksten av slike følelser. Har du ikke poshkodzhuvaly hals, ikke nervøs? Det er også nødvendig å beskrive og andre symptomene som følger følelse av fremmedlegeme. Fortelle alle detaljer for å lette oppgaven med eksperten.
   Du kan tildele følgende diagnostiske prosedyrer:
 •  Urin og blod. De noen ganger kan bidra til å oppdage betennelse og, for eksempel, for å bestemme nivået av thyreoideahormoner.

 •  Ultralyd av skjoldbruskkjertelen.

 •  Forskning spiserøret. Dette kan være ultralyd, endoskopi eller radiografi.

 •  Røntgenundersøkelse av ryggraden.

 •  Computertomografi eller magnetisk resonans terapi. De fleste slike metoder relevante i studiet av nakkesøylen.

 •  Trenger en grundig inspeksjon av munnhulen, lymfeknuter, strupehode, og så videre.

 •  Først etter en grundig undersøkelse og nøyaktig diagnostisert legen vil utnevne effektiv behandling.
  Яндекс.Метрика