Når man skal føde sitt andre barn

 Amerikanske forskere har funnet den beste når fødselen til sitt andre barn - optimal intervall mellom første og påfølgende fødsler - 18-23 måneder. Senior barnet ikke trenger intensivbehandling, og aldersforskjellen ikke blir et hinder for forståelse. Mindre eller større avstand mellom fødsler øker risikoen for sykdom hos barn.

 Hvis ikke følge rådet til forskere om hva når man skal føde sitt andre barn er en fare for dysfunksjonell arbeidskraft.
 Mødre som blir gravide innen seks måneder etter forrige fødsel, sannsynligheten for tidlig fødte barn eller hypotrofychnыh var 30-40% høyere.
 Kvinner som fødte åtte år og senere risiko for å ha en baby hipotrofichnu økt to ganger, og risikoen for tidlig fødsel var høyere med halvparten. I en svært kort periode mellom fødselskomplikasjoner viktigste grunnen er at mor ikke er fullstendig restituert. Hvis en for stor avstand mellom fødsler økt risiko for forstyrrelser kan være forbundet med svekkelse av blodtilførsel til livmoren.
 Lederen i feltet sent morskap er Italia. I dette landet av 5 100 barn blir født av kvinner som har trappet 40-års milepæl. Disse tallene er nesten dobbelt høyere enn verdensgjennomsnittet, innspilt i Frankrike, Spania, Nederland, Sverige og Danmark og USA.  
Hvordan visuelt forstørre leppene med sminke?
 Kanskje øynene - et speil av sjelen, men lepper - en refleksjon av kvinners sensualitet og appell. Lepper kan smile og kysse, uttrykke misnøye og sann plassering. Og likevel - misvisende med hensyn til utseende, eller bare pynte den litt. Loose Women leppene til enhver tid ansett som et ornament på personen og de første måter å visuelt forbedre leppene kom opp med en annen skjønnhet gammel. Disse kvinnene har mestret ferdigheten av for lenge siden, og moderne teknologi bare lettet sitt arbeid på dette feltet. Så vi er med deg visuelt forstørre leppene med sminke - bare spytte. Men før det er det bedre å lære alle nyansene øker leppe makeup. Hjelp av lepper - ups og enkeltpersoner. Hva skal jeg velge?
 Makeup - effektiv, men dessverre kortvarig art. Fordi jenter som ikke ønsker å bruke tid hver dag "ansiktsmaling" tydde til drastiske tiltak: økende lepper hyaluronsyre eller annen tracker. Denne fremgangsmåten har mange ulemper. Først, er det ganske smertefullt. Men selv under anestesi injeksjon type, innen få dager etter at kroppen blir vant til et fremmed stoff, og ansiktet hans på denne tiden er ikke den beste måten. For det andre er ingen immune mot feil kosmetolog, rotete introdusert stoffer plutselige allergier, så det er ikke en billig fornøyelse - øke leppe injeksjoner.
 Men er god kosmetikk for mye. Men det er i det minste trygge i enhver tid fjernes uten å etterlate spor. Videre viser erfaring at 999% av jentene økte med drifts lepper fortsette å gjøre makeup. Og hvis så, hvorfor risikere helsen og betale en kosmetolog? Det er bedre å ta et par leksjoner i make-up som vil lære visuelt forbedre leppene med sminke. Eller lære noen triks med vår hjelp. Men for å gjøre leppene mer visuelt, trenger du følgende verktøy dekorative glans:
 •  Lip Balm eller chapstick. Huden på leppene er svært tynn, stadig øker matinntaket, slikker leppene og bred anvendelse av makeup. Til leppene ser jevnere, bør huden være i perfekt stand, hydrert og beskyttet. Uansett hvilken vei du velger - en balsam i en tube, krukke, eller i avrenning mykgjørende krem. Fremfor alt, ikke glem å bruke den.
   Tonet krem trenger å visuelt glatte konturene av leppene og "sette scenen" for avgrensning av en ny, mer omfattende skjema.
   Powder Face nødvendig å skissere blyant lå flatt og bodde lenge.
   Lip blyanter forskjellige nyanser trenger for justering av leppe formen, og den sto ferdig i henhold til lovene optikk, som vi vil diskutere i mer detalj om kort tid. For å starte, kan du gjøre to blyanter, lyse, nesten kroppslige, og matche fargen på leppestiften.
  Hvordan visuelt forstørre leppene med sminke?

   Pomade kan være en hvilken som helst (fuktighetsgivende, nærende, stabil, etc.). For utvikling av teknologi Lip ta en fin nyanse som er egnet til daglig bruk.
   Lipgloss. Ved bruk av blyant og leppestift, bare en gjennomsiktig gloss (såkalt "flytende glass"). Det må være av god kvalitet og veldig flytende.
   Tørr haylayterUtskiftbar lys perle øyenskygge. Bruk den til å lage spesialeffekter makeup artister til visuelt øke leppene.
   Bronzers eller mørkt pulver du vanligvis bruker for modellering Chiaroscuro ansikt.
   Med de verktøyene du trenger for å pusse leppestift i form av "cat tungen", en liten skygge pensel, godt opplyst speil og kosmetisk blyantspisser. Før oppstart, forberede leppene: Sveip mild eksfoliering. Når du er ferdig lip scrub du ikke har passende blanding av olivenolje, honning og sukker i like proporsjoner. Du kan selv bare gni leppene med en tannbørste, og tørk med et håndkle og påfør chapstick. Uansett balsam eller krem ​​du bruker, vente 5-10 minutter å fullt absorbert, og deretter oppstart.
   Teknologi for å øke leppe makeup
   Du kan visuelt forstørre tynne lepper, hvis slike tildelinger har omtalt natur eller alder lepper mistet sin volum. For make-up det nesten ikke spiller noen rolle, bortsett fra at huden kan påvirke utfallet. Derfor, hvis oppgave forstørre leppene på en ung ansikt, velg en lys fuktighetsgivende kosmetiske produkter dersom stramme moden og fylle rynker. Ellers, make-up teknikker for leppeforstørrelse er like. De er basert på de universelle lovene i optikk, der mørke objekter vises mindre og avsidesliggende, og lys - stor og nær enn det faktisk er. Og bruke dem til å praktisere i deres favør kan være som følger:
 •  Putting på forsiden av tonal fundament unngår ikke konturen av leppene, men heller prøve å forsiktig skjule ham. Bruk leppe tone betyr restene med fingrene eller en børste. Tykt lag med lip hudfarge peresushyt, så bare dra det fra banen til sentrum av munnen.
   Prypudryvaya person, jevnt gjelder pulver og skyggefulle lepper. Den beste bruk for dette formålet greit løst pudder som faller veldig subtil og umerkelig lag.
   Påfør en liten mengde lys (lys eller skygger) fra utsiden konturen av leppene, som om å fremheve sine kanter. Grundig blande verktøy for å plassere sin søknad var bare en refleksjon, og grensen ble sett.
  Hvordan visuelt forstørre leppene med sminke?

   Podtochyte lys blyant og skissere lepper, korrigere sin form på vilje. Det handler om individuelle ønsker: skjema hjørner dybde "Cupid bow", etc. Men ikke prøv å kunstig "tegne" leppene mye høyere eller bredere enn i virkeligheten. Riktig makeup teknikk basert på denne grove simulering.
   Lovene make-up, regnes som en ideell form der den øvre og nedre leppe er omtrent samme størrelse. Men hver person er unik, så ikke bli forbudt øvre eller nedre leppe litt større. I alle fall fyller hele overflaten av leppen blyant lys skygge.
   Podtochyte andre, mørkere lip liner og kopiere dem delvis lysbanen. Begynn med hjørnene av munnen hans, så zashtryhuyte plass fra dem i dybden, gradvis redusere intensiteten av farge og kjørte den ned til ingenting i midten av leppene. Som et resultat, må du få ut de mørke hjørnene litt lysere krets helt lettere sentrum hulrom.
   Ta en ren pensel for å blande hennes leppestift og leppe blyant uten å bryte forholdet mellom mørke og lyse områder.
   Ved hjelp av leppestift i denne teknikken ikke nødvendigvis avhenge av dine mål. For dag makeup er nok blyanter for kvelden - det er bedre å fikse fet tekstur leppestift effekt. Sett det samme penselen over blyant, gjenta sin beliggenhet. Argumentere ikke blyant omrisset på utsiden og myke farger strekning mot midten.
   Ta en dråpe glans og bruke den til midten av underleppen. I en annen lett leppene sammen for å skinne skjedd en del av overleppen. Bruk minimum av glans, fordi ellers vil det smelte og renne ned. Ikke sette en skinne hvor som helst bortsett fra denne ene punktet i midten av leppene.
   For å forsterke effekten, spesielt om kvelden og festlig sminke, glitter under eller i stedet bruke en liten mengde av lyse nyanser - fingertuppene, bare midten av leppene, for den mest konveks punktet. Dagen makeup, er denne metoden upassende.
   Denne ordningen gjør at makeup gjør leppene mer lubben visuelt og i full makeup artister som brukes til å lage bilder for offentlige arrangementer, foto - og videoinnspillinger og andre bilder. Hvis du tar en titt på bildene, vil du legge merke til at mange kjendiser lepper ser voluminøse takket være teknikken beskrevet. Nå er det kjent for deg. Men i tillegg til regler leppe makeup, er det en form for forbud, brudd som er i stand til å ødelegge hele innsatsen. For å unngå å bli fanget i disse fellene, husk dette:
  Hvordan visuelt forstørre leppene med sminke?

   Jo mørkere leppestift - underleppen utseende. Kvinner med tynn munn ønskelig å bruke rød, vin, lilla og bær nyanser av leppestift. Deres utvalg - pastell, beige, varme og lys rosa.
   Altfor lette lepper ser ufullstendig og frostskadet. Når du velger feil leppestift beige og kjøtt tint, leppe visuelt i det hele tatt "forsvant" person.
   Mange perle visuelt gjør leppene tynnere. Som ganske kjedelig, "fløyel" tekstur som syntes å absorbere lys. Å øke det optimale valget lepper - leppestift med en våt glanset, sateng eller glans vinyl.
   En av de enkleste måtene å visuelt forstørre leppene med sminke er å bruke spesielle kosmetikk. Dette leppestift og lipgloss, som inkluderer mentol, rød pepper og andre stoffer som irriterer nerver og forårsake blodstrømmen til de malte lepper. Denne effekten virkelig fungerer, men ikke for lenge nok, etter en tid (5 til 15 minutter, avhengig av egenskapene til kroppen) og blodstrømmen er gjenopprettet lepper erverve sin vanlige volum. Derfor kan slike kosmetikk bare være ekstra fine "sprell", men ikke den virkelige måten å øke leppe.
   Men lovene i visuell persepsjon fortsatt ikke har blitt kansellert, og de er alle mennesker, så lenge du ikke fjerner makeup. Så veldig nær og kjær usannsynlig å lure øke lepper uten kirurgi, men de elsker deg ikke for store lepper, ikke sant? Og for min egen glede og skape et lyst bilde nå du vil ikke være vanskelig å visuelt forstørre leppene med sminke. Være vakker og trygg sin appell!  
 • Яндекс.Метрика