Daglig urin under svangerskapet

 Diurese - er mengden av urin utskilles av kroppen over tid. Således daglige urinmengde - er mengden av utskilt urin pr dag. Hvorfor trenger jeg å vite daglig urinmengde i svangerskapet?

 Blæren under svangerskapet


 Urininkontinens eller hevelse - ganske hyppig under svangerskapet. Hvorfor er dette?

 I svangerskapet volumet av urin øker. Den voksende livmoren gradvis "okiltsovuye blære og dets volum avtar. Livmoren under svangerskapet forskyver de indre organer, og de har til å henge og tilpasse seg de nye bestemmelsene. Ved å redusere volumet av urinblæren forblir i urinlederne.
 Urin graviditet kan frigis spontant - under trening eller når babyen uhell berører blære mor.

 Ødem under graviditet


 I de siste månedene av svangerskapet er svært vanlig hos gravide hovne føtter. Hevelse sikker på å konsultere legen din. Ekstern hevelse kan indikere tilstedeværelse av indre hevelse som allerede truer den normale utviklingen av babyen.

 Daglig urin


 Daglig urin under graviditet bidrar til å finne ut mengden av fluid beholdes i kroppen av moren.
 For å beregne hvor mye vann som kommer inn i kroppen, og som det viste seg, må du dele et stykke papir i to og tegne en tabell.
 Den første kolonnen registrerer antall drukket vann i den andre - som identifisert hennes kropp. Denne rangeringen må ta hensyn til supper og grønnsaker. Bordet for å fylle i noen dager for å ha et komplett bilde. Til normal væskeinntak må være likt antall gitt væske.
 Daglig urin under svangerskapet - en viktig indikator på helsen til mor og han bør vies spesiell oppmerksomhet. Daglig urin under svangerskapet kan si mye om graviditet og forebygge alvorlige sykdommer.  
Graviditet etter "Yaryna"

 "Yasmin" - veldig populært kombinasjons-p-pille, som er klarert av mange kvinner.
 Produktet er bra, har en masse positive vurderinger, men hos kvinner som bruker det i lang tid, oppstår spørsmålet: ". Påvirker ikke stoffet til muligheten for å bli gravid i fremtiden" Mulig graviditet etter "Yaryna"?
 Og er at graviditet oppstår umiddelbart etter seponering av medikamentet. Vil barnet sunt?

 Hva hvis graviditet ikke oppstår etter Yaryna


 Instruksjonene til narkotika sier at graviditet er mulig etter to til tre måneder etter narkotika "Yasmin" Så tidligere i begrepet og tenke på. Må gjenopprette den naturlige menstruasjonssyklus.
 Hvis det har gått mer enn tre måneder og ingen graviditet, hva du skal gjøre? Kvinnen starter panikk, hun har oppfunnet en rekke sykdommer. Men den viktigste grunnen til at graviditet ikke oppstår - er nervøs, stresset.
 Hvis etter inntak lang fraværende menstruasjonsblødning, bør du kontakte legen din. Graviditet vil ikke komme før vstanovlyatsya regelmessig menstruasjon.
 Husk at eventuelle prevensjons godta ubestemt tid er ikke nødvendig. Etter opptak må gjøre en pause i tre måneder. Hvis du ikke overholder, kan det skje hormonelle lidelser. Og så er det forståelig hvorfor skjer ikke etter graviditet "Yaryna." Du må slå til en endokrinolog for å rydde opp kroppen din.
 Og selvfølgelig, husk alder av kvinnen som ønsker å bli gravid. Oppstå i svangerskapet mange kvinner etter 30 vanskeligheter. Derfor, etter avskaffelsen av "Yaryna" krever en lengre periode for å komme seg.
 Forresten, stoffet "Yasmin" utnevne kvinner lang tid kan ikke bli gravid. Stoffet er tatt for flere måneder etter avsluttet, kvinnen blir gravid ganske raskt.

 Graviditet umiddelbart etter at stoffet


 Forårsaker ikke noe unormalt raskt etter svangerskapet "Yaryna"? Leger hevder at graviditet ikke er truet. Baby født sunt.  
Hva du skal spise i løpet av svangerskapet?

 De fleste gravide kvinner bekymret spørsmålet om mat du trenger å spise under svangerskapet og hva ikke. Spørsmålet er virkelig relevant. Gravide kvinner ofte endre smak og lidenskap for mat. Hva spiste før svangerskapet, plutselig blir ekkelt og i stedet ønsker ingen av det og tenke før graviditet kunne ikke.
 La oss tenke først, hvorfor akkurat har å gi i løpet av svangerskapet.

 Hva du ikke å spise under svangerskapet


 Hvis du tror på dette emnet, ville enhver forstandig kvinne umiddelbart svare på spørsmålet. Naturligvis må vi avvise den skarpe, salt, fet, konserveringsmidler, semi-søt og stivelsesholdige matvarer.

 Liste over hva du ikke kan spise under svangerskapet, flott, men hvis du tenker på helsen til et barn, så vi kan gi opp disse produktene.
 Under svangerskapet, det viktigste - et balansert og sunt kosthold. Alle næringsstoffer fra mor til barnet er. Men ikke spise på denne anledningen "for to". Overvekt vil gagne barnet ditt, og du gjør også ubrukelig. Men til kosthold under graviditet er ikke verdt det. Unntak er bare tilfeller når dietten foreskrevet av en lege, og må forholde seg utelukkende for å støtte barne- og mødrehelse.

 Hva du skal spise i løpet av svangerskapet.


 Så hva slags mat kan spises? Hva du skal spise i løpet av svangerskapet.
 Det er bedre å vurdere dette spørsmålet trimester av svangerskapet.
 Den første trimester. På denne tiden legger de grunnleggende organer og systemer for barnet. Derfor bør dietten omfatter proteiner og vitaminer. Derav matvarer som bør tas: magert kjøtt, meieriprodukter, fisk, ris, grønnsaker og frukt. Velge mer frukt og grønnsaker som vokser i ditt område. I svangerskapet er det bedre å gi opp det eksotiske. Og, selvfølgelig, betale stor oppmerksomhet til kvaliteten på produktene.
 Andre trimester og tredje trimester. Kaloriinntak bør øke. Spis mer og bedre. På denne tiden spesielt viktige elementer: jern, sink, magnesium og andre. Barnet bruker moder bestandene i disse stoffene, så de bør være nok for to. Tørket frukt, granatepler, urter, grønne grønnsaker - disse produktene bør alltid være på skrivebordet. For påfyll av vitamin C, spise appelsiner, grapefrukt. Samt drikke vitamintilskudd infusjon av rose hofter og bær.
 Og et annet tips som du trenger å spise under svangerskapet: den enklere og mer variert mat, jo mindre helseproblemer barnet ditt.  
Gunstig alder for graviditet

 Den mest gunstig alder for graviditet er alder fra 20 til 25 år. Det antas at i denne alderen kroppen mer forberedt til graviditet og fødsel.

 Når den fysiologiske modenhet hos kvinner


 I 20 år, er den kvinnelige kroppen fullt dannet, og alle mekanismene er i det med full kapasitet. Liket av en kvinne på denne tiden kan gi barnet utvikler inni henne med de nødvendige materialer. I så ung alder hos kvinner ingen slik sykdom som kan vises med alder og komplisere svangerskapet.

 Når den psykologiske modenhet hos kvinner


 I denne alderen av ungdomsårene krisen har passert, og midtlivskrise har ennå ikke kommet. Begge foreldrene er klar for fødsel og oppdragelse av barnet, både se fordeler i barsel, at de bevisst gå til dette skrittet. De er forberedt mentalt og psykisk. På denne tiden, den nye real komplett familie. Unge mennesker bare se på verden og problemene i livet fordi mindre dramatisk.

 Health Care


 Når du har funnet ut at gravid, bør du gjennomgå en full undersøkelse av en lege. Selv om helseproblemer du ikke trenger å beskytte seg selv. Hvis du har dårlige vaner, bør de unngås fordi det vil være bedre for helsen til det ufødte barnet. Også nyttig ville være å følge den dagen og mat.

 Vilkår for unnfangelse


 I gunstig alder for graviditet for å bli gravid en baby står for ca 3-6 måneder. Kvinner '30 tid å bli gravid er økt til et år.

 Trening for gravide


 De fleste unge mennesker som prøver å holde seg i form. For å gjøre dette, de spiller sport. Gravide trener ikke bare ikke skadelig, men selv nyttig. Under trening kroppen produserer endorfiner - hormonet moro. Fra for ekstremsport bør selvfølgelig, forlate, i hvert fall midlertidig. Den mest nyttige fysisk aktivitet under svangerskapet har et treningssenter eller vannaerobic.

 Gunstig for unnfangelse alder hos menn


 Menn gunstige for unnfangelse alder er en alder som ikke overstiger 30 år. Mannen på denne tiden er i sin beste alder, er det ikke helt en voksen mann, men ikke en gutt. I denne alderen produsert hanner mer sperm enn menn eldre.  
Яндекс.Метрика