Affiliate fødsel

 Vanlig fødsel med sin mann.
 Vi svare på spørsmålet: skal bære med en mann?
 Affiliate fødsel - Dette er veldig individuelt: noen kvinner vil ha noen som er i nærheten til stede ved fødselen og støttet dem, mens andre absolutt ikke ønsker. Affiliate arbeidskraft kom til oss fra Vesten nylig, men i dag mange fødselspermisjon sykehus tilby disse tjenestene.
 Affiliate fødsel - Det er ikke nødvendig arbeidskraft bare i nærvær av menn. De kan finne sted i nærvær og i aktiv støtte fra en hvilken som helst kjær gravid kvinne. Men denne mannen må være forberedt (dvs. har den nødvendige kunnskap om arbeidskraft) og må være i stand til å gi all mulig hjelp til mødre.
 I dag fødsel økende grad blir invitert psykologer. Men dette bør behandles med forsiktighet, da psykologen fortsatt ikke nær mann og kvinne kan forvirre. Men individuelt, og kanskje det vil hjelpe deg en psykolog. Sammenlignet med slektninger har han en rekke fordeler. Det kan skape psykologiske komfort under fødselen, bruke psykologiske metoder for smertelindring, perfekt balansere forholdet til mødre pleiepersonalet.
 Hvorfor er det noen kvinner ønsker å presentere ved fødselen noen nær? Det finnes en rekke grunner:
 • Noen kvinner panikk frykt for sykehus og folk i hvite frakker, er de tapt i deres nærvær og raskt falle i hysterisk anfall;
 • Noen ganger kan en kvinne ønsker en mann så hvor vanskelig å ha en baby, og mener det har det i hans øyne; Dessverre er resultatet ikke alltid så, som du vil, avhengig av menneskets natur; og absolutt ikke ønsker å tvinge til å delta i arbeidsstyrken;
 • bare en kjepphest (tenke og veie fordeler og ulemper, men du ingen vil gjøre);
 • Ønsket om å komme nær og åndelig forent med sin mann (en god grunn, men, igjen, hvis mannen selv klar for dette);
 • Ønsket om å være beskyttet mot eventuelle problemer som oppstår under fødsel (la det avgjøre for meg).
 Selvfølgelig er det bedre hvis fødselen av barnets foreldre vil delta. Det er en rekke fordeler:
 • følelse maskuline skulder skaper inntrykk av en kvinnes pålitelighet og stabilitet;
 • mann kjenner sin kone, og kan ikke bare underholde henne, men stoppe unødvendig hysteri under fødsel;
 • forberedt til fødselen mann har mye å gjøre og fysisk: gå med en kvinne under fødsel rundt i rommet, sverte henne i armene (det er veldig trøstende), satte henne i armene sine, slik at når hun følte sammentrekninger bak live support Har massere magen og, til slutt, bare for å distrahere samtalen.
 Ennå fødsel råd til å ikke alle mennesker, og hvis han føler at han ikke kan takle sin rolle i fødsel, er det bedre ikke å tvinge. Det er menn som bare ikke kan stå de lider favoritt kvinnene selv faller inn hysteri. Hva er assistent? Videre kan partnerskap levering endring verre forhold mellom ektefeller, spesielt intime relasjoner.
 Hvis folk for en eller annen grunn ikke kan ta del i arbeid, kan det erstatte noen nær person, vanligvis en kvinne. Det er bedre hvis man har hatt opplevelsen av fødsel eller holdt sammen med en kvinne trent i skolen av morskap. Dette kan være en mor, søster, venn. Girlfriend - er det beste alternativet, som nære slektninger av en kvinne i barsel oftest mister sin tilstedeværelse i sinnet. Men individuelt. Noen ganger min mor hjelper veldig godt under fødselen uten å arrangere uten hysteri, men i dette tilfellet mor først, bør ha en sterk karakter og mangel på tilbøyelighet til å falle i hysteri, og dernest til kvinnen for å være med sin mor et veldig nært forhold, som ikke skjer alltid.
 Rollen som partner under fødselen er:
 • et gjerde mødre av alle formaliteter knyttet papirene;
 • å etablere kontakt mellom mor og det medisinske personalet;
 • hjelp mødre i den første fasen av arbeidskraft, det vil si under fødselen. Rollen som kompetent, rolig, rasjonell tenkning assistent i denne perioden er uvurderlig, som er ofte på denne tiden jordmødre kan ikke sitte med en kvinne, har de å yte bistand til flere mødre; kvinne med følelsen forlatt, noe som kan føre til mentalt sammenbrudd, og dette under fødselen kan ikke unngå; I løpet av denne perioden riktig pust partner med kvinner, om nødvendig, turer med henne rundt i rommet, gjør massasje, en beroligende og forstyrrende, etc. etc.;
 • I den andre fasen av arbeidskraft - sammentrekninger og utvisning av fosteret partner rolle er moralsk støtte: travail kan bare holde på hånden for å tørke svetten fra pannen og hjelpe korrekt (teamet lege) for å puste.
 For faren til barnearbeid partner - en mulighet til å hjelpe sin elskede kone under fødsel, se hva som kommer av hans sønn eller datter og ta barnet umiddelbart for hånden. Dermed dannet ubrytelige bånd mellom alle familiemedlemmer. Men for å være til stede ved fødselen mann kan hvis han var aktivt involvert i svangerskapet av sin kone under alle ni måneder, og med det trente i skole mødre.
 Bare nøye veiing av argumenter for og imot, kan du avgjøre om du trenger en hjelper i barsel, og som det vil bli. Hvis du er i dette området kan du helt stole på sin mann, så er det helt greit, som tidligere antatt, etter fødselen at barnet bør være innpakket i klær far - en ytterligere beskytte den mot eventuelle problemer.  
Hva du skal spise i toxicosis. Ernæring og toxicosis

 Hvordan å lette tilstanden til gravide kvinner med toxemia.


 Hva bør spise på en toxicosis
 Riktig ernæring under toxicosis hjelpe deg enkelt flytte den. Fordi selv med en sterk toxicosis gravid kvinne bør være å spise, som i kroppen hennes nye nytt liv.
 Til toxicosis gravid inkluderer en rekke sykdommer som oppstår under svangerskapet, kompliserer sin gang og er vanligvis avsluttet etter ferdigstillelse. Toxicosis - en krenkelse av prosessen med tilpasning til graviditet.

 Funksjoner av ernæring i toxaemia


 Leger skille tidlig graviditet toxicosis (den tredje måneden av svangerskapet) og sen utvikling i de siste 2-3 måneder gravid.
 Tidlig toxicosis manifestert ved kvalme (spesielt om morgenen), oppkast, sikling og allergiske reaksjoner i huden (dermatitt). Slike tilstander utvikler ganske ofte: 50-60% av kvinner lider av dem.
 I mild oppkast gravid er fra 1 til 5 ganger om dagen, noen ganger bare en tom mage, men å være en kvinne er tilfredsstillende.
 Ernæring og lungetoksisitet er ansvarlig for den kjemiske sammensetningen av mat friske kvinner. Mat skal være lett fordøyelig og rik på vitaminer. Oppkast kan forekomme på tom mage, under eller etter måltider, noen ganger, noen lukt.
 Alle gravide kvinner med mild toksisitet bør spise små måltider, men ofte - hver 2-3 timer. Mat skal være varm), men ikke varmt. Som svar på lukt anbefalte kjølt mat. Vi bør ha både væske og tett mat, som er omtrent en time før måltider og etter ikke anbefalt å drikke (vann, melk, juice, osv). Det er nyttig å inkludere i en diett ost, hardkokte egg, bakt potet, grønnsaker puréer, noen pickles (agurk, tomat) eller et stykke av sild. Hvis mulig, møte kosttilskudd quirks som dukket opp i løpet av svangerskapet.
 Når den siklende mistet en rekke sporstoffer og væske. I disse tilfellene, for å fylle opp tap kan anbefale sild og leverpostei, svezhesolenыe agurker, surkål og tilskudd av væske eller juice.
 Hvis oppkast gravid II nivå (opp til 10 ganger per dag) og III (15-20 ganger eller mer) bør behandlingen utføres i sykehus på grunn av behovet for å fylle den tapte mineraler, proteiner og væske ved parenteral ernæring (gjennom et rør, intravenøst).
 Fasteperioden gravid bør ikke overstige 2-3 dager fordi etter 12-18 timer med faste hovedstrømforsyningen frukt er fett og proteiner av den gravide kvinnen. Kraftig redusert vekt, tilstanden forverres, hud og slimhinner blir tørr, det er lukten av aceton pust, umiddelbart før måltider, hyppige puls, det er unormalt av sentralnervesystemet. Alt dette har en negativ innvirkning på fosteret til sin død.
? Alle gravide kvinner som er oppkast 10 ganger om dagen (eller enda mindre enn 10 ganger) i 1-2 dager bør se en lege så snart som mulig og starte behandling.
 Sen toxicosis manifesterer seg i tredje trimester. På grunn av mange grunner kroppen forventningsfull mor forvrengt utveksling av proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler. Krenket lever, nyre, hjerte og nervesystem.
 Disse lidelsene ubehandlet kan forverres og føre til eklampsi (kritisk tilstand med kramper, tap av bevissthet til koma).
 Dietten av gravide kvinner som lider av sene former for toksisitet, bør det berike grønnsaker, frukt, honning, brød fra hvetemel. Spesielt nyttig jordbær, bjørnebær, eple, gresskar, vannmelon, rødbeter, gulrøtter. Disse produktene gir tilstrekkelig inntak av vitaminer og mineraler, og er en kilde til karbohydrater.
 Antall fri væske bør ikke være begrenset, siden slutten toxicosis redusert blodvolum og plasma og redusert utero-placental blodgjennomstrømning. Mengden av væske bør være minst 800 ml, i tillegg er det lurt å inkludere i kosten matvarer som har vanndrivende, kjøttkraft hofter, bete juice, persille, bjørnebær, rose, chokeberry, kjølig melk, tørkede aprikoser.
 Når overdreven vektøkning og ødem av kvinnene overført til salt-diett der saltinnhold ikke bør overstige 3,4 gram per dag. Full upassende utelukkelse av salt, da dette kan føre til en reduksjon i urinmengde og forsinke nitrogenholdige giftstoffer i kroppen.
 Kjemisk sammensetning og energiverdi av kostholdet i toxicosis : Protein - 100-110 gram fett - 80 gram karbohydrater - 40 gram, kalorier - 2600-3000 kcal.
 Bruke de mest komplette proteiner - ost, melk, kjøtt og fisk. Med eksklusiv diett: kjøtt og sopp buljong, krydder, pickles, kjøtt, stekt mat, sauser, krydder, sjokolade og kaffe.
 Cook matfag. Supper utarbeidet kun på grønnsaksbuljong (suppe, suppe, supper, melk supper). Hovedretter kokt. Spise fem ganger om dagen, ved sengetid - yoghurt.
? Gravide kvinner med alvorlig sent toxicosis en gang i uken faste dager bør gjennomføres, for eksempel:
 ost og kefir - 200 g ost og 500 gram yoghurt om dagen (4-5 mottakelser);
 eple og ost - 1 kg epler og 250 gram ost per dag;
 eple - 1 5 kg av epler om dagen;
 potet - 500g bakt poteter, 20 g smør, 500 g av melk per dag.

 Rundt en dag meny for gravide kvinner som lider av sen toxicosis


 Frokost
 Kokt fisk - 150 gram eller kokt kjøtt - 120 g, eller stuet leveren - '75
 Kokte poteter og gulrøtter - 80/200 g.
 Grønnsakssalat med rømme - 15 g eller 1 egg kokt og salat fra fersk kål med vegetabilsk olje - var 200/15.
 Smør - '10 te eller te med melk - 200.
 Brunsj
 Ost - 150 g eller melk hirse grøt - 300 g epler -. 300 g, eller fruktjuice - 200.
 Middag
 Borsjtsj med rømme - 300/15 g eller ris suppe med kjøttdeig - var 300/50.
 Kokt kjøtt med nudler - 50/200 g eller damp kylling med bokhvete - 60/200 g, eller vegetabilsk lapskaus med kokt fisk - var 100/75 kompott eller hofter buljong (200 g)..
 Te
 Ost og melkefett 50/200 g, eller frukt og bær - 300 g, eller ost med honning - 50/40 s.
 Middag
 Melk risengrynsgrøt - 300 gram fettfattig ost eller kjøttkraft hofter - 150/100 g) eller kokt fisk med salat - 100/200 g.
 Om natten
 Kefir - 200.
 I dag
 Rugbrød - 200 g eller hvete - 100 g.  
Яндекс.Метрика