Eid osteoporose rammer ofte mennesker som har nådd pensjonsalder. Spesielt utsatt for denne sykdommen hos kvinner i overgangsalderen. Bruk av moderne legemidler kan forbedre ben og derved i betydelig grad redusere risikoen for frakturer, som er ekstremt farlig for eldre. Disse stoffene gjelder Aklasta.

Aklasta: anmeldelser

 Indikasjoner for bruk


 Ifølge bruksanvisningen som følger med stoffet, er det indisert for:
 - Behandling av Paget sykdom av bein;
 - Forebygging av frakturer i postmenopausal osteoporose;
 - Videre forebygging av osteoporotiske frakturer hos pasienter med frakturer i lårbenet.
Aklasta: anmeldelser

 Medisinering administreres ved intravenøs infusjon. Før introduksjonen er nødvendig for å sikre normal hydrering av pasienten. Dette punktet er spesielt viktig for pasienter som er over en alder av 65 år. Nødvendig fuktighet og de som gjør diuretika.


 Bivirkninger


 Vanligvis pasienter negative effekter er mild eller moderat. I de tre første dagene etter Drug Administration i pasienter kan oppleve feber eller influensalignende syndrom. Noen pasienter klager over hodepine. Noen ganger utvikler de artralgi eller myalgi. Vanligvis, når medikamentet administreres gjentatte ganger, alvorlighetsgraden av bivirkninger er sterkt redusert.


 Kontraindikasjoner


 Denne medisinen kan ikke brukes under graviditet og amming periode. Det kan også forbudt å behandle de som ikke har nådd en alder av 18 år. Andre kontraindikasjoner bør omfatte forstyrrelser i mineralmetabolismen i alvorlig, alvorlig nedsatt nyrefunksjon, samt følsomhet for noen komponent av produktet.
Aklasta: anmeldelser

 På legemiddel Aklasta lett å finne anmeldelser på spesialiserte områder. De er ganske mye for å være i stand til å vise sine fordeler og ulemper. Anmeldelser leger snakke om effektiviteten av stoffet. Pasientene er ofte klager over bivirkninger som de har til å gi opp behandling med denne medisinen.  
 MabThera er en immun-biologisk agent. Denne medisinen er tilgjengelig som et konsentrat laget for å ytterligere forberede infusjonsvæske. Den aktive substansen medikament-rituksimab.
MabThera: anmeldelser

 Indikasjoner for bruk


 I henhold til instruksjonene, er dette rette foreskrevet for:
 - Revmatoid artritt;
 - Non-Hodgkins lymfom og kronisk lymfatisk leukemi;
 - Mikroskopisk polyanhyyte;
 - Granulomatose med polyanhyytom.
 Medisinen inneholder ingen konserveringsmidler dets sammensetning, slik at det skal brukes umiddelbart. Når det gjelder dosering av den aktive legemiddelsubstans, i løpet av behandlingen for å redusere uønsket. Hvis behandlingen skjer samtidig med kjemoterapi, deretter tilbringe senkende medikamenter anbefalte dosen for kurset.

 Bivirkninger


MabThera: anmeldelser

 Behandling kan noen ganger føre Mabteroy:
 - sopp, virus og bakterieinfeksjoner;
 - Sepsis og lungebetennelse;
 - Anemi, nøytropeni, leukopeni;
 - Hemolytisk anemi;
 - Kortpustethet, hoste, brystsmerter, bronkospasme;
 - Feber, hodepine, frysninger;
 - Hevelser i ansiktet og perifert ødem, svakhet, kvalme, oppkast;
 - Vekttap, samt den nesten fullstendige mangel på appetitt;
 - Smerte lokalisert i tumorcellene, og på injeksjonsstedet;
 - Økning eller reduksjon i blodtrykk;
 - Svakhet og tidevann;
 - Elveblest, utslett, kløe,
 - Stomatitt;
 - Magesmerter og forstoppelse;
 - Angst og søvnforstyrrelser, depresjon, nervøsitet;
 - Alopecia;
 - Konjunktivitt.

 Kontraindikasjon


MabThera: anmeldelser

 Dette stoffet er utestengt for bruk i:
 - Graviditet og amming periode;
 - Akutte infeksjonssykdommer;
 - Alvorlig hjertesvikt;
 - Alvorlig immunsvikt;
 - Opp til 18 år;
 - Overfølsomhet for noen av komponentene i produktet.
 På narkotika MabThera gi tilbakemelding annerledes. Negativ feedback på grunn av det faktum at medikamentet er en rekke bivirkninger. Positive tilbakemeldinger pasienter snakke om dens effektivitet.  
 Hypothiazide er legemidler som gir en diuretisk effekt, noe som i sin tur påvirker funksjonen av nyrene. Dette stoffet med vanndrivende egenskaper øker utskillelsen av natrium og klorid fra kroppen. Sin vanndrivende effekt er ikke redusert selv etter langvarig bruk.
Hypothiazide: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser

 Hypothiazide: Bruksanvisning


 Denne medisinen er foreskrevet for:
 - Ødem av ulik opprinnelse;
 - Hypertensjon;
 - Diabetes insipidus;
 - Preeklampsi;
 - Forebygging av steindannelse, lokalisert i urinveier;
 - Glaukom i subkompensyrovannoy skjema.

 Bivirkninger


Hypothiazide: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser

 Piller kan føre til at kroppen alkalisering, forverring av gikt, tromboembolisme og trombose. Pasienter som tar dette stoffet, noen ganger klager over betennelse på huden, nedsatt syn i nærsynthet, følelse av svakhet. Noen ganger behandling fører til hemoragisk pankreatitt og akutt kolecystitt, nøytropeni, trombocytopeni, hypomagnesemi, hyponatryemyyy. Noen ganger medisinering er prychynoyhyperurykemyy, hyperkalsemi, hypokalemi og hyperglykemi. Det finnes tilfeller av ortostatisk hypotensjon.

 Indikasjoner for bruk


Hypothiazide: Bruksanvisning for bruk og anmeldelser

 Anvendt på tabletter hypothiazide instruksjon på søknaden viser at de er forbudt i diabetes, nyresvikt og i alvorlig gikt og uttrykt i leverskader.
 Det skal bemerkes at i løpet av behandlingen er nødvendig for å begrense saltinnholdet i mat. Også på denne tiden må være forsiktig når du arbeider med spesielt kompliserte mekanismer og styring av biler. Det faktum at pasienter med nedsatt konsentrasjon og reaksjon hastighet.
 Pasienter som har opplevd denne medisinen for det, la den på ulike vurderinger. Disse vurderinger, selvfølgelig, ikke alle tilfeller er positive. Noen ganger pasienter responderer negativt om tabletter. Vanligvis negativ holdning til stoffet gitt bivirkninger som forårsaker en rekke problemer for pasientene. Leger pleier å si dette om narkotika som svært effektiv.  
 Geptral er en moderne hepatoprotective middel. I tillegg kan medikamentet anvendes som et antidepressivt middel. Han gjør detoxication, fornyende, antioksidant og nevro effekt og antyfybrozyruyuschee.
Geptral: anmeldelser

 Indikasjoner for bruk


Geptral: anmeldelser

 Samme behandling er indisert for:
 - Fettlever og skrumplever;
 - Kolangitt;
 - Kronisk acalculous galleblærebetennelse;
 - Giftig lever lesjoner av ulike årsaker;
 - Intrahepatisk kolestase;
 - Encefalopati og abstinenssyndrom;
 - Kronisk hepatitt;
 - Depresjon.

 Dosering og anbefalte doser


 Dette verktøyet er tilgjengelig i tabletter og ampuller for injeksjoner. Daglig dose av medisiner i tablettform kan variere 800-1600 mg. Terapi tar vanligvis 2-4 uker. Legemidler i pulverintramuskulært eller intravenøst. Dose per dag i dette tilfellet kan være 400 til 800 mg. Varigheten av behandlingen er valgt bare enkeltvis.
 Den løsning av pulveret i ampullen, forberede før de går inn. Må ta hensyn til sin farge: det bør være bare hvitt. Hvis stoffet har skiftet farge, bruke det forbudt. Tablettene grunn av deres restorative handling er uønsket å ta ved sengetid.

 Kontraindikasjoner og bivirkninger


Geptral: anmeldelser

 Medisiner kan føre til ulike allergiske reaksjoner, halsbrann, dårlig fordøyelse, og stomachalgia. Til kontraindikasjoner mot bruk av dette stoffet inkludere graviditet trimester 1-2, dieperioden, overfølsomhet for de enkelte komponenter midler under en alder av 18 år.
 Geptral vurderinger på narkotika og la leger og deres pasienter. Meninger, kan variere. Vanligvis leger er positive. De oppmerksom på at bivirkninger hos pasienter er sjeldne. Negative Pasienter vanligvis på grunn av det faktum at de bare mens du tar medisinen og det var negative effekter som forårsaker ubehag.  
Яндекс.Метрика