Foreløpig er det største problemet i huden akne (kviser). Før du begynner å slåss med det, er det nødvendig å fastslå årsakene til sin forekomst.

Akne: hvordan å bekjempe?


 Det er mange faktorer, blant hvilke den mest mottatte eksempel arvelighet, hormonelle forandringer i kroppen, dårlig ernæring, systematiske stress, styrke prosessen med keratinisering av huden.
 I tilfelle av hormonelle forstyrrelser og økt hud keratinisering prosessen er nødvendig for å se en spesialist, da disse tilfellene krever medisinsk hjelp.
 Hvis du har problemer med mat bør fokusere på forbruket av vitamin A (retinol) og B (B2 - riboflavin og B8 - inositol). Det bør bli husket som vitamin A finnes i gulrøtter, fersken, aprikos, vannmelon, villrose, rhamnoides, lever (spesielt oksekjøtt), melk og smør, og B2 - lever, kjøtt, meieriprodukter, egg, mørkegrønne grønnsaker, hele korn brød og korn, nøtter. Vitamin B8 er produsert av kroppen og fremmer sunn hud.
 Samtidig prøver å følge disse reglene - ikke ta å skrive før sengetid, nekter akutte og fet mat, drikke rikelig med væske. Et utmerket middel er ølgjær - bør drikke 2-4 teskjeer morgen.
 Ikke glem om hygiene person. Bør rengjøres daglig ansikt vask gels, vask med varmt vann betyr bedre, tørk ansiktet med kaldt. I dette tilfellet er den første sesongen av varmt vann utvider seg, noe som bidrar til påvirkning av penger på rensing brann problem og kaldt vann fører til en innsnevring av allerede fjernet nå.
 Å rengjøre, bruk en myk skinn svamp eller loofah. Dette gjør myke sirkelbevegelser med lett trykk. Ikke gni lenge en av ansiktet - det er bare et irritasjonsmoment. Om natten kremer bør brukes, og 1-2 ganger i uken - skrubber, masker. Ikke glem om prytyranyy ansikt rensing tonic. Hvis det er mulig, er det nødvendig å besøke skjønnhetssalongen til salongen, der en ekspert vil gjennomføre profesjonell rengjøring ansiktet.
 Akne kan vises ikke bare i ansiktet, men også på skuldrene, ryggen og brystet. Denne saken er nyttige sjøbad. Spesialeffektene vil være havsalt med tillegg av ulike urter - hvete, mor og stemor, bokhvete, heggen. Også er det nødvendig å trene mer og være i solen fordi UV-stråler bidrar til tørking akne og dermed redusere akne.
 Glem klemme hudormer! Dette fører til arrdannelse og arrdannelse.
 Det er mange populære oppskrifter for å bekjempe akne basert på alkohol, urter og oljer. Som huden hver person individuelt, tidligere, bør du prøve en bestemt måte i et lite område av huden for å teste reaksjon. Dette forhindrer rødhet, irritasjon og huden allergi.  
 På overtredelse av menstruasjonssyklusen en kvinne kan møte i løpet av fruktbar periode. Syklus teller fra første dag én til første dag i neste menstruasjon syklus normalt er 21-35 dager, så lenge han var omtrent det samme antall dager.


Menstruasjonsforstyrrelser


 Hvis syklusen har alltid vært 21 dager, og deretter plutselig ble 35 - det ikke sprer alternativer normer, og en anledning til å se en lege.
 Fravær av menstruasjon (amenoré) kan være en primær - menstruasjon har ikke dukket opp og videregående, som følge av generelle og lokale endringer i kroppen. Fravær av menstruasjon hos jenter på 16 år, og fravær av menstruasjon for tre sykluser hos kvinner med tidligere etablert syklus - opphav til alvorlige undersøkelse (selvfølgelig, dette er ikke om graviditet).
 En av de hyppigst forekommende uregelmessig menstruasjon hos jenter og kvinner som ikke har født algomenorrhea - smertefull menstruasjon. Det skjer slik som før ved en konstant syklus av menstruasjon mister sin regularitet eller endre lengden av perioden for blodtap (mer enn fem dager, og i det minste to), eller antallet tapt blod. Alt dette er en grunn til å se en lege.
 De viktigste faktorene for menstruasjonssyklus er hormonelle forstyrrelser som helhet i kroppen, og i det kvinnelige kjønnsorgan. Hormonsystemet er et komplisert samspill, og hvis forstyrret en endokrin kjertel, vises det vanligvis hos kvinner i menstruasjonssyklusen. Smittsomme-inflammatoriske sykdommer i bekken organer, genital infeksjoner - felles årsak brudd på kvinners syklus hos jenter og kvinner. Årsaken forstyrrelser kan også være unormalt av struktur kjønnsorganer, svulster av ulik opprinnelse, abort.
 Det viktigste du trenger å vite hvorfor - mark for seg selv regularitet syklus. Hvor ofte har du å stille spørsmål legen din om din siste periode for å tenke seriøst? Etter å vite hva som kjennetegner sin syklus, dens krenkelse varsel. Og uten legens tilsyn er vanskelig å vurdere hva endringene og riktig finne årsaken til utbruddet lidelser.
 Naturen har gitt oss en fantastisk mekanisme, brudd på som de første signalproblemer i den seksuelle sfæren, og kvinner uavhengig av alder, krever rask tilgang til en lege.  
Hvordan å bruke hodet til gulvet tilkobling
 I de siste årene et stilig tilbehør som hår dressing, er svært viktig. Bandasjer på hyllene kan du finne svært forskjellige: bred og smal i gresk stil og glamorøse stil, sport og lekser Hvordan gå med bandasje på hodet? Hvordan lage et moteriktig tilbehør dekorert ansiktet og håret, og gjort deg mer attraktiv?
 Hvordan å bære smal bandasje?
 Den smale bandasje kan brukes ikke bare som en bandasje for hår, men som en erstatning bøyle. Den er egnet for både kort og langt hår. Langt hår er anbefalt å ha en smal bind over håret slik at det var over pannen. Kort hår er verdt litt skrudd curling før du tar på bandasjer, og litt "dempe" ulydige frisyre mote hår dressing.
 Bred bandasje på hodet
 Bredt pannebånd hår er best egnet til eiere av langt hår. De er laget for å ha under håret ved røttene. Så hvis du trener, vil du sikkert nyte sport bred bandasje for å hjelpe deg å ikke bare se stilig, men også hamstre håret under trening.
 Husk også at hvis du drømmer å visuelt forstørre en lav panne, bandasje bør brukes direkte på hårfestet - det bidrar til å visuelt justere ulempe.
 Hvordan å bære pannebånd hår forskjellige stiler?
 Foreløpig tilbyr vi designere et bredt spekter av ulike hår dressinger. Men hver og en må være i stand til å matche riktig med klær og annet tilbehør.
 Glamorøs, elegant dressing, rikt dekorert med paljetter, steiner eller blomster bør absolutt bære over håret til alle lagt merke til så godt tilbehør. Disse bandasjer Ser ut til eieren av langt hår eller hår av middels lengde, med vekt på skjønnhet frisyrer. Dette tilbehøret vil se vakkert kombinert med feminine kjoler, selv aftenkjoler.
 Pannebånd for håret i stil med "hippier". Disse dressinger er vanligvis dekorert med en overflod av dekorative elementer - musefletter, baubles, brodering med glassperler. Best av alt de ser over hennes hår i midten av pannen området. Også ikke glem at klærne skal være i henhold til denne stilen - løse kjoler og bluser, lange skjørt, mokasiner.
 Til kledd i retro drakt din monokrome bredt bandasje fargen på kjolen din. Det finnes flere alternativer, som å bruke en bandasje. Du kan samle håret tilbake i en bolle eller hestehale, og sette en bandasje på pannen før midten av halen. Eller gjør smell eller høye nachis og sikre bandasjen før dem på toppen.
 Bandasje sporty slitasje gjort under håret ved røttene. Noen ganger, dens slitasje og over, men i dette tilfelle ville det være verre å absorbere svette. Mange produsenter produserer sportsklær designer dressing som effektivt absorberer svette, ikke klem hodet og forstyrrer ikke selv under tung last.
 Hvordan kan jeg skifte bandasje hår?
 Også, i stedet for dressing hår, kan du bruke en vanlig lys sjal eller skjerf. Men i dette tilfellet, husk at din improvisert "bandasje" ikke vil strekke ordentlig, noe som kan føre til at noen ulempe. Også iført stygg kan deformeres vist på tegning eller mønster skjerf. Men din er rom for kreativitet, kan du knytte et skjerf leken bue eller annen bisarr node kan "veve" noen skjerf i en "patch". Kort sagt, alt er bare begrenset av din fantasi!  
Frisyrer i hastverk
 Sannsynligvis alle kjent for eiere av langt hår denne situasjonen - til en viktig begivenhet igjen svært lite tid, må vi se en million dollar, og sette seg selv i riktig form har ikke tid
 Og hvis make kan gjøres i et par minutter, er langt hår i en vakker frisyre et reelt problem. Det er ennå såkalte frisyrer i en hast, som utfører ikke gjøre noe av det smukke kjønn, og resultatet kommer alltid bra.
 Derfor trenger du: kam, et par usynlig, et par pinner og bare noen få minutter.
 Tenk det første alternativet, kjørbar basert på franske fletter.
Frisyrer i hastverk
 1. Skill håret del og samle dem i halen for bekvemmelighet.
Frisyrer i hastverk
 2. Making fleece, noe som gir ekstra volum hår, hår i kantonen.
Frisyrer i hastverk
 3. Nachis lukke hår fra halen.
Frisyrer i hastverk

Frisyrer i hastverk
 4. På den side av det franske begynner å veve flette det gradvis veve tråder.Frisyrer i hastverk
 5. Som et resultat, får vi pigtail-ring.
Frisyrer i hastverk
 6. Etter dette doplely flette de resterende hår og flette i håret hennes, spissen som må deles i to like deler.Frisyrer i hastverk
 7. Hver slå inn i en hestehale og fest utnytter stealth.

Frisyrer i hastverk
 8. Å dekorere den frisyren du kan bruke dekorative pinner.

Frisyrer i hastverk
 9. Voila! Luksuriøse hår klar på fem minutter.


Frisyrer i hastverk
 Vi kan anbefale og enkel i utførelse, men veldig imponerende frisyre kalt "Spansk site". For gjennomføringen behov: spray balsam for hår, negler, nemonoh nålene.


Frisyrer i hastverk
 Først på vasket og en annen litt fuktig hår spray er brukt Conditioning.Frisyrer i hastverk
 Du må gre håret, velge en tradisjonell avskjed, og lage såkalte "hestehale", og under ryggen.Frisyrer i hastverk
 Da de vanlige etterslep spytte.
Frisyrer i hastverk
 Pakke det i en knute og fest med nåler. Sørg for å lete etter noe å glatte ut håret, da det er denne egenskapen er avgjørende for "den spanske nettstedet."


Frisyrer i hastverk
 Bare fem minutter elegante og luksuriøse hår pryder hodet!
 For elskere av glamour tilbys spektakulær frisyre "Feathers". Du trenger: gummistrikk, pins, stor diameter curling jern ornamenter i form av fjær.
Frisyrer i hastverk
 Etter å ha delt i midten av hodet, fjerne den fremre delen av håret som ligger i templer ører.

Frisyrer i hastverk
 Eget område på toppen og gjøre det fire stram hale - en foran og bak, og to - sidene. Bringe dem viskelær.
Frisyrer i hastverk
 Deretter Tett skru alle fire elastiske bånd hale i midten. Det er ønskelig at håret ble trimmet "stigen", som i dette tilfellet, vil de stikke ut i forskjellige retninger, noe som vil skape ekstra effekt i form av fjær.
Frisyrer i hastverk
 Nå begynner å vri halen av hver stat til spiral. Tuck fikk en tourniquet til hodet, skyte mens ut og ende opp haler. Fest pinnen spiral i deres begrunnelse i henhold elastiske bånd i midten.

Frisyrer i hastverk
 Jevnt distribuere sirkel slutt haler. Gratis hår Tang skrue, forming lokker av disse tilnærmingene. I tillegg dekorere håret med fjær.  
Яндекс.Метрика