Aktivert karbon halsbrann
 Ubehagelig røyking følelse i spiserøret kan forekomme i mennesker i alle aldre. Ingen er pekuschee merkelig følelse etter et solid måltid som inkluderte akutt og / eller stekt mat.
 Årsaken til halsbrann kan være andre faktorer som for eksempel fysisk aktivitet, røyking, kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen, graviditet, mage surhet. Halsbrann oppstår vanligvis ved inntak av magesyren på esophageal slimhinnen. I den hyppige forekomsten av halsbrann bør se sitt daglige kosthold, la den krydret og stekt mat.
 Vanligvis halsbrann kan lett bli kvitt. I dag er det mange måter å behandle halsbrann. Hvis du har en relativt hyppig, er det fornuftig å oppsøke lege. Så du kan finne ut årsaken til disse ubehagelige følelser og derfor behandles mer nøyaktige metoder.

 Aktivert karbon halsbrann


 I dag er det mange dokumenterte behandlinger for halsbrann. Noen er mer universelle og forårsaker færre bivirkninger, mens andre kan være mer effektive, men mindre allsidig i bruk.
 Aktivert karbon Halsbrann er et av de mindre skadelige behandlinger. Det har nesten ingen bivirkninger, og er anerkjent som en av de mest effektive. Det eneste han er ikke uten bivirkninger. Men bivirkninger kan forekomme bare når det er overdreven bruk av aktivt kull. Husk, er doseringen 1 tablett per 10 kg. Bivirkninger kan være forstoppelse eller diaré, svart avføring farge. Heller ikke anbefalt å bruke aktivt kull dosering litt lang, kan resultatet bli en endring i mikrofloraen i mage og tarm.
 Aktivert karbon halsbrann kan brukes uten først å konsultere en lege. Det er ikke forbudt å bruke (i fornuftige mengder) gravid uten frykt for bivirkninger.
 Aktivert karbon halsbrann bør ta ca 2-3 tabletter om gangen.
 Det anbefales ikke å bruke aktivt kull i kombinasjon med andre legemidler og tilsetningsstoffer. Løpet av behandlingen er to uker. Ta morgenen, til lunsj og om kvelden 2-3 tabletter med vann.
 Aktivert karbon halsbrann - den mest fornuftige løsningen på problemet som engangs og ved langtidsbehandling.  
Hvor vakkert skrudd på curling hår
 Miles stand til å gjøre krøller bilde magisk forførende og flørtende. Det er mange måter å gi håret en fin waviness - curlers, papilotku, curling. Av alle måter den enkleste og raskeste er å vikle håret curling. Men for å ha vakkert hår og elastisk, trenger du å vite noen hemmeligheter som vil bidra til å skape en fantastisk frisyre.

 I Curlers trenger:
 - Hår klipp;
 - Termozahysnoyi betyr;
 - Shine krem;
 - Lakk.
 Hvor vakkert hår curling skrudd?
 Først bør vi være oppmerksom på at håret skal være rene, slik at håret ikke ser slurvete. Men det er lite nyanse - det er ønskelig at håret ikke ble svezhevыmыtыmy mens tilnærmingene vil gå i oppløsning og vil være vanskelig å gjøre håret mitt.
 Nå kan du begynne:
 1. Behovet for å tvinner håret på ryggen. For resten av håret på kronen av festeklipsene, deretter egen strand, sprengte det termozahysnym midler.
 2. curling hente tips av hårstrået og dra forsiktig vind. De ideelle bredde tråder - 2 cm. Vi holder en tråd om 20 sekunder, deretter spinn. Hvis du trenger å vikle sikker på at tuppene på håret er ikke perehybalys - det er ikke den beste måten. For å gjøre dette etter at verdt løsne litt klemmen og bla curling. Langt hår skal jukse bare til midten, og kort til røttene.
 3. Neste du trenger å skille strand etter strand mot baksiden av øret. Når alt håret vil bli omstendelig, trenger ikke å forhaste å gre dem - la dem avkjøle. Og så kan du begynne å danne håret med fingrene eller en kam.
 4. For å håret skinte, bruker krem ​​leppe hår. Det må først gni hendene, deretter lett gni på rygger. For å fikse håret lakk bruk, men ikke gå over med å plassere midler - håret kan falle og håret vil se svært annerledes ut som du ønsker.
 5. For å få små krøller bør bruke en tynn curling, og for myke og store krøller bør bruke en stor cap.
 6. Hvis du ønsker å få myke bølger, krøller det bør holdes parallelt med gulvet, men for å få taket separat hår - curling behovet for å holde vinkelrett.
 Når du bruker Curlers bør følge noen regler:
 - Ikke bruk curling mer enn to ganger i uken, for ikke å overdry hår;
 - Ikke bruk curling på fuktig hår for å forhindre flisete tupper og skadet hår;
 - Bruk alltid termozahysnoyi betyr hår.  
Hvordan bli kvitt inngrodde hår på beina
 Noen ganger hårfjerning fot, laget av noen av de nåværende eksisterende metoder kan føre til inngrodde hår som ser ut som små svarte prikker under huden overflate. Dette problemet vanligvis slutter ikke, ofte vises røde og kløende, betent hud og kan også fester. Senere, på disse stedene noen ganger forblir mørke flekker som går ned bare et par måneder.
 Hvordan fjerne inngrodde hår på beina?
 Hvis du er kjent med dette problemet og vet ikke hvordan de skal bli kvitt inngrodde hår på bena, her er noen verdifulle tips.
 1. Hvis grunne røtter hår, kan du trekke ut en nål og pinsett. Først, ta på et sår sted en våt kompress. Desinfisere nål, løft håret og dra den ut med pinsett. Tørk deretter behandlet hud området med alkohol. Men misbrukt på denne måten er ikke: udugelig handlinger kan bare styrke betennelse.
 2. Prøv å bruke spesielle midler mot inngrodde hår. Disse verktøyene kan brukes selv på sensitiv hud. De ryddet nøye det øverste laget av epidermis og slipper inngrodde hår.
 3. Professional verktøyet kan erstatte salisylsyre, som selges i alle apotek.
 4. Fit og eventuelle midler fra acne - de alle inneholder salisylsyre sammensetning.
 5. Tilbring peeling med en skrubb med frukt og hlykolevыmy syrer. Dette vil bidra til å myke opp huden, fjerne hornlaget i huden og slipper inngrodde hår.
 6. Hvis ingen av disse alternativene ikke hjelper håndtere problemet, kan du prøve å slå til kosmetolog. Han er faglig fjerne inngrodde hår uten å skade huden.
 For å forhindre forekomsten av inngrodde hår på beina?
 1. Endre metoden for hårfjerning. Før det, mens det er ønskelig ikke å fjerne hår som falt helt betennelse.
 2. Før Voksing ta en varm dusj eller badekar. Rozparytsya hud og hår skal fjernes lettere og mindre traumatisk.
 3. Voksing bruke på ren hud. Hvis smuss ned i hårsekken, vil det sikkert føre til betennelser og inngrodde hår.
 4. Fjern håret i retning av deres vekst for å unngå irritasjon.
 5. Hvis du bruker en barbermaskin, sjekk for å se at det var skarpt og rent. Bruk alltid skum eller barbergel.
 6. Regelmessig bruke peeling huden ved hjelp av en skrubb, spesielle hansker eller hard svamp. Huden blir myk og øm, og selv etter hårfjerning håret lett kunne bryte gjennom det og vil vokse i riktig retning.
 6. Ikke glem å fukte huden. Tørr hud er mye mer utsatt for betennelse og inngrodde hår.
 Hvis inngrodde hår fortsetter å dukke opp, til tross for alle anstrengelser, prøv å gjøre hårfjerning i en skjønnhetssalong. Professional Master vil ta hensyn til alle funksjonene i huden din, og du vil finne en egnet metode for hårfjerning.  
Restaurering av nærsynthet i
 I dag flere og flere mennesker står overfor problemet med nærsynthet øyne. Den bøyer netthinnen, mens objekter i det fjerne er uskarpt enn på nært hold. Tidlig stadium av sykdommen er ikke så farlig om tidlig behandling. Å lære hvordan rehabiliteringen av nærsynthet når du forteller optiker.

 Hvordan oppdage nærsynthet. Årsaker


 De viktigste symptomene på forekomst av myopi inkluderer: definisjon av forverring, langt objekter er gjørmete og vage.
 De viktigste årsakene til sin forekomst er: permanent arbeid ved datamaskinen, ikke opplyst rom, arvelighet, tretthet. Nærsynthet har tre stadier og begynne behandlingen før, jo lettere vil det komme seg.
 I dag, leger tilbyr et stort antall metoder og teknikker for restaurering av nærsynthet i en kort tid. Å vise dem ved å gå til optiker.
 På lang arbeider ved datamaskinen de fleste har "tørt øye syndrom", som til slutt fører til tap av synet. For å unngå dette, kan du prøve å ta en pause hver time i 5-7 minutter til øyne kunne hvile. En av de mest effektive metoder er enkle oppgaver:

 Se på avstand på ca 5 minutter. I løpet av denne tiden øyet muskler slappe av og hvile.

 Ofte blinke i 3-5 sekunder. Utføre denne øvelsen bør hver score.

 Hvis du begynte å legge merke til at øynene dine er vassen og etter å ha jobbet ved datamaskinen følelsen av at speck i øyet, kan du bruke øyedråper (Sulfatsil natrium Vizyn).

 Restaurering av synet på nærsynthet. Forebygging


 I den innledende fasen av utvinning med nærsynthet kan passere ganske enkelt. Du må utføre hver dag følgende øvelser:

 Med lukkede øyne trekke uendelig tegn i 3-5 minutter.

 Sittende, Lukk øynene i 5-10 sekunder, og deretter åpne samtidig. Gjenta øvelsen 5-8 ganger.

 Kjør øynene opp og ned og til venstre og høyre i 5-7 minutter. Etter pause, gjenta igjen.

 Selvfølgelig, på en slik måte for å gjenopprette synet i nærsynthet vil gi synlig effekt hvis sykdommen er det siste trinn. Derfor vil betimelig tilgang til en lege og en sunn livsstil hjelpe i helbredelsesprosessen!  
Яндекс.Метрика