Akupressur Face

 Helse akupressur ansikt

 Massasjeterapi FACE


 Komplekse massasje bevegelser til biologisk aktive punkter i ansiktet og hodet


 Huden beskytter oss fra ulike skadelige ytre påvirkninger og har en svært kompleks struktur, etter som det er involvert i mange prosesser (metabolsk, respiratoriske og andre reseptor) i kroppen vår. Derfor å gi noen effekt på huden vår, også påvirker vi hele kroppen.
 Som for ansiktsmassasje, er det en positiv effekt på aktivering av blodstrøm og en positiv effekt på ansiktsmusklene, hjelper tung strøm av lymfe, som igjen fremmer utskillelsen av giftstoffer, forbedrer blodsirkulasjonen og øker metning av vev huden med oksygen og ulike næringsstoffer.
 I tillegg slapper massasje og lindrer spente muskler, eksfolierer døde hud flak, og dermed forbedre sin ånde. Hvis huden vev aktivt sirkulerende blod, de får nok ernæring og metabolske prosesser er på riktig nivå, vil det være en lang holde seg ung, sunn og vakker.
 Biologisk aktive poeng (MVA) - en del av kroppen eller den personen som blod, lymfe og nervekanaler er nærmere hverandre. Deres massasje bidrar til å aktivere blodgjennomstrømningen i hjernen, forbedrer lymfe flyt, normalisere blodtrykket og kan bidra til å gjenopprette syn og hørsel.
 I tillegg forbedrer massasje blodstrømmen til fingertuppen som er direkte relatert til hjernen. Dermed gjorde prosesser komfort og avslapping.
 Det er nok å trykke lett på hver biologisk aktive punkt indeks eller ringfingeren 8-10. Bildene under kan du se den omtrentlige plasseringen av biologisk aktive poeng.
 Parede punkter plassert nær nesevinger som er ansvarlige for å puste og smelling. Forsiktig gni dem, du rette en pust under en kald. De bidrar også til reduksjon av spenningen kinnmuskulaturen (se. Fig.).
Akupressur Face

 Fig. Selv på det punktet av nesevinger
 Parede punkter plassert på indre hjørnet av øyet (på siden av nesen), kalt "tochkmy ungdom." Deres massasje bidrar til å forbedre visjon (se Fig..).
Akupressur Face

 Fig. Selv i form av ungdom "
 Punkt hypofysen, eller "tredje øye", som ligger på midtlinjen av pannen, rett over øyenbrynene. Det stimulerer hypofysen, som koordinerer alle endokrine prosesser i kroppen (se. Fig.).
Akupressur Face

 Fig. Punkt hypofysen, eller "tredje øye"
 I gjennomsnitt jawline i dypere under den nederste leppen er et punkt som hjelper rense kroppen for giftstoffer og slappe av musklene ansvarlig for den nedre ansikt (se. Fig.).
Akupressur Face

 Fig. Point, avslappende den nedre delen av ansiktet
 Andre punkter er koblet sammen ved tinningene, i krysset av frontpartiet, tidsmessige og sphenoid bein.
 Gni dem, du bidra til å ta presset bort fra de nærmeste spesial musklene. I tillegg bidrar det til massasje for å bedre blodtilførselen til hjernen og ryggmargen, aktivering av hypofysen og bedre fungerende øye (se. Fig.).
Akupressur Face

 Fig. Sammenkoblet punkt på templer
 Enda et annet par som ligger ved punktet tragus øret. Finne dem ganske enkelt: åpne munnen, vil du finne små hull i tragus øret - og de er disse punktene. Deres massasje bidrar til å løse opp spenninger fra musklene i kjeven og kinnbein, og forbedret hørsel (se. Fig.).
Akupressur Face

 Fig. Selv i form tragus øret
 Andre even ligger ved foten av skallen i occipital åsene. Virkningen av dem bidrar til å slappe av den såkalte 'sene hjelm "og forbedrer blodsirkulasjonen i hjernen.
 De er også lett å finne hvis du legger hendene med sammenflettede fingrene på hodet og masserer de stedene som fikk tommelen (se fig..).
Akupressur Face

 Fig. Sammenkoblet punkt på bunnen av skallen

 Et annet poeng er i krysset av hodeskallen til ryggraden. Hennes massasje gunstig effekt på synet, forbedre det, og slapper av ansiktsmusklene. Du kan finne hvis du holder fingeren på hul på baksiden av nakken så lenge fingeren ikke faller inn i bunnen av hodeskallen (se Fig..).
Akupressur Face

 Fig. Punkt på leddene i skallen og ryggrad
? Akupressur - en meget effektiv måte å forynge ikke bare huden, men også generelt. Som et resultat av denne innflytelsen du ikke bare løfte huden, men også bedre humør og immunitet.
 For å bedre blodtilførselen til huden, er det nødvendig å tenne sirkulære bevegelser for å massere den syvende nakkevirvel klokken og deretter mot klokken. Denne massasjen du vil ikke bare forbedre blodtilførselen til vevet i ansiktet, men også aktiverer blodsirkulasjonen i hjernen og øynene (se Fig..).
Akupressur Face

 Fig. Poenget med den syvende halsvirvelen  
SminkeDu ønsker å skille seg ut? Varig inntrykk av deg selv kan du gjøre med dressen, stilig hårklipp eller frisyre og lyse sminke bruker. Fargenyanser, slående, dristige kombinasjoner av farger, skrikende leppestift - uunnværlige attributter.
Fokus på øynene
På forsiden kan identifiseres eller lepper eller øyne. Imidlertid bør personen bli fremstilt tidligere. Lyse makeup, som alle andre, krever basen. Dette er den første fasen, som bør tas svært alvorlig.
Selv skape farge flytende foundation. Å maskere den sorte prikker, ruhet og andre problemer, bruker korrigerende blyant. Ikke glem at hvis du overdriver få motsatt resultat - en person ser ut som en maske. Så ikke la seg rive med. Pulver konsolidere oppnådd effekt. Husk rødme. Ulike nyanser bidra til å gi personen den ønskede form, justere den etter behov.
Nå kan du begynne å øyne som vil være det viktigste elementet i bildet. Valget av nyanser er ganske mangfoldig. I denne make-up tillatt noen skygge, og kombinasjoner av disse, og glitter og perler. For å forenkle valg bør styres av øyenfarge, sesong, utseende, påkledning. Regel anvendelse av kosmetikk: lys inne i øyet til ytterkanten av fargen blir mørkere. Veldig stilig ansett teknikk tegning av to rike farger av skygger. Ta en lysere tone, og en annen - behersket.
Sminke

Å fremheve øynene, bruke eyeliner. Blyant hendig å fremheve øynene, og gi en pil. Touche vil fullføre bildet, som det kan være og falske øyevipper. Påfør maskara i flere lag. Det med rette.
Sminke

Lyse makeup - skille leppene
Makeup eventuelt velge grell leppestift. Egnet blek rosa eller dyp mørk. Den spesielle valget avhenger av hva du ønsker å vise din utseende. Leppene trenger også å justere. For å gjøre dette godt egnet pulver. Det vil ikke lekke leppestift. Contour blyant, pensel med leppestift i to lag - leppene klar.
Sminke

Ikke glem sans for proporsjoner Dersom klar sminke og kostymer må være beskjeden. Dette vil balansere bildet og du vil se perfekt. Lyse makeup av vulgær skiller svært ustø grense. Hopp over det er lett nok en feil bevegelse eller feil farge. For å gjøre lyse makeup på riktig måte, må jobbe hardt.  
 Noen jenter og kvinner ønsker å endre formen på ansiktet, kvitte seg med lubne kinn, kjøpe kontur i ansiktet og uttalt kinnben. Det er ikke så rask og enkel, men mulig. Det finnes flere teknikker og øvelser for å rette ansiktsform.

Hvordan å miste vekt i ansiktet. Øvelser.


 Først av alt du trenger å tune i lang slanking person som dramatisk vekttap i ansiktet er det ikke. Med mindre drastisk slanking hele kroppen, og personen vil endres tilsvarende form. Og at ansiktet tynnere, kreves daglig pleie av huden, bruke en spesiell diett og treningsprogram for å utføre.
 Med konstant og riktig hudpleie, i tillegg til vekttap hindrer rynker og forskjellige andre defekter. Siden alle det på grunn av mangel på oksygen i huden og dens kraft. Derfor må vi venne seg til å ta vare på huden det hver dag for å være effektive og resultat er synlig kort tid.
 Vær oppmerksom på
 Ansiktet synker i kombinasjon med vekttap legeme. Mange kvinner Hvis du vil raskt bli kvitt vekt, ikke følger noen regler om tilbud og kan nekte å spise. Men vi må huske på at tilbake til en tidligere normal livsstil - truende helseproblemer, vekt umiddelbart tilbake, og personen blir usunn utseende og hevelser.
 For å være effektive vekttap uten konsekvenser, bør du følge noen regler:

 •  Ikke slentre, som feilaktig holdning og blodsirkulasjon det er hevelse i ansiktet.

 •  Puter på senga for å erstatte den nedre og legge det direkte under halsen.

 •  Utføre øvelsen for ansikt og kropp.

 •  Observere riktig og sunt kosthold.

 •  Daglig spesielle uhozhyvat hudpleiemidler.


 • Hvordan å miste vekt i ansiktet. Øvelser.

   Diett Face
   I utgangspunktet gir denne dietten for tap av fluid, spesielt på overkroppen. Med noen diett, og for enkeltpersoner det riktige valget vil skille måltider tre ganger om dagen, små porsjoner og snacking i mellom. Det siste måltid bør være fire timer før sengetid.
   Fra kosthold bør slå ut bruken av sukker og salt, fordi de holder kroppen væske og bidra til hevelse i ansiktet. Melde deg ut av fet kjøttkraft, kjøtt, søtsaker og bakeprodukter med nødvendig fra kullsyreholdige drikker. På kaffe og te også glemme, som de legger ekstra kalorier til oss og forsinkelse i vevsvæske.
   Alle produkter er skadelig erstatning for frukt og grønnsaker. Bruken av dem kan i noen form, i salater, kokte retter (stuinger, bakevarer, desserter), friske. Cook bare i vegetabilsk olje med minimal salt og pepper. Grunnet rense tarmen vev, redusert kalori mat og vekt gradvis avta.
   Det er viktig å gi opp alkohol, spesielt på vin og øl, som de ødelegge huden og hudfarge. Høyt kaloriinnholdet i disse drikkene er ikke bare hevelse men toxicosis.
  Hvordan å miste vekt i ansiktet. Øvelser.

   Vann
   Å tone kroppen trenger vann bruk. For kvinner, dette volumet av to liter om dagen og litt mer varme dager. Vann kan bli erstattet av en litt mineral. Det vil ikke hjelpe erstatte vann med te eller kaffe, med mindre urte eller grønn te - de hjelper skille ut giftstoffer.
   Massasje og ansiktsbehandlinger
   Husk at ansiktet skal påføres ikke bare utvendig, men også innvendig.
   Massasje med en løsning av havsalt og urter infusjon vil forbedre blodsirkulasjonen og muskel tone i ansiktet. Gjennomføre krevende prosess, men ikke smertefulle støt pryhlopыvanyem tidligere dynket i skjær håndkle. Denne fremgangsmåten er ønskelig å gjøre hver morgen, så resultatet var allerede tydelig snart.
   Nyttig for muskeltonus ansikts fuktighetsgivende maske. Masker kan kjøpes i butikken og gjorde seg hjemme. Men fremfor alt er det tilrådelig å konsultere en kosmetolog å finne et egnet produkt i henhold til hudtype.
   Øvelser
   Disse øvelsene kan gjøres for å møte hvor som helst og når som helst ledig tid. Gjør de første to eller tre uker helst to ganger om dagen, en gang synlig resultat av vekttap, redusere noe for en gangs skyld.
  Hvordan å miste vekt i ansiktet. Øvelser.


 •  Stående eller sittende, hodet tilbake for å forkaste følte spenninger i nakke og hake område. For å få kan trekkes tilbake for hånd. I den stilling for maksimal spenning for å beregne 15ti og tilbake. Gjenta 3-4 ganger.

 •  Trekke foran haken, skyver underkjeven fremover. Tommelen å massere haken linje fra ørene mot midten og tilbake. Prorabotatыvat ovale 30ty sekunder for avslappende muskler. Bryte 10 sekunder og gjenta 3-4 ganger.

 •  Få boken og sette hodet gå 5 minutter, mens du prøver ikke å slippe den. Denne øvelsen vil ikke bare produsere en flat holdning, men også bidra til å stramme ovalt ansikt og redusere kroppsfett i haken området.

 •  Strekk underleppen til nesen, mens setter underkjeven fremover. Når den sterke spenningen - telle til 10 og gjenta 3-4 ganger. Og helst under trening ikke rynke pannen.

 •  Sett deg ned ved bordet, rette ryggen, satt på kanten av bordet lohty og sette haken på hendene. Begynn presse hodet ned og kjempe for 30ty sekunder med drag hender. Slappe av og gjenta tre ganger til. Det viktigste i denne øvelsen for å sammenligne innsatsen.

 •  Innen et par minutter med maksimal muskelspenninger uttale bokstaven "I" og "Y". Du kan gjenta denne øvelsen flere ganger.

 •  Fanget tenner blyant i luften og prøver å skrive et ord. Øvelse utføre et par minutter.

 •  30 sekunder klappe deg selv på haken med baksiden av hånden. Denne øvelsen vil hjelpe å bli kvitt en dobbel hake. Utfører den også kan anvendes i dag og nattkrem.


 •  Dette settet av oppgaver vil resultere bare effektive når de kombineres med riktig ernæring og generell fysisk aktivitet i kroppen.  
  Яндекс.Метрика