Akupressur Foot

 På japansk Shiatsu akupressur teknikken kan du lese i denne artikkel. Bestemte vilkår er ikke bare på håndflatene. De er spredt over hele kroppen. Det er vilkår og ben.
 Med alderen, de stadig vanskeligere å takle belastningen. Hvis det er problemer med å være overvektig, har det ben og harde tider. De fort lei, hovne, ømme. Takle disse problemene hjelper akupressur shiatsu.
 På hvert punkt inne i 5-7 sek.
 1. Start med en massasje fingre. Hver av dem er tre reflekspunkter: ved roten av tommelen, i midten leddet og ved bunnen av spiker. Med den ene hånden, holder foten. Tommelen på den andre hånden vekselvis trykker på hver refleks punkt. Deretter klikker du tommelen til å løfte bena slik at huden forblir forlaget. Vennligst klikk flere ganger.
Akupressur Foot

 Fig. Plassering refleks poeng på tærne
 2. Du kan også klikke på de fire punktene som er plassert langs den sentrale langsgående linje av foten.
Akupressur Foot

 Fig. Plassering reflekspunkter på foten
 3. Du kan også klikke på punktene på innsiden og utsiden av hælen. De er i grupper på tre stykker på hver side av leggen langs kantene av foten.
Akupressur Foot

 Fig. Plassering refleks poeng på hælen
 4. Alternativt trykk de tre punktene ligger på ahyllesovom sene. Ikke trykk for hardt for ikke å skade foten.
Akupressur Foot

 Fig. Plassering refleks poeng på senen ahyllesovom
 5. Mos yttersiden av foten. Rader med refleks poeng ligger over overflaten av foten. Klikk på dem, flytte fra bunnen av fingrene på undersiden av foten. Utøve de sider av foten i retning fra undersiden av tærne til hælen. Fullføre dette trinnet, klikker du på de tre prikkene i krysset av foten og leggen.
Akupressur Foot

 Fig. Plassering reflekspunkter på utsiden av foten
 Etter massasje fotmassasje gå i leggen.
 6. På utsiden av benet er vertikal rad med åtte punkter. Den første og viktigste av dem er under kneskålen til utsiden av det nedre ben. Dette punktet kalles Sanremo. For å lindre smerter i muskler og slappe av føttene, trykk gjentatte ganger på de punktene som kommer fra Sanremo til fem, det vil si fra punkt nummer 1 til nummer 8 poeng.
Akupressur Foot

 Fig. Plassering reflekspunkter på utsiden av leggen
 7. På baksiden av benet er ti reflekspunkter stilt opp i en vertikal rad. Det første punktet er over patella, sistnevnte - på hælen. Med begge tomlene til å trykke disse punktene. Deretter forsiktig poschypayte etappe alle fem fingre å slappe muskler og bringe i tone.
Akupressur Foot

 Fig. Plassering reflekspunkter på baksiden av leggen  
Hvordan ser sexy etter førti år?
 Kvinner over 40 kan godt gi odds tretti år hvis nøye overvåke deres utseende. Noen kan innvende at dette er bare tilgjengelige stjerner. Men deres bekymring om figuren er ikke så vanskelig og ofte eliminerer kostbar plast og Botox.
 Skuespiller Sofia Vergara liker å spøke om sin kjærlighet til den femte punkt, og det er så fornøyd. For å holde problemet for mange område førtiårene kvinne har fire vekt trening i uken, etter råd fra treneren hans. Nesten ingen av vanlige kvinner ikke har råd til en personlig sports coach, men alle tilgjengelige kampanje i en treningsklubb.
 Leter du etter Angie Hermon, mor til tre, kan ikke tro at hennes 40 år. I idrett trening støtter aktivt dets folk, hjelpe holde seg i form. Valgfrie tortur avanserte øvelser du kan gjøre intensiv aerobic eller en morgen kjøre som skal strammes etter førti.


Hvordan ser sexy etter førti år?

 Kanskje skuespilleren nevnt av naturen utrustet med harmoni, som bare trenger å vedlikeholde. Et unntak er sangeren Jerry Holliuel tilbøyelig til corpulence. Flerårig yo-yo diett ikke bringe det til de ønskede resultater. Skuffet i evig sult, som fører til en annen hoppe vekt, sangeren radikalt endret kosthold og byttet utelukkende til et sunt kosthold. Senere, Jerry ga opp alkohol og kunstige tilsetningsstoffer.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 Figur Halle Berry, som handlet den femte tiåret, kan vi oppriktig misunne. Ifølge skuespilleren, i harmoni skylder det evig diett som eliminerer skadelige produkter. Dette er i stand til å overvinne enhver gjennomsnittlig kvinne.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 I sin 45 Nicole Kidman ser flott ut, men skuespilleren er sikker på at hennes utseende ville vært enda bedre hadde det ikke laste. Jevnlige besøk til kosmetolog og mosjon bidrar til å holde riktig.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 Fødselen av barn bare gikk for Jennifer Lopez, som nøye overvåker seg selv. Sanger og skuespiller vier all sin fritid sport og skjønnhetssalong. Og det er ikke henne så mye.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 Sjarmerende Julianne Moore er en trofast motstander av plastisk kirurgi som ikke hindre den i '51 fikk en titt på bakgrunnen av unge kvinner. Hun mener at alder er ikke færre, hvis det faller under kniven - så hva slike drastiske tiltak? Oppmerksomhet bør gis nok tid til hvile og ikke å misbruke alkohol.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 Raskt gjenopprette form etter fødsel Jennifer Garner var i stand, takket være pilates. Hun har tre barn, men etter 40 kvinne helt fint.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 Den eneste kosmetisk prosedyre som tydde Jennifer Aniston var peeling. Dette bidrar til å bevare friskheten av personer og balansert kosthold og idrett støtte i form av attraktive skuespillere kroppen anerkjent av ønskelig.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 Vennskap sport nytte og Gwyneth Paltrow, som hennes trener kalte sin beste student.

Hvordan ser sexy etter førti år?

 Men ikke bare riktig kosthold og konstant trening. Å se sexy, men ikke latterlig, bør du ta hensyn til stil. En kvinne over 40 har lenge vært en tenåring, kan vi trygt si farvel til mini skjørt og topper. Dette betyr ikke at du bare skal kjøpe posete klær. Det er passende jeans med høyt liv og trange skjørt. En følelse av stil vil bidra til å understreke de elegante dekorasjoner.  
 Beauty - forferdelig kraft, guidet av denne regelen, disse kvinnene har en tendens til å skape sin egen stil og perfekt at med absolutt sikkerhet gjenspeiler femininitet og skjønnhet av den kvinnelige natur.
 Ikke for å være attraktiv i utseende, for noen jente veldig viktig å ha en klar og mangefasettert smakssans, som ikke er gjenstand for sesongens motetrender, og bærer sin prakt gjennom hele livet.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Velge de riktige klærne kan spille en avgjørende rolle i mange aspekter av livet, tross alt, det er derfor det er en etablert ideen om at "møte på klær." Enten det er en romantisk date, forretningsmøte eller fottur til eksamen - alltid spiller en rolle element av "riktig" måte.
 Sammenligning skjørt, bluser, skjerf og andre elementer av klær med gode venner, den sorte kjolen - en bestevenn hver jente og kvinne.
 "Little Black Dress" Det hadde vært et kjent navn, som kan henføres til noen vakre, moderne og perfekt sittende svart kjole.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Det er akkurat det samme kreft som element av dameklær, som i sin egen universelle, fordi avhengig av programvare og tilbehør kombinasjoner, kan det brukes til å lage nesten ethvert bilde: romantisk, bohemsk, vintage, business, generelt, alt som kan være forestille seg.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Praktisk talt alle moderne motehusene har i hver av sin nye kolleksjon minst et par modeller liten sort kjole, fordi det er dette elementet av garderoben aldri gå av moten.
 Hvorfor skjedde det? Hva er viktig for kvinners mote til det punktet at tilsynelatende ordinært og kjedelig svart kjole har blitt et ikon av stil, skjønnhet og femininitet?
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Historien om den lille sorte kjolen har sin opprinnelse tilbake i 1926 da den berømte og unike Coco Chanel ble sørget med elskeren sin. Dessverre var hun ikke gift med ham, så hadde ingen rett til å sørge, som på den tiden, som nå, innrømmet i en svart kjole.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Da hun bestemte seg for å lage en modell veldig ydmyke og tøffe uttalelser fra kritikere av den tiden, "dårlig" og selv "Orphan" kjoler, nydelig Chanel selv hadde ingen anelse på randen av å skape en helt ny mote imperium.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Men over tid, merket hun at hennes kjole fra hverandre som "boller fylt med en spesiell" frantsuzhynky hele tiden ønsket å bli berømt kjole.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Forresten, kjennetegnet av avkommet var Coco Chanel er dens enkelhet: det var ikke blonder, uvanlige ermer, spesialdraperier eller direkte kutt, lengden på det endte knærne, fordi Coco hatet knær, inkludert deres mest seksuell del av en kvinnes kropp.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 For korthets slike klær som om å skjule den grunnleggende betydningen av ting: kjole - bare en bakgrunn kilde som er i stand til å bruke tilbehør, sminke og frisyre uttrykke din lyse personlighet. Men det er den perfekte bakgrunn!
 Mest interessant, gjorde denne kjolen ikke skiller seg spesielt dyrt, det ville være i stand til å kjøpe selv de mest vanlige middelklassekvinne, men allerede "pynte" det - det var et eget kapittel.

 Men etter hvert som tiden gikk, og med det - og Chanel kjoler, ble de stadig mutere og miste sin upersonlighet, enkelhet og kortfattethet. Det finnes modeller med og uten ermer, utstyrt med belter eller andre dekorative elementer som hver gang gjorde det mulig å finne noe nytt i så vanlig og tilsynelatende hverdagslige antrekk.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Som et resultat, er det en myriade av modeller som passer for den type figur, tegnet lukt og smak forbrukere var alternativene som har mistet sin unikhet, men kjøpte en heftig luksussegmentet spesielt. Siden den første lille sorte kjolen har vært nesten 90 år, men det har ikke mistet sin relevans og etterspørsel.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Hvordan velge en liten sort kjole for deg selv?


 Uansett fantastiske egenskaper er knyttet til svart, husk at det er lett understreker verdighet av kvinner, men på samme tid, kunne klart understreke de negative sidene av din figur.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Derfor bør valget av en så allsidig plagg bli kontaktet svært alvorlig, prøver å plukke opp den stilen kort eller en lang svart kjole som vil sitte perfekt, og ingenting annet, fordi ellers selv noen smykker eller tilbehør som ikke hjelpe!
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 Best å ikke stoppe på de mest fasjonable modeller denne sesongen, men på den ene som best gjenspeiler din stil, fordi disse tingene er i stand fremheve skjønnheten i den kvinnelige kroppen. For eksempel, hvis du har gode hender eller føtter, prøver å åpne denne delen av kroppen, og ha en "svanehals understreke det med en halvsirkelformet cutout, som deltok på klassisk modell svart kjole.
Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

 •  Jenter med figuren av "timeglass" eller "pære" best fit kjole med en blusset skjørt, en eksplisitt og midjebelte. Forresten, er dette en veldig feminin modell som passer til nesten alle jente, vel reflekterer all femininitet og harmoni i bildet.

 •  De som ønsker å visuelt smal midje, for å trekke oppmerksomhet til modeller med belter og stropper som gjennom visuelle forlengelsesarmer foretar slik effekt.

 •  Hvis du ønsker å velge en virkelig universell ting som er egnet for en romantisk date for et møte, er det best å stoppe ditt valg på modeller av middels lengde. Selv om du har svært lange og vakre ben åpen og vis denne fordelen er ikke alltid riktig, og, selvfølgelig, ikke glem om regelen om åpen kiste - hvis du fokuserer på det, bør beina være litt lukket, det må være et sted for fantasi!

 •  Sort kjole for overvektige damer - også meget egnet alternativ, viktigst, ta de rette valgene om stil. Eiere curvy formen best egnet som passerer moter, men med lyse aksent som et belte rundt livet, selv om du har dårlig merkbar. Ikke velg en pose som henger trist klut på kroppen din, men ikke bli fristet altfor nære og eksplisitte versjoner av disse kan lett "fall-knappen detalj." Generelt, iført trange kort svart kjole - må være virkelig perfekt figur, bare i dette tilfellet vil det se rart.

 •  Jenter med vakre ben og lår deilig, men med overvekt i magen og midje kjoler er ideell modell av en gratis topp og blyant skjørt snevret ned.

 •  Uforholdsmessige tallene er også lett å fikse med hjelp av kjoler, jenter med lange kropp, men korte ben, egnede alternativer med høy midje, men lav midje fit petite kvinner.

 •  Hva du skal ha?


   Nå som lille sorte kjolen er valgt, er det viktig å bestemme hva du skal ha, som å plukke opp tilbehør, vesker, sko, smykker.
  Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

   Som for smykker, det mest ideelle - en tynn en eller flere tråder av perler, de samme øredobber eller en brosje. Hvis du ikke liker perler, spiller det ingen rolle, her passer perfekt naturstein: agat, månestein, turkis og mange andre.
  Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

   Nå en massiv mote smykker, de kan godt kombineres med kjolen, men vær forsiktig så du ikke bilde frigitt vulgær.
  Fasjonable, vakker svart kjole (16 bilder)

   Vesker og sko bør avhenge av dine intensjoner, sørg for å krenge, kan posen ikke matche fargen på skoene, men klassisk er klassisk: båt sko og en liten clutch fra Chanel.  
  Яндекс.Метрика