Akutt pankreatittDenne sykdom er karakterisert ved akutt betennelse i bukspyttkjertelen. Årsakene til denne sykdommen hos ungdom kan være abdominal traumer, obstruksjon av galle og bukspyttkjertelen kanaler ormer (vanligvis ascarids), infeksjoner - viral og bakteriell, dårlig ernæring - misbruk animalsk fett, spesielt kjøtt, krydret retter. Og det er en form for "self-fordøyelse" i bukspyttkjertelen, hvilket fører til utvikling av akutt betennelse.
Den viktigste manifestasjon av akutt pankreatitt - Ekstremt smertesyndrom ofte fører til kollaps eller selv sjokk. Langvarig og alvorlig smerte tapper kroppen og er ofte ledsaget av frykt for døden.
Smerte lokalisert vanligvis i øvre del av magen (vanligvis i venstre øvre kvadrant og rundt navlen). Smerten er noen ganger herpes karakter, noe som gir den tilbake, venstre skulder, venstre arm. Når følelsen magen har vært en skarp smerte i navlen. Barnet må ta Bozeman bestemmelser slapper smerte. Når følelsen puls feiret hjertebank.
Fra andre sykdommer i mage-tarmkanalen akutt pankreatitt skiller uttalt sykelighet. Smerte kan være ledsaget av oppkast, noen ganger hyppigere. Sterke smerter er ofte ledsaget av utviklingen av kollaps. Ofte utvikler feber med temperaturer opp til 38 ° C og over.
Hudfarge kan være icteric natur, og på huden ofte støtt på en rekke små utslett (som en ku). Følelsen oppsvulmet magen bestemmer uttrykt, moderate smerter i magen og venstre øvre kvadrant. På undersøkelse avdekket en urovekkende uttrykk, tvunget holdning (bøyd i smerte).

Behandling av akutt pankreatitt utføres bare i et sykehus,
 der for denne gruppen av pasienter foreskrevet strengt sengeleie, mest skånsomme måltider, omfattende medisinsk behandling.
Ved transport av et barn den mest respekterte av alle stimuli, særlig fra fysisk anstrengelse - alltid huske dette, kjærlige foreldre deres barn!
Når de ovennevnte symptomene bør ringe så snart som mulig "førstehjelp", forklarer hva som skjedde med barnet ditt at du fant den på symptomer.
Hvis du har mistanke om akutt pankreatitt, holde barnet (for å sende ham til sykehuset) på en sult diett. Om nødvendig kan du gi kokt vann i små mengder.  
Folk tegn tidlig graviditet

 Svangerskapet - en spesiell biologisk tilstand av kroppen av kvinner, kommer fra unnfangelsen og varer ca 40 uker. I mange av de smukke kjønn endringer i kroppen på forekomsten av unnfangelsen synlig og følbar. Noen merker ikke noe før den tilsynelatende forsinkelse menstruasjon. Men uansett fysiologiske forandringer i kroppen forekommer på den første dag av svangerskapet, noe som skjer i løpet av 5-7 dager etter befruktning.

Folk tegn tidlig graviditet

 De første tegnene på graviditet kan bli gjenkjent hvis godt lytte til kroppen din:
Folk tegn tidlig graviditet


 •  spesielt venter og villig kvinnelig babymonitor basal temperatur og vet at det øker mer enn 37 grader indikerer et vellykket svangerskap;


 •  liten sykdomsfølelse og litt feber. Dette er på grunn av nedsatt immunitet. Svært lik tilstanden oppstår i prostudyvshehosya person. Det er viktig å ikke ta potente legemidler som kan påvirke det ufødte barnet;


 •  søvnighet og følelse av konstant trøtthet er også de aller første tegnene på graviditet. En uke senere, kroppen er i endring og vekst hormonet progesteron og human chorionic hormon person. Hormonet progesteron er ansvarlig for staten av tretthet i de første ukene etter unnfangelsen. Men HCG vokser sakte i de tidlige dager fordi testene ikke kan vise kjære to striper, som de følsomhet på 25 enheter;


 •  hevelse i føtter og hender, som er lett å legge merke til i fotsporene til tannkjøtt sokker på føttene og hevelse i fingrene i ringene. Dette er også en konsekvens av produksjonen av progesteron, som holder seg saltene fra kroppen;


 •  hyppig vannlating som oppstår på grunn av økningen i blodstrømmen til bekken organer under påvirkning av hormoner. Dette fenomenet blir ofte forvekslet med starten av blærekatarr, men engstelig og begynne behandling er ikke nødvendig, alt er tilbake til det normale senere;


 •  Noen gravide 1 til 3 uke feiret litt smerter i livmoren, trekke smerte og prikking som kan ha tegn på embryo implantation og sin aktive utvikling;


 •  øke følsomheten av bryst forstørre og mørkere glorier nippel integrert funksjon i tidlig graviditet;


 •  øke eller redusere blodtrykket. Ofte manifestert ved hodepine eller blackout og med besvimelse;


 •  verkende smerter i korsryggen og ubehag i magen, som før utbruddet av menstruasjon - tegn på tidlig graviditet;


 •  De første tegnene på graviditet - utflod krovyanystoho natur som ofte forveksles med utbruddet av menstruasjon. Slik fastslår graviditet ved å markere det og ikke ta dem så snart begynte månedlig? Isolering av graviditet avvike fra menstruasjonssparsomme og mørkere. Dette mazhuschie ikke rikelig, mer brun, noen ganger gul eller rosa utflod. Data om tildeling henvist ymplantatsyonnыmy, det er mellom embryo implantasjon i livmorveggen på 5-7 dager etter befruktning;


 •  kvalme, endringer i appetitt og følsomhet lukter - at folks tegn tidlig i svangerskapet. De begrunnet også fysiologiske endringer, og med god grunn gravide trukket til solonenke. " I de første ukene av svangerskapet under påvirkning av hormoner kvinner blodtrykket faller og salt mat øker den.


 • Folk tegn tidlig graviditet

   Kjenner tidlige tegn på tidlig graviditet er nødvendig. Dette vil bidra til å anerkjenne sin interessant sted og lagre det, unngå unødvendige tar ulike medikamenter.
  Chlamydia symptomer hos kvinnerKlamydia - en sykdom som smitter seksuelt. Innenriks infeksjon er mulig, men sjelden. Mest utsatt for denne sykdommen er kvinner. I de fleste tilfeller er det asymptomatisk, noe som fører til alvorlig sykdom og et stort antall komplikasjoner.
  Som det viser klamydia hos kvinner
  Tegn på sykdommen inkluderer:
  - Valg - hvit, gul, med en ubehagelig lukt,
  - Ubehag i underlivet - kløe, svie,
  - Smerter før menstruasjon,
  - Blødning mellom menstruasjonene,
  - En svak feber, slapphet, sykdomsfølelse,
  - Smerter under og etter sex,
  - Ubehag ved vannlatning,
  - Den menstruasjonssyklus,
  - Magesmerter,
  - Øyekatarr
  - Utseendet av cervical erosjon.

  Når noen av disse symptomene bør du oppsøke lege.Etter gjennomgangen, og spesiell analyse det avgjør om disse symptomene er pålitelig for diagnose.
  Ingen tester legen kan si sikkert klamydia hos kvinner eller ikke. Ved undersøkelse er det bare betennelse i ett eller flere kjønnsorganene. Det kan være Bartolini, cervicitt, endometritt, oforyt, egglederbetennelse. Den endelige diagnosen stilles bare på resultatene av testene for underlivsinfeksjoner.
  Hvordan å behandle klamydia hos kvinner
  Veldig ofte i den kvinnelige kroppen sykdommen er asymptomatisk. Å oppdage sykdommen bør gjennomgå regelmessig gynekologisk. Bestemme tilstedeværelsen av klamydia kan bare smøre resultater. Hvis resultatet er positivt, legen foreskriver behandling. Dens varighet og metoden avhenger av hvor lenge klamydia er i kroppen, kroppen fungerer normalt.
  Det primære målet for behandling av klamydia hos kvinner - ødeleggelsen av parasitt bakterier fra det berørte organ. Brukte antibiotika, vitaminer, soppdrepende midler, gjennomført ymmunokorrektyruyuschaya terapi. Dose plukket individuelt. Du må også aktuell behandling. Den bruker anti-inflammatorisk salver, stikkpiller, kremer og pads.
  Etter behandling av klamydia kontroll skal passere inspeksjon, bør dette gjøres innen to menstruasjonssykluser. Hvis analyser er ikke klamydia, er det ingen endringer i slimet i genitalia, er alle skiltene borte, kan klamydia anses kurert. Behandlinger bør gå og seksuell partner.
  Det er ikke nødvendig å medisinere seg selv. Dette skyldes det faktum at tabletter som herdes en person til en annen kan være helt ubrukelig. Videre kan feil behandling chlamydia passere kronisk. Hvis du føler ubehag, mistenkt virus, bør du kontakte lege.
  Komplikasjoner av klamydia hos kvinner
  Ubehandlet klamydia kan føre til komplikasjoner som svekket immunforsvar, betennelse i utviklingen av svangerskap utenfor livmoren, Reiter syndrom, infertilitet.
  Hvis bakterier er tilstede i livmorhalsen, kan abort i en slik situasjon føre til infeksjon som spres til alle organer i reproduksjonssystemet. Noen ganger klamydia påvirke livmorslimhinnen og årsaken til betennelse - endometritt. Det ser vage smerter lokalisert i magen og i korsryggen.
  Graviditet i klamydia når bakterier finnes i livmoren, er umulig. Infeksjon i livmoren påvirker egglederne og eggstokkene. Dette merket smerter i nedre del av magen, endringer i strukturen i egglederne, som anses irreversible. Den farligste manifestasjon - betennelse i rørene som et resultat de blir ufremkommelig og utvikle infertilitet. I tillegg, klamydia forårsaker alvorlige forandringer i kvinner.
  Klamydia provosere utvikling av ulike former for salpingitt: akutt asymptomatisk, subakutt, malosymptomnыe. Hos kvinner under tretti år egglederbetennelse oppstår vanligvis i den akutte formen, og etter - en kronisk, ofte med lite eller ingen ytre manifestasjoner. For sykdom karakterisert ved symptomer som magesmerter på bakgrunn av store endringer i strukturen av egglederne.
  Chlamydia også påvirke urinrøret, forårsaker den betennelse. Symptomer: brenning, smerte ved vannlating, sin økning, urinutskillelse av leukocytter. Kvinnelige kjønnsorgan i forbindelse med hulrommet i magen fordi infeksjonen kan komme på hans slimhinner. Dette manifesterer seg som smerter, verre med følelsen av magen. Resultatet kan bli en dysfunksjon av relevante myndigheter.

  Forebygging av klamydia hos kvinner

  Forebygging av sykdom er å hindre de regler og unntak tilfeldige forbindelser. En vanlig undersøkelse av en gynekolog.
  Klamydia hos kvinner - de vanligste sykdommene, seksuelt overførbare sykdommer, hovedsakelig på grunn av det faktum at sykdommen er asymptomatisk. Mangelen på tydelige tegn bidrar sen påvisning av sykdommen. Derfor er tidlig behandling nesten umulig.
  Klamydia og graviditet
  En av årsakene til komplikasjoner under svangerskap, fødsel og barseltid er en klamydiainfeksjon. Når du bærer et barn på grunn av hennes mulig abort, fosterhinnene og betennelse i livmoren, alvorlig anemi. Annenhver kvinne med klamydia er truet abort og alvorlig toxicosis, premature fødsler begynner i hver tredje, og hver åttende utviklet polyhydramnion. Tidlig oppdagelse og behandling av klamydia under svangerskapet reduserer forekomsten av abort.
  Betennelse i slimhinnen i livmoren og fosteret forårsaket av klamydiainfeksjon forverres mat ufødte barnet, som fører til avbrudd i utvikling og kan forårsake fosterhinnene briste tidlig. Omtrent halvparten av kvinner med klamydia fødsel til premature babyer. Mest klamydia påvirke neonatal øynene, forårsaker betennelse i slimhinner og luftveier, noe som resulterer i lungebetennelse. Klamydia hos nyfødte kan føre til store endringer i alle organer og i alvorlige tilfeller føre til døden av barnet.
  Så åpenbart som trengs regelmessig inspeksjon og rettidig behandling til legen med utseendet på mistenkelige tegn. Faren ligger i det faktum at i dag nesten alt seksuelt overførbare sykdommer som kjennetegnes ved en spesiell form som er umiddelbart etter infeksjonssykdommer blir kronisk, og eksterne manifestasjoner er minimal.  
  Яндекс.Метрика