Alginat ansikts

 Vakker hud - resultatet av skikkelig vare på den. Når vi blir eldre, mister huden vår gradvis sin elastisitet. Men jeg liker å forlenge sin ungdom og skjønnhet. Dagens skjønnhetseksperter tilbyr mange verktøy for å bekjempe aldersrelaterte endringer. En av de vanligste verktøy - Botox.
 Men ikke alle kvinner vil bli avgjort på en slik operasjon. Først, det er ikke billig, og for det andre har mange kontraindikasjoner, for det tredje, etter injeksjon av Botox for mye lengre rehabilitering. Hva gjør jeg? I dag, er Botox et verdig alternativ - alginat maske.

 Hva alginat maske?


 Den viktigste aktive ingrediensen i det er alginat. Dette er et utdrag av rød og brunalger. Hvis det er blandet med vann, vil det gelere. Som tørking gel som blir til en film.
 Fordelene med disse masker er mange:
 de er egnet for alle hudtyper;
 de kan brukes både for den enkelte og for legemet;

 De har en løftende effekt;
 kan brukes som voksne kvinner og unge jenter.

 Denne profesjonelle kosmetikk. I tillegg til anti-aldring handling løse de mange hudproblemer.
Alginat ansikts

 Hvilken effekt har Alginat Mask?


 Som en del av kosmetisk produkt er en naturlig komponent som tare, er han spekteret svært bredt.
 Brune alger er bra for immunforsvaret, har anti-inflammatorisk effekt, slik at de kan brukes til behandling, for eksempel akne på ansiktet hans.
 Disse masker - en kilde for flerumettede fettsyrer. Du ser de skadelige giftstoffer betyr en lymfedrenasje og anti-ødem effekt. Nyttige egenskaper av alginat ansiktsmasker kan sikkert telle til uendelig - mange av dem.

 Hvordan å bruke?


 Som nevnt ovenfor, er dette produktet allsidig, som passer for alle hudtyper. Uansett hva du skriver, kan dette verktøyet og bør nyte.
 Ikke alle kvinner er en tid og kostnader for å delta på skjønnhet. Alginat maske kan brukes hjemme. Bruker det er veldig enkelt. Det bør være klart fra ansiktet til kosmetikk og sette en maske på i 15-20 minutter.
 På denne tiden blodkar utføre en form for gymnastikk. Under påvirkning av skjønnhets-verktøy øker blodsirkulasjonen, med dype lag av de øvre levert næringsstoffer. Dette styrker veggene i blodårene, huden næring og fuktes. Når et kjøretøy er fjernet, ser ansiktet synlig yngre, han har en sunn farge.
 Tilbakemelding alginat maske veldig behagelig. Og, viktigst av alt, de kan betydelig redde familiens budsjett, som i dag er en betydelig fordel.
 Den åpenbare fordel er det faktum at den forbedrede ytelse av kosmetikk bruke daglig.
Alginat ansikts

 Hva er de typene?


 Det finnes flere typer alginat masker. Følgende er noen av dem.
 Det er grunnleggende maske. De inneholder ikke tilsetningsstoffer brukes til å forbedre hudens elastisitet, bidrar til å bekjempe utslett. For vurderinger, de er best egnet for ytelsesforbedring kremer og serum.
 Det finnes masker med tilsetning av kollagen. Disse midlene er mer egnet for damer som ønsker å stramme ovalt ansikt.
 Det finnes også andre varianter. Men de er uunnværlige for ansikt og kropp. Og når det brukes med kremer og serum vil forsterke effekten av den sistnevnte.

Skylle nesen med bihulebetennelseSkylling med bihulebetennelse - en prosess som du kan sette inn i en ren nesehulen medisiner. Men i noen tilfeller øker effekten av behandling av denne sykdommen uten antibiotika! Selvfølgelig kan du gjøre vask med bihulebetennelse i form av behandlingsrom, og denne prosedyren er effektiv og i hjemmesykepleien.
Hvor nyttig når du vasker Bihulebetennelse
I løpet av bihulebetennelse i nesehulen reprodusere menneskelige patogener. De forårsaker hevelse, "satt" kanaler bihulene, og utstrømming av sekresjon er ikke forårsaker slim lunger, og deretter konvertere den til gjødsel.
I overkjevens bihulene er ekstremt tynne vegger, og de danner bane. I tillegg er de i kontakt med slimhinnen i hjernen, er det en risiko for at prosessen skal purulent betennelse i synsnerven er benvev eller meningitt veldig stor! En bihulebetennelse i kronisk form, å være en fast kilde til infeksjon, fremmer hyppig forekomst av angina, faryngitt eller tannproblemer, og den generelle tilstanden til pasienten med dårlig.
Noen ganger vaske nese, bihulebetennelse gjennomført i tilfelle av de første symptomene på sykdommen, slik at du kan stoppe betennelsen, eliminere ubehagelige prosedyrer som for eksempel punktering (punktering) nasal sinus. Fortsetter slim som produseres i en frisk person er avledet fra bihulene nesten umerkelig gjennom å flytte hår som linje slimhinner i nesehulen. Og hvis nesen falle virus, kan naturlig rensemekanisme ikke takle sine funksjoner. Det er derfor det er så effektivt vaske nesen! Bruk den til å forbedre tonen i kapillærene, redusere hevelse enn fjerne stillestående hemmelig og gjenopprette den naturlige funksjon i kroppen, som regelmessig vask behandling fjerner bakterier og virus miljø for vekst.
Hvordan kan nasal vanning
Det er flere måter å tilbringe vask. Det enkleste av dem - bruke en stor sprøyte (uten nål) eller sprøyter. Å skylle med bihulebetennelse, trenger du en litt mager over en vask, badekar eller dyp kapasitet og stikke spissen av en sprøyte eller sprøyte i ett nesebor, skriv vann eller medisinsk løsning inn i nesen under moderat trykk. Væsken vil strømme gjennom nesegangene og jevn strømning gjennom det andre neseboret eller munn.
Praktisk og effektiv i behandlingen av sykdommer sinusitt oppførsel vasking med en liten mengde for tekanne med en delikat nese. Tuten må settes inn i en av neseborene, og vipp hodet sidelengs til vann eller medisinsk løsning fritt "ut" fra det andre neseboret. Hvis vannet under vask av nesen treffer munnen, spytte det skal være.
Hvordan å vaske nesen
Dagens apotek finnes et stort utvalg av ferdige midler som kan vaskes med utseendet på nesen bihulebetennelse. Grunnlaget for dem er alltid en isotonisk oppløsning, dvs. 0,9% oppløsning av bordsalt. Men kjøpe noe som ikke er nødvendig som et middel for å forberede seg til å vaske saltet tar ikke mye arbeid å selv en nybegynner hjemme behandling. For å gjøre dette, oppløse 3, 5-5 gram salt i 200 ml vann (kokt). Denne forskjellen i gram skyldes det faktum at hver person har en annen terskel, slik at under vasking av nesen var ikke brennende følelse, for å gjøre løsningen deres konsentrasjon.
Om natten kan du gjøre noen av disse renselser nese. Men i løpet av dagen må alternere løsningen med gress. Det er best å terapeutiske urte løsning ble laget av storfe og hypericum infusjon eller avkok av eik bark og kamille. Du kan bruke andre urter, viktigst - de må ha antiseptisk, anti-inflammatorisk og anti-ødem effekt. Egnet for vasking av nesen og kombinasjoner derav. Å vaske nesen av urter dataløsninger, gjøre infusjon eller avkok (10 g tørt gress i 200 ml vann) og deretter før prosedyren, legg den anstrengte væske litt filtrert vann til det totale volumet var 250 ml løpet av behandlingen med denne inflammatorisk prosess i nasopharynx skal være 10 dager, forutsatt at pasienten vil gjøre vasking 4 ganger daglig.
En annen god og gjennomprøvd verktøy for rengjøring av utseendet på bihulebetennelse - en løsning av furatsillina. For å gjøre det, trenger du pivtabletky narkotika slipe til pulver og blandes i 400 ml vann. Vann bør være ca 80 grader. I løpet av nesekylling bør prøve å gjøre alt for at løsningen ikke får inn i munnen din, og unngå sterk tilbøyelighet til side til medisinsk væske uhell trengt inn i mellomøret eller yevstahiyevi rør.
Kan anvendes for vasking av nesen og de følgende midler:
- En løsning av natron - 200 ml filtrert vann oppløse 2, 5 g av brus, skylles 4 ganger om dagen;
- Sitronsaft - presse saften av en sitron og spe den 1 til 10 med varm filtrert vann. Vask nesen 3 ganger om dagen. Dette betyr at du kan bare puste gjennom nesen, så det ikke skader da truffet i munnen.
- Løsning av jod og mangan - 200 ml varmt vann for å oppløse 15 dråper av jod og 5 gram salt i et glass med ytterligere 200 ml vann, tilsett dempe mangan (flere krystaller til vannet var svakt rosa). Bihulebetennelse retrett, hvis det gjøres vaske fire ganger om dagen slike løsninger vekselvis.
- Mineral Water - 200 ml mineralvann er vanlig å legge til et par dråper eterisk olje av calendula eller eukalyptus. Nese vaske to ganger om dagen.
- Vegetabilsk juice - 200 ml vann, tilsett 7,10 g salt og 15 g fersk juice av rødbeter eller gulrøtter. Skylle nesen gjør to ganger om dagen.

Skylle nesen kan gjøre nesten alt. Fremfor alt, er hele prosedyren gjøres veldig forsiktig og nøye til nesegangene ikke skadet. De eneste kontraindikasjoner - en to ufremkommelig obstruksjon av nesegangene, fordi ellers noen mengde væske kan komme inn i mellomøret, som kan krenke høringen.
Også, når du velger en medisinsk løsning, sørg for at du ikke har en allergisk reaksjon på det. Individuell intoleranse sjelden, men hvis du har, jo bedre endringen healing sammensetning, uansett hvor effektivt det er.
Og, selvfølgelig, må du ta kontakt med legen din om hva du ønsker å dryppe dråper etter vasket nese på grunn av noen arter kan irritere slimete.

Hvordan glemme rhinitt og sinusitt?
Яндекс.Метрика