Alle fordelene hofter
 Fordelene for kroppen hofter vet mye. Dette legemidlet planten kan bli virkelig kraftig fytosredstvom. Basert på sin biologiske struktur skapt mye medisiner fra ulike plager.
 Hofter kan kjøpes på noen lokale apotek eller bygge din egen. Dette er for å velge et sted å samles, langt fra motorveier og fabrikker. Det bør også ta hensyn til form av bær. Det faktum at mer nyttige er de som ikke har en avrundet og langstrakt form.

 Nype vakt helse


 Fruktene av de pårørende roser som brukes i behandling av gastritt, magesår og duodenalsår, leverdysfunksjon, urinveisproblemer - og galleveier. Nype nyttige egenskaper som kan overføres lenge, bidrar til å hindre og eliminere mangel på vitaminer og komme seg etter lengre tids sykdom.
Alle fordelene hofter


 Trykksår, sår, skrubbsår, sprukne brystvorter og andre hudproblemer kan løses ved ekstern applikasjon av olje frø hofter. Microclysters basert på det vil bidra til å helbrede sår i tykktarmen. Olje fra kronbladene planter er meget nyttig til bruk i inflammatoriske prosesser i mage-tarmkanalen, forstoppelse og søvnløshet. Avkok av røtter hofter behandle blærekatarr, ulike sykdommer i hjerte og blodkar, samt diaré og kolikk.
 Bruk nyper og gjør beroligende midler, inkludert barn. For eksempel forberede infusjon av 4 deler nype bær, 5 deler urten timian 2 deler hagtorn frukt og 2 deler lime blomster. Til denne blanding ingredienser i mengder av 1 spiseskje av kokt vann, og fikk stå i en halv time. Deretter filtrere. Å gi barn bør være klar til å trekke ut en halv kopp to eller tre ganger om dagen.
Alle fordelene hofter Nype og ernæring


 Funnet et nyttig program egenskaper hofter og ernæring. Eksperter anbefaler sterkt å koble til en prosess slanking naturlig kilde til vitaminer og mineraler. Fordi frukt planter ikke bare bidra til å normalisere metabolismen, men også bidra til å redusere innholdet av fett i mikroårene, styrke sine vegger og støtter hjertemuskelen. Dermed gjennom regelmessig bruk nype bær buljong i 10 dager unngått akutt mangel på vitaminer på grunn av begrenset diett.
 Generelt, ernærings trang til å bruke nype ekstrakt som et alternativ til skadelige og farlige for helsen hazyrovkam innkjøp saft og saft. I tillegg er det perfekt slukker tørsten og gir næring til den hyggelige kroppen fuktighet.
Alle fordelene hofter Med fordelen av immunitet


 Nype er også en kraftig immunmodulerende. Det forbedrer ytelsen og utholdenhet, hjelper for å motvirke virus og sykdomsfremkallende virus. Frukten kan spises friske planter, og kan tilberedes på grunnlag av deres ekstrakter.
 For større effekt hjelpe immunsystemet til å drikke fra hoftene (1 kopp) legge urten Echinacea i pulverisert form (1 lm. L.). Det kan være nyttig og infusjon av like deler nype bær og rips. To spiseskjeer av blandingen av ingredienser, hell 05 liter kokende vann og la stå i et par timer. Ta en halv kopp tre-ukers kurs en time etter å ha spist.

 Sang lovsanger av vill rose kan nesten i det uendelige. De unike egenskapene gjør plante gave av naturen, der du kan få en rekke helsemessige fordeler. Imidlertid må enhver behandling, herunder fytosredstvamy være kompetent og korrekt.
Hvordan brygge rose hofterAlle vet at hunden rose - er ikke bare busk med vakre farger og herlig aroma, er det fremfor alt svært nyttig medisinsk plante, faktisk, har ikke bare hofter, men også frø, røtter og petals nyttige egenskaper.
Nyttige egenskaper nype
Nype konsentrasjon om viktige helse saker enn et par ganger de andre urter.
Frukt modnes på sensommeren eller tidlig høst. Dette er først og fremst en stor kilde for vitamin C, samt nyper inneholder minst 5% av vitamin.
Sitroner, som er populært ansett for å være den viktigste kilden til vitamin C, inneholder faktisk det mer enn 50 ganger lavere sammenlignet med de røde bær hofter.
Rose hip inneholder vitaminer som A, E, P, K og B-vitaminer også disse bær rikt utvalg av sporstoffer som kalsium, kalium, jern, mangan, magnesium, natrium, krom, kobber og mange andre.
I vill rose er mange forskjellige organiske stoffer som er viktig for normal funksjon av kroppen, for eksempel pektin, organiske syrer, sukker, eteriske oljer, tanniner, etc.
I mellom rikeste del av Briar brukes til behandling av forskjellige sykdommer. Vanligvis er dette bær brukes i lidelser i fordøyelsessystemet fungerer kroppen, nyre dysfunksjon. Også kjent for sine ville rose uttalt vanndrivende effekt og anti-inflammatorisk effekt.
På grunn av det høye innholdet av vitamin C, nyper brukes i fotsopp, forskjellige forkjølelse, aterosklerose, og for å styrke immunforsvaret.
Ofte anbefalt brygge og spise kjøttkraft hofter i brudd, som det er kjent for sine unike egenskaper øke hastigheten regenerative prosesser og bedre bein fusjon. Det er også brukt som et profylaktisk tiltak for å styrke det kardiovaskulære systemet, forstyrrelser i det urogenitale systemet, så vel som malaria, blødning og anemiske tilstander.
De tørkede røtter hofter har uttalt snerpende egenskaper. Som for frøet bær, de er en kilde for olje, som inkluderer en rekke forskjellige fettsyrer og vitaminer. Ofte hofter oljen brukes til å forbedre de regenererende prosesser i kroppen, og som et anti-inflammatorisk middel.
Hvordan brygge rose hofter
Det er viktig å være i stand til å skikkelig brygge Briar å få mest mulig ut av alle sine verdifulle og nyttige egenskaper.
Før du forberede drikke bør skylles grundig nype bær og rengjør dem fra håret, eller hvis de kommer inn i kroppen, kan de forårsake alvorlige kløe.
Et svært viktig poeng er at verdien av hofter og vann bør være 10 til 1. Det vil si, per liter vann til 100 gram frukt som tilsvarer omtrent fire spiseskjeer av rose hofter.
Å forberede bær er nødvendige for å knuse dem, kan du bla gjennom en kjøttkvern. Det er nødvendig for eksponering av frø, som inneholder en enorm mengde næringsstoffer. Deretter satte bærene i en pre-forberedt termos og helle varmt vann, men i alle fall ikke kokende vann. Vanntemperaturen for drikke bør være innenfor 60 grader. Termos inne bør ikke være av metall, da kontakt med metall kokes kontraindisert. Legg igjen en drink trekke i 6-7 timer, så du kan ta.
For å forberede et avkok av rose hofter, bør først koke bærene i en lukket beholder i en time, deretter la til å sette over natten (ca 12 timer).
Klar til å drikke press gjennom cheesecloth flerlags, som igjen hindrer håret fra å komme inn i kroppen, og drikke et glass før hvert måltid. Selvfølgelig Entre er vanligvis rundt en måned.
Kontraindikasjoner mot hoftene
- Tromboflebitt og tendens til å danne blodpropper i blodårene.
- Sykdommer i det kardiovaskulære systemet.
- Redusert blodtrykk (hypotensjon).
- Økt surhetsgrad i magesekken.
- Pathology av leveren.
- Ulike typer hudsykdommer.
- Periodisk forstoppelse.  
Hvordan å miste vekt i 24 timerÅ miste vekt i 24 timer, må du utføre noen enkle trinn. Ekstreme vekttap i løpet av kort tid er ikke anbefalt. Når du prøver å gå ned i vekt gjennom kraften i ødeleggende forhold, vil du miste det meste vann bare. Etter et sunt liv plan, vil du være i stand til å oppnå en langsiktig disponering av overvekt.
Trinn 1. Drikk mer vann. Kroppen din trenger vann for å forbrenne fett. Hvis kroppen din ikke får nok vann, kan det føre til dehydrering. Og i slike tilfeller å slippe overskytende vekt blir problematisk oppgave. Drikker mye vann bidrar til den raske trykk mat gjennom kroppen din; giftstoffer og forurensing vasket ut av kroppen raskt.
Trinn 2: Gå til badstuen eller damprommet. Siden da har å gå ut skadelige stoffer og porene i kroppen blir renere, er det svært nyttig å bærekraften i stoffskiftet og generell helse. Når du blir kvitt vann vekt, blir det tydelig i midjen. Noen mennesker kan miste ca 2, 5 pounds etter en badstue.
Trinn 3. Unngå salt og salt mat for å miste vekt 24 timer i døgnet. Bruken av salt fører til vannvekten sett. Du gjør forsøk på å kvitte seg med overflødig tilførsel av vann i kroppen, så er upassende mat som inneholder salt.
Trinn 4: Unngå karbohydrater i løpet av dagen. Men den absolutte uhlevodosoderzhaschey fjerne mat fra kosten anbefales ikke fordi det er i strid med et sunt kosthold, designet for lang tid. Ansvarsfraskrivelse karbohydrater vil hjelpe bare en 24-timers periode. Du også fortsatt trenger å spise frukt og grønnsaker, men bør gi opp poteter og andre stivelsesprodukter. Avlaste ditt daglige kosthold av rafynyrovanoho sukker, søtsaker, stekt mat og andre matvarer rike på karbohydrater.
Trinn 5. Spis frukt og grønnsaker. Hvis du spiser nok fiber, som er rik på frukt og grønnsaker, vil det gi betydelig hjelp i effektiv vekttap. Frukt og grønnsaker er rike på mineraler, og de gjør kroppen din føler seg full av. Denne tilnærmingen vil beskytte deg mot ondsinnet ønske om å snack matvarer.
Trinn 6: Pass enkel øvelse i 30-60 minutter til forbrente kalorier raskt og deretter ut overflødig vann. Vekttap er avhengig av forbruket av færre kalorier enn tapet. Øvelsen vil hjelpe deg å redusere størrelsen på kroppen din en gang i en 24 timers periode.
Å miste vekt gradvis bytte til et nytt liv når restaurert balanse. Du ønsker ikke å spise hva du spiser før, og du vil føle deg bedre.  
Яндекс.Метрика