Allergi GraviditetKjent allergi - en ubehagelig og smertefull tilstand i kroppen, som er ledsaget av karakteristiske trekk. Blant dem rhinitt, eksem, bihulebetennelse, astma, felles respons på blomstrende planter. Også funnet allergi mot medisiner, mat, dyr dander og støv. De forårsake allergiske reaksjoner kan være ulike faktorer.
Studier har vist at allergiske tilstander av varierende alvorlighetsgrad, er til stede i halvparten av verdens befolkning. Det er klart at antallet slike pasienter er og gravide kvinner. Hver av dem lurte på om allergi graviditet og hvordan bli kvitt det.
Har allergi under graviditet

Moderne medisin hevder at allergi kan dukke opp fra alt som omgir oss. Dessverre, for å fastslå predisposisjon for allergi og kan ikke kureres. Vanligvis blir symptomene eliminert.
Tett nese, rennende nese, nysing - alle tegn på akutt rhinitt, som ofte oppstår under svangerskapet. Men hvis de oppstår under blomstrende planter som en reaksjon på kjæledyr dander eller støv - er allergisk rhinitt. Alvorlig og farlig sykdom anses astma. Selvfølgelig er det ikke anses utestengt for graviditet. Men det er alltid nødvendig å informere legen som skal ha tilsyn med sykdom under svangerskapet.
De mest hyppige symptomer på allergi som utvikler i løpet av svangerskapet - urticaria, allergisk rhinitt. Rhinitt ledsages av tungpustethet, nysing, hevelse i slimhinnene i nese, sterke sekreter fra nese, vises hals brennende følelse. Angioødem streker ofte på lepper, kinn, hender, føtter og hode. Hvis brutt strupehode, vises i tillegg dyspné, hoste, heshet i stemmen. Et av tegnene på allergi manifestert med utbruddet av svangerskapet - Konjunktivitt. Dens viktigste symptomene - lysskyhet og tåreflod. Øyelokkene blir hovne, røde øyne, følte intens kløe. I noen tilfeller elveblest der bobler dannes. Anafylaksi - den mest alvorlige manifestasjon av allergi. Han ble ledsaget av en reduksjon i trykk, besvimelse. Hoven hals, pustevansker synlige tegn på astma. En kvinne kan føle magesmerter. Forverring er i kontakt med allergenet. Dette bidrar til stress eller trening.
Allergi har ingen signifikant effekt på fosteret og ikke utgjør en trussel mot ham. Men hvis en kvinne allergiske reaksjoner er observert, er det en sjanse for at barnet vil bli født med en predisposisjon for allergier. Størst skade på barnet er stoffer som er nødvendige for å eliminere allergi. Noen av disse gjelder for tilstrekkelig blodtilførselen til fosteret.
For å lindre symptomene på allergi, for å eliminere alle faktorer som er i stand til å forårsake forverring, og nekter å godta av narkotika, spesielt tidlig i svangerskapet. I de første månedene lagt alle vitale organer i barnet. Men du kan ikke alltid unngå å ta medisiner. Det bør plukke opp individuell behandling, vurdere sine gunstige effekter på mor og den potensielle risikoen for barnet. Hvis en kvinne er utsatt for allergiske reaksjoner, er det tilrådelig å følge forebyggende tiltak under svangerskapet. Du må utføre en allergisk test, noe som vil bidra til farer og utvikle en strategi oppførsel i fremtiden.
Hvis det skulle være en allergi diett. Først av alt, bør kostholdet være tilgjengelige produkter som kan forårsake en allergisk reaksjon. Denne fisk og sjømat, sjokolade, honning, nøtter. Citrus kan være allergifremkallende, noen røde bær, kjøtt, brus og saft. Nyttig anses normalt smør, nesten alle melk drikker. Anbefalte kosten kjøtt - kalkun, kanin, kalvekjøtt. Lar for frukt og grønnsaker blek farge - kål, poteter, squash, pærer, epler. Du kan trygt spise belgfrukter, korn, noen greener. Den naturlige antyhystamynam er visse vitaminer og mineraler, inklusive B, C og B12, sink, pantotensyre og nikotin.
Hvis en kvinne ble funnet følsomhet for et bestemt produkt, kan allergisk reaksjon på det dukke opp i hennes ufødte barn. Av stor betydning er hypoallergenic diett tjueåttende svangerskapsuke. Hvis fertilitet ble observert i kvinners allergi, bør kostholdet følges fra tidlig i svangerskapet.
For å forhindre graviditet forekomst av allergisk reaksjon, bør du gi opp denne farlige vane som røyking. Obligatorisk regelmessig våt rengjøring og lufting på rommet. Fjern alle rom som samler støv - tepper, myke leker. Unngå kontakt med dyr. Å beskytte barn, ta vare på sin amming. Morsmelk - det beste virkemidlet for å forebygge allergi hos spedbarn.
Allergi og graviditet

Hvis en kvinne diagnostisert med en predisposisjon for allergi, er det tre alternativer for sin effekt på graviditet det:
- Graviditet ikke påvirke løpet av allergi
- Forbedring av sykdommen,
- Økt allergiske reaksjoner.

I det første tilfellet graviditet symptomer på allergi er ikke forsterkes og vises akkurat som noen annen gang i løpet av interaksjon med allergener. Hvis det oppdages triggere, og ønsker du å bli gravid, bør du kontakte lege. Ta spesielle tester kan fastslå årsaken til allergiske reaksjoner og dermed forhindre angrep. Når du planlegger en graviditet, mener at forverringen ofte i løpet av våren og blomstring av de fleste planter.
Ganske vanlig andre alternativet av svangerskapet, når situasjonen bedrer seg. Det er bevist at mengden av graviditetshormonet kortisol, som har anti-allergiske virkning øker. Derfor kan under graviditet allergi oppstå i en mild form og manifestasjoner vil være svak.
Svangerskapet kan ha en negativ innvirkning på allergier. De vanligste symptomene - rennende nese og lunger. De oppstår fra den tolvte uke av svangerskapet. To prosent av kvinnene funnet astma. Hennes forverring vanligvis laget av den tjuefjerde trettisjette uke. I løpet av denne perioden krever konstant samråd med lege når du planlegger graviditet og under graviditet.
Mekanisme av allergi
En allergi oppstår i tre etapper. I det første trinn første gang et allergen kommer inn i kroppen. Disse matvarer, pollen, kosmetikk, dyr dander og andre faktorer som påvirker utviklingen av allergier. Immunsystemet analyserer fremmede stoffer begynner mekanismen av antistoffer. De festes på veggene av mastceller, som er under de epiteliale og slimhinne vev, og leve rolig i kroppen, venter på det neste møtet med allergenet.
I det andre trinn midlet forbinder allergi-antistoffer som ligger på overflaten av mastceller, noe som resulterer i aktiv åpne dem. Med dem er aktive stoffer og forårsake store symptomer. Det tredje trinn er relatert til vasodilatasjon, økt permeabilitet av tekstiler. Det starter med betennelse oppstår hevelse. I alvorlige tilfeller hvor allergenet kommer inn i blodstrømmen, eventuelt betydelig vasodilatasjon og en betydelig reduksjon i trykk - anafylaktisk sjokk.

Behandling av allergi

Under graviditet behandlinger for allergiske reaksjoner bestemmer en lege, tatt i betraktning det kliniske bildet og den generelle helsen til pasienten. På spørsmålet om å ta antihistaminer alltid bør rådføre deg med allergolog. Husk at ingen av dem er trygt for barnet. Det er viktig å hele tiden overvåke effekten av narkotika. Doser bør være minimal, og utløpsdatoer - kort. Vanligvis er behandling utføres bare når allergi er farlig for helsen til mor til barnet.  
Nettle Janko symptomer, årsakerUrtikaria - hudsykdommer hvor avsetningen av markert vzduvayuschyesya rødhet, ledsaget av en ubehagelig kløe. Årsaken til elveblest kan tjene som en allergisk reaksjon overfor noen stimulus, og er tilgjengelig i kroppen av sykdommen, symptomene som det er. Det er akutte og kroniske former av urticaria. I den akutte formen av urticaria vises sterkere, men forekommer i løpet av en dag eller to eller maksimalt en uke. Kronisk urtikaria symptomer formen holdes i mange år, og propadayuchy vises fra tid til annen, noe som fører til mye ubehag til eieren.
Symptomene på urtikaria
Elveblest er dannelsen av røde flekker på huden av folk som raskt betent og øke i størrelse. Ved begynnelsen av utslett blærer er fokal i naturen, men den forringelse av sammenslåing med hverandre, og danner en ganske stor berørte området, forårsaker feber og forverring helse, noen ganger til og med dysfunksjon i fordøyelsessystemet.
Allergiske årsaker til urtikaria
I de fleste tilfeller er årsaken til elveblest er det enkelte menneskekroppens negativ reaksjon mot allergener. Dette kan være alt: pollen, mat, kosmetikk eller farmasøytiske preparater, renhold, hår eller spytt kjæledyr. Og i noen tilfeller så allergiske urticaria kan oppstå selv om de produkter og kosmetikk som brukes til kroppen din reagerer helt normalt. Dette kan være på grunn av innføring av ny teknologi behandling eller matlaging ingredienser eller innføre en ny komponent til din favoritt shampoo for å forbedre sin effektivitet.
Allergisk urticaria inkluderer også papuleznuyu som er forårsaket av biter av små insekter som lopper, fluer og mygg. I dette tilfellet, sjekk møbler, klær, leker barn for tilstedeværelsen av disse organismene for sin produksjon. Sollys kan også utløse elveblest, slik at folk med denne sjeldne formen for allergi som litt bedre utsatt for UV-lys. Det er også ganske sjelden, men fortsatt er det tilfeller av allergiske reaksjoner på huden mot kontakt med vann av alle temperaturer.
Saker elveblest på grunnlag av følelsesmessige opplevelser og stress. Urtikaria forårsaket slike stress vises vanligvis i løpet av minutter og dekker hele huden, men som raskt passerer når nervesystemet roer ned.
Med en veldig sterk og langsiktige effekter av allergen urticaria kan også utvikle seg til livstruende slikt som angioødem. Hvis du ser en hevelse i elveblest økte utover mål, umiddelbart ringe en ambulanse. I slike situasjoner er økt årvåkenhet ingen skade.
Fremgangsmåter for behandling av allergisk urticaria
Slik som rødhet, kløe og betennelse under en allergisk urticaria er egentlig bare en allergisk reaksjon mot noen av stoffene, først av alt, må du avslutte stoffet på kroppen. Stopp bruke nye kosmetikk, ekskludert fra kostholdet matvarer utløse urticaria eller midlertidig forlate der blomstrer forårsaker allergi anlegget.
Men ofte forårsaker allergi kunne ikke vært enklere, og derfor må ty til hjelp av spesielle laboratorietester som nøyaktig bestemmer hva slags stoff var årsaken til ubehagelig tilstand. Hvis du finner denne grunn, kan du bare fjerne det fra livet ditt, eller ta moderne antihistaminer. Slik en akseptabel løsning på problemet hvis du ikke kan endre bosted, for eksempel, eller tilstedeværelse av den elskede hjem forårsaker rennende nese hår. Den moderne legemiddelindustrien har nådd høyden ved midler fra allergier stand til å takle nesten alle dens manifestasjoner uten å forårsake bivirkninger som søvnighet.
Hvis elveblest trosser klassiske behandlingsantihistaminer, vil hudlege sannsynlig foreskrive du hormoner fra klassen av kortikosteroider.
Nealerhichni forårsaker elveblest
I de fleste tilfeller, når elveblest er ikke allergisk eller psevdoallerhycheskoy, fører det til å bli funnet i kroppen som ofte provosere urticaria kronisk eller akutt leversykdom, skjoldbruskkjertelen eller mage-tarmkanalen. I disse tilfellene, behandling av urtikaria definitivt bør begynne å ta roten forårsaker utslett - nemlig behandling av interne sykdommer.
Også, kan årsaken til elveblest som ikke er allergisk, bli kalt dermographism - grov hud reaksjon på virkningen av fast objekt, som hadde på den. Det er også angriper varme urticaria, som manifesterer seg når temperaturen i menneskekroppen som et resultat av aktiv fysisk aktivitet eller, alternativt, den plutselige virkningen av kald luft eller objekt. En slik tilstand kan oppstå når en person er kraftig fra kaldt i et varmt rom, eller vice versa, stup fra stranden i det kjølige vannet i elven.
Det er også funnet vibrasjonselveblest, utslett der det fra forrige dem sterke vibrasjoner - klappe i hendene eller rir på en traktor. Denne typen urticaria utvikler ofte inn i en farlig angioødem, så det må være spesielt forsiktig.
Hvis årsaken til urtikaria var en av nealerhichnyh ovennevnte forhold, vil det være meget snart uten ytterligere behandling.  
Яндекс.Метрика