Katter - ett ord jubel fyller tankene med hyggelige minner fra hjemmet murchaschem andre. Hvis du har en katt eller en katt hjemme, og du ikke føler ubehag mens ved siden av hans kjæledyr, anser deg selv heldig. Et tilstrekkelig antall mennesker som lider av allergi mot dyr og ofte patogener slike allergier er huskatt. Hva gjør du hvis du eller dine kjære noe hell med immunitet, som reagerer på tilstedeværelsen av en katt i huset, som en del av dyre krefter der ute? En aylurofylyy ikke nok for å bekjempe allergi, men kjærlighet kan hjelpe oppfinnelsen og underlagt beskyttelse mot patogen hårete.

Allergi mot katter


 Natur allergisk mot katter

 Hvorfor er det noen mennesker lider av allergi og andre ikke?

 Fra en eller annen grunn, folk er utsatt for allergiske reaksjoner, har senket immunitet, noe som er mer aggressive i å svare på ytre stimuli. Det viser seg at det er symptomer - er en negativ reaksjon fra kroppen bekjempe fiendtlige patogener. Dette kan være arvelig eller nylig sykdom. Det har blitt bevist at barn som kommuniserer tett med kjæledyret mitt, er risikoen for sykdom sterkt redusert. Immunsystemet som det blir brukt til å ytre stimuli og ikke produserer antistoffer til å bekjempe den.

 Hva forårsaker sykdommen?

 Mange foreslår at årsaken allergi katt - pelsdyr. Som et resultat, jo lengre hår, mer skadelig dyreallergi? En allergi er vanligvis forårsaket av proteiner som finnes i spytt, ekskrementer, døde hudceller til dyret. Katter slikke hår, distribuere biologisk stoff i kroppen. Hvis katten går på gaten, på håret hans, kan han bringe andre patogener, som for eksempel pollen, muggsopp, støv eller lo. Det vil si, allergi er ikke pelsen, og at i eller på huden lodne venn.

 Allergi og dens behandling

 Hva er symptomene?

 Hver epidermal symptomer på allergi kan manifestere seg i varierende grad, avhengig av graden av respons. Disse symptomene kan omfatte: tett nese, rennende nese, nysing, irritasjon i øynene av rødhet, lysfølsomhet, tårer, hoste, kortpustethet, tungpustethet, andpustenhet, rødhet på stedet av den bite eller klore. Symptomer kan oppstå umiddelbart etter kontakt med dyr eller noen få timer. Hvis du er en fan av astma etter eksponering for katt 30% sjanse kan du utvikle en forverring.

 Hvordan å identifisere sykdom?

 Først av alt er det nødvendig å finne ut om katten er den utløsende agent for allergi? Det viktigste å huske på at immunitet intoleranse er forårsaket av direkte kontakt med en katt. Hvis du ikke kommuniserer med dyret vil ikke vite sikkert at du har en allergi eller ikke. Men, for eksempel, er du planlegger å bosette hjem og katt redd for konsekvensene, og kjøpe i et apotek spesiell test for tilstedeværelse av antistoffer immunglobulin At Når symptomene spørre allergolog som vil foreskrive blodprøver og hud tester for å fastslå sykdommen. I behandling av sykdom, vil legen anbefale en stund å kaste ut leietaker fluffy.
Allergi mot katter


 Hvordan å kurere allergi?

 Det er ikke noe uvanlig ved behandling av allergier ikke. Det hele avhenger av graden av manifestasjon av sykdom. Fremgangsmåtene kan brukes separat eller integrert. Det finnes antihistaminer som blokkerer virkningen av kjemikalier - forårsaker symptomer. Legemidler som brukes mot ødem hevelse og slim lunger. Du kan tilby å gå en lang løpet av allergisk injeksjon for å bidra til å redusere uønsket kroppens reaksjon på allergenet.

 Kontakt med hjemmeagent

 Behandling av immuntoleranse for katter helt eliminerer sykdommen. Men legene rådet til å begrense kontakt med dyr eller helt unngå kontakt med ham. Hvis du gir din favoritt katt kan ikke følge resort rom og leiligheter.

 Hvis katten bor i et hus med allergi?

 Unngå lange og korte av å berøre katten. La grooming og rydde opp katt for familiemedlemmer som ikke er allergisk. Pile og gre håret katt. Hindre pet å gå inn i lokalene hvor sove og leve med allergier. Gjør rengjøringen svært ofte, spesielt i de områdene favoritt pet. Hensyn må tas for å styrke ordningen med ventilasjon og luftrensing, air-condition-anlegg.

 Ansvarsfraskrivelse furry venn

 Husk, hvis allergi lider alvorlige allergiproblemer med å puste og trinnene over ikke hjelper, må du gi til katten. Ellers din helse og familien er under konstant trussel. Hvis, derimot, bestemmer deg for å kaste dyret betyr ikke at allergi vil ikke lenger bry deg. Hold kontroll over sykdommen, ikke kjøre den, eller du ikke ta astma.
Allergi mot katter


 Søk etter kompromiss

 Finnes det allergivennlige rase?

 Som tidligere beskrevet, er årsaken til sykdommen - biologiske stoffer som frigjøres i livet til en katt. Derfor er alle katter er mer eller mindre patogener allergier. Hvis du blir tilbudt en allergivennlig rase, det er bare et forsøk på å selge en kattunge, som i fremtiden kan være allergisk. I en katt med 50 tusen individer ingen "aggressive" proteiner, men dette fenomenet er ikke arvelig. Forskere må jobbe hardt for å få biologisk ikke-aggressive arter til mennesker.

 "ufarlig" rocks

 Avhengig av arten av ull, kan du likevel plukke opp allergi-kotolyuba dyrene. Velg katter svaberga (Sphinx), men hoper dem oftere - de svetter mer. Kurchavosherstnыe arter (Wrexham) mindre fade. Det er bevist at katter med lysere farge er mindre skadelig for alerhetykiv enn en katt med en mørk frakk. Kastrerte dyr produserer betydelig mindre allergen.
Hva er sublimering?


 Jeg tror alle av oss har hørt om Freud. Han hadde en enorm innvirkning ikke bare på psykologi og medisin, men også i litteratur, sosiologi og andre områder. Konseptet med sublime snakke med sin teori. Sublimering - en omfordeling urealisert seksuell energi på andre områder. Konsept sublime Freud foreslo i sitt verk "Essays on psykologi seksualitet."
 Mangelen på sex - ikke noe problem?
 En person som ikke har nok sex, begynner å bli kvitt din misnøye. Det vil si, hvis det er kreative, begynner å male, skrive poesi, for eksempel. Kan gå hodestups inn i arbeid og å jobbe til det fysiske og psykologiske effekten. Hans entusiasme, sin begeistring, hans sexy mann tvunget til å undertrykke regelmessig.
 Sex, mat og søvn.
 Dette er tre ting som må være helt lykkelig mann når det kommer til lykke Freud. Denne personen skal så snart de dukker møte deres behov: seksuell, behovet for mat og søvn. Så glad mann lever instinkter som et vilt dyr. Det er lykke for alle?
 Men vi kan ikke leve som dyr.
 Det er bare ett instinkt å leve. Kvinner enda mer enn menn, til enhver tid måtte være behersket og trent. Hvis folk ofte endrer sine seksualpartnere, er kvinnen ikke tillatt. Denne tradisjonen ble dannet - Jeg sier ikke at dette er bra eller riktig.
 Dette - Tradisjon.
 Første kvinnene til å sublimere sin seksulnuyu energi bare i utdanning av barn eller husarbeid. I XXI århundre kvinnen er nesten på linje med menn. Det kan ta nesten hvilken som helst jobb kan gjøre hva jeg liker. Dette moderne virkelighet, kan dette ikke unnslippe det. Men basert på tradisjon.
 Ærlighet og selvbeherskelse.
 Som nevnt ovenfor, disse er de viktigste kvaliteter som verdsettes i en kvinne. Det er i lys av de muligheter som kvinner også kan sublimere. Alle vet eksempel på oppsiktsvekkende bestselgende forfatter av "femti nyanser". Husmor kunne bli kjent gjennom sitt arbeid. At Freud hun sendte henne urealisert energi i en annen retning - begynte å skrive bøker.
 Og det skjedde.
 Hun likte å skrive en bok, skrive av utfallet. Jeg fikk sannsynligvis gleden av Fame heller ikke utelukkes. Dermed ifølge Freud viser seg at alle folk i kreative yrker sublimuyut. Hva de alle ikke nok sex.
 Jo mer en person har oppnådd i livet
 sublymyroval jo mer, jo mer det manglet sex. Honorius folk er ute etter berømmelse, fokuserte folk på resultater, ønsker å fullføre folk som liker prosessen, gjøre jobben sin.

 Metoder sublime

 Selvfølgelig, vi vil ha et sted å sette din energi, din entusiasme. Hva kan vi gjøre? La oss se på de grunnleggende metoder tilgjengelig for oss.
Hva er sublimering?

 Innse for deg selv at du elsker. Reise?
 Hver av oss liker endrings bilder rundt oss. Vi ønsker alle en endring. Noen mennesker gjør dette så sann lidenskap. Hvorfor ikke? Hvor vil du reise?
 Hva gode turmuligheter?
 Det er folk som liker å reise med det faktum at de liker å være i veien. Hele tiden være på veien. Noe det er absolutt der. Noen mennesker liker å gå til en ukjent by og nabolaget, gate, hus for å oppdage denne lille verden som alle oppdager selv.
 Noen mennesker liker eksotisk.
 Palm trær, sjø, sand og cocktails. Noe og alt du har råd til. Hvis budsjettet er begrenset, kan du alltid finne noe som krever mindre kostnader. Disse alternativene er enkle å finne.
 Nyttige aktiviteter.
 Freud mente at, for eksempel, å gjennomføre sadistiske lyster er best å gå til kirurgi. Hva kan forebygge kriminalitet på dette grunnlaget. Dette, selvfølgelig, veldig grovt eksempel, men i hovedsak gjenspeiler den svært nøyaktig. Du kan realisere ditt ønske i et fagfelt.
 Leonardo da Vinci.
 Arbeidet med Leonardo da Vinci, skrev han sine memoarer da Vinci barndom, når vinduet fløy en kite og gjentatte ganger stakk halen i munnen baby. Freud tolket dette som latent homofili da Vinci. Han skriver at arbeidet med da Vinci - en sublimering. Jo mer talentfull person, jo mer det mangler sex og han sublimuye.
 Ikke alle være kunstnere
 men hvis du liker å tegne, hvorfor ikke prøve dette selv skjønner? Ikke tegne? Skriving, sport, uansett. Det hele avhenger av dine interesser og evner. Prøv å finne deg selv i noe som du er fornøyd, implementerer evner i den rette måten. Mennesker med en forkjærlighet for sadisme ledere vanligvis gode (men absolutt ikke alle ledere - sadister).
 Egentlig?
 Freud, mange studier skeptiske, mange som ikke aksepterer eller forstår det. Ja, er han kategorisk, for søster ordningen. Men i dag er det folk som fortsetter å utvikle sin teori. Spesielt dette arbeidet J. Lacan, funnet mange tilhengere i vår tid.
 Endelig.
 Hvis du er OK med ikke å møte deres behov, kan du bli en vellykket person fordi dirigere sin energi i en annen retning. Ethvert arbeid effektivt, kan enhver aktivitet være vellykket hvis vi nærmer oss det kreativt med stor interesse. Og viktigst av alt - et ønske om å få ting gjort.
 Ennå.
 Sublimering er ikke en komplett erstatning for sex. Det er en måte å realisere seg i andre områder, nyt på annen måte. Det viktigste jeg vil gjerne ønske alle kvinner - leve livet til det fulle, få glede av den. Ikke tving deg selv til å lide, tillate deg selv å være lykkelig og jobbe hvor du interessert i å lese interessante bøker, engasjert i hva du liker. Og aller viktigst - elske deg selv.
Яндекс.Метрика