Alltid vakkertHver mann sin visjon av skjønnheten av en kvinne, og det kan være svært forskjellige, ikke bare de som bor i forskjellige land, men de to vennene. Men i en nøyaktig konvergerer - kan bare være vakker velstelt kvinne som ser dem og deres utseende. Må du betale for mye oppmerksomhet hans ansikt, kropp og hår?
Det finnes en rekke anbefalinger som er veldig lett i ytelse og hjelpe deg å opprettholde en frisk og velstelt utseende med minimal innsats.
Alltid vakkertMorgen og kveld, må du rense ansiktet, enten du brukt på denne dag make-up eller ikke. For øyehelse bør bruke lav-fett mildt rengjøringsmiddel.
Å myke opp ansiktshuden bør bruke en fuktighetskrem hver morgen. Men kvelden bare egnet til huden restaurert ved hjelp av fett krem.
Også er det noen regler for søknad til huden rensemelk og fløte:
- Først må du varme opp er nødvendig for anvendelsen av den mengde krem ​​i hånden din, du bare holde den noen sekunder på fingrene før anvendt til ansiktet.
- Kremen skal brukes til ansiktet i en sirkulær bevegelse, fra den nedre øyelokk og deretter gå videre mot ytterkanten av øyet.
- Sette Også krem ​​med to hender, myke og rolige bevegelser.
To ganger i uken er anbefalt å lage en maske eller peeling.
Peeling utviklet for å fjerne alle omertvlennыe hud vev og renser huden din så dypt som mulig.
OgMask gjenoppretter og gir næring til huden. Påfør masken på ansiktet ditt bør ikke ønsker å gå for langt her er vanskelig.
Ikke glem at stress innvirkning på utseendet ditt, så jo mer stress, jo flere rynker i ansiktet. Ditt utseende er avhengig av din livsstil.
Hver dag du trenger litt å gå og gå i trapper. Sove minst åtte timer, og lite tid til å tilbringe alene med meg selv. På dette tidspunktet kan du gjøre hva ditt hjerte ønsker (for å lytte til musikk eller bare sitte).
Bestemme typen av håret er ganske enkel, er det tilstrekkelig å bare en liten del av kalkerpapir. Du må gjøre dette stykke tracing papir til håret to dager etter at du har vasket hodet. Dersom brikken vil lyse forlaget, dinnormalt hårHvis en sterk avtrykk -håret fettete. Hvis en utskrifts ikke blir stående, betyr det at dintørt hår.
Alltid vakkertFør du vasker håret, gre du håret for å fjerne rester av lakk og skitt, deretter fukte håret med varmt vann og bruke shampoo på dem. Når vzmыlyvanyy sjampo massasje hodet fra halsen til pannen. Så bare skylle sjampo med varmt vann og gjenta alt på nytt, men nå i et par minutter til å forlate sjampo på håret.
Vask håret suge tørt håndkle, men i alle fall de ikke kan gni for å unngå skade. For å gjøre håret glans, bør de skylles med isvann, og legger litt eddik i den. Det er også viktig ikke å tørke håret en varm luft!
Før du går til sengs gre håret børste med naturlig bust.
For helsen til sine føtter bør smøres krem. Også nyttig for fot dusj, spesielt hvis vannet er kaldt, og hell det bør være mot bunnen opp.
Alltid vakkertFor å opprettholde harmoni figur før et måltid drikke et glass kaldt vann. Kostholdet bør brukes så mye som mulig av korn og protein, helst bare brød måltid. Også redusere forbruket av et utvalg av søte og fett, mens matlaging, prøve å bruke bare olivenolje.
Hver dag bør du drikke minst 1, 5 liter vann og hvor mye du skal puste frisk luft, selv om du vil gjøre nettopp ved det åpne vinduet.  
Makeup BørsterVanligvis de brukte makeup børster som kommer i et sett med rødme og skygger. Og så er det hud akne og betennelser. De som bruker spesielle børster og sponzhykamy, disse problemene ikke er kjent med. I profesjonelle hender et sett daglig sminke kan ha flere.
Makeup børster bedre valg av naturlig haug - søyler, ponni, ekorn, sobel. Når du kjøper referere å trimme kanten er glatt og hår sprut. Børster med syntetiske heller gå ned og flere skade kosmetikk hard bust. Snart hårene begynner stovburchytysya i ulike retninger, noe som gjør opp mindre nøyaktig.
Hver børste har sin hensikt, er det viktig å bruke dem til andre formål.
Børste for pudder og blush
Makeup BørsterBørste Powderveldig stor og luftig rundt apparatet. Denne børsten er meget mild og fin berører huden. Jo større børsten, blir pulveret påføres jevnt. Det bør alltid være tørr til støv ikke rullet på ansiktet hans.
For rødme bruke en annen børste - etterbehandling, i form av kniver. Denne børsten bør ikke være bred (opptil 2 cm), eller flekker rødme vil se unaturlig. Blush skygge for mykere passasjer en annen børste bedre, mer avrundede, som ikke bør senke seg til å rødme.
Børster for øyne og øyebryn
Makeup BørsterPåfør grunnleggende tone skygge applikator kan, så det vil bli mer intense og lyse. En skygge er bedre børste håret delikat øyelokk hudstrekning. Med skygge med elastisk flat pensel av gjennomsnittlig størrelse. For mørke og lyse nyanser bedre å ha forskjellig børste ikke å blande farger.
Flat penselegnet for ensartet anvendelse av skygger og klare forsyningslinjer.
Avrundet perfekt børste for å påføre skyggen til den øvre og nedre øyelokk.
Tynn, smal, med en skarp spiss av børsten å trimme øyevippene vil "snike" seg til vippekanten og gjøre utseendet mer uttrykksfulle. Det hjelper å sette en presis linje eller flytende eyeliner, skygger eller våt.
Børste fan trenger for Fanning overflødig skygge og pulver.
Øyenbryn behovstiv børste med lange bust.Det rascheshet øyenbryn og årsaken fargen jevnt.

Lip Brush

Makeup BørsterBørste for å påføre leppestift eller gloss veldigtykk, flat i bunnen, med en konisk ende. Det samme kan børste skisse blyant skygge at det var ingen skarpe grenser. Liten børste enklere å skrive ut rett linje å farge på leppene og hjørner.
Vesenet børster
Omsider børste makeup holde sammen hva deres hår er overflødig talg og makeup person. Omsorg for makeup børster er enkelt. Annenhver uke de bør vaske med sjampo og skyll med rent vann. Når du vasker, prøv raspushat deres "fan". Etter en våt pensel gi opprinnelige form og legg på et håndkle til å tørke. Med vanlig omsorg pensel vil vare en svært lang tid.  
Vakre neglerNoen ganger har det kvinnen ikke drømme om at hun hadde vakre negler, lange og sterke. Og det er ingen tilfeldighet. Hands - den andre delen av kroppen etter at personen som folk betaler oppmerksomhet på møtet. Effekten produsert av deg, eieren av utsøkt feilfri sminke og hår, kan bli utryddet på grunn av preparerte hender.
For europeiske kvinner vakre negler har blitt noe av en kult, er de klare til å undervise store summer hver uke for å gi hendene og nøyaktigheten av omsorg. Flere og flere kvinner i vårt land vedta denne erfaringen, besøke forskjellige butikker og kjøpe dyrt verktøy, prøver å finne den perfekte manikyr
Vakre negler, riktig ernæring
En av de viktigste årsakene til våre vakre negler blir sprø og kjedelig, er dårlig kosthold. Hvis din diett er utilstrekkelig mengde næringsstoffer, er det sikkert å påvirke din manikyr. I kosten skal inneholde fett, vitamin A, som er funnet i ost, egg, gulrøtter, spinat, brokkoli, kalsium, som er rik på sjømat, meieriprodukter og fiken, og svovel, som kan kompensere for mangel ved å spise løk, agurk og kål. Dine måltider bør være balansert.
Vakre negler: Care

For å gjøre en perfekt manikyr må gjøre en innsats. Å kvitte seg med skjørhet gi dem riktig form. Hva er riktig? Dette betyr en komfortabel og praktisk for deg. Bli kvitt ulikheter og skarpe kanter, borr, bør vakre negler ikke forstyrre deg. For å gi den ønskede formen, bruker sagen er laget av plast og papir materiale. Det er bedre å foretrekke fin neglefil. For å hindre skade på strukturen av spiker, til spiker behandling bevege seg i en retning.
For å ha vakre negler, sørg for å mate dem. Smør sin fuktighetskrem, påfør sitronsaft på negleplaten kan også bruke vitaminer som selges i apoteker og ulike oljer som fremmer og vekst.
Vakre negler: hvile og beskyttelse
Uansett hvor god var din "klør", de av og til trenger å hvile. Minst en gang i måneden de har til å gi en god tid, ikke sette dem lakk. På dette tidspunkt meget nyttig å anvende salt bad under tilsetning av dråper av jod.
I kaldt vær er det nødvendig å bruke hansker, og hansker bør være komfortabel, bør de ikke hemme den frie bevegelsen av fingrene på nadivanni, ellers dine vakre negler er brutt.
Mange vakre negler er forbundet med lange negler. Som noen feilaktig tror at de korte negler kan forårsake bilde og en lys manikyr vil se latterlig. Dette er ikke slik. Et velvalgt farger vil bidra til å gjøre neglene dine vakre uansett lengde.
Hvis du ikke kan oppnå perfekt manikyr ønsket lengde, kan du ty til kapasitet. Men notat påløpt manikyr krever konstant vedlikehold og justeringer.
Bli eier av vakre negler kan være en hvilken som helst kvinne - du trenger bare en liten innsats.  
Яндекс.Метрика