Almond syre laget av ekstrakter av bitre mandler, og det inneholder fruktsyrer lignende egenskaper. Fenyl glykolsyre typen fettsyre aromatisk knyttet til alfahydrokyslotam som kombinerer funksjonene og ytelsen av salisylsyre og glykolsyre, det er hva den mandel syre. I aksjon lik mandelsyreglykolsyre, men reaksjonen gjennomtrengning inn i de nedre lag av huden er forskjellig. Gradvis å trenge inn i huden, er det minimalt irriterende det. Derfor, mandel peeling sammensetning anbefales for pasienter med følsom, sart hud. Det har også antibakterielle egenskaper og er i stand til å drepe bakterier og sopp som kan forårsake betennelse i huden.


Almond peeling ansikt


 Mandelsyre av de mest effektive AHA-syrer ved behandling av akne, som nedslående komedohenez og har en bakteriedrepende effekt. For tilsvarende effektivitet og anvendelse av antibiotika. Almond fotosensybylyzyruyuschye syre er action, så det bidrar ikke til huden brenner lett og skjønnhetseksperter anbefaler utgifter peeling under høy solaktivitet.

 Mandel peeling er trygt for pasienter med mørk hud, etter å ha påført en liten risiko for hyperpigmentering etter inngrepet. Kan brukes av pasienter forbedret vaskulær nettverk - rosacea (lilla som et dryss på ansiktet, halsen).

 I sensitiv og tynn hud av pasienten mandel peeling ansiktshuden ikke forårsaker irritasjon. Dette medvirker til det faktum at mandelsyremolekyl størrelse mer enn glykol og kan derfor ikke trenge inn i de nedre lag av huden. Dette skallet er tildelt de med akne, knust terreng hud, fet seborrhea, postacne. Mandelsyre på grunn av dens sammensetning bidrar til å gjenopprette det øvre lag av epidermis.

 Almond peeling gunstig effekt og korrigerer rynker, gjenoppretter huden turgor. Men med hudlesjoner, aktive herpes former for intoleranse og peeling kontraindisert.

Almond peeling ansikt


 Det antas å være effektive i akne mandel peeling fordi det hindrer komedohenez lage en bakteriedrepende virkning på huden som virkningen av antibiotika på kroppen.

 Videre hjelper mandel peeling fjerner rynker, tidlig aldring av huden, gjenopprette tapte hudens elastisitet. Etter et kurs av mandel peeling øker produksjonen hlyzyamynohlykana, kollagen, elastan og andre stoffer som påvirker huden.

 Mandel peeling består av følgende fremgangsmåter:

 •  Melk renser huden;

 •  Forrige mandel peeling syre;

 •  Blande hud mandel syre;

 •  Påfør kremen etter peeling.


 •  Etter de første og påfølgende prosedyrer starter peeling avskalling av det øverste laget av epidermis - hyperpigmentering, pigmentflekker forsvinner, og stimulerte veksten av hudceller.

   Prosedyren forårsaker syre peeling tørr hud, rødhet noen ganger vises i disse tilfellene må du bruke en spesiell fuktighetskrem som lindrer tørr og betent hud. Solarium etter peeling prosedyrer strengt forbudt, kan forårsake brannskader. Gjelder de samme anbefalingene til soleksponering.

   Skjønnhetssalonger rådes til å gjennomføre en to-ukers trening selv hjemme, hvor hver dag er påført krem ​​med mandel p'yatnadtsatyvidsotkovoyi syre to ganger om dagen. Dette bidrar til å løsner inne i høyere konsentrasjon av syre er å tilpasse hudlaget.

   I spesielle tilfeller, spesialister er mandel peeling sats som gjennomsnitt åtte prosedyrer og gjøre dem med et intervall på ti dager. Dette kurset anbefales å kombinere med metoder for utarbeidelse av antioksidant - vitamin C eller E. I dette tilfellet forbedrer hudens regenerering og immunitet.

  Almond peeling ansikt


   Peeling mandel syre oppførsel for å forynge og helbrede huden. Ikke mindre effekt det vil bringe i kampen mot aldersrelaterte endringer i områder hals og hud. Almond peeling med menn som tenker om sitt utseende, dessuten at denne fremgangsmåten er effektiv og smertefri.

   Almond peeling huset   Den mest mandel peeling hus hold er ikke vanskelig, det er nødvendig å bruke bare mandler, freste og observere alle anbefalinger kosmetolog. Det er nødvendig å ta en blanding av en spiseskje melk pulver, havremel, mandel hammer og vegetabilsk olje. Denne blandingen er brukt på huden og gni flick. Da sammensetningen vaske og sette på et ansikt fuktighetskrem.

   Almond peeling oppnevnt mestere - kosmetologer eventuelt ytterligere forberedelser før en dypere behandling av huden laser resurfacing eller dyp peeling.

   Uavhengig av type utført av peeling, dyp eller overfladiske prosedyrer som kreves for å gjenopprette fuktighet og hudkrem overlegg som består av en kollagen ekstrakter av alger eller melkesyre som vil gjenopprette fuktighetsbalansen i huden. Da den nødvendige overgangen til en tung, fet kremer og biologisk aktive, bestående av aloe, shea smør og agenter for å beskytte huden mot solens stråling forbrenninger. Andre metoder for vitamin A og C forkorte regenerering av huden.  
  Peeling salisylsyre: programregler
   Det er flere måter å friske opp huden, både i hjemmet og i salongen. I dag, de fleste kvinner i slike saker, appellerer om hjelp i skjønnhetssalonger, hvor de tilbyr kjemisk peeling. Men det er ganske dyrt. Det er en metode tilgjengelig - salisylsyre skreller. For det trenger ikke dyre medikamenter, og gjøre det selv.
   Fordelene ved fremgangs
   Salisylsyre - en organisk forbindelse som har nyttige egenskaper. I utgangspunktet har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt, tørkes og keratolytiske, dvs. peeling effekt. Det er solgt i apotek som en løsning. Men kommersielt tilgjengelige og klare fasiliteter, som inkluderer salisylsyre. Hvis du har mulighet, bedre kjøpe et kosmetisk produkt. Det er mye mer hensiktsmessig for formålet enn den vanlige løsningen. Priset midler i alle fall være rimeligere enn salon prosedyre. Spesielt hjemme skreller er andre fordeler - for eksempel kan du være sikker på at du bruker formuleringer med naturlige ingredienser.
   Prinsippet om operasjonen
   Peeling med syre anses effektive på grunn av mykning av spesifikke proteiner - keratin, som er en del av huden, og gjør det enkelt og fjerne lag av døde celler. Det krever ikke spesielle ferdigheter, kan du enkelt gjøre inngrepet hjemme. Imidlertid, til tross for den enkle prosedyren, er det fortsatt forbundet med en liten risiko. Det faktum at lagrer solgt oppløsning av salicylsyre i forskjellige konsentrasjoner. Hvis du velger veldig kraftig verktøy, kan du få brent hud. Feil bruk av stoffet er også risikoen for tørking. Hvis du ikke er trygg på sine evner, er det bedre å kontakte salongen.
   Hvordan kan peeling?
   Uansett metode er trygge, må vi huske at et par dager (og helst enda en uke) for ham å slutte å bruke produkter som inneholder retynolovuyu syre. Før du begynner prosedyren, bør ansiktet vaskes med et mildt vaskemiddel som ikke inneholder slipende partikler. Fra Scrubs, forresten, på et eller annet tidspunkt har å gi. Etter at du skylle huden med varmt vann, må du tørke tørr.
   Vanligvis, komplett med verktøy for peeling solgt og bomullspinner. De kan settes på huden løsning. Pass på at stoffet ikke komme i øynene, nese og lepper. Deres sart hud er for følsom for denne løsningen.
   Før du bruke stoffet må ikke bare lese vurderinger om det, men produsentens instruksjoner. La huden betyr ikke mer enn tiden angitt av produsenten. Vanligvis avhenger av konsentrasjonen av syre i prøven, et gjennomsnitt på 10 til 20 minutter. Å ta en lur på denne tiden, er det bedre å sette vekkerklokken. Fjern rester av salisylsyre som bruker et spesielt materiale, som er inkludert i pakken å skrelle. De trenger å smøre huden med en bomullsdott. Så ta vare på ansiktet akkurat som det er gjort etter normal peeling salong. Ikke prøv å akselerere eksfoliering bruke ekstra midler. Det kan alvorlig skade.  
  Salisylsyre acne: programregler
   Salisylsyre - en behovsprøvd. Faktisk, tidligere var det en av de mest prisgunstige, og derfor populære acne behandlingstilbud. Men i dag, med tanke på sammensetningen av de ferdige kosmetiske produkter (kremer og skrubber), vil du ha denne ingrediensen. Fordi salisylsyre akne virkelig effektiv.
   Hva er den rette?
   Salisylsyre - er en organisk forbindelse. I naturen er det funnet i mange planter, og spesielt, som finnes i Willow bark. Dette stoffet har antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Det er derfor bruken er berettiget mot akne. Imidlertid må handle være svært forsiktig, fordi det er fortsatt syre, og det kan la brannskader. Apotek ofte kan du finne løsning av salisylsyre. Den prosentandel av aktiv bestanddel vil være 1%, 2%, 3%. Det er en høyere konsentrasjon av - 5% eller 10%.
   Fordeler midler
   Salisylsyre mot akne - et populært feriested. Dette er ikke overraskende, fordi den har mange nyttige egenskaper. En av de viktigste egenskapene - besitter tørking effekt. Men det har en ulempe, fordi en for stor dose av midler kan overdry hud. I podsushyvayuscheho handlinger syre har en annen viktig kvalitet - hjelper med å bli kvitt flekker som kan forbli etter akne. Det faktum at det er ganske dypt inn i porene i huden og således fremmer strømmen av blod til applikasjonsstedet. Dette fører til slutt til en raskere regenerering av vev. Men aller viktigst - syre dreper bakterier som forårsaker akne. Og likevel - bidrar til å regulere fordelingen av talgkjertlene, som resulterer i reduksjon av oiliness av huden.
   Hvordan du bruker
   Beskrivelse for produktet forteller hvordan den skal brukes mot akne. Men de fleste kosmetologer og hudleger anbefaler kundene ta 1-2% løsning avhengig av hudtype. Stor konsentrasjon kan være direkte farlig. Oppløsningen ble påført på en bomullsdott, som deretter tørke overflaten problemområde. Hvis akne bit, betyr at du kan sette et poeng. Føler litt prikke som vises som et resultat, sa at syren har handlet. Det er lett å skylle huden med vann for å nøytralisere det, men totalt sett er denne prosedyren er valgfritt, hvis du ikke gni så mye et middel som lett å si det.
   Nyttige tips
   Vurderinger av dette verktøyet kan finnes både positive og negative. Men snakker negativt om ham det meste folk som brukte det feil. For eksempel, det er de som blir møtt med peeling hud etter salisylsyre. Dette problemet oppstår i to tilfeller. Den første ble tatt syre i høye konsentrasjoner, den andre med sensitiv hud ved hjelp av en alkoholoppløsning, mens det nødvendig å bruke bezspyrtoviy.
   Salisylsyre bør ikke brukes for tørr eller dehydrert hud, og den kombinerte typen bør være i samsvar med økt forsiktighet. Med andre kremer og tonics er ingen bedre måte å kombinere så det kan føre til tørrhet og flassing. Men hvis og når de alle reglene fortsatt har problemer, er det best å oppsøke lege, hudlege.  
  Яндекс.Метрика