Aloe FaceAloe er en ganske krevende plante som er av natur utrustet med mange medisinske egenskaper. Takket aloe hud regenerering skjer, behandle alle typer betennelser, brannsår, akne, rynker blir mindre synlige. Foruten det faktum at saften av dette anlegget er mye brukt i medisin, kosmetikk produsenter legge den i mange fond som har omsorg for ansikt og kropp.
Nyttige egenskaper av aloe juice ansikts
Hvis du bruker aloe alltid det resultatet du vil legge merke til med en gang. Det er ingen hemmelighet at dette anlegget har medisinsk, desinfisering egenskaper, som aloe kan brukes til å behandle en rekke sår, brannsår, kutt og biter på huden.
Og anti-inflammatorisk, antiseptisk, antibakteriell, anti-bakterielle egenskaper gjør aloe juice effektiv behandling for akne, kviser, pustuløse utslett, eksem og psoriasis.
I Aloe inneholder ulike naturlige antioksidanter, vitamin C, beta-karoten, som bidrar til å fornye og forynge hudceller. Hvis du er for sensitiv eller irritert hud, aloe vil rett og slett uunnværlig verktøy. Saften av denne planten raskt berolige huden, lindrer irritasjon, kløe, stoppe spredning av betennelse, avlaste deg av allergier.
Også aloe fukter huden, og dermed vesentlig øker sin naturlige elastisitet og regenerering og forsinker aldringsprosessen, gir næring til huden med oksygen, revitaliserte det.
Fordi aloe umiddelbart trenger gjennom huden, når de dypere lag av huden er mettet med nyttige næringsstoffer, toksiner avledet fra det. I tillegg kan du bruker aloe kvinne bli kvitt pesky pigmentflekker, eller gjøre dem lettere.
Videre regelmessig bruk av aloe person blir lettere, ser enda mer attraktiv huden blir tørr det trenger fuktighet, slutte å flasse av. Aloe beskytter mot negative miljøfaktorer og grundig renser, normaliserer olje balanse problem hud.
Juicing Aloe Face
Vare på huden med aloe lett å forberede deg hvis du vet hvordan du skal kutte bladene på denne planten. For dette formålet, må du bare bruke de lavere fleste kjøttfulle blader. Dessuten bør de kuttes bare med voksen treet aloe, som er over tre år. Før du klippe bladene av aloe er ikke anbefalt å helle et par uker. Høstet aloe blader tillatt i sommer og vinter. Nedenfor vokser mest modne aloe blad aloe, som best vil kosmetisk. Avskåret bedre med en litt lavere bladene tørket reaksjon. Dette betyr at de er klar til bruk, og saften av anlegget inneholder den maksimale mengden av næringsstoffer.
Ta en kniv og kuttet bladene av aloe som vokser på bunnen, hvis mulig, kan de bryte av hans hender. Skyll bladene på aloe bruker kokende vann for å bli kvitt skadelige bakterier. Sett dem på papir og slå den i form av ruller. Tuppen av bladene skal være åpen. Hold rå Aloe beste i noen boks for å unngå den endelige tørking. Blader av planter kan oppbevares i kjøleskap eller i et rom der temperaturen er lav.
Med aloe blader høstet på denne måten, viser det seg mest nyttig juice. Vri den må være så nøye hogge bladene av plantene og fylle dem med kokende vann (i et forhold på 1: 3). Dekk blandingen tett lokk og ta noen timer på et kjølig, mørkt sted. Deretter bruker gasbind, presse saften og igjen profiltruyte, gasbind brettet to ganger.
Så du kan få byostymulyrovannыy aloe juice, som er anbefalt for kosmetiske formål. Mangel på lys og varme hjelper planter produserer biologiske stoffer som gir huden en person positiv effekt.
Forberedt på denne måten betyr Aloe godt oppbevares på et kjølig sted i en beholder med tett lokk, men det beholder sine nyttige egenskaper om to uker, så må du forberede en frisk måte. I tilfelle du ikke ønsker å stadig vidtyskaty fersk juice av dette anlegget, prøv å spare. Så de gode egenskapene forblir for lenge.
Hjelp av aloe juice ansikts
Med dette anlegget går veldig nyttig for enkelte kosmetiske is. Ta en liten mengde aloe juice og koble den med en løsning av salvie. Den resulterende væsken helles i formen som er nødvendig for å lage is og fryse godt. Kuber kan brukes til å rense huden, og erstatte den vanlige vaske denne prosedyren.
Kommer også med aloe lotion nydelig. Ta et par blader av midler og fylle dem med varme, men kokt vann. La vannet koke, og koke 3-5 minutter Aloe Etter avkjøling blandingen grundig renne. Denne lotion bør brukes til å tørke ansiktet to ganger i løpet av dagen. Det er godt bevart i glasskrukke ved en temperatur litt over null.
Mange kvinner har oppdaget de gode egenskapene av proteinet maske med aloe juice. Å forberede den, koble den rå eggehvite med to store skjeer av aloe juice. Blandingen skal håndtere den personen distribuere den over huden separate lag. Etter en fjerdedel av en time etter du påfører masken kan fjernes fra ansiktet med varmt vann.
Er nyttig for hud krem ​​og maske, som er lett forberedt med krem, aloe juice, honning og buljong fra Hypericum. Peremishavshy grundig alle ingrediensene maskere behov skal fordeles jevnt over hele ansiktet etter en stund skyllevann.
Veldig populært blant kvinner og nyter maske med aloe og aubergine. Ta 50 gram aubergine og bland dem med en stor skje saften av dette anlegget og to spiseskjeer Hypericum skjær. Roztopyvshy i et dampbad en stor skje honning, legg den til den kosmetiske blanding fordeling på huden. En halv time etter at du påfører masken bør skylle grundig og tørk av huden ved hjelp av en isbit. Lag en maske kan være hver to til tre dager.
Bli kvitt irriterende akne hudpleie og avkastning, vil dette bidra til å maskere med aloe. Tar bandasje eller gasbind, kaste dem i flere lag. Zagotovte hull til øyne, munn og nese. Aloe juice mettet. Påfør en bandasje eller gasbind på ansiktet og legge seg ned i en halv time. Det anbefales at denne framgangsmåten hver dag i to måneder.
Stand til å håndtere aloe og grunne rynker rundt øynene. Dessuten er det en utmerket forebyggende tiltak dersom det er nødvendig for å fukte og hud og forebygge rynker. Saften forsiktig brukt til hjørnene av øynene, holde huden ble ikke overtørket. Dreven tørrhet forårsaker fremkomsten av tidlige rynker. Hvis du ikke ønsker å lage mat saften fra aloe selv, kan du kjøpe kosmetisk krem, som er denne planten. Påfør aloe juice på ansiktet ditt du trenger hver dag, bør behandlingsvarighet være minst fire uker, så kan du ta en kort pause.
Eiere av fet og problem hud kan ha nytte her er en fuktighetsgivende maske med aloe, bland en eggehvite med to små skjeer av aloe juice og en skje av sitron juice. Etter at en homogen masse den trenger å bli fordelt over den flate av de enkelte lag. Denne masken er lett vaskes av med varmt vann uten såpe.
Oppskrifter kosmetikk med aloe, det er mange, det viktigste - å velge den mest egnede til din hudtype, og da kan vi bli kvitt hud feil.  
Rensekrem

 Hvordan å lage mat rensekrem hjemme

 Hjem Rengjørings kremer


 Sammensetningen omfatter vannbehandlings kremer, mineraloljer og vokser som oppløse fettforurensning. De brukes for å fjerne skitt på overflaten og sminke fra ansiktet og halsen med tørr hud. En liten mengde krem ​​påføres med en bomullsskive på huden og i 20 til 30 fjernet.

 Krem for normal hud


 Rør smør eucalyptus
 Nødvendig: 30 ml mandelolje, soyaolje 20 ml, 14 ml kakaosmør, avokadoolje 10 ml, 50 ml mineralvann, 7 ml av essensielle olje av eukalyptus, 10 g stearinsyre, 8 g bivoks.
 Forberedelse: kakaosmør, syrer, voks, oljer mandel, soya, avokado mix, satt i et vannbad, bringe til konsistensen av rømme. Legg oppvarmet til 60 ° C mineralvann, slå ned alle mikseren, tilsett olje, hell i glasskrukker, vente på kjølig ned.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.
 Krem med lavendelolje
 Nødvendig: 30 ml macadamia olje, 20 ml sheasmør, jojobaolje, avokadoolje 10 ml, 3 ml av essensielle olje av patchouli, lavendel.
 Forberedelse: shea smør smelte i et vannbad, sakte tilsett olje, jojoba, macadamia, avocado, rør, legge essensielle oljer, helles i bankene avkjøles til romtemperatur.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.
 Kremost
 Nødvendig:. 3 timer L. fersk ost, 1 lm. l. flytende honning.
 Forberedelse: Pisk ingrediensene med en mikser til en jevn røre.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.
 Cream voks
 Nødvendig: 60g kosmetisk voks, 2 ss. l. mandelolje, vann, 2 dråper eterisk olje av nellik, appelsin.
 Metode: Smelt voks i et vannbad, blandes med andre ingredienser.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.

 Krem for fet hud


 Krem med mandelolje
 Nødvendig: 20 ml kakaosmør, olivenolje, mandelolje 10 ml, 4 ml av sitron eterisk olje, 15 g bivoks.
 Forberedelse: Bland smør, smelte den i vannbad, tilsett eterisk olje, avkjøl til romtemperatur.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.
 Krem med eggeplomme
 Nødvendig: 1 kylling eggeplomme, oliven olje 60 ml, 20 ml sitronsaft 10 g glyserol tre dråper eterisk olje av aloe.
 Forberedelse: Pisk eggeplommer med en visp, gradvis legge glyserin og juice, vispe hele tiden, bland med olivenolje og aloe eterisk olje.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.

 Krem for tørr hud


 Krem med glycerin og agurk juice
 Nødvendig: 60 ml av agurk juice, 50 ml mineralolje, kokosolje 40 ml, 3 ml av lavendel eterisk olje, 20 g bivoks, 10 g glycerol, 3 g boraks.
 Forberedelse: Smelt separat voks, mineralolje, kokosolje, bland disse ingrediensene, tilsett glyserin, boraks, juice, eterisk olje, bland godt, vente på kjølig ned.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.
 Kremen av persimmon papirmasse
 Nødvendig: 25 g persimmon papirmasse, 20 g smør, 15 g flytende honning, 1 eggeplomme, 3 ml av essensielle olje av einer.
 Forberedelse: Bland ingrediensene i en blender for å få ned.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.

 Krem for kombinert hud


 Krem med rips
 Nødvendig: 30g bær rips, 20 g av benmarg, 15 g flytende honning, 1 eggeplomme, 5 ml av alkohol kamfer, 3 ml av essensielle olje av ginseng.
 Forberedelse: slipe bær fra benmarg, eggeplomme og honning, legg alkohol og eteriske oljer.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.
 Kremen av rogn
 Nødvendig: 30g bær av fjellet aske, 20 g flytende honning, 15 g av benmarg, 1 eggeplomme, 7 ml alkohol kamfer, 3 ml av essensielle olje av grapefrukt.
 Forberedelse: slipe bær med benmarg, eggeplomme og honning, legg alkohol og eteriske oljer.
 Søknad. Påfør en liten mengde krem ​​på ansikt massasje bevegelser. Etter 20 minutter, skyll med varmt vann.  
Яндекс.Метрика