Alvorlighetsgraden av magesmerter etter å ha spist
 Vet du hvor ofte slår kvinner lystig fest? Morgen alvorlighetsgrad i magen. Selvfølgelig, menn også oppleve ubehag, men mot bakrus mage stille stille. Årsaken til problemet er åpenbar: ønsket om å prøve alle rettene (og dette er den kvinnelige funksjonen!) Uten konsekvenser svikter. Men hvis en slik tyngde i magen etter et måltid - et midlertidig fenomen, som er lett å fjerne enzympreparater, slik mezim eller fystala, konstant følelse av ubehag i ettermiddag kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet dårlig kosthold, fordøyelsessystemet sykdommer og problemer med nervesystemet. La oss se på hver gruppe.
 Underernæring
 1.  Store deler
   Enkelt overspising, som et resultat av vellykket parti skal skille uorden, men en vane er alltid store deler kan til slutt undergrave magen. Han vil ikke ha tid til å produsere mengden av saften må for tilsvarende mengder mat. Så prøv å redusere mengden av mat på tallerkenen, gradvis redusere porsjon. Den enkleste måten å gjøre det, noe som gjør den store platen i mindre deretter dessert og glemme naedanye om natten!

   Fet mat
   Animalsk fett - svært vanskelig å bryte ned produktet. På grunn av sine overskytende kan føre til verkende smerter og kvalme. Prøv å erstatte hdeэto muligens fett på olje og produktene som utskiftnings ikke er mulig, eliminere fra kostholdet. For eksempel, stekt bacon, fett kjøtt, smør, etc. Men vegetabilsk olje bør være i moderasjon bare til steking. I salater er det lett å erstatte fettfattig yoghurt.

   Krydret mat
   Mange krydder i retter er et økt behov for å drikke. Men hvis man vil fylle ettermiddagen "mage kaldt vann, magesyren oppløses i vann og mat, og vil ligge ufordøyd. Naturligvis ubehag garantert!

   Avhengighet til alkohol og brennevin
   Bakrus kalt sykdomsfølelse etter bakrus, men det er en integrert del og tyngde i magen. "Obaldevshaya" irritasjon i fordøyelsessystemet etsende væsker synes først å sende signaler til hjernen, "forgifte meg." Hjernen reagerer umiddelbart hodepine, sprøtt i kroppen. Det synes påvirket av liter sterk te og kaffe, brus per dag vypyvayutsya ansatte kontorer. At de tyngde i magen ofte forårsaket av overdreven kofepauzamy. Vzbodryv hodet, sliten fra datamaskinen, de parallelle "årsak sleep" magen er ute av stand til å fordøye slike mengder væske. Og gitt den sjeldne ansatt spise suppe til lunsj, de fleste spiller sandwicher, hurtigmat, denne eksplosive blanding later ingen sjanse for en normal mage fordøyelsen.
   Sykdommer i fordøyelsessystemet
   Hvis tyngde etter spising har forårsaket gastritt, magesår og andre sykdommer, den eneste måten - å bli behandlet. Og straks! Uten kyndig hjelp du ikke gjenopprette fordøyelsen. Hos kvinner kan magen "bekymre" under menstruasjon eller overgangsalder.
   Problemer med nervesystemet
   Har du hørt uttrykket: "Alle sykdommer i nervene"? Hvis alt går bra med mat, og fordøyelsessystemet "søppel" pidlikuyte nerver. Travle timeplan, nervøs arbeid, familieproblemer Enhver stressfaktor kan føre til en urolig mage. Og vi må ikke kjempe beroligende drops og aktiv livsstil, riktig fordeling av den ukentlige belastning regime av dagen. Ta en ny merkelig ting: gå til en karaoke klubb, lære å danse magedans, etc .. Du må snu seg bort fra problemet med hodet og kroppen så "stramme".
   For å unngå mageproblemer i fremtiden, se etter årsaken, ikke konsekvensen av det.  
Arch gastrocnemius m lang
 Ubehagelige symptomer på skarp smerte i leggen, manglende evne til å gå opp og gjøre flytte en lem følge en person i gastrocnemius muskelspasmer. De forekommer oftest i dvale når den muskuløse helt avslappet, hvis kroppen mangler slike grunnleggende mineraler som kalsium og magnesium under graviditet hos kvinner i puberteten hos ungdom. Hvis en person har altfor ofte reduserer egg, er det et symptom på sykdomsdebut - anfall.
Arch gastrocnemius m lang
 Hvorfor reduserer leggmuskelen
 Kramper (anfall eller syndrom) - en alvorlig sykdom, som kommer etter en ufrivillig ereksjon leggen. Årsakene til dette fenomenet kan være mange, som strekker seg fra hypoksi, metabolske forstyrrelser i kroppen, og slutter med å utvikle epilepsi, meningitt og komplikasjoner ved graviditet. Stress og overdreven eksitasjon som fører til forstyrrelse av elektrolyttmetabolismen, som forårsaker kramper. Men hvis du ikke har noen sykdom ovenfor, og du føler at altfor ofte bringer deg gyte, ta kontakt med legen din, som kroppen signaler om noen interne problemer.
 Dersom kvelden bringer gastrocnemius muskelen, kan årsaken være feil, klosset holdning, der nervene er klemming og mistet følsomhet. Dersom eggene reduserer tid kan dette symptom indikere en mangel på kalsium i kroppen, åreknuter i de nedre ekstremiteter.
 Tilstand når den er slått gyte oppstår når man bader i kaldt vann: blodkar smalner og ikke la blodet sirkulere i normal modus, alt på bakgrunn av muskelspenninger. Vanligvis skjer spontant, så ikke bare hoppe inn i kaldt vann, spesielt hvis du er midt i dypet, som leggen kan være samtidig "låst", og du kan ikke svømme på grunn av den kraftige smerter.
 Å bringe egg kan under fysisk trening. Idrettsutøvere vet at musklene trenger for å forberede klasser, eller når mengden av lastøkning og en øvelse vil zminyatysya andre vil bli permanent redusert egg til fots.
Arch gastrocnemius m lang
 Arch leggen under svangerskapet: hva du skal gjøre?
 Under graviditet det ufødte barnet, risiko for natten "overraskelse" i form av en skarp smerte i leggen, er doblet. I tillegg kan benet bli redusert, og ved normal gange. Dette skjer i de senere trinn, når vekten av den gravide øker belastningen på leggmusklene også øker. I det tredje trimester av en kvinne er utstrømningen av blod fra de nedre ekstremiteter, på grunn av veksten av livmoren og dens trykk på vena cava, som er plassert under mønet. Det er derfor leger anbefaler iført komfortable sko som ikke ville komplisere eller forsinke bevegelsen av blodsirkulasjonen. Men 80% av gravide når reduserer leggmuskelen er en stoffskiftesykdom i kroppen, noe som ikke bare for mor, men for det ufødte barnet. Mangel på kalsium, magnesium og kalium er følte skarpe smerter i det kalver.
 Justere kostholdet, kan du kvitte deg med ufrivillig krampe i leggen. Gravide kvinner bør spise riktig, ved hjelp av diett frokostblandinger, friske salater, meieriprodukter, nøtter, frukt og grønnsaker. Ikke glem at støtte i form av mineral-vitaminkomplekser er avgjørende hvis de skal ta råd fra en spesialist, kan et overskudd av vitaminer føre til at babyen fremtidige sykdommer som allergi.
 Musklene får et ekstra insentiv for sterk te eller kaffe, så bruken bør gravide være minimert. For å forhindre krampe om natten gjør avslappende fotbad bruker havsalt. Ikke glem om selvmassasje, stryke oppover beinet fra fot til hoften.
 Å løse opp spenninger etter en lang tur, må du ha på plass en tre roller du ønsker å migrere, sittende i en stol med hæl til tå. Denne enkle øvelsen vil bli kvitt kvinnen stagnasjon i bena og redusere hyppigheten av gastrocnemius muskelspasmer.  
Ting å gjøre i kokende vann brenne?
 Termisk skade på huden - brenne den mest smertefulle skader på person fra hvem du kan få en smertefull sjokk. Alle bør vite hva de skal gjøre med kokende vann brannskader, spesielt for familier med små barn som er førstehjelp for skader av denne typen skal gis riktig, og viktigst, lyn.

 Førstehjelp for brannskader varmt vann
 Det er forskjeller mellom graden brenner skade huden. Hvis rammet av kokende vann på huden dannet bare mindre små bobler, og rødhet rundt brenne dukket opp - den første grad. Andre - når ballene blir mer og de er større. Tredje - når de er skadet indre vev og brenne påvirkede området i 15 til 20% av huden. I tilfelle av store brannskadde området nødvendig akuttsykehusinnleggelse, men før ambulansen kommer, må du selv sørge først førstehjelp til offeret.
 Når du har brent med kokende vann, bør bli frigjort fra klær skadede området. Neste - festes til kjøle brenningen dressing eller lavere sete skade på vann hvis temperatur ikke er under 15 ° C, i 10-15 minutter. Vann godt lindrer smerte (om mulig sette is på en brenner - dette er en annen versjon av det "cool" brente areal).
 Dersom en mindreårig brenne, kan du hjelpe deg selv. Det eneste som bobler fra væsken i stedet for varetekt avsløre forbudt lagt på toppen av dem vanligvis steril bandasje. Det pleide å være at alkohol, jod, mangan, vegetabilske oljer og fet krem ​​positivt påvirke brannskader, men legene sterkt anbefalt å drive slik selv så vel som alkohol, for eksempel, øker hudens temperatur og olje tette kapillærer, som allerede er skadet. I arsenalet viktig å være så populære protyvoozhohovыe verktøy som: "Olozol" eller "Panthenol", vel lindrer smerte og hevelse, samt en dag i stand til å takle bobler andre grads forbrenning. Men hva hvis en hånd er ikke en eneste medisin? Da bør du søke hjelp fra tradisjonell medisin.
 Folk rettsmidler for brannsår varmt vann
 Ved hjelp av tradisjonelle metoder i kampen mot brannskader landet vårt har ingen like.
 1.  Førstehjelp for brannskader varmt vann innebærer blending komprimerer. En av populære og enkle verktøy er en fuktighetskrem med ferske potetmos, som er brukt i stedet for nederlag i 10 minutter og deretter endret til frisk.

   Det ble observert at arr fra skader på menneskekroppen rengjøres med eggeplomme, som tilberedes over åpen ild i 10 minutter, satt i ovnen for å sørge inntil en tykk gul masse: det ostuzhivayut og påføres skade. Generelt er ferske egg brukes overalt de går som salve for brannsår med kokende vann, som smurte berørte området etter at den ble senket ned i det kalde vannet.

   Stor lindrer hevelse og smerte etter et brannsår gresskar papirmasse, som endrer hver 15-20 minutter.

   Mumier salve basert på propolis, tindved olje - etter deres søknad på kroppen er igjen arr, og huden leges midlene som brukes for sårheling etter forbrenninger overalt, umiddelbart. Hvis du har en mumie tabletter pakket i apotek, så det bør gjøres løsning: 10 gram per kopp kokende vann, avkjøles til en temperatur på 20 ° C.

   For å redusere brannskadde området og desinfisere såret kan søke aloe blader av planten, som kuttet det øverste laget av såret eller klemme saften. Etter hver prosedyre er nødvendig å pålegge en lett såret aseptisk bandasje for å unngå å komme inn i huden infeksjon.  
Яндекс.Метрика