Amming og graviditet

 Hvis mor er gravid med en baby, må du avvenne babyen fra brystet? Er det mulig å kombinere graviditet og amming? Slike spørsmål er ofte bekymret for ammende mødre som blir gravide igjen.

 Du kan kombinere graviditet og amming


 Amming og graviditet er fullt mulig å kombinere. Gå til avvenne barnet fra brystet ikke er nødvendig. For å kunne fortsette å amme under svangerskapet, må du følge visse regler.
 Først av alt, har min mor til å ta vare på maten mer grundig enn før graviditeten. Det bør være nok næringsstoffer for normal utvikling av fosteret og amming. Gravid mor feeds kan sammenlignes med en mor pleie tvillinger. Snakk med legen din om vitamin og mineraltilskudd.
 Graviditet og amming

 Prøv mer hvile. Ikke nekte hjelp tilbudet du familie. Med deres hjelp, kan du skjære ut ekstra tid til å hvile.
 Under graviditet, økt følsomhet i brystvorten, så kan ha smerter når mate barnet, selv om de ikke var der før. Sørg for at barnet har brystet. Du må kanskje hjelpe ham til å korrigere brystet.
 En annen ting som må bestemme - har på seg en baby i armene. Prøv å bære et barn på siden eller i en slynge. Hvis du trenger å lulle babyen, så gjør pryvchytsya sittende, ikke stående.

 Suspensjon fôring


 I noen tilfeller vil mate barnet har fortsatt å stoppe.
 Amming og graviditet uforenlig hvis mamma sterk tidlig toxicosis. Mamma bare ikke sterk nok til å mate to barn.
 Det er sjeldne tilfeller når barnet har symptomer på toksisitet: det er syk og oppkast. I slike tilfeller barnet har også å avvenne.
 Når truet abort avvenning babyen uunngåelig.
 Hvis graviditet skjedde i en tid da barnet har disaccustoms brystet, bare akselerere prosessen.
 Trekke barnet fra brystet bedre enn 15-2 måneder før fødselen til barnet tid til å venne seg til den nye staten.  
Hvordan å behandle forkjølelse og influensa

 Influensa er en alvorlig infeksjon. Virkningen er ikke begrenset til, høy feber i 4-6 dager, muskel og hodepine - det kan resultere lungebetennelse er ofte meget vanskelig, noe som gir en høy sannsynlighet for å dø. Hvordan er behandling av influensa og forkjølelse?

 Når kald folk mener akutt luftveisinfeksjon (ARI). Disse omfatter virusinfeksjoner og virus. De betinget til en bestemt gruppe på grunn av deres kompleksitet oppstår sykdommer. Den umiddelbare årsaken til forkjølelse er en bakterie som tidvis en live stille i nese, svelg, bronkier hver person. For en frisk person disse bakteriene ikke har skader, men når immunforsvaret er svekket, de formere seg og forårsake faryngitt, betennelse i mandlene og andre stygge ting. På grunn av vanskelighetene og mulighetene for å bli med influensavirus kaldt og influensa behandling bør starte umiddelbart i tilfelle de første symptomene.
 Behandling av SARS er kompleks og er å bli kvitt noen symptomer: feber, hoste, rennende nese.
 Hvis temperaturen er nødvendig for å hjelpe kroppen å kvitte seg med varme. Hva oppnå dette, må vi drikke mye, følge den rette mikroklima. Drikk væske trenger minst to liter om dagen. Brukte febernedsettende medikamenter, for eksempel paracetamol, aspirin. Hvis det er kaldt, er det best å bruke en løsning av saltet vann i et forhold på 1 liter kokende vann 1 teskje salt. Når du hoster viktigere hindre tørking sputum fordi kroppen frigjør lungene av slim som samler seg i dem.
 Raske kur forkjølelse.
 Behandling av symptoma forkjølelse ved hjelp av fremgangsmåten tar vanligvis lang tid. I vår raske miste livet på grunn av sykdom, kan enda et par dager være uakseptabelt. For ikke å kaste bort dyrebare minutter og timer å behandle forkjølelse, ville det være bedre hvis du umiddelbart begynne å implementere mottak antivirale medikamenter. Dette stoffet har et stort antiviral handling. På grunn av påvirkning av dette stoffet i virus mistet evnen til å kommunisere med de celler i den menneskelige kropp, og som har dette er de ikke i stand til å reprodusere, og infeksjonen begynner å avta raskt.
 Det er viktig å forstå at behandling av forkjølelse bør ikke forhindre at kroppen vår motstå infeksjon alene. Det antas at viruset som forårsaker SARS ikke er for sterk (unntatt influensavirus), og det humane immunsystem i normal tilstand er i stand til å overvinne sin egen, uten bruk av narkotika.
 Behandling av influensa og forkjølelse hjemme utføres på forskjellige måter. Den mest effektive av dem duftende damp inhalasjon, ta en varm dusj, drikke væske, bruker varme fuktige komprimerer, salt innånding, nesespray, hostesirup, bruk av bedøvelse.
 Det er en sann nytelse influensa - lindring av symptomer. Adopsjon sulfanilamides eller antibiotika ikke gir mening - de gir ikke skritt for virus. Trekkes her er oppskrifter på tradisjonell medisin (medisinsk, best kombinert med sitronsaft, avkok av tørket bringebær, etc.).
 Behandling av influensa bruker antivirale medikamenter gir best effekt. Bruk disse stoffene i løpet av de to første dagene av forekomst og utvikling av influensa. Disse stoffene kan redusere influensasymptomer og redusere sykdommen i en eller to dager. En annen forebygge risikoen for komplikasjoner. I behandlingen må ordentlig fjerne kaldt symptomer.

 Hvordan å behandle influensa og forkjølelse video


Pulver av influensa og forkjølelse
 Mange legemidler for behandling av influensa, SARS og andre forkjølelse produseres ikke bare i form av kapsler og tabletter, men også i form av pulver.

 Den mest effektive pulver fra influensa og forkjølelse


 Paracetamol
 Den perfekte medikament, som har svak antiinflammatorisk, antipyretisk og analgetisk virkning. Påvirker kroppen gjennom sentrene av termoregulering. "Panadol", "Tylenol" og "Eferalhan" - effektiv pulver fra influensa og forkjølelse, som har en paracetamol.
 Kontraindikasjoner: renal dysfunksjon og lever, kronisk alkoholisme, overfølsomhets til paracetamol.
 Panadol
 Stoffet, som er den mest vanlige paracetamol, men omsetningen overstiger det i flere ganger. Praktisk som kommer i pulverform og absorberes raskt enn en enkel tablett.
 Coldrex
 Pulver bestående av paracetamol, askorbinsyre, fenylefrin-hydroklorid. I hoveddelen pulver fra influensa og forkjølelse "Coldrex" med ytterligere søtstoffer, fargestoffer og fortykningsmidler. De til primærbehandling er irrelevant. Stoffet reduserer smerte, senker temperaturen raskt lindrer lunger. Det har mange kontraindikasjoner.
 Tylenol og Efferalgan
 Disse stoffene - den vanligste paracetamol har identiske effekter, indikasjoner og kontraindikasjoner. De har en rekke merke emballasjen og inneholder hjelpestoffene. Ikke den beste pulver av influensa og forkjølelse.
 Theraflu
 En fantastisk verktøy som brukes som et symptomatisk narkotika for influensa og forkjølelse, sliter med høy feber, muskel- og hodepine, frysninger, nysing, rennende nese og hoste. Som en del av theraflu er acetaminofen, askorbinsyre, maleat og fenylefrin fenyramyna hydroklorid. Lagt hjelpestoffer, fargestoffer og søtstoffer som ikke påvirker løpet av behandlingen. Pulveret skal oppløses i vann og drikke i en varm, nesten varm. La oss ta medisiner hver fjerde time, men ikke mer enn fire ganger om dagen. Produktet har mange kontraindikasjoner.
 Ring og Rynzasyp
 Pulver for behandling av influensa og forkjølelse, raskt eliminere all kaldt symptomer: smerter, rhinorrhea, feber. Som en del er: paracetamol, hlorfenamyna maleat, fenylefrin-hydroklorid, koffein og hjelpestoffer.  
Symptomer på influensa hos barn
 Å behandle influensa var effektiv og vellykket, trenger tid til å identifisere symptomer på influensa hos barn og rettidig diagnose. Symptomer på influensa hos barn er forskjellig fra voksne influensasymptomer.

 Symptomer på influensa hos barn


 De første influensa symptomer begynner å manifestere seg i 2-3 dager etter smitte. Denne fasen er karakterisert ved utviklingen av generell rus. Det er en hurtig økning i temperatur, symptomer som tyder på sentralnervesystemet. Disse symptomene inkluderer: alvorlig hodepine, tretthet, svimmelhet og hyperetezyyu.
 Influensa temperatur på barnet stiger til 39 til 40 grader. Ved høye temperaturer kan oppstå vrangforestillinger og hallusinasjoner. Influensasymptomer hos eldre barn preget av smerter i musklene. Hos barn er det kvalme, brekninger, oppkast, og noen ganger kramper med tap av bevissthet.
 Den beste beskyttelsen mot influensa er barn i alderen seks måneder, som de beskytter antistoffer de fikk fra moren. Men dette betyr ikke hundre prosent garanti for at disse barna ikke får influensa. De har også observert slapphet, tretthet, feber.

 Hvordan vet du at barnet - en forkjølelse eller influensa?


 I de fleste tilfeller mange mødre, mens i yspuhannom tilstand, tar kaldt symptomer for influensa. Men mellom influensa og forkjølelse er viktige forskjeller. For eksempel, hvis influensa, synes barnet i en kraftig økning i temperatur. I tillegg symptomer på influensa hos barn inkluderer alvorlig hodepine som sjelden skjer hvis barnet kaldt.
 Influensa er en sykdom som oppstår plutselig, noe som ikke er kald. Dessuten bør den høye temperaturen tilskrives tegn på influensa og ikke kaldt. Hvis du har et barn der influensa rennende nese, hoste, sår hals, smerter i hele kroppen og dårlig helse. I konvensjonell kald kombinasjon av funksjoner som ikke observert.
 Symptomer på influensa hos spedbarn er uttrykt som følger: avvisning av brystet, angst, oppkast. De er veldig lenge ikke kan sove eller omvendt, sove hele dagen, hopper over måltider. På dette punktet, barnets dårlig appetitt. Men ikke vær redd, fordi på denne tiden barnet er viktigere å drikke væske. Hvis han nekter å drikke det, derfor begynte han sterk beruselse og vise barnet lege.  
Яндекс.Метрика