Ammonium bituminosulfonate: program i inflammatoriske prosesser
 Ammonium bituminosulfonate - er en antiseptisk brukes i dermatologi i århundrer. Gamle healere brukte en salve laget av ihtiola i sin praksis med hell. I den russiske oversettelsen av "ihtiola" kan oversettes som "fiskeolje". Selv om fisk inkludere dette stoffet er svært betinget. Hans får sine skifer harpiks, som for eksempel de gamle sedimenter skiferbergarter funnet fossile skjeletter av et stort antall forhistorisk fisk.
 Utbredt bruk av salver ihtiolovoyi begynte i midten av XX århundre. I moderne apotek er det mange antiseptiske midler og desinfeksjonsmidler, men Ammonium bituminosulfonate, samt Vishnevsky salve er den mest effektive og rimelige verktøy som hjelper kvitte seg med mange hudsykdommer. Den inneholder en stor mengde av svovel, som har en rengjørende og mykgjørende egenskaper.
 Søknad ihtiolovoyi salve betennelse
 Ammonium bituminosulfonate et middel økt effektivitet i ulike inflammatorisk hud frostskader, brannsår og eksem. Salve er rett og slett uerstattelig i ulike suppurative prosesser. Svært ofte er det anbefalt å bruke for skrubbsår og alvorlig pussdannelse av sår.
 Det unike ihtiolovoyi salve er at det brukes ikke bare ved behandling av hudsykdommer, men også i inflammatoriske prosesser som skjer i leddene, så vel som noen andre plager. For eksempel, i sykdommer i mannlige og kvinnelige kjønnsorganer. For deres behandling yhtyolovuyu salve produsert i form av lys som nøytraliserer betennelse i egglederne og eggstokkene, behandle livmorslimhinnen, prostata, etc. Det samme doseringsform (lys) anvendes i lesjoner i rektum inflammatorisk.
 Meget effektiv salve i akne og kviser purulent. I terapeutiske effekter, har den en moderat analgetisk virkning, stoffet avlaster mennesker som lider av stor koker.
 Salven kan også brukes til å fjerne dype chip-mottaker. Trenger børsting huden, det perebyntovыvayut eller bakteriedrepende stick tape. Etter en stund Ammonium bituminosulfonate "trekker" fremmedlegeme.
 Hvordan Ammonium bituminosulfonate?
 En stor fordel ihtiolovoyi salve til disse stoffene er med dyp penetrasjon i menneskelig hud. Mange moderne salver gi rent ytre effekter på det berørte området av huden. Interne suppurative prosesser for dem er ikke tilgjengelige. Salve basert ihtiola penetrerer de dypeste lag av huden. En kraftig anti-mikrobiell effekt har en sterk effekt på patogener. Svært raskt salve penetrerer kapillærene og vener, eliminerer ikke bare symptomene, men også årsaken. Uttalt hevelse og betennelse forsvinner etter et par ganger du bruker stoffet. Samtidig forbedrer salve blodstrømmen i karene, forbedrer levering av næringsstoffer og oksygen i hele kroppen.
 Reservasjoner
 Noen bruker ihtiolovoyi salve kan forårsake allergiske reaksjoner, manifestert i rødhet, kløe alvorlig og mild irritasjon. I praksis slike manifestasjoner er sjeldne, men likevel er det bedre å vite om dem. I tilfelle av allergi, bør du slutte å bruke salven og kontakt lege.
 Fordelen ihtiolovoyi salve er at kontraindikasjoner til bruk nesten der. Men vennligst avstå fra samtidig bruk av salver ihtiolovoyi alkaloider og jodsalter.
 Den allsidige terapeutisk effekt, som har Ammonium bituminosulfonate pålegger alle å ha det i min medisin brystet.  
Tumor øyne: hva du skal gjøre?
 De fleste av hovne øyne ansikt allergier, våren, som for de fleste av oss er glad stemning av blomstrende trær og busker for dem - en periode slezyaschyhsya hovne øyne, dette nese, nysing og konstant bruk av antihistaminer.
 Men hvis du lider av allergi, gråt hele dagen i går og sov fredelig gjennom natten og i morgen fant at øynene var røde og hovne, kan årsaken være:
 1. "Saline eller alkohol diett" før sengetid - salt, som alkohol, beholder vann i kroppen, er huden rundt øynene meget delikat, ikke fett, så disse stedene hevelse umiddelbart synlig. Fjern denne hevelse vil redusere antall inntak av salt mat, drikke nok rent vann, og lokale søknad svezhezavarennыh kjølt svarte teposer, krus ferske agurker eller poteter, kalde omslag avlaste hevelse, men ikke bli båret bort: is fra kjøleskapet - ikke den beste måten å hevelse kan tilsettes og inflammasjon.
 2. Høyt blodtrykk - hypertensjon kan føre til hevelse under øynene, som okolohlaznыe følsomt vev fylt med blodkar reagere raskt til høyt blodtrykk. Bidra til å redusere presset sitron te eller urte ekstrakter av villrose, hagtorn, stevia hvis du ikke er en fan av medisiner.
 3. Sykdommer i indre organer - i dette tilfellet krever et besøk til legen for å utelukke feil på nyrer og hjerte.
 4. Stress, graviditet - i begge tilfeller det er en endring i hormonnivåer, som fører til hevelse rundt øynene. Den beste behandlingen er tilstrekkelig bruk av ren ikke-kullsyreholdig vann.
 Dersom svulsten bare ett øye, og du er sikker på at ingen kjempet eller flykte, det fører til hevelse i øyet, og råd om hva du skal gjøre dersom svulsten øye følgende:
 1. Øyekatarr - smittsomme sykdommer ledsaget av svie, gjenget i pokrasnevshem og hovent øye. Ordningen av behandlingen: Vask øyet av purulent besparelser oppløsning av kaliumpermanganat, furatsillina eller borsyre, et antibakterielt middel prosess (slipp sulfatsil natrium Levomytsytyna eller Oletetrynovaya salve). Legemidler til behandling oppnevner lege avhengig av innholdet av konjunktivitt, bakteriell, virus, sopp, etc.
 2. Bygg - akutt purulent infeksjon i talgkjertlene i nedre eller øvre øyelokk, og starter med smertefull hevelse århundre at en dag, går i tydelig merket rød "frø", full av puss. Du kan cauterize bygg løsning av strålende grønn eller isopropanol. Berøre hender, trykk bygg kan ikke! Først, det "vyhrivayut" til modning og slipp pus sac skjedde raskere deretter behandlet albutsida, Levomytsytynovoy eller tetracyklin salve. Så hvis du lider av denne sykdommen, indikerer det et svakt immunsystem, for å hindre bygg gress kan drikke musk.
 3. phlegmon - akutt purulent betennelse av århundret, bane, tåresekken eller uttrykt sterk tett hevelse, rødt, varmt å ta på, alltid ledsaget av sterke smerter. Tilgang til en lege bør være umiddelbar, er behandling antibiotika. Risikoen for infeksjon som søl festering masse kan skje i indre vev og infeksjonen kan spre seg til områder av hjernen.
 4. insektbitt - En sterk tumorvev til insektbitt fortsatt snakker om en allergisk reaksjon, så det første du må ta antihistaminer (Suprastin, Fenystyl, Zirtek, Claritin), raskt fjerne hevelse og infeksjon vil ikke utvikle oftalmisk salve hydrokortyzonovaya .  
Kniv godbit trost hos kvinner
 Thrush (kandydnыy vulvovaginitis) er en sykdom som forårsaker sopp av slekten Candida. Candida genitale lesjoner hos kvinner som har en tendens brudd mikroflora slimhinner, den vanligste av fertil alder.
 Å eliminere re-infeksjon av sopp er vanligvis tildelt behandling seksuell partner.

 Årsaker til vaginal candidiasis
 For noen grunn Candida sopp begynner å formere seg, forårsaker slimhinner gir betennelsesreaksjon. Merk at i visse perioder av en kvinnes liv miljøet i skjeden er "attraktiv" for vekst av Candida hormonell svikt, graviditet, hormonelle prevensjonsmidler, bruk av antibiotika til behandling av ulike sykdommer. Når du blir spurt "om utviklingen av kronisk form av melkemannen, preget av hyppige eksaserbasjoner," vanskelig å svare på. Det antas at årsaken ligger i de særegenheter tilbakefall immunresponser av individuelle kvinner til sopp Candida.
 Symptomer på gjær infeksjon i kvinner
 Trost i kvinner manifesterer som utseendet av vaginalslimhinnen eller isolerte områder med heldekkende hvit plakett.
 Vaginal candidiasis kan være preget av ulike symptomer, de vanligste er:
 - Akutt svie og kløe i kjønnsorganene;
 - Rødt kjønnsorganer og skjeden;
 - Cheesy hvit utflod;
 - Smerte og vannlating lidelser;
 - Smerter under samleie.
 Nødvendig inspeksjon
 Konvensjonell diagnose av trost før var å smøre tatt fra skjeden, eller beskjære for å markere sopp av slekten Candida. I dag brukes testsystemer, data analysatorer for å hjelpe deg å lære alt om den utløsende agent, for å finne ut om det er en soppinfeksjon, angi hvilken type patogen, for å bestemme følsomheten av Candida-arter til ulike soppdrepende medisiner.
 Kniv godbit trost hos kvinner?
 Behandles som trost infeksjon. Behandlingen begynner vanligvis med å eliminere årsakene som forårsaket sykdommen. Bør slutte å bruke prevensjon eller erstatte dem, avbryte mottaket antimikrobielle midler (antibiotika), begynne å behandle metabolske forstyrrelser. Metoder for behandling av trost kan være forskjellig: bruk av lokale tiltak (salver, vaginale stikkpiller, kremer), tabletter, folk rettsmidler. Varigheten av behandlingen avhenger av kompleksiteten av sykdommen, og ikke mindre enn fem dager.
 Medisiner som brukes til å behandle gjær infeksjoner kan være av flere typer:
 - Antibakteriell og soppdrepende, lokal handling;
 - Kombinert med lokale tiltak;
 - Soppdrepende innover.
 Selvfølgelig, velge og forskrivning lege bør gjøre først etter fulle diagnostiske undersøkelser og nødvendig. Denne tilstanden er viktig å vurdere fordi selv kan gi bare en midlertidig effekt, da sykdommen kan ta en kronisk form.
 Behandling av trost folk rettsmidler
 Bruken av ulike folks penger bør brukes som et supplement til den grunnleggende medisinsk behandling. Før du bruker den populære oppskrifter, bør du alltid konsultere med en lege.
 1. Lag en samling av urter: 4 ss salvie og einer, en spiseskje ryllik. En teskje forberedt samling hell 200ml kokende vann, la stå i 15 minutter. Anstrengt infusjon kan drikkes tre ganger daglig i 100 ml, og brukes til vanning.
 2. Bland 3 ss. l. eik bark, 2 ss Nesle rot, en spiseskje Lavendel, 15 spiseskjeer storfe. Ss forberedt samling hell 150 ml kokende vann, la stå i 2 timer. I filtrert ekstrakt forberedt på å legge til ytterligere 150 ml vann. Bruk som bad for å lindre kløe.
 3. For å fjerne kløe egnet som sure og salte bad. For badesalt, tilsett en halv kopp vann i salt for acid - samme eddik.  
Яндекс.Метрика