Likevel de fantastiske menneskene vi villig betaler for mye tungt annonsert av vakre og salgsfremmende elementer, venter dem ønsket effekt, og helt glemme at det finnes nasjonale rettsmidler som like bra, kanskje enda bedre, med en helt penny pris.
 Det er mulig at dette skyldes en viss mangel på kunnskap, og, selvfølgelig, er et sted for ingen tillit, fordi det er vanskelig å tro at salve 5.10 UAH kan kurere mange problemer og sykdommer som noen ganger også mislykkes dyre utenlandske kolleger.
 Ammonium bituminosulfonate - det er bare det samme stoffet som er i stand til å kvitte seg med det brede spekter av plager, til tross for sin ikke altfor hyggelig innhold, er det ganske anstendig effekt.

 I hovedsak Ammonium bituminosulfonate - universalmiddel som av en eller annen merkelig grunn, folk blir sjelden brukt, selv om det ikke er nok at klarer med sine uttalte indikasjoner for bruk, men nesten ikke har noen bivirkninger som ikke finnes i den omtalte og vanlige ikke-jernholdige rør.
Ammonium bituminosulfonate og dens anvendelse for Acne

 Det er mulig at en slik forakt for dette miraklet produktet forårsaket kanskje den eneste ulempen: ganske skarp, meget spesiell lukt og mørke fargen på salver som kan føre til ubehagelige assosiasjoner.
 Selvfølgelig, hvis du jobber innen kommunikasjon med mennesker da denne salven behandling kan levere noen ulempe, som salve har en lukt nær til lukten av tjære, bensin eller diesel. Imidlertid er døgnbehandling helt prinsippløst, vond lukt og kan lide, spesielt gitt at behandling er virkelig effektive.
 Ammonium bituminosulfonate har et meget bredt spekter av applikasjoner, fra behandling av akne slutter med alvorlig eksem, betente hud, frostskader og ulike kvinners og menns gynekologiske problemer.
 Forresten, en slik en karakteristisk lukt og rik farge lett å forklare: selve produktet er et resultat av den kjemiske industrien fra begynnelsen til slutten.

 Salven oppnås ved spesielle metoder for behandling multi-tjære skifer, som, forresten, arkeologer ofte finner restene av forhistorisk fisk. Her er født her og er karakteristiske navn betyr, og på grunn av sin lukt og farge.
 Ammonium bituminosulfonate nesten aldri vises på plakater og på TV, men hvis du dra nytte av en gang "yhtyolkoy", så mest sannsynlig, ikke vil nekte slik behandling. Hva er interessant, men salven i stor etterspørsel i Tyskland, hvor det produseres under navnet Ichtiolsalbe, men, for eksempel i USA Ammonium bituminosulfonate selges uten resept og er populær blant lokalbefolkningen.
 Selvfølgelig, til den vanlige "yhtyolke" hard konkurrere med moderne fasiliteter-baserte antibiotika og andre tilsetningsstoffer, men i sin spesielle segmentet - er en av de absolutt ledende salver.

 Indikasjoner


 Den mest hyppig bruk av dette mediet nådd på ulike pussdannelse, forårsaket av dermatologiske problemer, hudsykdommer, kviser, utslett, sår, eksem, frostskader, brannsår.
 Selvfølgelig er listen over disse regionene ganske skremmende og aggressive, noen ganger på grunn av dette folk også nekter å bruke ihtiolovoyi salver, i den tro at den ikke angår dem.
Ammonium bituminosulfonate og dens anvendelse for Acne

 Til tross for den lave prisen og den faktiske behandlingen ihtiolovoyi annen salve smertefulle byller, kviser og andre hudproblemer, er du neppe å finne mange positive vurderinger på fora eller annen diskusjon, fordi mange er forvirret av konstant sterk lukt.
 Men hvis du snakker med eksperter eller folk som faktisk ble behandlet på denne måten, kan det konkluderes med at den rette virkelig fungerer.
 Hvis hoppet tilbake noen smertefulle byller, som dessverre er ganske hyppige gjester i kaldt vær, så bruker yhtyolkoy kan redusere smerter og betydelig lette tilstanden for en kort tid. Intern og ekstern akne også til å behandle denne magisk kule, takket være sine antiseptiske egenskaper og evne til å trenge dypt inn i huden.
 Salve har evnen til å trekke ut gjødsel, og dermed gi en gunstig effekt på helbredelsesprosessen og betent sår, dessuten god desinfeksjonsmiddel, ødelegge bakterier og bakterier og provosere betennelse og puss.
 Bruk ihtiolovoyi salver, forbedrer vev blodtilførsel, noe som sikrer deres økt oksygentilførsel.
 I alle de ovennevnte, Ammonium bevist bituminosulfonate godt i gynekologisk, urologiske og proktolohycheskoy praksis.

 For eksempel, i gynekologi hun takler veldig godt med ulike inflammatoriske prosesser, for eksempel mastitt, er i stand til å forholde seg til betennelse i egglederne og eggstokkene, en positiv effekt på livmorslimhinnen og mer.
 Dessuten det med hell takle mange problemer med mannlig felt, for eksempel, eliminerer betennelse i prostatakjertelen, er effektive i metritis, salpingitt, prostatitt og mange andre plager. Hvis du leser manualen, viser det seg at det kan også brukes for betennelsestilstander i endetarmen, som nødvendigvis rengjøres før du bruker dette stoffet.

 Hvordan bruke "yhtyolkoy"?


 Selvfølgelig, før du bruker ihtiolovoyi salve bør lese nøye instruksjonene, og deretter begynne behandlingen.
Ammonium bituminosulfonate og dens anvendelse for Acne

 For eksempel, gynekologiske plager som vanligvis brukes Ammonium bituminosulfonat stearinlys eller tamponger, der alle elementer av terapeutisk legemiddel absorberes godt med betennelse i bekkenorganer.
 Ihtiola tamponger vanligvis smurt i noen ekstra ting, for eksempel, kamfer olje i et forhold på 1: 1 kan, ved hjelp av slike midler ikke være mer enn 10 dager, og bare dersom pasienten observeres cervical erosjon. I slike tilfeller er det bedre å blande ihtiola med vaselin olje.
 Forresten, gjør Ichtyol tamponger hjemme er enkelt: bare forberede et lite stykke vatt, som er pakket med gasbind og perev'yazuyetsya sterk tråd. Klar dott dyppet i yhtyolovuyu salve i de nødvendige proporsjoner og satt i 12-20 timer. Pass på at tråden som bandt vattpinne forble utenfor (for å trekke).
 Ved behandling av forskjellige utslett og kviser, påvirker Ammonium bituminosulfonate ikke bare det øverste sjikt av epidermis, men også direkte til inflammatorisk fokus. Hvis du vil bruke denne salven ikke vanskelig nok å sette på den berørte huden to ganger daglig med et tynt lag, fortrinnsvis på midler forblir på huden over natten. Etter å ha brukt "yhtyolky" må rydde hudkrem med salisylsyre.  
 Det synes i går flere gater ble dekket ham deadpan sommer, himmelen var vanskelig å finne minst én sky, og termometeret ubønnhørlig viste 35 °, noe som betydde - Sommeren er i full gang.
 Men tiden flyr, og nå i dag har vi blitt stadig kutatysya i ulltepper, varmt å bære skjerf og reflektere over den svært lyse og elsket av mange helgener nyttår.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Veldig snart begynne å føle atmosfæren av feiringen: Christmas butikkvinduer, pre-ferie mas, spillefilmer og på TV, selvfølgelig, pågående diskusjon av nyttår bord, fordi det er en fest, på mange måter, er pivot av alle actionfigur.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Deilig mat, mange alternativer og godbiter hav - en essensiell egenskap av nyttårsbordet, men festlig skatertynka og Olivier tendens til å irritere, og at hvis du prøve noe nytt?
 Uansett du inviterer en full huset gjester eller koker koselig familie middag, skjønnhet og stil ferie tabellen er av stor betydning, alle spille inn den generelle stemningen og følelsene fest.

 Selvfølgelig er det viktig å dekorere et rom, noe som vil være en tabell, sette en festlig juletre og opplyse stakk av innredningen din, ta opp en tabell dekorasjon.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Husk, servering og dekorere er alltid ikke nok tid siden forrige pre-ferie fest vertinne på dumpet mange tilfeller - shotovyt alle varme retter, salater ferdig, kutte grønnsaker, friske opp og, selvfølgelig, for å dekorere et festbord.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Så du trenger for å lage en plan på forhånd for å forberede de nødvendige tilbehør, hvis disse husene ikke er det, og prøve alt for å møte hverandre. Bare på denne måten kan spare deg selv fra unødvendige følelser og enkelt å forberede din nyttårsfesten.

 Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Horses?


 Selvfølgelig, først av alt, hvorfor skal en start i ferd med å dekorere ferie bordet - en karakter og preferanser elsker kommende året. Som du vet, 2014 lover å passere i regi av en blå trehest, er dyret vakker, stolt og grasiøs, og dermed design stil må fullt ut i samsvar med det.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Det første er nødvendig for å forstå - er dette en mulig liste over matvarer og produkter som vil finne sted i pivottabell. Som et symbol på året - planteetere, må du se opp for mange greener og urter på din nyttårsbord alle forsøk salat eller en annen rett kombinerer med blader av persille, dill, basilikum eller andre urter.
 Ikke glem om alle typer grønnsaker og frukt, elsker hest epler, så bære en anstendig del av tabellen for en fin stand med bulk epler, mandariner, druer og andre yummy.

 Generelt, den perfekte løsningen - er å foretrekke den vegetarisk tabellen, unntatt kjøtt og fiskeretter som hest bare ikke oppfatter.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Men selvfølgelig, nobody krefter så bry deg hvis du liker kjøtt, fisk og annen sjømat, så unn deg et par retter, men prøv å matlaging metoden var den mest naturlige.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 For eksempel, hvis en and, deretter bake det hele, hvis fisken - saltet hel kadaver. Og det er der sjelen kan helt klart opp, slik at det hvelv salater, spesiell oppmerksomhet Tillat oppskrifter med frisk frukt og grønnsaker, spesielt de relevante alternativer der det er gulrøtter.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Hva dekorasjoner kan være på bordet i 2014?


 Først får vi fra kister Lin duk, bør dette være i alle hjem, men heller det er sjelden brukt. Prøv å holde seg i naturlige materialer og former, hvis du finner en tre salat boller eller plater, vil det være en vakker topp, spesielt siden dette er en trend retter.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Egnede også porselen eller glass, tallerkener, salatboller, lysestaker og boller, som skal utføres i en lignende stil og farger.
 Ta et bortgjemt sted på bordet der du kan sette en liten flettet kurv fylt med ferskt høy og havre, dekorere sitt jule symboler, og neste sette koppen på rent vann, følg denne veien elskerinne helligdager.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Hvis du ønsker å lage en original design festbord i det nye året, prøve å holde seg til en viss stil og farge retning.
 Det antas at de tradisjonelle nyttårs farger er: rød, gull, sølv, blå, hvit og grønn. Deres kombinasjon og variasjon av nyanser vil gi designe spesielle notater av eleganse og stil.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 For eksempel ser det spektakulære hvit duk som er plassert hvite hvitevarer, dekorert med røde og gylne elementer: gullstjerne med limt papir, glitter og røde perler som vri og spredt rundt i salatbollen, lyse i tone tinsel, servietter og stearinlys.
 Forresten, brannen - er en naturlig del av neste år, så sørg for å plassere på ferie tabellen tente stearinlys.

 Ikke nødvendigvis at de var de samme, om enn noen mer, noen mindre, viktigst, følg fargebalanse.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Det er interessant å se festlige blomsterdekorasjoner fra bartrær grener festlig julepynt, glitter og perler, lage en komposisjon kan plasseres i midten av stearinlys høy. Dette ikebana beste plassen i sentrum av bordet, er det viktigste en følelse av størrelse, tross alt, bør det viktigste stedet og oppmerksomhet rettes nøyaktig retter.
 Ikke glem at originalen er alltid best servietter bord dekorasjon, spesielt forvirrende servietter med hester eller i en form som, forresten, er det lett å lage dine egne hender bruker spesialpapir.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Naturligvis vil disse kunstverkene bli brukt til formålet beklager, men den spesielle kontakten de kan hente din fest! Hvis du bestemmer deg for å lage et slikt mesterverk, sørg for å gi bord din selv vanlige håndklær for gjestene nok en gang ikke flau på leting etter dette betyr av etikette.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 En god slutten av ferie innredning kan være en tre-figur av en hest eller, alternativt, sin sjokolade motstykke. Ikke glem brød og havremel cookies, forresten, hvis du bake den med hendene, vil hesten sette pris på dette faktum ordentlig.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2014 Hester Alle Secrets (15 bilder)

 Dekorasjon nyttår bord - en fascinerende øvelse og vanedannende, er det ikke fint etter beundrer fruktene av sitt arbeid.
 Det viktigste - ikke overdriv det, fordi strødd med mange figurer, leker og tinsel bordet - ikke den beste løsningen for ferie bordet.

 Prøv å ære, og da hesten av året, og sørg for å titte inn i hjemmet ditt, tar med seg lykke og velvære for din familie.  
Яндекс.Метрика