Anembrioniya: årsaker, symptomer og behandling
 Anembrioniya, eller som det kalles, tapte abort, er en tilstand der det befruktede egget inneholder et embryo. Ofte denne situasjonen er diagnostisert 5-7 uker etter unnfangelsen og er preget av tapet av et foster i de tidlige stadier eller fullstendig fravær av bakterie bokmerker.
 Heldigvis, diagnostisering av patologi feil er vanlig - når de er riktig foreskrevet drektighets fosteret kan være svært små, og ikke fast ultralydapparat. Så et par uker tildelt ny undersøkelse laget for å bekrefte eller avkrefte diagnosen skuffende.
 I de fleste tilfeller har dette patologi vidtrekkende konsekvenser og neste graviditet etter anэmbryonyy har en sjanse til å ende fødselen av en sunn baby.
 Grunner anэmbryonyy
 Den viktigste årsaken til fosterdød, eksperter mener genetisk patologi av embryoet, i de fleste tilfeller, uforenlig med liv. Kanskje den feil kombinasjon eller kromosomal bart sett av gener bidratt til svikt.
 I tillegg kan død av fosteret påvirke følgende faktorer:
 1. Akutt respiratoriske virale sykdommer ledsaget av høy feber, ødelegge embryoet eller stoppe prosessen med utvikling.
 2. Negativ effekt av radioaktive eller giftige stoffer under foster bokmerker.
 3. Stressende situasjoner som forårsaker psykologisk stress vordende mor.
 4. Intens trening.
 5. hormonelle bakgrunn gravid kvinne.
 6. Røyking, alkoholforbruk, og psykofarmaka i de tidlige stadiene av svangerskapet.
 Noen ganger årsaken til anэmbryonyy ikke mottagelig for logisk forklaring, og suspensjonen av et embryo diagnostisert selv i helt friske kvinner.
 Symptomer anэmbryonyy
 I de fleste tilfeller, symptomer anэmbryonyy ingen synlig manifestasjon. De vanligste symptomer observert normal graviditet tradisjonell amenoré, uterin vekst og økning i størrelse på brystet.
 En annen ganske åpensymptomlidelser - langsom vekst av hCG i anэmbryonyy. Chorionic dannet under påvirkning av hormoner i kroppen for fremtidige mødre, på grunn av tilstedeværelsen av egget, som er en levende bakterie-cellemembraner, slik at vekstdynamikken av humant choriongonadotropin, selv om det er en gravid kvinne, men faller bak det normale området.
 Noen ganger kan en kvinnes kropp i seg selv blir kvitt ikke-levedyktig foster. I dette tilfellet er det karakteristiske symptomer på abort, preget av sterke smerter i nedre del av magen og livmor blødning varierende grad av intensitet.
 Diagnose
 Den lille størrelsen på livmoren som forekommer i løpet av rutinemessig gynekologisk undersøkelse, er en av de første diagnostiske indikasjoner på sannsynligheten anэmbryonyy. I dette tilfellet, oppfordrer legen kvinner å besøke ultralyd. Bare med ultralyd diagnose kan være mest nøyaktig oppdage feil i embryo utvikling og etablere tilstedeværelse av sykdom. Erfaren spesialist ser det tydelig befruktet egg, men ikke ser ingen embryo eller foster tegn.
 Behandling anэmbryonyy
 Den eneste mulige behandlingen av denne tilstanden - eliminering av savnet abort. Hvis det var ingen spontan avbrudd, legene har å gjøre medisinsk abort eller hvis graviditet er stor nok, gjelder prosedyren skraping livmorhulen ved hjelp av en curette under narkose.
 Deretter blir pasienten tildelt antibiotikabehandling utformet for å hindre utvikling av betennelse i vev av kjønnsorganene, betyr å stimulere livmor muskel sammentrekning og immunmodulerende legemidler som øker overordnede organ. Ti eller tolv dager kvinne skal gjennomgå en ny ultralyd, der vurdert tilstanden og tone i livmoren.
 Noen ganger, årsakene, analyse av fostervev placenta og. Målet er å identifisere mulige genetiske lidelser eller tilgjengelighet fakkelen infeksjonene er ofte årsaken til død av embryo.
 Gjentatte svangerskap bør planlegges tidligst seks måneder etter fjerning av patologi. En slik pause er nødvendig for å hormonelle og fysiske tilstanden til kvinner helt normalisert. Denne gangen er bedre brukt på en grundig diagnose av helsen til begge foreldrene. Kanskje finne en grunn til at drivkraften for anэmbryonyy kunne eliminere, og dermed øke sjansene for normal svangerskapet.
 Til tross for den dype psykologiske traumer oppleves av de fleste kvinner, er abort ikke en grunn til å fortvile og gi opp. Ifølge statistikk, er én av fem av rettferdig sex utsatt for trusselen om sykdom. Ideen om at kloke naturen selv blir kvitt ikke-levedyktige embryoer, bør roe kvinnen og deretter la henne bli gravid og føde et barn med troen på at denne gangen alt vil ende godt og.  
Hvordan å fryse og tine morsmelk
 Morsmelk er ikke for ingenting som heter hvitt gull. En kompleks blanding av vitaminer, næringsstoffer og unike enzymer og antistoffer som gjør den svært godt egnet babymat fra de første sekundene av livet. Nei, selv de dyreste og høy kvalitet kunstig fôring, barnet kan ikke erstatte biologisk aktive hormonsystemet, det klart oppfyller behovene til barnet ditt.
 En aktiv livsstil for de fleste moderne kvinner er forskjellige i satt ritual amming. Noen ganger ammende mor har til å forlate huset for noen timer eller dager. Nære slektninger eller spesielt ansatt folk uten innvendinger ta vare på barna, men her er hva du skal gjøre med fôring, som i tillegg til sin mor, ute av stand til å gi en.
 Det viser seg at det er. Riktig frysing morsmelk vil tillate deg å omgi barnet mors omsorg selv om du dele avstand.
 Vær oppmerksom på
 Hvis du kommer til å fryse nødvendig tilførsel av mat for babyen, husk at utseendet på morsmelk er veldig forskjellig fra ku eller geit, som de fleste av oss er vant til. Sto i tanken for en kort tid, hvis melken er lagdelt, og holder seg på toppen av sin fet, svakt gulaktig sjikt og bunndelen er våte. Men etter risting lag enkelt blande og nyttige egenskaper ved produktet forbli uendret.
 Et annet interessant trekk ved morsmelk er variasjonen av sine ytre kjennetegn. Avhengig av tid på døgnet, kan kosthold og selv mor til hennes helse, farge og fettinnhold i melk variere. Dette faktum må også huske kommer til å skaffe melk forsyning.
 Produktopplæring
 Det første du må se opp for ammende mor - valget av kapasiteten, noe som vil gi uttrykk for melk. I dag betraktet som den mest egnede glass og plastbeholdere. Videre foretrakk sistnevnte, nødvendigvis, sørg for at det materialet som de er laget, ikke inneholder ftalater, noe som påvirke helsen til barnet.
 Ren - en annen viktig forutsetning som er presentert til lagertankene. Før du begynner å pumpe, vaske og, hvis mulig, sterilisere flasker. Om personlig hygiene også bør ikke bli glemt, bør armer og bryst mødre være helt rent.
 Fylling av melkebeholderen, la noen ledig plass. Som med en hvilken som helst væske, melk under frysepunktet har en tendens til å øke i volum når flasken er fylt til kapasiteten kan bare briste.
 Ifølge anbefalinger fra eksperter på amming, bør den maksimale mengden av en porsjon, klar for frysing ikke overstige 110-120 ml Det er hvor mye melk barnet vanligvis drikker på en gang. Alt som gjenstår etter fôring vil øse ut - re-freeze er skadelig for produktet.
 Hver kapasitet må skrive datoen da den ble høstet melk. Så det passer deg følge kronologien for å bruke reserver.
 Hvordan å fryse morsmelk
 Eksperter anbefaler frysing følge enkle regler som kan bidra til å bevare den maksimale mengden av næringsstoffer og letter jo lengre du mater:
 1. Velge en lagringsplass container i fryseren, plassere dem så langt som mulig fra dverki - ideelt i bakveggen av døde grener. Så du kan unngå uønskede temperaturendringer som er uunngåelig når du åpner fryseren.
 2. Før du setter melken i fryseren umiddelbart anbefales litt tid til å holde den i kjøleskapet - en gradvis nedgang i temperaturen for å bevare de gunstige effektene av melke enzymer.
 3. Hvis du ønsker å helle melk svezhestsezhennoho frosne porsjoner og avkjøl det først og sørg for at topping andelen ikke overstiger 25-35% av de totale innholdet i beholderen.
 4. Holdbarhet av melk oppbevares ved temperaturer mellom 10 og 16 ° C, opp til 120 dager. Etter hvert som temperaturen til lagring, er holdbarheten økes til 300 dager, eller lengre.
 Hvordan tine morsmelk
 Riktig Express morsmelk og holde - det er bare halve historien. På hvordan vil opptiningen avhenger bevaring av nyttige egenskaper av dette unike produktet.
 1. Den beste fremgangsmåte anses å være "slow tine" hvori melk vыnutoe fryser, gradvis tining i kjøleskapet. Så fortsett ikke bare nyttig, men også høy smak melk.
 2. Hvis du ikke har nok tid for en lang prosess, legg pakken eller beholderen i vann ved romtemperatur. Av og røre innholdet lett for jevn oppvarming.
 3. tint væske helles i en glassflaske og ta med til en behagelig temperatur, fyre opp kapasitet i et vannbad eller i en ovn som kjører på nettverket.
 4. Det er strengt forbudt å varme melken bruker UHF ovnen eller koke frosne produkt. Etter disse prosedyrene væske som du gir barnet ditt vil være forskjellig fra vanlig vann farge bare fordi alle de næringsstoffene det helt oppløst.
 5. Etter tining, kan melk har en dag uten å miste sine egenskaper, lagret i et kjølig sted. Hvis det i løpet av denne tiden du ikke har brukt det for mat, bedre hell rester.
 Gjennom prosedyren for å fryse morsmelk, en kvinne kan ikke bare lett å forlate huset, men de fleste fortsette ammingen, brukte tidligere gjort innskudd, og dermed gi den beste og nyttig babymat i verden.  
Hvordan overleve PMS? Råd
 Noen ganger i livet til en kvinne som kommer dager da alt som godt i det siste og kunne lett blir en byrde.
 Stemningen forverres som relasjoner med sine kjære. Og selv hans egen refleksjon i speilet kan godt ostohydnuty. Og så hver måned. Av gutter med frykt smil - PMS. Tror du det gjør vondt bare du? Nei, ikke bare.
 Faktisk, premenstruelt syndrom, også kjent som PMS - et problem mer enn vanlig, fra hennes lidelse, uten unntak, kvinner. Så noen dager er det så ille at de må gi opp arbeidet på grunn av lav effektivitet. I avanserte land når de vurderer lovbrudd begått av kvinner, kan PMS også vurderes, med som en formildende omstendighet. Men dette er praksis i England og USA, det synes vi har ennå ikke kjent.

 Blame hormonet progesteron. Det var etter hans mangel på å ha ubehag og illebefinnende. Men generelt, er mangelen på det ganske forståelig. Det er mest vanlig hos kvinner under smittsomme sykdommer samt kronisk og selv abort og i perioder med stress og tretthet.
 Enhver kvinne Portal fortelle at PMS-symptomene er mange og de er ikke beskrevet av vitenskapen. Hva gjør jeg? Dette er nettopp tilfelle når det er nødvendig selvdiagnose. Kvinnen tilbød seg å se på to til tre måneder. Siden ICP - ganske syklisk fenomen, fordi dette begrepet kan si at periodisk vises visse symptomer hos kvinner.
 Hva gjør du hvis symptomene er identifisert? Først må du huske om dem. I disse dager ikke bare vanskelig for de fleste kvinner, men også for sine nærmeste omgivelser. Siden hun gjøre noe med det kan ikke, i det minste må være ekstremt forsiktige.
 Noen teknikker er i stand til å lindre kvinners ubehag. For eksempel bør du begrense deg til væsker og dårlige vaner (bare røyking og kaffe forverre PMS). Det ville være fint lite redesign kostholdet ditt, fylle det, for eksempel, ost og andre matvarer rike på kalsium.
 Det er nødvendig på dette tidspunktet å omgi deg med hyggelige gjøremål, mens lyset. Ingen streik dag på jobben, er det tilrådelig å tilbringe hele tiden med hyggelige mennesker. Pozvolytelnыe saken - fra å gå med venner til shopping, alt kan du glede egnet. Generelt i denne perioden er svært nyttig øvelse, de lette allmenntilstand.
 Til tross for dette ganske stort antall kvinner lider av PMS pen. Det må bli husket at slike plager som synkope - en grunn til å slå til leger. Det er mulig du bør sjekke hormoner, så det kan bli brutt.
 Dagens leger arsenal store nok kan de hjelpe anbefale som massasjer og andre ting som virkelig kan betydelig lette tilstanden damene, spesielt lider av PMS.  
Яндекс.Метрика