Ansikts GymnastikkNoen kvinner har en tendens til å undervurdere øvelser for den personen som er utviklet for å bekjempe rynker. Der huden er helt dekket med dype riller, disse øvelsene er usannsynlig å hjelpe, men ved første tegn til rynker dette badet kan gjøre underverker.

Årsakene til ansikts rynker

Mesteparten av linjene oppstår fra det faktum at vi er stadig irriterende ansiktsmusklene. Noen følelser, enten positiv eller negativ, er reflektert i ansiktet vårt. Ung hud returnerer raskt til sin opprinnelige form, men på aldrende hud folder vises umiddelbart.
Med alderen blir huden færre næringsstoffer, det blir mindre elastisk, noe som fører til utseendet av dype furer i ansiktet. For å bevare sin ungdom og helse venne seg hver dag for å gjøre spesielle øvelser.
Fordeler med Gymnastikk for ansikts rynker
Det er en veldig effektiv måte å bekjempe dette problemet. Gjennom nøye utvalgt sett av øvelser klarer hun å slå i arbeids forskjellige musklene i ansiktet. Resultatet styrker epidermis, opplaget er gjenopprettet. Dette øvelser returnerer til hudfarge, det blir smidig og elastisk.
Hvis du jevnlig utføre øvelsene, vil det bidra til å jevne ut fine rynker, strammer personell oval. Du vil bli positivt overrasket over sin molodyaschym effekt.
Denne øvelsen trenger ikke bare eldre kvinner, men også unge jenter, som forebygging. Gjør disse øvelsene regelmessig, kan du permanent spare huden din ung, tidsforsinkelse hudens aldring og rynker.
På grunn av det faktum at disse øvelsene stramme huden, er det mulig å korrigere noen defekter eller ervervede defekter.
Øvelser fokusert på visse områder i ansiktet, området rundt øyne, munn, panne, kinn, hake og hals. Prøv å gjøre dem jevnlig, men først kan du minst flere ganger i uken. Veldig snart vil du føle sterkere ansiktsmusklene, glatter ut fine linjer og huden får den ønskede fasthet.
Gymnastikkøvelser ansikts rynker
Øvelser for ansiktet samt noen øvelse, bør du starte med en lett oppvarming. Lett bearbeid ansiktet med fingertuppene gjentatte ganger puster inn og ut, rulle hodet i ulike retninger. For å bedre blodtilførselen til hendene berører håret proprasuyte dem, tenk at børsten. Denne dype pust, vekselvis spenner og slapper av musklene i ansiktet. I den varme opp trenger du et par sekunder.
Rozim'yavshys, kan du begynne grunnleggende gymnastikk øvelser. En av dem vil hjelpe deg å takle rynker som vises mellom øyenbrynene. Plasser pekefingeren til stedet der veksten begynner øyenbrynene sakte beveger dem til broen, med fingre prøver å ta øyenbrynene i motsatt retning. Sliding øyenbryn, vent i fem sekunder og gå tilbake til startposisjon. Utføre denne øvelsen trenger du speilet for å se hvordan spenner musklene av bryn. Hold huden mens ikke morschylasya.
Også disse øvelsene hjelpe bekjempe rynker rundt øynene. Plasser fingertuppene til de ytre øyekrok, trykk forsiktig på huden og dra den til siden. Lukke øynene, gjøre en sirkulær bevegelse øyeepler venstre, høyre, opp og ned.
Igjen fingrene feste til hjørnene av øynene og dra huden ned. Nå kan du prøve å løfte opp øynene, øyelokkene stulyty, vent og åpne øynene dine. Øvelse gjenta ti ganger.
Gjøre mindre synlige rynker som vises rundt munn og kinn, vil du hjelpe denne øvelsen. Fyller luften ene kinnet, sakte puster det gjennom munnviken, gjenta manipulering av andre kinnet. Med en litt åpen munn, prøv å løfte munnvikene, først en, så en annen. Ta øvelser for munnen bør gjøres sakte. Slå leppene inn i et rør og sakte vыduvayte dem gjennom luften, presse dem og deretter tilbake til startposisjon.
Er effektive og øvelser som bidrar til å eliminere rynker på haken og halsen. Sikre tommelen halsen og trykker på den, og slipp. Deretter hodet bør kaste, slik at du kunne se taket, åpen munn og hender trekke den nedre leppe på toppen.
Implementering forskrifter gymnastikk ansikts rynker
Gymnastikk er best å gjøre, sittende på en stol. Se baksiden - det skal være glatt, og haken bør plasseres over skuldernivå. Mosjons rynker vil ikke ta deg mye tid som du trenger for å gi dem 15-20 minutter. Du vil finne at du gjør øvelsene riktig hvis du merker en svak tretthet i musklene i ansiktet.
For å oppnå ønsket resultat, må øvelsene utføres regelmessig, ellers må du starte fra begynnelsen. Så erklære krig mot hans linje og nøye følge disse enkle øvelser to ganger i løpet av dagen. La dem være din vane som du vil starte og sluttdato.
Trene bør utføres før et speil slik at du kan se ansiktsmusklene fungerer, og se hvordan de kontrakt og slappe av. Før lading skal være grundig rense huden og fukte henne krem.
I turn, kan vi ikke glemme om riktig ernæring, ta vitaminer som hindrer aldring, naturlige masker og balsamer som er gjort av populære oppskrifter. Hver dag bekymre om skjønnhet huden din, kan du forsinke tidspunktet for synligheten av rynker eller gjøre dem mindre synlige.  
Skjær visdomstann: som lette tilstanden? Mulige komplikasjoner
 Nesten hver person som er kjent for de ubehagelige følelsene som oppstår når den visdom tann er kuttet. Dette er vanligvis alderen 17 til 25 år, og det er ikke bare lang, men også svært smertefullt.
 Hva er det største hinderet utbrudd av visdom tennene?
 Smerte prosessen med tenner visdom på grunn av det faktum at deres plassering ikke var melk tenner. I tillegg, på den tiden da dette begynner å bryte ut en tann, kjeve mann er fullstendig dannet og ikke klar for transformasjon. Det viser seg at regelmessig tannkjøtt skade som følge av utbruddet av tannen trigger betennelse og forårsake smerte. Og det er verke kan ikke bare egen del av aske, men hele kjeve, og i noen tilfeller til og med prosessen med utbrudd er ledsaget av feber.
 Hva om den visdom tann er kuttet?
 Naturligvis, hver person som støtt på dette problemet, lurer på hva de skal gjøre for å lindre lidelsene? Og her er det fremfor alt, husk forebygging av betennelse - la oss ikke få en infeksjon i morgen (det er full av komplikasjoner som gingivitt, periodontal sykdom eller periodontitt). Beskytt deg mot slike komplikasjoner er ganske enkelt - men likevel kutte visdom tann, unngå hagearbeid, eller andre aktiviteter knyttet til risikoen for å få støv i munnen og skylle munnen regelmessig spesielt forberedt løsning. Skylle munnen etter å ha spist, ved hjelp av borsyre eller kaliumpermanganatløsning (for løsning må blandes med en kopp vann om 05 teskje skyld). Disse tiltakene vil ikke bare lindre smerte, men også beskytte mot betennelse.
 Den viktigste komplikasjon av tenner visdom
 Prosessen med tenner kan være ledsaget av ulike komplikasjoner, bortsett fra at denne gangen alvorlig skade tannkjøttet, kan en person føle ubehag selv med det faktum at den nye tannen begynner å vokse ujevnt. Dette er mulig fordi den menneskelige kjeve på dette stadiet av utviklingen er allerede fullt dannet. Og galt spirende visdomstenner kan være veldig farlig - ikke bare at det vil hindre andre tenner, og selv risikoen for cyster og svulster i umiddelbar nærhet av tannen øker flere ganger.
 I tillegg kan en visdom tann bli sittende fast i kjeven av mannen (i så fall vil det bli kalt retenyrovannыm). Og et resultat av dette fenomen, som oftest, skader på røttene av tilstøtende tenner, alvorlig nevrologisk sykdom eller vanlige hodepine.
 Så hvis du har en dårlig såre tannkjøtt og hovne kinn hvis din visdom tann begynte å kutte en lang tid, men fortsatt ikke "blakk" hvis feberen deretter umiddelbart gå til tannlegen! Merk at en lege er i stand til å diagnostisere visse komplikasjoner visdom tannfrembrudd prosess og eliminere dem.
 Hvor lang tid visdom tann bryter ut?
 Mange lurte på hvor mye visdom tann er kuttet? Her bør det bemerkes, avhengig av de individuelle karakteristika av organismen. Men i alle fall denne prosessen ikke skjer raskt. Ofte, når visdom tann begynner å vokse i noen tid han bringer sin herre ubehag, og deretter fryser på tide å snart gjenoppta sin vekst. Videre har denne prosessen kan akselereres - vil dette bidra kvalifisert tannlege.
Babyen førstehjelpsskrin

 Hva bør være i barnas medisinskapet? Babysett for en nyfødt. Komposisjon kits for baby


 Du vil føle deg trygg i enhver situasjon, hvis forhånd ta vare på barnas monteringssett. Å vite at alt du trenger på fingertuppene, kan du raskt og riktig for å hjelpe barnet ditt.
 Førstehjelpsutstyr for barnet ditt krever spesielle hensyn. Det må være riktig montert og opphold når det passer deg og utilgjengelig for barn sted. Alle medisiner må ha en etikett som angir navn og dato. Periodisk Kit for å vise, legge til og fjerne forfalte nye legemidler. Hva bør være i barnas medisinskapet?
 Nyfødt omsorg
? Kvikksølv termometer eller elektronisk (som smokker eller konvensjonell armhulen).
? Klyster (container nummer tilsvarer barnets alder).
? Øye dropper i ETUI - 3 stykker.
? Måleskje med divisjoner for narkotika eller dispenser sprøyte.
? Steril vaselin olje eller baby olje spesiell.
? Baby negleklipper med en beskyttelseshette eller barn med saks clippers.
? Medisinske urter (flokk, kamille, ringblomst, tørkede blomster, bark eik, merian, motherwort, vendelrot, etc.).
? Kaliumpermanganat krystaller (for desinfeksjon av vann).
? Bomull køller.
 Midler som brukes i sår, blåmerker, brannsår, biter
? Bent brede og smale.
? Kosыnochnaya bandasje (brukt i forvridning).
? Sterile gasbind servietter (pålagt direkte på såret).
? Patcher bakteriedrepende (små riper og kutt) Barn impregnert (f.eks klorheksidin).
? Vata.
? Den elastiske årepresse for å stoppe blødningen fra store blodkar.
? Hydrogenperoksid (for å vaske lite morgen og stoppe blødninger fra nese).
? Zelenka (løsning av brilliant green).
? Jod (5% alkohol løsning) (for rålekkert riper, skrubbsår og sår morgen eller åkrer for "jod mesh" i behandling av skrubbsår, blåmerker).
? Etyl medisinsk medisiner (for å desinfisere hender og verktøy, for eksempel et termometer eller sug).
? Baby Varmer.
? Engangs steril wrap.
? Beskytt mot bleie dermatitt (f.eks, D-panthenol salve, krem ​​Drapolen krem ​​Desytyn) for å hjelpe som brannsår, inkludert solenergi, små kutt, sår og biter.
? Burns midler (f.eks spray eller Olazol Panthenol).
? Drikke brus (dyr biter - 1 ts til 1/2 kopp vann - fukte et stykke fleece løsning eller bandasje og gjelder for verkebyll).
? Furatsillina i pulver eller tabletter til utvortes bruk (for behandling av sår eller skylling av øynene).
 Midler ved høye temperaturer
? Anti-inflammatorisk febernedsettende sirup fra nimesulid (f.eks Nise).
? Paracetamol som sirup, pulver, stikkpiller.
 Tarm midler
? Te med fennikel (eller PLANTEX Hipp) brukes hos barn i alderen to uker som et middel for flatulens og å fjerne spastisk i tarmen med svake fordøyelsessykdommer, og overgangen fra amming til andre typer mat.
? Espumizan-40 Baby (brukes for flatulens).
? Barn damp tube.
 Sårtilheling verktøy
? Claritin (sirup).  
Яндекс.Метрика