Ansikts Rejuvenation

 Foryngelse: tips og triks


 Til alle tider har mennesket drømt å finne et middel til å fortsette ungdom. I antikken makabre fantasy veivisere og healere bestått alle rimelige grenser. For eksempel, noen drevnepersydskke manuskriptet inneholdt følgende anbefalinger: å finne en rødhåret med fregner barn, 30 år for å mate sine ulike frukter og deretter satt inn i en stein glass honning og kork tett. Etter 120 år, er klar mirakuløs potion som vil være vakker og leve evig.
 Uansett hvor mange folk er ute etter den elixir av evig liv, oppdager de det ikke lykkes, men moderne forskere har funnet en masse penger for å fortsette sin ungdom. Gjort i de senere årene har vitenskapelige oppdagelser lov til å vite hemmeligheten av struktur og funksjon av celler og på dette grunnlag for å utvikle måter å håndtere aldring.
 Forskere tror at hver kroppen har sin egen biologiske klokke som "ticks" i den enkelte modus. Deres arbeid er i stor grad avhengig av hvilket program innebygd i menneskets gener. Noen mennesker har en medfødt predisposisjon for ulike sykdommer som kan akselerere fremdriften av biologiske klokke.
 Fortsett å holde ungdom og fysiologiske prosesser i kroppen som normalt i stand byorehulyruyuschaya medisin. Dette er en relativt ny trend, essens som er konstant i kroppen av regulatoriske peptider som opprettholder strukturell og funksjonell homeostase av celler.
 Dessverre, videreføring av ungdom er i dag svært relevant. På grunn av hva mange er altfor samvittighets kosmetologer og leger spekulere på problemet med foryngelse.
 Det hender at noen medisiner eller anti-aging teknikken er faktisk en falsk, i beste fall, har ingen effekt på kroppen, og i verste fall - en negativ innvirkning på utseende eller funksjon av indre organer.
 Problemet med disse "ny" er at de ikke er understøttet av passende laboratorie og eksperimentell forskning. Men gerontologi, samt enhver annen vitenskap, er kun basert på dokumenterte fakta som kan oppnås først etter lang og vanskelige eksperimenter på dyr. Hva er god tid, men ikke alle ønsker å vente.
 I St. Petersburg, gjennomført en klinisk studie av stoffet. Det fant sted i en av sykehjem, der i 4 år gruppe pensjonerte frivillige i alderen 70 til 80 år ble administrert narkotika timalin (ekstrakt fra thymus) og epitalamin (narkotika pinealkjertelen i hjernen) som inneholder bioregulatorer. Etter fire år hos pasienter behandlet med bioregulatorer dødelighet var mindre enn halvparten; og i en annen gruppe pasienter som ikke har fått noen ekstra narkotika, den nådde 80%.
 Disse studiene viser at peptid trend i anti-aldring medisin er fremtiden, og fortjener oppmerksomhet.
 Men de mest populære metodene for estetisk medisin, slik at "reset" noen år, er plastisk kirurgi og andre kosmetiske prosedyrer for foryngelse. Flere nylig, kunne dyre anti-aging prosedyrer råd til bare svært velstående mennesker, viser business stjerner, politikere, skuespillere, kone oligarker.
 I dag estetisk kosmetologi tilbyr sine tjenester til meget rimelige priser, som butikker og spesialiserte kontorer i hver by var ganske mye.
 Som for plastisk kirurgi, så enhver transaksjon - dette er bare et forsøk på å kvitte seg med tegn på aldring vises på forsiden. Skjønnhet vinner i denne sammenheng at kosmetiske prosedyrer ikke er rettet mot å eliminere tegn på aldring, og revitalisering av kroppen forbundet med produksjon av stoffer som hindrer aldring.
 Med andre ord, eliminerer plastisk kirurgi et resultat, kosmetikk og bekjemper årsaken. Det er derfor nesten alle kosmetiske prosedyrer er ufarlig og vist til alle uten unntak, i motsetning til plastisk kirurgi.
 Jo før du begynner å ta hensyn til problemet med aldrende hud, jo mer uttalt og effektiv resultatet bli. Det antas at aldersrelaterte endringer i ansiktet begynner å vises hos kvinner over 30 år, men vi alle forstår at dette tallet er relativ. Noen kvinner merker de første tegn på aldring på ansiktet ditt eller ikke, og de resterende 25 til 40 og ikke engang tenke på det.
 I dag er det mange kirurgiske og ikke-kirurgiske prosedyrer som tillater en kvinne ser ung selv i voksen alder, men uansett hvor gode de er, ingen av dem er i stand til å skape en umiddelbar mirakel.
 Blant de ulike foryngende behandlinger hver kvinne kan velge selv den mest passende pris og effekt, som for å kombinere noen av dem, kan du få en mer uttalt effekt. Imidlertid vil rehabiliteringsperioden vare litt lengre og anbefalinger må gjøre mer, men det er verdt det. Ofte kombinert med kirurgiske kosmetiske prosedyrer som for Bio-revitalisering sirkulær Facelift.
 Snakker av kosmetiske prosedyrer, kan det nevnes at noen av dem gir stabil og varig effekt som for eksempel drift av face lift. I denne forbindelse blir det kosmetiske prosedyrer anbefalt å gjenta etter en viss tidsperiode. De fleste av dem har en gyldighetsperiode (et par måneder), slik at de får gjøre det hvert halvår.
 Disse prosedyrene er:
 • Laser;
 • Elos;
 • injeksjoner av Botox eller Dysport;
 • plasmaferese;
 • ozon;
 • Mesotherapy ;
 • kryoterapi.
 Prosedyre byoarmyrovanyya har en varig effekt, og kan forsinke aldringsprosessen ved et gjennomsnitt på tre år, hvis riktig utført og i samsvar med alle nødvendige standarder.
 Den mest anbefalte prosedyre er peeling - Body letteste av alle kosmetiske prosedyrer er ubegrensede. Hjemme eller i et spesialisert salong kan du ikke gjøre noe mer enn to ganger i måneden, men bedre - en gang i måneden.

 Alt du trenger å vite om anti-aging prosedyrer
 Tittel


 Handling


 Resultat


 Validitet Peeling


 Eksfolierer døde hudceller


 Rozladzhuye fine linjer, jevner hudfarge


 Fra to uker til 15 måneder Laser prosedyrer


 Svake celler ved varmen av laserstrålen dør og sterk start arbeide produktivt


 Jevner små og mellom rynker, eliminere små arr, forbedrer hudfarge og gjenopprette hudens struktur, stramme ovalt ansikt


 Fra seks måneder til flere år (noen laser prosedyrer) Botox-injeksjoner
 eller Dysport


 Lammer musklene på stedet av rynker


 Glatter rynker gammel, hindre dannelsen av nye


 Fra 3 til 6 måneder


 Tittel


 Handling


 Resultat


 Validitet Byore - Vitali - sjon


 Hydrater huden innenfra ved å injisere medikamenter basert på hyaluronsyre


 Det jevner ut huden, jevner hudfarge, fjerner fine rynker, forbedrer hudens elastisitet, reduserer poser under øynene, strammer ovalt ansikt


 Forløpet av injeksjoner, avhengig av graden av problemene
 og alder i intervaller på 2-4 uker; Dette er ikke varigheten og administrasjons Plasmaferese


 Renser blodet på 20%
 bakterier ved å fjerne plasma


 Forbedrer hudfarge, hemmer aldringsprosessen


 Anbefalt kurs -
 1 hver 6-9 måneder Ozon terapi


 Aktivt oksygen gir næring hudceller, stimulere dem til å jobbe


 Forbedrer farge og tekstur i huden, behandler akne
 og rosacea, glatter ut fine linjer, forsinker aldringsprosessen


 4 til 6 måneder


 Tittel


 Handling


 Resultat


 Validitet Mesotherapy


 Vitaminizuye huden for å stimulere og forbedre intracellulære prosesser


 Eliminerer rosacea, akne, pigmentering, mørke sirkler, glatter fint
 rynker, forbedrer hudfarge, strammer huden


 5-7 måneder Kryoterapi


 Samtidig skyver den døde
 celleaktivering og stimulerer blodstrøm til huden


 Helbreder og forynger
 hud, jevner fargen er løfte effekt, eliminerer små arr og akne


 3-5 måneder Bioarmuvannya


 Introduserer huden ved å injisere hyaluronsyre


 Fjerner fine linjer, strammer huden, korrigerer formen på ansiktet


 1-5 år  
Endringer i ansiktshuden i 50 år

 Prosessene i huden i løpet av aldring


 Det er to typer av aldring - fysiologiske og forårsaket av eksterne faktorer. De første ligger i oss på genetisk nivå, så det er også kalt naturlig eller kronologisk.
 Det er et resultat av endringer i stoffskiftet, begynner alderen å redusere vev respirasjon, synker nivået av energiproduksjonen blir mindre aktiv ion transport, og andre elementer av metabolske prosesser i cellene i kroppen vår. Over tid under påvirkning av frie radikaler, sollys og skadelige ytre påvirkninger begynner å endre den kjemiske struktur av de stoffer som inngår i huden.
 Aldring forbundet med ytre faktorer, vanligvis forårsaket av ultrafiolett stråling, røyking og alkoholforbruk, forurensing og så videre. D.
 Prosessene i huden i løpet av sin aldring
 Skjønnhetseksperter og forskere samlet og analysert en enorm mengde kunnskap om alder av morfologiske endringer i huden, den viktigste og mest betydningsfulle som oppstår i lærhuden.
 Siden begynnelsen av fysiologisk aldring av huden, og reduserer antallet og størrelsen av fibroblaster, histiocytter og mastceller. Først blir mindre aktive i utviklingen av proteinet kollagen, elastin og amorf substans komponenter i bindevev. Fibroblaster i dermis har evnen til å avta etter hvert som muskelceller. I løpet av denne nedgangen er veksten av degenerative prosesser i enkelte områder av huden, noe som er grunnen til at rynker dannes i dermis av konstant stress.
 Etter ett år av livet kollagen produksjonen reduseres med 1%. Over tid, kollagenfibre og ikke bli svekket og plassert så tett som en ung mann. En rekke endringer forekommer i og på kollagen.
 Kollagen type III gir fuktighet til huden, og gjør den myk og fløyelsaktig. Etter 50 år hos kvinner helt stopper prosessen av kollagen type III. Også avtar med alderen evnen til oppløseligheten av kollagenmolekyler og endre deres mekaniske egenskaper.
 Fibroblaster gjøre elastin fiber, kvantitet og kvalitet som avtar med alderen. De blir grovere og begynner å bryte ned, men i de fleste fibroblaster også er i endring: i nyhnakap - pychuyutsya unoxidized stoffskifteprodukter. Med andre ord, aldringsprosessen reduserer hudens evne til å regenerere det blir tynnere, elastisitet og tone avtar, og det er en økende stratum corneum, er det pigmentering.
 Den viktigste hudaldring endringer er å øke kollagen type III og type I kollagen reduksjon og fuktighet i huden. Krenket verdi grunnleggende materiale - fuktighet, noe som resulterer vises små på første og deretter flere rynker.
 Aldring er forskjellig fra fysiologisk aldring av huden, som ligger i det faktum at den har en lys negative fortegn. I enkelte områder av huden photo er merkbar selv før de første tegn på fysiologisk aldring. For eksempel ultrafiolett stråling type A produserer frie oksygenradikaler som aktiverer oksydasjon av kalk - ing, for å ødelegge frie radikaler kollagenfibre og cellemembraner.

 Hyaluronsyre


 Den viktigste mekanisme for aldrende hud er å redusere nivået av fuktighet i den. I normale epidermis skal holde 30% fuktighet og dermis - 70%, tilsvarende 15 til 18% av vannet i legemet.
 Graden av fuktighetsinnholdet i dermis laget avhenger av alder, fysiske tilstand av hele organismen og genetiske tilstander. Med en reduksjon i mengden av fuktighet i huden umiddelbart blir tørr, noe som fører til tap av sin elastisitet og forårsaker rynker.
 Vannbalansen i huden avhenger av to motsatte prosesser - diffusjon av vann inn i dermis gjennom veggene av blodkar og fordampning den gjennom stratum corneum. I denne sammenheng viktigheten her er prosessen felle fuktighet i huden, og det spiller en nøkkelrolle hyaluronsyre.
 Hvis sin tilstedeværelse i huden i en alder av 20 til 100%, i 30, 50 - og 60-åringen innhold dens er henholdsvis 6545 og 25%.

 Suksinsyre. Hvor nyttig succinsyre


 Suksinsyre - et naturlig stoff som har en sterk innvirkning på helsen til disse årsakene.
 1. Ravsyre stimulerer produksjonen av celleenergi. Over tid, i tillegg til forskjellige forstyrrelser, cellene mister sin evne til å produsere energi. Resultatet er at kroppen ikke har nok styrke til å sikre normale sine ulike funksjoner, noe som fører til aldring.
 Et stoff som produserer energi som kalles adenosin trifosfat. Suksinsyre bidrar til sin formulering og dermed er en meget kraftig stimulerende energiproduksjon og gjennomføring av de fleste funksjoner;
 2. Ravsyre aktiverer cellulær respirasjon, bidrar i absorpsjon av oksygen fra cellene;
? Ravsyre - en naturlig substans som produseres av kroppen. Hvis du tar den på innsiden, det styrker immunforsvaret og forårsaker ingen bivirkninger og avhengighet.
 3. Suksinsyre nøytraliserer frie radikaler, som har sterk antioksidant handling. I livet til legemet produsert av aggressive oksygen arter som oksidere og ødelegge cellene og derved bevirke av ulike sykdommer, aldring og død. Suksinsyre eliminerer effektivt disse skjemaene.
 Samlet succinsyre har en stor innvirkning på kroppen:
 • forbedrer funksjon av ulike organer;
 • Unngå utseendet på svulster og hemmer veksten av eksisterende;
 • styrker immunsystemet;
 • stimulerer produksjonen av insulin i kroppen, for derved å redusere blodsukkernivåer;
 • normaliserer nervesystemet;
 • motstår stress,
 • forsterker effekten av narkotika på kroppen. Dette betyr at bruk av andre stoffer velvære gir en mer markert effekt;
 • stopper mange inflammatoriske prosesser;
 • nøytralisere mange gifter (nikotin, hydrogencyanid, osv);
 • øker blodsirkulasjonen i organer og vev;
 • aktiverer produksjon og virkning av mange enzymer.  
Яндекс.Метрика