Ansiktshår hos kvinner
 En av de mest forhatte kvinner i kosmetiske problemer er det store antallet av skjegget. I utgangspunktet begynner dreven hårvekst i ungdomsårene eller i overgangsalderen. Selvfølgelig er pelsen lite gjennom en kvinnes kropp unntatt håndflatene, såler og lepper. Dreven hårvekst kan bare snakke når ansiktshår tykkere, mørkere og lengre enn vanlig.
 Områder der det er ofte overflødig hår er haken, nasolabiale folder, kinn område som er nærmere til området rundt ørene og øyenbrynene.
 Årsakene til overdreven hårvekst hos kvinner i ansiktet
 Den viktigste årsaken til den store mengden av skjegget er en dysfunksjon i det endokrine system, som ofte følger pubertet eller menopause.
 En annen årsak til overdreven vekst av ansiktshår hos kvinner er skjoldbruskkjertelen, binyrene og reproduktive organer.
 Arvelig faktor kan også være en av grunnene forårsaker rikelig hårvekst.
 Sykdommen, noe som resulterer i kvinner vises på forsiden overflødig hår kalt Hypertrikose. Behandling av denne sykdommen bør være omfattende, som ikke bare er nødvendig for å fjerne overskudd av skjegget, men de fleste årsaker til deres utseende.
 I noen tilfeller kan dette kosmetisk problem skyldes handlinger som kan irritere huden. Drivkraften for rikelig vekst av hår kan ofte tjener som en termisk effekt på huden. Disse inkluderer varmt pakker, parafin, kvarts eksponering og kosmetikk som inneholder tjære, hormontilskudd og kvikksølv.
 Flere måter å kvitte seg med ansiktshår
 Kvitte seg med overflødig ansiktshår kan være hjemme, eller ved å kontakte kosmetolog. Selv hårfjerning krever forsiktighet, siden prosedyren er utført på feil måte kan irritere huden, inngrodde hår og noen økt hårvekst.
 Telependling er bedre å fjerne overflødig hår med en Hårfjerningskrem. Fordelen med denne metoden er smertefri og tilgjengelighet. Vanligvis, etter hårfjerning krem ​​kan glemme de forhatte hår på 3-4 uker. Denne metoden har en stor ulempe - hårfjerning ved hjelp av krem ​​er ikke for alle kvinner, så før du søker bør rådføre seg med en ekspert kosmetolog.
 Den raskeste og billigste måten, fjerne overflødig ansiktshår hos kvinner er bruken av en barberhøvel. Men vi må huske på at etter påføring av denne metoden, vil håret vokse tilbake grovere og mørkere, og deres vekstrate vil øke.
 Du kan fjerne hatefulle hår i ansiktet bruker epilatoren. Den største ulempen med denne fremgangsmåten er smerte behandlinger.
 Fjern overflødig ansiktshår ved hjelp av voks. Prosessen med å fjerne også er ganske smertefull og ubehagelig. Etter bruk av voks strimler resultatet holder for nesten en måned.
 Du kan ta kontakt med skjønnhetssalong, som vanligvis er håret fjernes med laser eller elektrisk strøm.
 Hårfjerning ved hjelp av elektrisk strøm gir utmerkede resultater, og effekten av dette vedvarer i lang tid. Denne metoden ødelegger hårsekkene strøm som sikrer høy effektivitet. Det må bli husket at denne fremgangsmåten er trygg bare hvis det holder svært dyktige. De viktigste ulemper ved denne fremgangsmåten er den høye kostnaden ved fremgangsmåten og dens varighet.
 Eiere lys hud passer bedre metode for å bli kvitt hår med en laser. Fordelen med denne fremgangsmåten er at effekten av bruk av relativt lange. Ulempene ved denne metode er den høye kostnaden og omfattende liste over kontraindikasjoner.  
Hvordan å bleke ansikt hjemme
 Det har lenge vært ansett skjønnmalte damer med blendende hvit hud, menn porazhavshey sin bemerkelsesverdige "renhet". Av denne grunn, moderne kvinner ofte kompleksuyut gjennom fregner, svarte flekker og pigmentflekker, som noen ganger bor i sine fantastiske individer betydelig ødelegge skjønnheten av disse menneskene.
 Ja, selvfølgelig, gå til kosmetolog kan hver - men hva om kvinnen som har til å besøke salongen er det ingen makt, ingen penger, ingen tid, men ønsker å se perfekt alle det samme?
 Spesielt for disse damene vi beskriver i dag som bleke ansikt hjemme. Komme til unnsetning av våre gamle venner og hyppige besøkende til skrivebordet - grønnsaker, frukt, urter, honning og enkelte andre produkter.
 Masker med sitronsaft
 Honning-sitron maske. Bland sitronsaft og hvetemel i en dimensjon til en tykk masse, og legge til en spiseskje honning. Påfør blandingen på ansiktet i en halvtime før du går til sengs vilje, heller sengetid vask og bruke fuktighetskrem. Denne masken kan gjøres 2-3 ganger i uken.
 Melk og sitron maske. Bland melk med sitronsaft og mandelolje, søke på ansiktet fikk i 10 minutter, og skyll med varmt vann.
 Midje protein-sitron maske. Denne masken er for fet hud, kvinner med sensitiv hud utsatt for irritasjon, bør det ikke gjøre. Bland en eggehvite, en halv teskje sukker og en teskje av sitronsaft, bland godt og bruke en maske innhentet av pre-renset ansikt. Etter 15 minutter, vask av masken med varmt vann og søke på ansiktet fuktighetskrem.
 Agurk Mask
 All agurk maske er anbefalt å sette på ansiktet ditt om natten, like før sengetid vidpravytesya.
 Den enkleste måten - er i ferd med å slicing agurker, som salat, et par skiver latt til seg selv, og sette dem i ansiktet ditt og holde for ca en halv time.
 Agurk Mask drikke. Denne masken er for fet hud. Gni revet agurk, legge til et par dråper vodka det. Hvis huden din er ikke fet, kan vodka bli erstattet med en liten mengde fuktighetskrem.
 Agurk-krem maske. I stedet for vodka eller fuktighetskrem, legger agurk puré spiseskje rømme og bruke litt fett på ansiktet i 20 minutter, og skyll med kaldt vann. Denne masken er anbefalt å bruke hver dag i ti dager.
 Fond med persille
 Persille er et utmerket verktøy for bleking ansikt hjemme. Fordi det skal gjøre et avkok eller infusjon av verdi 300 gram vann per 100 g fersk persille, kan infusjon også legge noen dråper av essensielle oljer av tea tree og sitron. Dette ekstraktet kan være hver dag bare for å vaske ansiktet, eller gjøre ham isbiter og tørk ansiktet deres to ganger om dagen.
 Andre enkle måter å bleke huden
 Vi trenger ikke engang mistenker at mange produkter som vi bruker nesten hver dag, kan hjelpe oss å ta vare på seg selv, spesielt - å bleke huden. Og for å gjøre det enkelt, og du kan enkelt gjøre nyttig prosedyre for en person sammen med matlaging og annet husarbeid!
 Potet juice. Skjær potetene og skjær friske snitt områder ren hud og 10-15 minutter vaske med rent vann.
 Melon bark. Etter kveldsmat saftig melon, ikke rush å kaste bort skallet og i stedet plassere skorpe meloner i ansiktet ved å plassere dem, for eksempel ved bruk av bandasjer, og gå i dvale. I morgen vil du finne at huden din har blitt merkbart renere.
 Grapefruktjuice. Tørk ansiktet skrelles grapefrukt skiver, eller presse saften fra dem og tørk dem ansikt med en bomullsdott. Også ferskpresset grapefruktjuice kan fryses og daglig tørke ansiktet med isbiter, så det anbefales å vaske ansiktet med kaldt vann og bruke din vanlige nærende krem. Denne fremgangsmåten vil ikke bare bleke huden, men også bli kvitt rødhet og andre tegn på tretthet.
 Generelle råd
 Husk at bringe medfødte flekker er vanligvis veldig, veldig vanskelig og bare hjem rettsmidler du kan knapt takle denne oppgaven. Se i skjønnhetsekspert, som foreskrive spesielle prosedyrer deg og si, håndlaget maske som er ingrediensene for huden din vil være nyttig for alle.
 Hvis huden din - tørr, og du er redd for at masken vil gjøre det enda tørrere i hver maske legge til en spiseskje med krem ​​for å hjelpe myke huden din.
 Å bleke hud, bør du regelmessig bruker passende ansiktsskrubb som hjelper vidluschyty gamle hudceller og visuelt gjøre huden lysere.
 Husk også at fregner vanligvis oppstår fra direkte sollys og prøver å beskytte seg mot solen, hvis du har fregner svært irriterende.  
Behandling av akne på ansiktet ditt
 Ganske stretching og myser i stråler av den stigende solen, du sakte du går inn på badet for å gjøre ezheutrenniy rituell vasking og børsting. Men, ser i speilet, fordamper din rasprekrasnoe humør som en lys morgentåken, som kinn, hake og selv nese dekket med friske lyse rosa kviser, som i går og ikke eksisterte. Noen av dem har et hvitt hode!
 Fantastisk start på dagen !!! Lengsel og irritasjon vkradayutsya i ditt hjerte og i mitt hode truende bare én tanke: hvordan bli kvitt alt dette møkk, for ikke å rødme ved hvert nytt bekjentskap? ". Men tilbake til "doprыschevuyu alder" er umulig, så du har å komme inn på internett og drepe i et søk på søkemotoren "behandle akne i ansiktet ditt." Svar vil være mye - de kan gå tapt, og begynner å prøve alt, gjøre huden din verre. Derfor presenterer vi bare under noen enkle tiltak som er nødvendige for å sikre at huden din blir gradvis gjenta, gradvis fått en enda matt skygge og friske roser i kinnene!
 Form av omsorg for problem hud
 Huden som ingen andre, krever at alle stadier av standard behandling:
 1. Rengjøring. Morgen og kveld bør vaske med en spesiell gel, blokkere porene og overflødig produksjon av talg. Ved hjelp av masker og skrubber anbefalte ikke mer enn fire ganger i uken.
 2. toning. Velge den tonic notat: dens sammensetning bør være like nyttige komponenter som vitaminer og anti-inflammatorisk planteekstrakter, men ikke alkohol, dubyaschyy hud.
 3. Fukte. Krem som inneholder komedonohennыe - provosere akne ingredienser du vil gjøre. Hvis du valgte kosmetiske produkter for tiden mettet fett, propylenglykol, lanolin, isopropyl miristat, sodium lauryl sulfate - kremen er bedre ikke å ta.
 Men det viktigste verktøyet i å bli kvitt hudormer bli spesielle forberedelser: Skinoren, Zyneryt eller Bazyron. Men hva er det? Det er vanskelig å forutsi, for hver person er forskjellig. Men vi vil starte fra de farmakologiske egenskapene til disse medisinene, og ordne dem i rekkefølge av effektivitet, og avhengig av antall uønskede bivirkninger. Så:
 Tool nummer 1 - Bazyron. Dens virkning er basert på frigivelsen av det aktive oksygenet som ødelegger skadelige bakterier som forårsaker akne. I tillegg reduserer det produksjonen av en hud kjertel sekreter fettete - perfekt grobunn for mikroorganismer.
 Verktøy №2 - Skinoren. Den har antimikrobiell effekt, reduserer oiliness av huden og bremser ned prosessen med keratinization av epidermis, enkelt sagt, stoffet hjelper best av hudormer.
 Verktøy №3 - Zyneryt. Inneholder antibiotika som ødelegger ikke bare Propionibacterium acnes, men også anvendelige mikrofloraen i huden. Det utvikler vanedannende og originale forsvinningen av akne da mer enn kompensert irritasjon, peeling og nye utslett.
 Behandling av akne på ansiktet ditt hjemme
 Vi forstår at ikke alle har muligheten til å kjøpe dyre medisiner fra akne. Men kostnadene ved akne kan lett gjøre selv hjemme, de enkleste og penny pris saker. Disse verktøyene inkluderer en rekke masker.
 1. Clay-badyahovaya maske. Bland en halv teskje av pulver badyahy, en teskje av grønn leire og tilsett vann stream, under omrøring, til dannelsen av kremet masse. Påfør blandingen på ansiktet og la det tørke i 30 minutter, og skyll med varmt vann.
 2. Gjær maske. I 2 ss ølgjær Pour 3% løsning av hydrogenperoksid for å oppnå en tykk oppslemming konsistens. Påfør på ansiktet i 10 minutter til den er tørr. Rester rister håndkle og påfør et nytt lag. Total prosedyren gjentas 3 ganger og tar ca 40 minutter. På slutten må du skylle med kaldt vann.
 3. Honey maske. Ta en spiseskje med aloe juice, samme mengde honning, 10 dråper hydrogenperoksid og fem dråper jod. Bland til en homogen stat og påfør på huden i 20 minutter og vask deretter av med varmt vann.
 Betyr ikke at de er enkle å tilberede? Bruk maske 1-2 ganger i uken, men ikke glem om reglene for hudpleie rutine. Man ikke kurere akne masker!  
Яндекс.Метрика