Ansiktsmassasje hjemmeHvordan lage en ansiktsmassasje

Massasje har en gunstig effekt på den generelle tilstanden til huden, noe som igjen påvirker den generelle helsen og humøret. Massasje kan gjøres ikke bare i spas, men også hjemme. Riktig påvirke punktet, kan du eliminere hevelse i ansiktet, de første tegn på visne hud. Massasje er bedre å ikke gjøre i tilfeller av overfølsomhet hudforbrenninger. Ansiktsmassasje eller gjøre daglig eller annenhver dag. Den er utført i to timer før sengetid. Det er nødvendig for aktivering av cellene, fjerning av døde celler, kapillærrør, styrking av talgkjertlene. Ansiktet er noen grunnleggende massasje linjer: tuppen av haken - lapp, underleppen - lap, bunnen av nesen - whisky, munnviken - i mellomøret, midt på broen - øyenbrynene - whisky, midt brow - brow linje - whisky, øyenbryn - linje hårvekst (se. fig.).
Ansiktsmassasje hjemme

Kosmetisk ansiktsmassasje
I kosmetisk massasje forbedrer blodtilførselen til vev, påvirker den generelle helsen. Etter massasje huden blir sunn farge, renset for gamle celler blir elastisk. Bevegelse i kosmetiske massasje gjør 8-10 ganger som et resultat av hele prosedyren tar 10-15 minutter.
1. Massasje er bedre å starte med lys effleurage fingertuppene huden i øyeområdet og kinn.
2. pads av tredje og fjerde fingrene på begge hender en liten klapp på pannen og øyenbrynene oppover. Deretter fingeren gli til siden av midten av pannen.
3. Utfør en vibrerende finger bevegelser over pannen i forskjellige retninger.
4. Lag et par bevegelser fingertupper øye fra ytre hjørnet til den indre.
5. Gjør napivkruhovi bevegelse, stryke kinnene av baksiden av nesen til templene.
6. finger myke bevegelser pat midten av kinnet fra midten av den øvre leppen til bunnen av øret, og deretter forskyve stryke av haken til ørene.
7. I retning av munnvikene til templene spiral bevegelser klapp oppblåst kinn, så gjør slag fra nesetippen til nese.
8. hake massasje i en sirkulær bevegelse.
9. Den nedre delen av ansiktet fra haken å massere templer pads av tre fingre.
10. hals og bryst fingertuppene stryke oppover, deretter over spiral oppadgående bevegelser.
11. Massasje overflate lett pokolachyvaem alle deler av ansiktet.
Massasjeterapi Facial
Terapeutisk massasje er ofte brukt for fet og porøs hud, for å øke muskel tone næring til huden og blodtilførsel. Prosedyren tar ca 5-7 minutter. Massasje gjør massasje linjer.
Terapeutisk massasje kinnene
1. Gjør klapper på kinnene mot ørene.
2.Skrubb kinnene spiral sirkulær bevegelse.
3. Utfør varme opp kinnene, presser, klemming, strekke dem.
4. Påfør vibrasjons fingre "digital-tv".
Massasjeterapi nese
1. Pass stryke huden på nesen.
2. Mash det, presser, klemming, stryke.
3. Gjør lys tapping, skaper vibrasjonsputer tommelen og pekefingeren.
Plast massasje
Plast ansiktsmassasje ofte brukt for slagflaten hud, så det anses dyp. Det er gjennomført for å stramme huden, gir det tone og forbedre hudfarge. Den består av overfladiske og dype knipe, zoome alle gjort tre ganger.
Dype klype sirkler produsert av fingrene på begge hender. Vilkår pålegge 5 linjer hver andre. Gjør fire sirkler på hver linje:
En linje fra midten av haken til det laveste punktet på ørene.
Linje 2: vingene av nesen til mellomøret.
3 linje fra de laterale overflater av nesen til toppen av ørene.
4 linje fra midten av pannen over øyenbrynene til området av templene.
5 linje: pannen langs hårfestet.
Overflaten klype gjør til åtte ganger den første og andre fingrene på begge hender:
Linje 1: pannen langs hårfestet.
Linje 2: midtlinjen pannen.
3 linje: nadbrovnыm parallelle buer.
4 linjer: høyre hånd på tuppen av nesen til nese, med sin venstre hånd for å fikse huden mellom øyenbrynene.
5 linje fra sidekantene av partiene på kanten av nesen til de øvre kinn bein linjer ører.
6 linje fra nesevinger til den øverste linjen i øret åpninger.
7 Ledning fra den øvre leppen til senterlinjen av øret åpninger.
8 linjer fra hjørnene av munnen til den nederste linjen i øret åpninger.
9 linje fra midtpunktet på haken til øreflippene.  
Hardware massasje, dets typer og fordeler
 Massasje hender brukt siden antikken. En annen skjønnhet av det gamle Roma og Hellas resulterte i den rekkefølgen av kroppen din på denne måten. Selv master da også brukt ulike enheter for å utføre prosedyrer som for eksempel maskinvare massasje dukket opp nylig. Hva er dens fordeler?


 Enhver slik fremgangsmåte, selv om de holdes hender, er bra for legemet og en positiv effekt på huden.

 •  Hardware kna massasje gir mer voluminøse muskelgrupper som er vanskelig å arrangere hender

 •  I løpet av fremgangsmåten for behandling eller utvinning ved hjelp av forskjellige mekanismer i vesentlig grad forbedrer kvaliteten av det endelige resultat

 •  Den tidsperiode påvirke den ønskede muskelgruppe

 •  Som hardware typer massasje, det er mange, er verdt å se litt nærmere på hver av dem.

   Hydromassasje


   For gjennomføringen, en spesiell bad. Pasienten ligger med sin, og masteren sender til visse områder av kroppen av vannstråle under høyt trykk.
 •  Siden blodsirkulasjonen og stoffskiftet i cellene.

 •  Melkesyre er avledet fra spente muskler raskere.

 •  Denne måten kan du fjerne vekt nesten hvor som helst, også på magen. Men i dette tilfellet senker vanntrykket.

 •  Forresten, denne slags maskinvare massasje praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Selv om du ikke er bekymret for cellulitter eller overvektig, vil én økt hjelpe lindre trøtthet og gjenopprette muskeltonus.


 • Hardware massasje, dets typer og fordeler


   Vakuum


   I en annen måte er det som kalles pnevmomassazhem. Den er basert på det faktum at en spesiell enhet i en retning suge luft, som om forsinke visse deler av kroppen, og den andre - å tvinge ham og skyver tilbake hud og muskler.
 •  Det antas at dette er et flott alternativ til fettsuging og denne metoden er svært effektiv hvis du ønsker å bli kvitt rynker på magen, sidene Zhirkov eller på lårene

 •  Bli behandlet vakuummassasje anbefales sterkt etter kirurgisk fjerning av fett

 •  Forsiktig Hvis vekten din er tjue prosent høyere enn normalt, mest sannsynlig du nekte en ekspert i prosedyren. Dette er den eneste kontraindikasjon. For medisinsk behandling du har fortsatt litt å redusere vekten.


 • Hardware massasje, dets typer og fordeler


   Vakuum roller


   Denne metoden for vekttap tror så effektivt at det inkluderer også en obligatorisk komponent for å lage kurs vekttap. Og her er grunnen.
 •  Under økten, begår en spesiell enhet samtidig to trinn: ruller og ruller problemområder. Enig i at gjør det vanskelig nok hender, men heller - det er umulig.

 •  Den brukes ikke bare for å bli kvitt overflødig vekt, men også for hudforyngelse. Det er store kamper rynker fordi vakuum roller massasje kan gjøres ikke bare på magen eller lårene, men i ansiktet.

 •  Massasje bidrar til å håndtere mindre defekter kosmetikk, strekkmerker, arr og hud otvysanyem.

 •  Kontra ganske standard: Hopping blodtrykk, hud betennelse, infeksjon og feber, kritiske dagene.


 • Hardware massasje, dets typer og fordeler


   Hva er massasje LPG?


   Forkortelse oppfunnet for en grunn. Det er den første bokstaven i navnet på skaperen av denne mekanismen for maskinvare massasje, Louis Paul Gaultier.
   Poenget er at en spesiell roller former hudfolder og det påvirker ulike metoder, inkludert vakuum mens du strekker det. Som et resultat, er virkningen ikke bare på kroppsfett, men på selve overflaten av legemet.
  Hardware massasje, dets typer og fordeler

   Velge en massasje, sørg for å rådføre seg med eksperter og gå rundt flere kosmetiske operasjoner for å sikre at kvaliteten på prosedyren.  
  Hvordan bli kvitt cellulitterPå en vakker kropp ønsker enhver kvinne i alle aldre. Drømmen kan realiseres ved hjelp av terapeutisk massasje. Selvfølgelig, cellulitter, også kan leve, det er ikke dødelig. Men kvinnene er opprørt når de ser sine rumpe og lår huden ligner på appelsinskall eller gammel madrass med dårlig fyllstoff som ligner på depresjon og åser. Behagelig, selvfølgelig, litt, men ikke lide, og ikke plage deg selv. Du kan bli kvitt tsellyulyulyta relativt raskt.

  Cellulitt kalles kosmetisk feil, bestemt ujevn avleiring av fett. Foreløpig cellulitt - en sykdom av århundret, som er holdningen deres opptreden var svært krevende og kresen. Det er hentet fra underernæring og stillesittende livsstil, og blir massiv. Men alle ønsker å bli kvitt det raskt. Det er et problem som bekymrer mange kvinner ", eller er et middel til å bekjempe cellulitter? "Selvfølgelig er det, og deres valg er ganske bred. Det viktigste kravet er kompleksiteten av behandlingen. Bare konstant omsorg for kroppen, tålmodighet og flid vil hjelpe deg å oppnå det ønskede resultatet og raskt bli kvitt de forhatte du åser.
  I dag er massasje anses å være den mest populære metoden for å hjelpe deg å bli kvitt cellulitter. Med det forbedrer lymfedrenasje fra fettvev og forbedrer blodsirkulasjonen, noe som fører til normal metabolisme og jevner appelsinskall. Når cellulitter er to massasje maskinvare (det kalles vakuum) og manuell.
  I det gamle Kina, ble vakuummassasje viden kjent. Helsearbeidere er den enkleste enheten for å gjennomføre denne prosedyren - er dette en vanlig medisinsk eller glasskrukke, som brenner oksygen og skaper tynn luft. Den eneste måten banken er basert på kroppen din, trekke en hud. Deretter flytter banken gjennom kroppen, som tidligere smurt med krem. Ikke glem at ingen riktig bruk av denne teknikken kan føre til blåmerker og blåmerker. Anvende for behandling av cellulitt vakuum massasjeapparat, kan de bli unngått. Etter sin bruk forbedrer hudens elastisitet, og fjerner giftstoffer og forynger kroppen.
  Cellulitter kan forebygges ved fysioterapi, balansert kosthold og kontinuerlig trening, som raskt gjenoppretter kroppen og hjelpe bli kvitt ekstra pounds forutsetninger.
  Hvis du kommer til å bli kvitt cellulitter hjemme, husk å bruke anti-cellulite kremen av høyeste kvalitet og sette den trenger masserer gni forsiktig inn i huden. Deretter erstatte den varme luften fra glasset og sette den på kroppen svært nøye, og dra den på i 10-15 minutter problematiske områder i ben og rumpe. Veldig snart vil du se at effekten av denne prosedyren kommer svært raskt.  
  Яндекс.Метрика