ykorystannya av ulike produkter, planter og metoder for rengjøring, belysning og ansiktsforyngelse kjent siden antikken. Hva er ikke bare en kvinne som prøver å gjøre huden din frisk, sunn og ung, tørket og knust fugleskitt, grind inn støv egg eller mutter skall, fin sandAnsiktsskrubb hjemme


 Moderne kosmetisk industrien tilbyr en rekke verktøy for enkel og grundig peeling Scrubs er laget og naturlig vegetabilsk og syntetisk basis.


 Hjemme kan du gjøre høy kvalitet, effektive skreller, ved hjelp av godt kjente og tilgjengelige produkter, og følge noen regler.


 •  Den viktigste av dem - ansiktshuden for å være sunn. Hvis du bruker en skrubb umulig hvis huden er skrapet, allergisk irritasjon hvis det er betent.


 •  Den andre regelen - før hver prosedyre er nødvendig å fjerne huden fra atmosfærisk forurensning og kosmetikk.


 •  Den tredje regelen: aldri bruke masken på for evig og skrubbe huden under øynene, bruke ekstrem forsiktighet skrubbe huden over overleppen (i noen kvinner kan det føre til overdreven vekst av "antenner").


 •  Fjerde regel: gjør skrubb maske med minst 2-3 timer før du forlater huset, og noen - ikke senere enn 12 timer før "opptreden i offentligheten."


 •  For fet hud, bland 1ch.lozhku natron, 1 kjøkken ch.lozhku brus finsliping. I kosmetisk disk fører til en liten mengde flytende såpe (eller bare litt namыlyvaem det) og slipp den i en blanding av salt og brus. Svært milde sirkelbevegelse gjelder det på ansiktet. Når det tørker (10-15 minutter), ta ut platen tørr maske vmyvayemosya varmt vann og bruke fuktighetskrem. Denne metoden er god for kombinert hud, anvendt en blanding av fettstoffer (panne, nese, hake) plass.


  Ansiktsskrubb hjemme   For tørr hud:.. 1 time Spoonful av sukker, 1 ts L. kakao, legge til mix så mye vegetabilsk olje (helst oliven) som en blanding av "ta" - til konsistensen av rømme. Påfør på ansikt og hals området. Olje næring, jubel kakao, sukker, ikke oppløst, spiller rollen som kratt. Holde masken på ansiktet minst 20-30 minutter. Vask av med varmt vann.


   For alle typer hud meget godt egnet til den gamle måten - kaffegrut. På stasjonen fører kosmetisk søt og slippe den i de tørkede kaffegrut, sirkulær bevegelse brukes til ansiktet, noe som gir tørr, vask av med varmt vann. På forsiden gjelder fløte.


   For dype skreller brukes hjemme to måter: bodyagi rot pulver (tilgjengelig på apotek) og kanel. Dosering er den samme: make-disc dyppet i varmt vann (bleking kan ikke bruke vann, og 3% hydrogen peroxide eller sitronsaft) brukes til ansiktet bodyagi pulver eller kanel. Når masken er tørr, tørr plate forsiktig og nøye fjerne vaskemiddel, vask deretter av med varmt vann og bruke fuktighetskrem. At masken av bodyagi og kanel er en veldig aktiv blodtilførselen til huden, så det er bedre om natten og i morgen huden ser frisk og ung.


   For hver generasjon kjent denne personen kongelig egyptisk som Cleopatra. Hun er legemliggjørelsen av skjønnhet og adel. Denne kvinnen var ekstremt grasiøs og kjekk. I alle aldre har forsøkt å avdekke hemmeligheter skjønnhet Cleopatra, som ga henne huden effekt fløyel håret glans og kropp svimlende aroma.


  Beauty Secrets Cleopatra   Denne personen brakt mange menn gal. Cleopatra hans utseende virket bekreftet at skjønnheten av en kvinne i sine egne hender. Man trenger bare å ha noen hemmeligheter som hjelper kvinner skinne helse og skjønnhet.

   The Queen likte tar et bad, hvis temperatur ikke var over temperaturen i menneskekroppen, mens bade varte i femten minutter. Bad ass brukt fersk melk, honning, mandler, kanel. I dagens verden er kommersielt forberedt råvarer for å lage slike bad, trenger det bare fylle på badet og samle vann. Imidlertid kan et slikt bad har svært lite innrettet til i dag. Det er nok å helle en liter kumelk, om lag to hundre gram honning, noen dråper mandelolje, et par klyper kanel. Effekten av slike bad garantert, godt fuktet huden blir silkemyk, og viktigst bedre humør. Også, vedtakelsen av slike bad dronning av fag utflytende kratt, som ble gjort med havsalt og fløte.

   Hair Kleopatra brukte den vanlige egg, først egg vzbyvalys og deretter mye vtyralysya hodebunnen. Hår opolaskyvalys da. Virkningen av en slik unik maske, kan ingen sjampo ikke erstatte det.

   Mye oppmerksomhet er betalt dronning ansiktet hans. Forberedt maske med hvit leire, lagt det honning, sitronsaft og rømme. Varighet av Facial ca tjue minutter. Suksessen av slike masker, forutsatt at i det hvit leire inneholder lecitin. Huden blir yngre, mer smidig.

   Også brukes til ansiktsmaske med melk og honning, som ble brukt i tretti minutter. For krem ​​dronning tok aloe, rose vann, honning og smult. Det kom ut veldig nærende blanding av naturlige og sunne produkter.

  Beauty Secrets Cleopatra


   Brukte Cleopatra for sin skjønnhet agurk maske og agurk pickle, der støtte væske- og elektrolyttbalanse.

   Dronningen også engasjert i å rense kroppen din. Det bidro til å holde figuren i riktig form. For dette formål er det blandet med sitronsaft olivenolje. Samtidig gjorde hun massere kroppen hans, særlig lagt vekt på magen. Det hjalp dronningen ikke bare holde kroppen i form, og hun renset kroppen hans fra all skadelig. Gi kroppen din letthet og eleganse.

   Å konkludere fortelle at Cleopatra betydning betalt smaken av kroppen hans. Men komponentene for å gjøre kroppen dufter valgte det med vilje. Duften av melk og honning duft personifiserer naturen og ungdomsårene. Vi kan si at denne deilige lukten av en ung kvinne. Så mange kjente generaler kunne ikke motstå denne bevissthet duft.

   Også, i tillegg til melk og honning dronning elsket duften av røkelse og myrra. Disse smaker var på andre mer beroligende, mest sannsynlig er det ikke grep mennene som omringet dronningen.

   Beauty Secrets of Cleopatra og attraktivitet opphisse hjernen, reiser spørsmål om den ekstraordinære kraft av naturlige ingredienser. Hva i verden i dag har glemt, bruke dyre masker og kremer som er laget kunstig i laboratoriet. Men naturlige ingredienser positivt påvirke ikke bare utseendet, men har også noen magisk effekt!

   Det er ingen hemmelighet at etter 30 år, gjennomgår huden vår aldersrelaterte endringer, noe som resulterer i utseendet på rynker, sagging og generelt, er dens fleksibilitet betydelig redusert. Slike problemer, selvfølgelig, bør enhver selvrespekt kvinne slåss. Heldigvis dag medisin i stand til den umulig.


  Laser hudforyngelse


   Du kan gjøre en ansiktsløftning, hvis ubegrenset økonomi, regelmessig besøke spas og skjønnhet, men det er mye tryggere å overvinne problemet med å bruke ikke-kirurgisk metode.

   For noen år siden den eneste måten å bekjempe aldring hud ble kjent for alle standard laser resurfacing, i hvor de fleste av huden nesten helt vыzhyhalas. Og på grunn av det faktum at de gamle lag av hud blir fjernet, huden er helt gjenopprettet, er nye fibre syntetisert. På grunn av termisk påvirkning av laserstråler, hudceller kommer til liv igjen, forbedrer blodsirkulasjonen i cellene i overhuden.

   Medisin og forbedret hvert år er det mer effektive metoder for å bekjempe aldersrelaterte forandringer i huden i ansiktet og kroppen.

   I dag, laser foryngelse - den kraftigste alternativ til plastisk kirurgi. Hvis du velger denne metoden for å håndtere naturlig aldring, du bli kvitt nasolabiale folder og rynker i ansiktet, noe som dessverre ikke ser estetisk, og ofte forårsaker unødvendige komplekser.

   Laser foryngelse påvirker ikke rytmen i livet, rehabiliteringsperioden uanstendig kort, dvs. kort tid pasienten kan trygt gå på jobb og leve et vanlig liv. Sin foryngelse Prosedyren varer 30 til 60 minutter - avhengig av teknologi. Antall økter lege velger individuelt.


   Fordelene med laser prosedyrer •  det etterlater ingen spor, arr, kviser og mer. Maxim ulempe er mindre rødhet som går ned i noen timer.

 •  har ingen bivirkninger.

 •  nesten komplett latskap.

 •  kort kurs (ca 6 behandlinger med intervaller på tre dager).


 •  Resultatene er laser foryngelse •  forbedre hudens tekstur,

 •  løfte effekt,

 •  glatting fin ansikts rynker,

 •  eliminere alder flekker,

 •  gjenopprettelse av blodstrømmen i huden, for derved å øke dens regenerering ved ca. 40%.


 • Laser hudforyngelse


   Brøk foryngelse prosedyre   Den nyeste teknologien innen ikke-kirurgisk foryngelse er fractional prosedyre som er utført med en spesiell laser effekt på hudceller, er nemlig punkt innvirkning på din hud laserlys, på grunn som huden dannet liten termisk skade på tilstøtende vev med oppvarming.

   Prinsippet om operasjonen er at å gå gjennom skanneren, laserstrålen generere celler mykrotermalnuyu skade sone, som alternerer med områder med intakt hud. Som et resultat, blir cellene aktivt involvert i å gjenopprette integriteten til huden.

   Således er effekten av fraksjonert termo dermooptycheskoho effektivt enn med alle andre former for foryngelse og bivirkninger mulig. Som et resultat du har oppnådd med ikke-kirurgisk foryngelse retorque.

   Brøk foryngelse er utført under lokalbedøvelse og pasienten immun mot ubehagelig følelse av smerte og bare svak brennende følelse. I techenyy3-5 dager etter behandlingen huden er litt mørkere og flassende, så du må jevnlig søke regenererende salver og kremer foreskrevet av legen din.

   Den største forskjellen mellom brøk foryngelse at denne fremgangsmåten er lang, men holdt det minimum av tid avhengig av det behandlede området. Moderne utstyr tillater leger å velge parametrene basert på pasientens alder og hudtype, som til slutt fører til fantastiske resultater!

  Яндекс.Метрика