Anskaff

 En av de varianter av kalde omslag er lotions.
 Lotions vanligvis brukes når du trenger litt hjelp lokale hudområder. Ofte er det dreier seg om øyet. Dette skinnet er ofte rød eller heller brått forsvinner under nedre øyelokk vises mørke sirkler og slapp hud, kalt poser som mange kvinner er bekymret.
 I slike tilfeller anbefaler skjønnhets gjør lotion.
 Hjem kosmetikk har også et arsenal av effektive verktøy.
 Når posene under øynene trenger 1 ss. spoon salvie blader helle en kopp kokende vann, dekk med et lokk og la de retter til infusjon i 5-10 minutter.
 Deretter press infusjonen og hell i to kopper. En put i varmt vann, den andre i fengsel. Våte bomull pads i kalde og varme infusjoner og vekselvis satt på problemområder for 1-15 minutter.
 Det bør avslutte kald disk, deretter smøre huden med en spesiell krem ​​for øyelokkene. - 10 økter. Gjøre dem en dag ved sengetid.
 Rødhet i øyelokkene, hevelse, betennelse, tretthet i øynene eliminere kule bjeller og fløyter av nytraktet te.
 Eye Hevelse bidra til å fjerne lotions fra kjøttkraft kjerringrokk. 1 ss. hakket urt kjerringrokk bør fylle 15 kopper vann og kok i 20 minutter. Da suppen kjølig og belastning. Lotions fra kjøttkraft bør pålegge de lukkede øyelokkene.
 Trette øyelokk, som ofte vises nervøs tic, hjelpe rolig avkok av kamille lotion. Kamille kjøttkraft forberedt samt buljong kjerringrokk, med den eneste forskjellen at koke vann med kamille bare 10 minutter.
 Anti-inflammatorisk effekt lage kremer fra buljong fennikelfrø. Veistøv, røyk gater, nipping og allergifremkallende stimuli i form av pollen svært negativ effekt på øynene. I dette tilfelle er 05-tallet. ts tørket dill frø bør koke 15 kopper vann i 5-10 minutter, avløp. I kjøttkraft å fukte bomull serien er ganske stor (det bør lukke området mellom øyenbrynene og kinn) og sette på lukkede øyelokkene.
 Når betennelse i øyet og mynte hjelp. 1 ss. tørr mynte brygge en kopp kokende vann, kule, våte bomullsdotter i infusjons og gjelder for øyelokk.
 Hvis øyeirritasjon tobakksrøyk gode bruks lotions med infusjon av persille, en håndfull hakket persille brygg 15 kopper varmt vann.
 I dette tilfellet, hjelp og lotions med agurk juice. Vi må bryte agurk i en blender eller rist og juice å fukte bomull pads.
 Slack rynkete hud under øynene vil oppdatere og styrke lotion infusjon av kalk blomstre. 1 ss. skjeen av kalk-farget helle en kopp varmt vann, la stå i 15 minutter. Fukt en bomullspinne eller infusjon gasbind klut, brettet flere ganger, og feste til problemområder.
 Fra mørke ringer under øynene du kan prøve å kvitte seg med kremer og juice av rå potet juice nesle buljong hestekastanje blomster og kornblomster.
 Vær imidlertid oppmerksom på at mørke ringer om dermatologiske problem årsaker til dette fenomenet ligger mye dypere. Noen ganger er de på grunn av brudd på lymfesystemet og venøs drenering, svikt i de indre organer, hjertesykdom, en anatomisk struktur av hud og subkutant fett, og så videre. D.
 Beauty hjelp bare når pigmentering og hvis kretsen er resultatet av tretthet, søvnløshet, alvorlig stress.  
Stell av hals og bryst

 De fleste kvinner bruker mye tid og krefter på å søke og ulike metoder og teknikker for ansiktet. De husker utenat de nøyaktige sammensetning dusin masker, kremer, tonics, kremer og ansiktsmassasje gjør ikke verre enn profesjonelle massører. Dessverre, betale så mye oppmerksomhet til ansiktet, mange kvinner glemme huden på halsen og brystet området, og fordi disse områdene krever konstant pleie, ikke mindre enn ansiktet.
 Lær hals og nakke nesten blottet for talgkjertler, så selv i sine yngre år, er hun utsatt for tørrhet.
 Med alderen, blir dette problemet mer akutt. I tillegg, er halsen i konstant bevegelse, og dermed huden på det raskt strekkes til 40 år merkbar sag og rynker dekket.
 Fett innskudd - er en annen sak. Under vekten av fettet bare huden droops pose, er det en "dobbelthake".
 Hvis du fortsatt bryr for neglisjert hals og nakke, er det på tide å rette opp situasjonen. Selvfølgelig kan du kjøpe klær med høy krage under halsen. " Men hvorfor begrense deg i å velge stiler?
 Så kle med svimlende halsen venter på deg, men nå kan vi studere de grunnleggende reglene for hudpleie nakke og bryst området.

 Grunnleggende regler for hudpleie hals og nakke


 1. Daglig hudpleie hals og nakke inkludere de samme obligatoriske fire etapper, og ansikts: rensing, toning og fuktighetsgivende effekt. Mest kosmetisk ansikts egnet for hals og nakke. Viktigst, ikke glem å håndtere disse områdene.
 2. I løpet av morgen og kveld vask ikke glem å rengjøre hals og bryst. I stedet for vann for å skylle disse nettstedene nyttig potet avkok eller infusjon av urter.
 3. For å styrke huden og redusere rynker minst en gang per uke gjør komprimerer.
 Veldig nyttig, men likevel enkel salt komprimere. Løs opp i varmt vann bordsalt (1 ts. L. Per cup) i saltvann vått håndkle, vri ut og feste til halsen i 1-2 minutter. Skyll med varmt vann og børste med hudkrem.
 En utmerket tonic effekt gi kontrast komprimerer. Bløt i kaldt vann og håndkle for 3-4 med brå bevegelser feste det til halsen. Deretter suge en annen håndkle i varmt vann (38-40 ° C) med tillegg av salt (1 ts. L. Per cup), vri og lignende bevegelser feste det til halsen for 30-40 sek.
 4. Bruk kremer med høyt vanninnhold, befestede kremer, fremme cellefornyelsen, og fuktighetskrem.
 5. Lær å smøre halsen krem. Tegn lite midler fire fingre (unntatt store), lett gni mellom hendene litt la ned hodet tilbake og smøre huden, i sin tur, cross kryss, beveger hendene. Begynne fra midten av sideflatene av halsen, direkte oppadgående bevegelser.
 6. For å styrke falming huden i nakken, kombinere krem ​​tegning av rykket massasje. Før du påfører produktet i 1-2 minutter poschypыvayte over huden rynker og folder. Prøv ikke å utsette huden: trenger du bare å øke blodsirkulasjonen. Utøve nakken til fremveksten av resistente rødhet.
 7. Minst 1-2 ganger i uken gjør masker til hals og bryst. Du kan bruke en maske for tørr eller normal hud, og nærende, fuktighetsgivende, anti-aging masker.
 Periodevis intensiv utvinningsgrad oppstrammende og nærende maske. Ta 2 prosedyrer per uke. Hele løpet av 10-12 behandlinger.
 I tillegg er det nyttig å lage wraps hals og nakke - en spesiell form for kosmetisk kroppspleie og hud som nylig har fått bred anerkjennelse. I problemområder å bruke noen kosmetiske produkt, og toppen kroppen dekket av en film gjennom som skaper en "drivhuseffekten." Næringsstoffer raskere og mer dypt trenge utsatt hud porene dampet.  
Funksjoner lakkerings tåneglene

 Hvis du dekker neglelakk, sørg for at kremen ikke treffer på spikeren. Før du påfører farget lakk, som tåneglene kan pozhovtity, dekk dem fargeløs grunnleggende fundament.
 Denne operasjonen utføres ved å starte med tommelen på venstre fot. Deretter dekke med fingermaling i rekkefølge: pinky, "peker", "ring og midten. Denne prosedyren hindrer smøre maling baser. På basis av det tørkede, påføre et dekorativt belegg.
 Farge maling fortrinnsvis valgt, tar hensyn til alder, farge, tone leppestift farge klær og tilbehør.

 Ved påføring av lakk på neglen bør huske følgende funksjoner og hemmeligheter av midler.


 1. Ikke bruk neglelakk på høyre etter et varmt bad. Denne prosessen myker neglene, og spiker dem så dårlig holdt.
 2. Før du skru av lokket, bør flaske lakk gjentatte ganger riste og rulle i hendene. Vært blandet, blir dekorative verktøy mer ensartet og best passer til spiker.
 3. Hvis malingen oppbevar på et kjølig sted, tykner det sakte. Derfor blemmer den mest hensiktsmessige lagring med et dekorativt belegg - hylle, som ligger på kjøleskapet, men ingen kommode.
 4. Nafarbuyte negler, må du blåse hardt inn i flasken og umiddelbart lukke lokket. Karbondioksid fra lungene er godt beskyttet av tykk lakk.
 5. harpiksholdig lakk kan brukes til manikyr og pedikyr. Men for å gå tilbake kosmetisk tidligere konsistens kan. Dette bør fortynne det noen dråper neglelakkfjerner. Det er nødvendig å velge en væske uten kompliserte vitaminer. Kan brukes til dette formålet neglelakkfjerner uten aceton innhold. Selvfølgelig, etter en slik operasjon lakk er ikke så sterk, men du kan bruke den.
 6. Det antas at maling lyse og pastellfarger er mer gunstig. Det faktum at den mørke bakgrunnen er klart synlig selv de minste feil lakk. Så, med mindre du ønsker å få hendene rotete utseende, fjerne maling mørke og lyse farger på det minste tegn til slitasje.
 7. Store flasker med lakk som egner seg for bruk av fagfolk manikyr og pedikyr. For hjemmebruk er ugunstige, maling i store tanker tykner raskt, og det må den kastes.
 8. Etter å ha brukt den anbefalte hver gang for å tørke av halsen på ampullen. Dette bør gjøres for å deretter tørkede malingspartikler ikke overføres til spiker og ikke forstyrre å skape glatt og jevn dekning.  
Midlene for intim hygiene

 Hvordan velge midlene for intim hygiene


 Til Intimhygiene ikke å bruke vanlig alkalisk såpe. I dag kosmetiske markedet har et bredt spekter av spesialverktøy for å opprettholde renheten av de ytre kjønnsorganene.

 Anbefalinger for valg av intimhygiene


 1. Først av alt, husk: dette er bare verktøy for rengjøring, ikke for behandling. Så hvis du har noen faresignaler så snart som mulig, besøke en gynekolog.
 2. Kjøp et middel for intim hygiene i drugstores eller pålitelige spesialforretninger - slik at du kan beskytte deg fra å kjøpe forfalskninger.
 3. Vær oppmerksom på midlene for intim hygiene. Veldig bra, hvis noen komponenter er til stede melkesyre, tea tree olje, urteekstrakter, D-panthenol. Det faktum at melkesyre støtter kjønnsorganene surt miljø; tea tree olje har antibakterielle egenskaper og gir beskyttelse mot patogener "kvinnelige" sykdom; ekstrakter av eik bark, kamille, ringblomst og andre medisinske planter gir fuktighetsgivende og antiseptisk handling; Pantenol (Panthenol) - Vitamin B, et derivat av pantotensyre - fukter, lindrer og lindrer irritasjon.
 4. Unngå produkter med kunstige farger og smaker, de ofte føre til allergier. Vakker nyanse betyr for intim hygiene, bestemt frukt eller annen lukt - alt det betyr er at bilen er kunstige tilsetningsstoffer. Ta hensyn til utløpsdatoen hvis det er for stort (2-3 år eller mer), betyr det at betyr at det kan ikke være helt naturlig.  
Яндекс.Метрика