Anstrøk av Peony
 Anstrøk av Peony er en klar brun væske med en spesiell lukt.
 Dette stoffet tilhører en naturlig beroligende og hypnotiske medikamenter som bidrar til å normalisere metabolismen.

 Instruksjoner for bruk anstrøk av peon


 Behandlinger infusjons peoner tar vanligvis minst en måned. Leger anbefaler å gjøre en 10-dagers pause og deretter ta stoffet igjen. Doseringen av medikamenter er 30-40 dråper tatt tre ganger om dagen. Best infusjon drikke 20 minutter før måltider, etter å spre stoffet i et glass vann.
 Uavhengig ta anstrøk av peon i hjemmet bør ikke være. For å unngå uønskede konsekvenser og bivirkninger, manifestert som tretthet, slapphet, magesmerter, oppkast og kvalme, konsultere legen din.

 Bruken av anstrøk av peon


 Mange vet at det sentrale nervesystemet er helt avhengig av den generelle tilstand av indre organer og systemer i menneskekroppen. Anstrøk av peoner gir for mange sykdommer innvirkning.
 Men i større tilfeller er det foreskrevet å korrigere funksjonelle forstyrrelser i nervesystemet (nevrose) og for mild søvnløshet. Videre stoffet perfekt regulerer og gjenoppretter det autonome nervesystemet (ANS), som innervates indre organer og blod fartøy vegger.
Anstrøk av Peony

 Vanligvis, i strid med ANS er det brå hopp i blodtrykket kan være rødme i ansiktet og takykardi.
 Vegetative-vaskulære lidelser og underliggende overgangsalder og premenstruelt syndrom. Ved å anvende anstrøk av peon, lett kan takle denne situasjonen, nemlig den vegetative-vaskulære dystoni.
 Beroligende innvirkning infusjons peoner på sentralnervesystemet, og bidrar til å redusere krampaktige beredskap og lindre spasmer av glatt muskulatur i indre organer og blodårer. Alt dette fører generelt til lavere blodtrykk, normalisering av indre organer og det kardiovaskulære systemet.
 Anbefales for bruk anstrøk av peon og mennesker som lider av sykdommer i galleveier og mage-tarm. Inkluderer en integrert del av medikamentell behandling, en rask fjerning av smerte og annet ubehag. Spesielt vist mottar infusjoner for gastritt, kolitt, cholangitis, duodenitt og kolecystitt.
 Påfør verktøyet og i kramper, igjen fordi peon dempende effekt på sentralnervesystemet, noe som resulterer i lavere krampaktige beredskap.
Anstrøk av Peony

 Vel påvirke infusjon til pasienter med organisk hjernesykdom som fremkom etter kompleks skade eller sykdom. Skjær peon skyter hos slike pasienter, aggressivitet, irritabilitet, og gjør at du kan tilpasse til teamet.
 Drikk denne medisinen, og ulike hudsykdommer, da kombinasjonen forbedrer stoffskifte og beroligende handling positivt påvirker utviklingen av disse sykdommene. Spesielt god peon skjær hjelper i hudsykdommer ledsaget av kløe og føre til søvnløshet.
 Ikke ta veien fra Marino rot for folk som lider av lavt blodtrykk og gastritt med høy surhet. Dessuten gjelder ikke skjær under graviditet og amming

 Anmeldelser av anstrøk av peon


 For de som fortsatt tviler på effektiviteten og effektiviteten av stoffet, bør du lese vurderinger om det. For mange mennesker som lider av søvnløshet og forstyrrelser i sentralnervesystemet, kan hans erfaring bli overbevist om at naturlig peon skjær fører svært raskt til forbedring, og med komplekst program, eliminere sykdommen helt.
 Forfatter: Lily Romanov  
Behandling polypose celandine hjemme
 Bli kvitt denne plagen mor til min venn hjalp celandine. Hun hadde intestinal polypose, kommer til å ha kirurgi. Men jeg bestemte meg for å prøve nasjonale behandlingsmetoder.

 Behandling polypose celandine hjemme


 Juice forberedt med urter (gått gjennom en kjøttkvern og presse gjennom cheesecloth) og gjorde ham til en klyster.

 Ifølge tante Ghali, det viktigste - å holde løsningen i tarmen 20-30 minutter. Derfor er det sakte injiseres ham med et krus Esmarch.
 Behandlinger besto av tre trinn. Den første tok klyster for 2 liter varmt vann og fortynnes til 1 ts juice celandine (celandine behandling av papillomer). Prosedyren gjøres daglig om natten 20 dager (med dårlig toleranse kan reduseres til 10 økter). Tok en pause i 15 dager og gjentatte klyster, men nå med 1 ss Celandine juice 2 liter vann. Igjen bryte og samme scene med 20 klyster med 1 ss Celandine juice 2 liter vann.
 Som et resultat av behandlingen i nesten alle polypper tante Ghali forsvunnet, og de få som forble signifikant redusert i størrelse. Spørsmålet om operasjonen er ikke på agendaen, men observasjon av lege hver sjette måned. Behandling polypose celandine effektivt hjemme!  
Celandine vorterHar du noen gang - noen gang lurt på hvorfor celandine var nettopp et slikt et interessant navn? Hele anlegget har utmerkede egenskaper for å helbrede hudsykdommer, og det er navnet på det vanlige ved første øyekast er de mest vanlige urter. Men folk celandine kalles "borodavnykom" -zavdyaky annet enn fjerning av en ekkel hudsykdom, "gul milkweed" - at han, som milkweed, allokerer mye juice, bare gul. Det er også kalt "Swallow gress." Hvor kommer et poetisk navn? Det er veldig enkelt. Sesongen begynner med ankomsten av Celandine svalene, og slutter når de flyr. Det er derfor planten kalles også som interessant. I celandine er mange navn, som indikerer at medisinske planter som brukes av folk siden antikken. Nå er det en enkel, gratis og svært nyttig verktøy som bidrar til å bekjempe ulike sykdommer.

Vorter og deres produksjon

Noen mener at vorter - en bagatell, som er veldig lett å bli kvitt. Faktisk er det ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Noen vorter viser kreft, noen er i intime steder, og bringe disse ekstremt vanskelig. Generelt, er det sannsynlig at når vises på huden din, vorter vil ikke en gang forstyrret av deres tilstedeværelse.
Denne sykdom kan oppstå i en hvilken som helst person. Det oppstår når infisert av human papilloma virus, som i sin tur, kan overføres gjennom bruksgjenstander. Men ikke så trist, fordi folk der er utprøvd og pålitelig måte å bli kvitt dette problemet. Det er omtrent det vi vil fortelle.
Mange vet at å fjerne vorter celandine er effektiv. Forresten, er dens anvendelse mye brukt ikke bare i nasjonal, men også i offisielle medisin. Hudleger sier at behandlingseffekten mirakuløse gress er nesten 100%. Også bruker celandine kan bli kvitt andre hudsykdommer. For å fjerne vorter ved hjelp av fersk juice av celandine, som kan hentes ut, kuttet en levende plante.
Behandlingen bør begynne i de aller første dagene etter utseendet på warts. Det er nødvendig å behandle plantesaft sted. For en mer effektiv kamp bør nøye fjerne hver gang et tynt topplag av vorte og deretter bruke saften av celandine. Denne behandlingsmetoden er effektiv, men ikke veldig behagelig. Tross alt, for å få fersk juice av celandine kan bare sommeren når bare trenger å finne der den vokser. Så praktisk å bruke et konsentrat som er solgt i et apotek.
Behandlingsopplegg
Før du bruker konsentrert juice bør være grundig vasket og dampe huden. Deretter sprer vorte konsentrat, må bli mørkere sted. Så for å gjøre inntil huden utvekst ikke falle av. Hvis disse prosedyrene for å utføre daglig vorte kan gå tapt i 5-6 dager, avhengig av hvordan den har vokst. Men etter slike behandlings vorter bør overlates i deres sted, og kanskje til og med sår. Derfor må vi huske på at juice Celandine er giftig, etsende, derfor må det brukes svært nøye, og gjelder bare for vorte, unngå kontakt med intakt hud.
Det er en annen måte å bli kvitt vorter ved hjelp mirakel urt. Du kan blande tørket juice av celandine med vaselin, så får salve, som er veldig praktisk å bruke, og dermed har lengre holdbarhet enn fersk forstyrret stilk celandine.
Naturen gir folk mye rart og uvanlige løsninger som bringer oss glede og lettelse, lindre sykdom, lang bry oss. Et av disse verktøyene er celandine - mirakel urt universal middel for mange plager.  
Propolis tinktur

 I løpet av våren, biene produsere propolis harpiks med poppel, kastanje, bjørk, gran og andre trær. For konsistens ligner det leire mørk gul eller brun. Å fjerne urenheter, råvarer varmebehandlet. Under påvirkning av 15 ° C propolis er fast ved 30 ° C - myk og ved kokepunktet i en væske. Produktet er fullstendig beholder sine egenskaper etter varmebehandling, i motsetning til honning.

 I dag er ikke fullt ut forstått alle komponentene som utgjør propolis. Imidlertid er det påvist at den inneholder en stor mengde av terpenforbindelser (base eteriske oljer), vokstyper, flyktige stoffer, mineralske forbindelser, aminosyrer, vitaminene A, E, C, sink og kobber. Han har en sterk antioksidant effekt, bidrar til å bekjempe utviklingen av kreftceller. Vitenskapelig bevist at propolis produsert fra eple balsamico (Clusia rosea), inneholder et molekyl som er i stand til å effektivt bekjempe kreften.
Propolis tinktur


 Søknad


 Bruken av propolis skjær er indisert ved behandling av:

 •  tannsykdommer;


 •  interne eller eksterne skade slimete;


 •  betennelse av syn og hørsel;


 •  soppsykdommer;


 •  sykdommer i ulike organer;


 •  sirkulasjonsforstyrrelser;


 •  forkjølelse;


 •  endokrine avvik.


 • Propolis tinktur

   Også skjær hjelper takle solbrenthet. Bare legge til et par dråper av en kroppskrem og spredt jevnt over huden.
   Propolis varierer virkelig helbredende egenskaper og er ofte brukt i tradisjonell og folkemedisin. Propolis tinktur kan tas ikke bare til en spesifikk behandling, men også for å forebygge.


   Oppskrift skjær


   Propolis mister ikke sine egenskaper i kombinasjon med alkohol. Ingen grunn til å gi rikelig med brønnstrømmen som Tinctures liten. Propolis er lett oppløselig i ren rensevæske i andelene av 5 g propolis 50 ml alkohol.
   For å fremstille behovet for å bruke propolis kvalitet. Det er nødvendig for at den skal være myk og uten tilsetningsstoffer. Det er best å velge en rå våren.
   At han ga sin fulle gunstige komponenter og oppløst, må du slipe. For denne perfekte lille rivjern. Hell chips i en krukke, hell alkohol og sende på et mørkt sted i minst en uke. Hver dag du trenger å riste beholderen. Løsningen kan bli lagret i tre år.
   Verktøyet vil bidra til å takle ENT sykdommer, influensa, SARS, og til og med sårdannelse kolitt. I tillegg kan tilførsel anvendes for å forebygge styrke immunitet.
  Propolis tinktur

   Doseringen for en voksen er 20 dråper i et halvt glass rent vann. Behandlingen bør bruke mer enn 30 dager. Midler kan forårsake døsighet eller følelse strid tidevannskreftene ved første opptak. Basert på erfaringene må finne det optimale tidspunktet for mottak - i morgen eller om natten.
   Overdose kan føre til bivirkninger: hjertebank, trykkfall og hodepine. I slike tilfeller bør du midlertidig stoppe behandlingen. Det er også mulig og utvikle en allergisk reaksjon (kløe, hoste, rennende nese).
   Nå vet du at dette er et uunnværlig verktøy i medisinskapet. Ta vare på din helse og likuytesya rett!

  Яндекс.Метрика