Anti-aging ansikts

 Typer kosmetiske foryngelse prosedyrer

 Rengjøring og hud fornyelse ansikts


 Hovedprinsippet for en hvilken som helst fremgangsmåte er å starte prosessen, påvirker selvsagt fornyelse huden. I tillegg er disse prosedyrene er i stand til å gi personen ønsket form, legger en fin linje og fjerne all unødvendig.
 Det er mange måter å hjelpe deg å bli yngre og vakrere. Den enkleste og rimeligste måten å forynge - peeling. Med den fjernet fra huden tynn øverste laget av døde hudceller, og etterlater etter inngrepet det er ren og frisk. Peeling kan utføres hjemme og i salongen. Selvfølgelig, hvis du peeling i skjønnhetssalongen eller skjønnhetssalong, er effekten mer fremtredende.
 Peeling i kosmetikk kontor engasjert på ulike måter: ultralyd, laser, spesielle børster, kjemisk og t e Ved hjelp av ultralyd til å forsiktig exfoliate det øverste laget uten forvarming av huden;.. I tillegg er denne fremgangsmåten jevner det også. Hvis du holder ultralyd peeling regelmessig vil mikroshlifovka slags hud, stadig oppdaterer huden. Også ultralyd peeling gir næring til huden med oksygen, en gunstig effekt på hennes tilstand - det er sunn farge, fasthet og creaminess.
 Avskalling, som er utført ved hjelp av roterende schitochok, kalt brossazhem. Børster forsiktig fjerne alt unødvendig fra huden og forsiktig glatt det. Her er deres effekt på huden for myke, og derfor ikke egnet til å behandle dype rynker.
 Siden døde celler Copes kjemisk peeling som gjør bruk fruktsyrer. Det stimulerer ikke bare cellefornyelse prosess, men også aktiverer produksjonen av hudens kollagen. Det bør imidlertid brukes med forsiktighet, da virkningen av syre på huden - dette er en alvorlig prosedyre. Hvis du er usikker på kvalifisering kosmetolog eller høy skjønnhet, er det bedre å forlate dette skallet.
 Prosedyren er at pålegge fenolovuyu ansiktsmaske, etter som det øverste laget av huden, stiger svidd syre, avslører glatt og skånsom dypere lag. Hvis prosedyren er gjort riktig, i stedet foryngelse effekt på ansiktet ditt kan få arr og brannsår.
? For kjemisk peeling bruker ofte den mest passende syre - glykol. Brenningen forårsaket av sin innflytelse varierer i styrke og dybde - det kommer an på hvor konsentrert den.
 Kjemisk peeling er ikke alle vist, for eksempel, vil det ha å gi med herpes, som ligger rundt blodkar, feber, utslett eller hud betennelse foci. Fordelene med denne typen eksfoliering er det faktum at den gir en betydelig innflytelse, og dermed oppnå en mer varig resultat.
 Huden var så liten som mulige komplikasjoner etter inngrepet anbefales å forberede den hjemme uten svak løsning av glykolsyre. I tillegg bør kjemisk peeling prosedyren ikke holdes i sommer.
 Peeling laser som en kjemisk, men da ved hjelp av laserstrålen. Han glir forsiktig over huden og bokstavelig talt fordamper fra sin topp døde laget av samkjøre sin lettelse og gir ansiktet et sunt utseende. I kosmetisk laser brukes ikke bare for hudforyngelse, men også for å rense porene. Det er i stand til å trenge inn i de dypere lag av huden og påvirke vevet ansvarlig for fargen, tetthet og elastisitet. Etter laser prosedyrer glattet selv dype nasolabiale folder.
 Vakuum peel forbedrer blodsirkulasjonen, som igjen forbedrer hudfarge. Denne prosedyren er enkelt å gjøre og hjemme ved hjelp av en spesiell enhet som kan kjøpes i kosmetikk butikk.
 Microdermabrasion eller sliping, utført med hjelp av spesialutstyr. Fremgangsmåten er at små krystaller av aluminiumoksyd sluppet inn i huden under høyt trykk ved å justere dens øverste laget og jevne fine rynker og arr. Med denne enheten kan du skrelle forskjellige dybder ved å justere effektemisjon krystaller. Prosedyren gir synlige effekter bare etter en tidoblet hastighet.
 Enzyme Peel - ikke den mest vanlige prosedyren, som er et grunt påvirkning som eksfolierer døde hudceller, gir det et sunt og friskt utseende. Men rynker og arr han kan ikke takle.
 Men fordelen er at prosedyren ikke er oostavlyaet ansikts spor (rødhet, irritasjon og så videre. F.), som de fleste andre typer skreller.
 Denne prosedyren er indisert for de 2-3 ganger i måneden. I dette tilfellet kan det forsinke aldringsprosessen i huden.

 Prosedyrer basert på stråling


 Nylig på moten prosedyre som kalles nano-perforering, der en laserstråle i huden som det bar små hull, og hun begynner å gjenopprette tapte celler, produsere dem for regenerering av kollagen og elastin. Selvfølgelig resultatet er umiddelbart merkbar - huden er forbedret, forynget, ser frisk og sunn.
 Som du vet, er kollagen fibrene ødelagt blant annet fra UV-stråling. Selv i de fattigste regionen i sollys er det tilstrekkelig for kvinner i alderen 30 år og noen ganger tidligere, begynte prosessen med aldring hud.
 Siden det er laget for å bekjempe foryngelse metode som er i effekt på huden med en laserstråle, som jevner ut fine linjer pigmentering og vaskulær fjerner utdanning.
 Det er en prosedyre som kalles radiobølge løfte (også kalt termolyftynhom eller RF-løfting).
 Denne fremgangsmåten kan brukes til hudforyngelse ikke bare ansiktet, men også hele kroppen.
 Effekter av elektromagnetiske bølger bevirker at kollagenfibrene til å trekke seg sammen, for derved å forsvinne utover huden strammes.
 Det er denne effekten er perfekt for raskt å bli kvitt dobbel hake, som konvensjonelle prosedyrer for å håndtere nesten umulig.
 Hver metode alene er unik, og bidrar til å løse mange problemer, og hvis noen av dem kombinert, virkning på huden i det hele tatt med det vanlige.
 For eksempel til anti-aging metoden Elos. Denne metoden innebærer lysenergi brukes i laser og photorejuvenation, og radiobølge energi som brukes i termolyftynhe. Som et resultat, trenger høyfrekvent radiostråle de dypeste lag av huden og varm inni henne, så hun forbereder seg for virkningen av lyspulser. Så virkning lyseffekt, slik at effektiviteten av fremgangsmåten er flere ganger høyere.

 Injeksjoner


 Botox (eller Dysport) brukes i ganske lang tid, men det har ikke mistet sin relevans. Dessuten er i dag det har fått status som ikke obligatoriske og helt naturlige behandlinger for kvinner over 30 år. Injeksjoner botulynotoksyna raskt og enkelt frata kvinner rynker i pannen, og mer. Kjemiske, som er en del av den berømte Botox blokkerer nerveimpulsene til muskelen, ikke slik at det å krympe.
 Med injeksjoner kan gå inn i huden og hyaluronsyre, og dermed stimulere sin elastisitet. Med alderen, vev blir mindre syre, så det er en stasjon for å etterfylle, revitalisere, eller vytalyzyrovat. Basert på denne praksisen var biorevitalisation metode. Mange skjønnhets nå anbefaler det å forynge huden hans. Sin essens er at hyaluronsyre benyttes som byggemateriale for klare konturer person.

 Andre metoder for foryngelse


 Blant disse metodene forynge huden, kanskje hver kvinne kan finne passer henne mest. Hvis du er ikke nok, og dette mangfoldet foreslå for noen ikke helt normal, kan vi si eksotiske metoder for foryngelse.
 En slik fremgangsmåte kalles plasmaferese. Sin essens er at kroppen er tatt av blodet blir renset fra plasma og sin retur tilbake.
 Det har blitt moderne å eksperimentere med mobilnettet teknologier. Her i kurset er utdrag fra dyreorganer.
 Interessant nok, og viktigst, effektiv metode for foryngelse - ozon. Ofte elastisitet og fasthet i huden mister grunn av mangel på oksygen. Under prosedyren, ozon terapi oksygen injiseres i huden, ikke bare lokalt, men også intravenøst ​​som stimulerer aktivering av stoffskiftet, giftstoffer begynner å bli sendt ut, og huden - for å puste,
 De som er redd for injeksjoner med tradisjonell mesotherapy prosedyre kan dra en nyhet - en spesialdesignet enhet - mezorol - skrap. Denne enheten gjør mesotherapy helt smertefri og etterlater ingen spor av injeksjoner. Mezoroll - en unik one-off verktøy med mange små nåler. Dens fordel er at den kan brukes til å utføre mezoterapi selv om ømfintlige hudområder så som i området rundt øynene, halsen og brystet. Etter prosedyren, huden venstre blåmerker og lett rødhet forsvinner vanligvis etter 30-40 minutter.
 Kryoterapi - behandling av ansiktshuden er is eller flytende nitrogen. Ulempen av prosedyren er at etter slutten av huden i ansiktet av sterk rød. På overflatelaget er det en slags brenne, som etter frysing. Men han og starter prosessen med aktiv kollagen produksjon, hudceller begynner å raskt komme seg, og hudfarge blir glatt og frisk.  
Masker fra honning

 Hvordan å forberede sine masker av honning. Ansikt til ansikt med honning


 Noen maske skal brukes til å rense huden. Effekten av masken kun oppnås med vanlig bruk. Men hvis huden kommer vaskulær mønster, er bruk av masker kontraindisert.

 Oppskrifter ansiktsmasker av honning


 For masker er ren honning eller i kombinasjon med andre stoffer (glyserin, sitronsaft, eggeplomme, etc.).
 Maske av honning med sitronsaft. Anbefales for normal hud. Regelmessig bruk av masken forbedrer hudens elastisitet og hudfarge, vel gir næring til huden og gjør den myk. Å forberede maskene ta en spiseskje honning, legge til 10 dråper sitronsaft og litt av bakken havregryn. Alle ingrediensene er godt blandet til kashopodibnoho stat og søke på ansiktet i 20 minutter, og skyll med kaldt vann.
 Masken av honning med tillegg av eggehvite. Anbefales for normal hud. Regelmessig bruk av masken forbedrer hudens fuktighetsbalanse, også gir næring og renser huden. Å maskere bør ta to eggehviter, 1 ss honning og 1/2 teskje av fersken eller mandelolje. Alle ingrediensene blandes godt til en jevn røre, sette på ansiktet i 20 minutter. Etter prosedyren for å fjerne masken dyppet i varmt vann, og lage en kul komprimere. For aldrende hud hvite egg ikke gjelder.
 Maske av honning med tillegg av glyserol. Anbefales for tørr hud. Regelmessig bruk av masken forbedrer vannbalansen og hud regenerering, gir næring til huden. Masken fremstilles av like deler honning og glyserin. Ingrediensene bland godt til en jevn og brukes til å ta vare på tørr og sprukken hud.
 Maske av honning med tillegg av rå eggeplommer. Forebygger rynker og anbefales for tørr hud. For å legge til honning rå eggeplomme, 1 ss glyserin og bland. Den resulterende massen bruker på ansiktet og la na15-20 minutter. Skyll med vann ved romtemperatur. Denne masken kan brukes en gang per uke.
 Maske av honning med tillegg av sitronsaft. Passer for normal til kombinert hud. For å legge til honning og sitronsaft mix. Den resulterende massen bruke et tynt lag på ansiktet og la stå i 10 minutter. Skyll med kaldt vann. Denne masken kan brukes 1-2 ganger i uken.
 Maske av honning med tillegg av piskede eggehviter og mel. Brukes for normal og kombinert hud. For å fremstille masker må ta honning, tilsett pisket protein og så mye mel for å oppnå en pastalignende masse. Den resulterende masse er satt et tynt lag på overflaten og la stå i 15 minutter. Skyll med kaldt vann. Denne masken kan brukes en gang per uke.
 Maske av honning med tilsatt alkohol anstrøk av urter (kamille, calendula, johannesurt, mynte). Gir desinfiserende virkning renser og mykgjør huden. Masken er forberedt fra honning til som vi må legge til et par dråper anstrøk av urter. Bland godt den resulterende masse påfør et tynt lag på ansiktet og la stå i 15 minutter. Skyll med kaldt vann. Masken kan brukes en gang per uke.
 Honning vann cleanser for hud rensing og gir beroligende effekt. For matlaging vann 1 spiseskje honning i et glass vann blanding. Det anbefales å vaske for noen få minutter om natten og i løpet av sommermånedene og i morgen. Denne vaske ikke bare renser, men også godt næring til huden, noe som gjør det silkemykt og fremmer glatting av rynker.
 Honning brukes ikke bare for ansikt og nakke området, men også for "business card Woman" - i omsorgen for hendene. Honning wrap Hånd gunstig for tørr og flassende hud, noe som gjør den myk og fløyelsaktig. Å forberede komprimere Hånd 2 ss honning 3 ss glyserin og litt ammoniakk blanding i litt vann. Blandingen ble holdt i kjøleskapet før bruk zbovtuyetsya.
 Å ta vare på tørr hud anbefales bad med honning. Å forberede badet bør være en 1 L glass varm melk blanding honning, hvis det er ønskelig, kan du tilsette noen dråper eterisk olje. Den forberedt blandingen helles i karet for bading.  
Яндекс.Метрика