Anti-cellulite kropp wraps hjemme, innpakning typer

 Å bekjempe cellulitter dato for det smukke kjønn ved hjelp av en rekke metoder og verktøy. Og de mest effektive kan trygt tilskrives spesielle innpakninger. Ta litt tid minst en gang i uken gjøre enkle anti-cellulitt kroppsinnpakning hjemme, og effektiviteten av disse prosedyrene vil bli merkbar nesten umiddelbart!
 Bruke for å lage anti-cellulitt kroppsinnpakning kan være en rekke naturlig forekommende ingredienser: honning, alger, essensielle oljer, økologisk kaffe, urter, salt og mer. Det er viktig å huske at cellulitt wraps kontraindisert hos gravide kvinner, folk som nylig har gjennomgått kirurgi og de som har noen utslett, betennelse eller skade.
 Typer av effektive anti-cellulitt kroppsinnpakning
 1. Wraps med brunalger. Tang har lenge vært brukt av folk for healing og foryngelse av kroppen din, og for å bekjempe kroppsfett. Sammen med essensielle oljer, alger ekstrakter trenge menneskelig vev, og effektivt eliminere dem fra vannet, toksiner, giftstoffer, gjenopprette vitamin og mineral balanse vev mette sine aminosyrer.
 Kjøp alger kan være en vanlig apotek, kokk i henhold til instruksjonene for å varme opp til kroppstemperatur (37 ° C), og deretter sette på problemområdene, obvernutsya plastfolie og ligge under et varmt teppe i 30 minutter.
 2. Kaffe wrap. Økologisk kaffe - et flott verktøy for splitting fett (ikke uten grunn at mange moderne anti-cellulitt produkter inneholder koffein i sin sammensetning). Og for å foreta en vikle på basis av produktet, helle varmt vann 70 til 100 g uoppløselig malt kaffe, bringe til konsistensen av den flytende oppslemning, avkjøl til kroppstemperatur og anvende på problemområder. Tidligere bør ta en varm dusj og gni huden med naturlige fin slipe kaffe, bruker den som en skrubb. Obmatыvaytes topp med plastfolie og gå for en time i et varmt teppe. For øvrig, kan tilsettes til kaffe blåleire (i forholdet 1: 1), så vel som ulike essensielle oljer (sitrus foretrekker).
 3. Pakk med grønn te. Strimlet grønn te å helle varmt vann, snu i grøt, tilsett eterisk olje og søke på problemområder. Den anbefalte varigheten av virkningen er 30 - 45 minutter.
 I tillegg kan du bruke en spesiell anti-cellulite olje, flytende honning (honning kan blandes med tang og bruke varme wraps) og andre. Viktigst, husk at cellulitt wraps hjemme bør gjøres jevnlig. Gjenta denne prosedyren hver 3-4 dager, slik at kurs wraps (refererer til vikle én art) ble 10 - 12 prosedyrer.
 Kontraindikasjoner og bivirkninger
 Husk, gjør anti-cellulitt kroppsinnpakninger kan bare voksne. Og en bivirkning av denne innflytelsen kan være midlertidig svekkelse av helsen - en person kan oppleve økt hjertefrekvens, svimmelhet, svakhet, forverring av kroniske sykdommer, og hudirritasjoner utdanning. Årsaken til disse fenomenene er sluppet inn i blodprodukter av fett fordøyelsen og giftstoffer, men møtt med lignende problemer, bør du straks oppsøke lege.

Hva er immunitetHva er immunitet? Det er en naturlig kroppens evne til å motstå virus og bakterier som kommer til oss utenfra.
Vår kropp har flere vernegrenser. Først av alt, vår hud - en uoverstigelig barriere for de fleste bakterier, inkludert de som forårsaker sykdommer. Den renere hud, jo mindre sannsynlig at bakterier kommer inn i kroppen. Neste barriere - en slimhinne i nese, munn, tarmer. Bebo sine "innfødte" hensynsløst ødelegge mikroorganismer romvesener.
I tillegg spilte rollen av immun barriere nervøs, endokrine, sirkulasjons og andre systemer. Hvis det forårsakende middel til blodet, hvite blodceller (lymfocytter) ødelegge det. Dette fenomenet kalles fagocytose.
Typer av immunitet
Dermed immunsystem - en stor omfattende beskyttelse. Men hvis immunsystemet er svekket, og kan ikke hindre gjennomtrengning av patogene virus og bakterier - legemet lider også, som regel kompleks. Generell tretthet, slapphet, hodepine, hyppige forkjølelser - så det signaliserer det presserende behovet for å forbedre immunforsvaret. Lokal redusert immunitet kan oppstå tørr hud eller slimhinnebetennelse. Immunitet er "aktive" og "passive". Som en illustrasjon, i det første tilfellet, kan du ta med amming - barn med morsmelken får mye av næringsstoffer, inkludert antistoffer. "Passiv" immunitet oppstår når kroppen zahvorivaye visse sykdommer og blir hennes fremtid motstand mot patogener. Som et eksempel er de vaksinasjoner.
Vaksiner har blitt en ekte universalmiddel for menneskeheten i håndteringen av slike forferdelige sykdommer som tuberkulose, difteri eller polio. Den første vaksinasjon ble utført i 1881 av den franske vitenskapsmannen Louis Pasteur. Hittil kyndige vaksinering er en av de viktigste byggesteinene i et tøft bygning kalt "immunitet".
Hvilke faktorer er skadelig immunitet
I moderne livets mange faktorer som forårsaker skader på immunsystemet, og følgelig for menneskers helse. Denne dårlig miljø (luften vi puster, maten vi spiser) og konstant stress, psykologisk stress. Særlig berørte mennesker i store byer med rask og hektiske tempoet i livet, fra luftforurensning og mangel på sunn mat. Den aller første er vanligvis svikter nervesystemet - ". Ekorn i et bur" derav irritabilitet, nervøse sammenbrudd, tretthet, sløvhet, følelsen
Hvis ved første tegn på misbruk av immunitet skal begynne å ta affære, begynner en person å verke ofte forkjølelse, det kan være verkende muskler og ledd eller lavgradig feber (over tid når kroppstemperaturen synker under 37 er ikke grader). Disse symptomene i fravær av rettidig behandling tiltak truer med å bevege seg i kronisk sykdom, og til og med kreft. Derfor er det viktig å lytte til kroppen din, ikke drukne advarsel bells start og tiltak for å øke immunitet og omfattende forbedring av hele organismen.
Hvordan bli en eier av en varig immunitet
Som nevnt ovenfor, rektor årsaken til svak immunitet - kronisk stress. Dessverre, for å utelukke denne faktoren fra våre liv usannsynlig. Hvis noe ikke kan overvinne, så må du endre på deg selv holdning. Med andre ord - prøv ikke å bli nervøs over ingenting, betale mer oppmerksomhet til de positive sidene ved livet.
Det neste er øvelse. Det er ikke nødvendig å være en idrettsutøver og kjøre stometrovku morgen viktigst - regularitet. Ganske mange ganger å klatre trappa til å gå på jobb og tilbake, gjøre lett trening i morgen for å holde kroppen i god form.
En sunn livsstil er uatskillelig fra et sunt kosthold. Dietten må være tilstede proteinrik mat, fett og fettsyrer, mineraler og vitaminer. Det er like viktig å opprettholde en sunn kropp i form av avslappet søvn. Menn tilrådelig å sove minst syv timer i døgnet, kvinner - minst 8.
Forskere hadde bevist at immunsystemet i første omgang, det kommer an på den riktige måten av livet, og i den andre - fra økologi, tilgjengelighet av vaksiner, arvelige sykdommer, etc. Så, med full tillit kan vi si at menneskelig helse - i hendene.  
Midler til å styrke immunforsvaret
 Immunitet er definert som evnen av menneskekroppen for å forsvare seg mot virkningene av forskjellige infeksjoner, bakterier og virus. Immunitet hjelper kroppen å opprettholde normal funksjon, slik at legene betaler ham mye oppmerksomhet.
 Årsakene til den manglende immunitet kan gis. Avhengig av deres bestemte og midler for å styrke immunforsvaret. Uriktige eller ubalansert kosthold, medisiner uten å konsultere legen din, stress - alt i en eller annen måte påvirker immunsystemet. Lav immunitet kan være medfødt, men likevel de fleste av de grunner avhenger av personen.

 Midler til å styrke immunforsvaret


 Hvis du bestemmer deg for å bygge immunforsvaret, husk at det er nødvendig å engasjere hele tiden, ikke fra sak til sak. Det er ganske mange måter å løse problemet med lavt immunforsvar.

 Nøye analysere alle faktorer som hindrer styrker immunforsvaret, og prøve å fjerne dem. Det er en ideell løsning som vil tillate kroppen å komme seg på egenhånd.

 Aksept av immunmodulerende legemidler og kosttilskudd. Men i dette tilfellet ikke glem legens råd.

 Mottak multivitamin komplekser. En flott måte å styrke immunforsvaret - er vitaminene A, C, D. Forresten, du kan få dem ikke bare fra apotek vitaminer, men også fra naturlige produkter. Sitron, hvitløk, sitronmelisse, mynte, geitrams, rose, tranebær, solbær - forkjempere for vitaminer, sunt.

 Et balansert kosthold. Vurdere ditt daglige kosthold og legg merke til bruken av friske grønnsaker og frukt, grønnsaker, fisk, fullkorn.

 Idrett og fysisk aktivitet - dette er en flott måte for immunforsvaret. Hvis du minst en gang om dagen gjør du trener eller går, er immunsystemet under beskyttelse.

 Aromaterapi kan også hjelpe deg med å løse problemet ditt. Den helbredende egenskaper av essensielle oljer er viden kjent, slik at deres søknad vil tillate deg å kombinere forretninger med fornøyelse.

 Uansett betyr å styrke immunforsvaret - zahartovuvalni prosedyre. Helle kaldt vann, bading i hullet for å hjelpe kroppen tilpasse seg temperaturendringer.  
Яндекс.Метрика