Anti-cellulite skrubb hjemmeLipodystrofi, som er populært kalt appelsinhud - en hud defekt. Selv om cellulitter vises hovedsakelig på tradisjonelle områder av fett innskudd i kvinner og mer vanlig for kvinner som er overvektige, er cellulitter stadig manifestert i slanke, unge jenter. Dette betyr at problemet ligger i lag av epidermis og dens struktur, og ikke bare en stor kroppsvekt.
Årsaker til Cellulite
Huden på armene, magen og lårene umiddelbart blir klumpet og gradvis modifisert i prosessen med intern endring av hudlagene. Årsakene til dette mindre brist som følger:

- Er et brudd på lymfe sirkulasjon;
- Forstyrret lymfatisk flyt i fettvev;
- Fett og giftstoffer er aktivt absorberes av celler;
- Forstyrret prosessutgangsnedbrytningsprodukter.

Som et resultat av fremkomsten av huden verre, mistet sin tone og elastisitet, blir det ujevn overflate og stygg løshet. Mange kosmetologer finne cellulitt medisinsk problem som krever en omfattende behandling. I kampen mot cellulitter bør ta hensyn til alle faktorer som påvirker tilstanden til hudlagene. Hva du bør ta hensyn til å løse problemet med cellulitter?

Hvordan bli kvitt cellulitter

Først må du analysere din spise regime. Hva du spiser, hvilken tid, og hva porsjoner. Fiender sunn kropp og hud er alle søtsaker, mel produkter, kjøtt, fet og caloric mat også. Utelukke fra diett matvarer beriket med stivelse, brus, brennevin, øl, søt vin, champagne, smeltende fett og matvarer stekt dem. Avvenne sauser til smaken retter, spesielt majones, oppdage olivenolje og soyasaus.
Men den viktigste fienden av cellulitter er en sunn mat full av vitaminer, mineraler og mosjon. Begrepet spise sunt innebærer en balansert kosthold, som har den rette balansen av fett, proteiner og karbohydrater. Antall kalorier forbrukes må være mindre enn det beløpet brukt energi i løpet av dagen.

I anti-cellulite dråpe kvinner bør alltid råde følgende produkter og komponenter:


- Kalsium. Hvis du ikke tar multivitamin kompleks og kalsium alene - begynne å spise ost;
- Vitamin C. Det bør spises daglig sitrus, drikke te med rose hofter, solbær, hvitløk, løk, kokte poteter;
- Greens og grønnsaker, friske eller kokte, rik på naturlig fiber - en del av anti-cellulitt kompleks;
- Honey, hva skal erstatte sukker og sukker bedre brukt som slipemiddel skrubb for;
- I stedet for den vanlige pasta bør prøve italiensk pasta fra durum hvete og ris nudler - Glassnudler;
- Erstatt hvitt brød med korn spirer korn, der det er ingen mel;
- Fiskeolje eller linfrøolje, noe som må tas periodevis.

Bare én mat er ikke i stand til å løse problemet med cellulitter, så meld deg på så snart som mulig til gym, løpe eller master Pilates hjemme. Sunn mat og veldig intens trening vil vise et positivt resultat raskt. Men anti-cellulite komplekse hver kvinne må inkludere og skjønnhetsbehandlinger for å hjelpe huden din frisk, klar og velstelt utseende godt kjøp. En av de mest effektive middel for cellulitt cellulitter skrubb rette ansett.
Hvordan cellulite skrubb
De viktigste komponentene i dette kosmetisk produkt er abrasive partikler utføre en mekanisk rensing funksjon av det øvre lag av huden av døde celler. På nivå med de dypere lag av dermis slip skrubbe fremme intensiv blodsirkulasjonen i hudlagene og hjelpe komponenter kratt, komme inn gjennom porene, varm hud, myke opp og fukte den. Komplekset kommer massasje, bryter fettklumper hvorfra det tuberosity. Etter eksponering skrubbe huden klar for anvendelse av anti-cellulitt krem ​​eller gel.
I salonger gjennomført prosedyren for behandling skrubbe problemområder, men også i hjemmet koker cellulite skrubb vil ikke fungere.
Scrub cellulitter hjemme
Slipemidler til skrubb produksjonen kan betjene alle partikler av naturlig opprinnelse. For eksempel, sjø sand, jord mutter skjell, salt og kaffe. Stoffene kan også være råvarer av naturlig opprinnelse - honning, vegetabilsk olje, frukt, grønnsaker, bær, etc.
Kaffe Scrub
Koffein er kjent for sin eiendom akselerere blodsirkulasjonen i huden, og kaffe er en kraftig naturlig antioksidant.
Ikke kast brukte kaffegrut og samle det og koker det med kratt. Et par skjeer av tykk væske blandet med honning, legge til blandingen litt olje eller mandelolje, oransje eller annen vegetabilsk olje. 15 minutter før dusjing behandle hele kroppen skrubbe og gni forsiktig spesielt huden på magen, lår, rumpe, ben. Ta en dusj og børste kroppen fuktighetskrem. For en bedre innvirkning på skrubb massasje kan vikle film eller bena litt klappe deg selv på kroppen. Honning i dette tilfelle ville det være bedre å trenge inn i porene i huden og fremme et oppvarmet fett ødeleggelse åser.
For å forsterke effekten av cellulite skrubb, tilsett litt rød betyr bakken eller hakket frisk rød pepper.

Salt Scrub

Havsalt - er en effektiv del av anti-cellulitt kompleks. Det kan kombineres med naturlige oljer og honning.
Bland havsalt med noen vegetabilsk olje, som for eksempel aprikos olje eller tropiske frukter. Gni forsiktig kroppen, samtidig som massasje problemområder. Snart salt vil tre i kraft på huden, du føler prikking og brenning. Når huden er rød, skyll med varmt vann og en skurebørste kroppen rikt nærende krem.
Bland med havsalt gni grapefrukt papirmasse, legge denne vekten litt honning og massere dette skrubbe kroppen forsiktig, 20 minutter ta en dusj.
Sugar Scrub
Denne latinamerikansk oppskrift skrubb. Bland 100 gram. brunt sukker og smør kokos. Tilsett litt fløte skrubb, presse saften av en sitron og dryppe noen gram av rose eterisk olje. Gni kroppsskrubb, massasje og skyll uten gel.
Havregryn Scrub
Dette skrubb er anbefalt for sensitiv hud. Bland havregryn med yoghurt naturell eller kefir, legge denne vekten litt honning skrubb og behandle hele kroppen, masserer alle deler av det.
Mann skrubb
Bland 50 oz. semulegryn med rømme og honning. Massasje kroppsskrubb og 10-15 minutter for å ta en varm dusj. I stedet for å rømme kratt kan sette shower gel krem.
Sand Scrub
En bit av hav sand blandet med olje aprikos, fersken eller oljer. I sand blanding kan legge noen dråper av noe eterisk olje som lavendel, appelsin, grapefrukt. Påfør skrubb på kroppen, forsiktig massasje av huden, unngå unødvendig friksjon for å unngå skade.
Forenkler utarbeidelsen skrubb hjemme, kan du bare blande kaffegrut, sand og salt fra den vanlige dusjsåpe.
Miks og massere huden med lette men firmaet hender klapp huden, spesielt ved bruk av skrubber med honning og rød pepper.  
 Hver kvinne drømmer om perfekte bryster. Noen vurdere sin store bryst, og en behøver ikke å være større enn brystet. Plastisk kirurgi tilbyr brystforstørrelse i n dimensjoner, men


Produkter som øker bryst


 Her er et "men" mange stopp: komplikasjoner etter operasjonen, mulig avvisning av implantatet, infeksjon, kapselkontraksjon, og mer. Men spørsmålet var brystforstørrelse hos alle tider. Hvordan takle dette problemet, da plastisk kirurgi var ikke? Det viser seg at hvis du spiser riktig, kan du forstørre brystene på pivrozmiru - størrelse.

 Hvordan spise for å forstørre brystene? Nesten alle hørt råd: Hvis du vil ha store bryster - spise kål! Kål fremmer brystforstørrelse, men det er ett "men" - 25 år. Kål hjelp voksende kropp. Etter 25 år, til samme formål er det nyttig å gjøre i kosten linser, bønner, erter og soyabønner.

 For bryst næringsrik mat som er høy i vitamin A, E, C - gulrøtter, spinat, aprikoser, sitrusfrukter og frø.

Produkter som øker bryst


 Fortrinnsvis grønnsaker rå. Du kan lage en salat, sesong det med olje eller krem, som vitamin A og E er bedre absorbert og bon appetit! Vi anbefaler å bruke to porsjoner med salat om dagen.

 Enkel, nyttig og velsmakende oppskrift: Hell nucleoli valnøtt honning, ta tre nucleoli per dag.

 Ikke overse og risengrynsgrøt. Oppskriften vыruchavshyy gi Ages: frokostblanding bør brukes til å bryte natten og morgenen kylling bryst avkok av kamille.

 Det er også en øl måte, men det må være et reelt øl. Butikken høy risiko møte en forfalskning. Velger denne metoden, er det verdt å huske at på brystet begynner å vokse Priest og retninger. Rådes til å kombinere denne metoden med øvelser for å opprettholde formen. Forresten, kan øl skum brukes som en maske, det er en myte at dronning Elizabeth Tudor, tidligere uten en haug, og det gjorde. 40 minutter å sette på brystet, og skyll avkok av kamille, legg kremen.

Produkter som øker bryst


 Nær øl metode - anstrøk av humle. Resultat etter 15 måneder. Oppskrift: brygge i en termos 1 ss. av tørket humle i et glass vann, la stå i 6-8 timer. Ta en halv kopp 2-3 ganger om dagen før måltider. Drikk regelmessig. Smak infusjoner ganske konkrete, men hvis du vil at resultatene vil lide.

 "Rural" metoden for brystforstørrelse er å bruke fersk melk. En stor kopp 2 ganger om dagen. For å høyne effekten, som i øl måte, skum brystet.

 Interessante funn gjort forskere ved Cambridge University. De fant at kaffe og paranøtter også stimulere brystvekst, men resultatene er mer synlig hos menn.

 Man må huske at brystet er fett "pute" som "vokser" i muskelvev. Derfor, for effektiviteten av dietten bør kombineres med øvelser for bryst ekstrautstyr.

 Husk, uansett hva størrelsen var ikke brystet, trenger den omsorg, riktig ernæring, mosjon, kremer elastisitet, masker og serum, vannmassasje, komfortabel BH.

 Flotte bryster - er velutstyrt og brystet strammet, og deretter størrelse.  
Яндекс.Метрика