Antibiotika for bronkitt hos voksne
 Bronkitt - en svært alvorlig sykdom som trygt kan bevege seg i astma. Perioden med forverring på grunn av sterk hoste uten slim, i noen tilfeller ledsaget av brystsmerter. Over tid er det slim, i alvorlige tilfeller, blandet med blod og pus. Behandling av denne sykdommen bør engasjere en terapeut som noen ganger foreskrive antibiotika for bronkitt hos voksne.

 Hjelpe legen din


 Å komme i gang er å kontakte sykehuset til terapeut. Hjelpe legen starter med en oversikt, lytte til støy i bronkiene og lungene, sette analyse. Etter denne behandlingen er foreskrevet.
 Pasienten kan bli satt på sykehuset, eller oppnevne agenter for hjemmebehandling. Antibiotika for bronkitt hos voksne oppnevnt en forverring av sykdommen. Hvis pasienten ikke kan tolerere noen penger, noen ganger utnevnt Sulfanilamide preparater for oral administrasjon (etazol, sulfadimetoksin). Varigheten av medisinsk behandling er avhengig av helbredelsesprosessen. Antibiotika bør drikke to uker.

 Utnevnt antibiotika for bronkitt hos voksne


 I utgangspunktet utnevnt nye generasjoner av antimikrobielle midler, eller tildelt kombinasjonsbehandling med antibiotika flere ulike klasser av narkotika. Fradrag idiosynkrasier og allergisk reaksjon.
 Å plukke opp effektive antibiotika for bronkitt hos voksne, utført mikrobiologiske og bakteriell oppspytt. Denne prosedyren kan oppdage foreningen av mikroorganismer, som ble årsaken til sykdommen. Studier har valgt et effektivt medikament som påvirker de beste mikroorganismer som forårsaker deres ødeleggelse.
 Voksne foreskrive anti-infeksjon narkotika: frolymyd, azitromycin, rovamitsin, Macropen, flemoksyn, hemomytsyn. Eller cefalosporiner: rotsefin, cefepim, Fortum, cefalexin, klaforan, ceftriakson, tsefalozolyn.
 Alle disse stoffene er ment for oral administrasjon i en hvilken som helst form av sykdommen, i tillegg til alvorlige. Når komplikasjoner og alvorlig bronkitt utnevnt og piller og injeksjoner. Hvis pasienten har en smittsom form for bronkitt er oppnevnt: viferon, kypferon, henferon. Komplekset har utnevnt slimløsende midler: Bromhexine, lasolvan, flyudytek, ambroxol, ACC. Ved alvorlig dyspné: teopek, teotard, salbutamol, aminophylline.  
 Kanskje ingen tema er ikke så mye uløste problemer som allergi mot sæd. Noen til og med hevde at det er en forutsetning for infertilitet, noen skremmende fakta sitert statistikk, mens andre benekte eksistensen av et slikt fenomen. Tidligere eksistensen av allergi mot sæd hadde tvil, men nå er det vitenskapelig bevist ved en rekke studier lærde.

Allergi mot mannlige sperm


 Selv i det forrige århundre, 50 år, har vært rapportert tilfeller der kvinner allergiske mot sæd oppstått. Men mens disse hendelsene ble ikke engang vurdert i medisinsk vitenskap. I denne utgaven slett ingen alvorlig betale oppmerksomhet. Imidlertid, over tid, frekvens av slike tilfeller begynte å vokse. Denne prosessen påvirkes alerhetykiv økning i generell og dramatiske miljøødeleggelser, og generell svekkelse av helsen til nasjonen. Den kraftige forverringen av planetens økologi, har ført til en kraftig økning i antall allergener og sædvæske var en av dem.
 La oss se på dette problemet på riktig måte.
 Hva gjør du hvis du er allergisk mot sæd problem plutselig oppsto mellom deg og din partner?
 Sperm - er på et biologisk nivå, utenlandske kvinner for et protein som teoretisk kan forårsake allergi.
 Allergi mot sæd - er de vanligste allergier, med alle sine tradisjonelle manifestasjoner: kløe, svie, irritasjon, rødhet og noen ganger hevelse av de kvinnelige kjønnsorganer. Symptomer vanligvis vises rett etter sex, eller 15-30 minutter etter. Svært sjelden er det lyn reaksjon som forårsaker feber og urticaria, noen ganger bevisstløs og hevelse i kroppen, som fører til alvorlige konsekvenser og komplikasjoner.
 Det viser seg at en allergi mot sæd der fortsatt, men muligheten til å kjøre med den er ubetydelig, og ikke overstiger 001% av tilfellene.
 I alle andre tilfeller er den såkalte "sperm allergi" en dårlig hygiene par før samleie, overdreven temperament i sex, mangel på smøring eller forsinket seksuelle infeksjoner.
 Noen ganger sæd inneholder stoffer forbundet med å ta noen menn legemidler eller noen produkt-allergen, som brukes i mat mann.
 Det antas at den risikogruppen inkluderer kvinner er allergisk mot noe. Jeg kan ikke akkurat si, under noen omstendigheter, og i enhver kvinne, det er et problem. Men hvis dette skjer, fortvil ikke.
Allergi mot mannlige sperm


 Forebygging

 Den enkleste måten å unngå å bli allergisk mot sperm - en brukt kondom i hver seksuell handling. Men husk at hvis du hadde vært en reaksjon på sperm, så noen senere, ubeskyttet seksuell intimitet, alle fører til samme allergi. Hvis sperm kommer til andre områder av kroppen som kan utvikle elveblest vises til og med hevelse.

 Er det mulig å kurere allergisk mot sæd?

 Selv om du opplever dette problemet for første gang, ikke umiddelbart fortvilelse. Vanligvis må du først kontakte en lege for råd.
 Legen må finne årsaken til din ubehagelig tilstand. Dette bør bli testet for tilstedeværelse av latente infeksjoner. For å stille nøyaktig diagnose bør besøke en allergolog og urolog. Legen din kan gjennomføre allerhoprobu hud, for å nøyaktig diagnostisere allergisk mot sæd.
 Vanligvis legen oppnevnt av samme behandling som i vanlig allergi, stoppe kontakt med allergenet (kondombruk), ta antihistaminer.
 Det er en annen metode som kalles ISGC --specific immunterapi. Essensen av denne metoden er at for to eller tre timer hver tjue minutter, Vagina innført en rekke sperm hennes seksuell partner, alt mens øke konsentrasjonen og mengden av sperm. Det finnes data på de positive effektene av denne immunterapi.
 Sette mer tilstedeværelse av kvinner allergiske mot sæd kan bare kvalifisert lege, basert på kliniske manifestasjoner, blodprøver og allerhoprobe.

 Utenlandske tilnærming til allergi mot sæd

 Amerikanske leger rådes til å sjekke kompatibiliteten av par før ekteskapet. Men sikkert, denne metoden kan ikke kalles vei ut. Klarer samme endrings dusinvis av partnere å velge en kompatibel partner med deg. Dette er tull. Og hva om kjærlighet, varme, tillitsfulle relasjoner som vises i par, lenge før sex. Lurt å se etter alternativer som vil hjelpe deg å få sammen med en nær person både fysisk og mentalt.
Allergi mot mannlige sperm


 Ifølge psykologer

 Hvis kroppen reagerer på en allergi problem, da, er en mann i protest, som ofte ikke er bevisst menneske.
 Noen ganger kan du støte på manifestasjoner av allergi mot sæd når en mann på et ubevisst nivå, dette stygg kvinne (avvisning av seksuell intimitet med ham i prinsippet en fornærmelse mot menn). En kvinne kan lidenskapelig ønsker å ha sex med denne mannen, men kroppen hennes ville snakke om noe annet, mens du tar nærhet som en prosess med ødeleggelse.
 Til de virkelige årsakene til ekskludering er: dårlige relasjoner mellom foreldre, psykiske traumer som forårsaket kvinnen menn ung alder. Enhver slik reaksjon skal oppmuntre kvinnen til å stoppe, tenke og ærlig svare på noen spørsmål: Må jeg stoler på ham og forholdet vårt, og generelt hvordan jeg føler om partneren din?
 Prøv å jobbe med disse spørsmålene uavhengig. Og, hvis du ønsker det, kan du alltid snakke med en profesjonell. Vanligvis, når du arbeider med en psykolog, flyte situasjoner som hun har lenge glemt, og hun hadde ikke engang tenke på at det kan føre til allergier.
 Kvinner trenger å tilgi mannen som forårsaket hennes smerte, bli kvitt frykten for forhold med menn, og endelig forstår deres følelser. Og kanskje du alle kan glemme allergi mot sæd.  
Hvor å behandle tilbake produktet,Spine - grunnlaget for kroppen vår, er det ansvarlig for helse og funksjonalitet av alle delene. Så ta vare på hans tilstand er nødvendig for hver enkelt av oss. Spesielt, prøv å unngå sykdommer og skader forbundet med ryggraden. En slik skade kan godt være produtaya tilbake. I dette tilfellet er naturligvis skaden ikke meget ryggraden, ryggmuskulaturen ved siden av den. Men denne situasjonen ikke bare fører til ubehag og leverer meget håndgripelig smerte, men også farlig for helsen.
Symptomer blåse tilbake
Viktigere, smerter i ryggen som blåser, vises umiddelbart, men etter ca en dag eller to. Det viktigste symptomet er smerter, trekke i ryggen, som kan utvides til øvre og nedre del av ryggen. Smerte mens vanligvis er permanent.
Ofte smertene er så alvorlig at en person mister evnen til å utføre vanlig en handling som rett og slett ikke kan rette.
Mangel på behandling kan føre til komplikasjoner, så i tilfelle symptomer zastuzhennoy tilbake bør umiddelbart starte behandling.
Metoder for behandling av slag tilbake
Metodene som er beskrevet nedenfor er brukt i kombinasjon. Den eneste måten å garantere raske resultater og høy sannsynlighet for fravær av ulike komplikasjoner.
Her er de mest effektive metodene for å behandle tilbake produtuyu:
- Behandling feltet oppvarming salve. Pasienten tilbake bør gi en konstant varme. Bruke til dette formålet kan være absolutt noen salve med en oppvarmende effekt. Hvis det ikke var for hånden, passe
- Normal alkohol. Å ikke varme, etter bearbeiding oppvarmingen veien tilbake trenger en ekstra varm skjerf eller skjerf. Hvis du planlegger å gå ut, må du huske å kle seg varmt og bakside;
- Bruk av spesielle soner. I salg nå en sone av ull av forskjellige dyr - kamel, sauer og selv hunder som lar deg behandle ryggen, holde den varm, og ikke stå under klærne. Hvis du er utsatt for hyppige manifestasjoner av smerter i ryggen, du bør kjøpe et belte og bruke den hver dag;
- Søknad oppvarming komprimerer. Som et middel for lokal behandling også passe komprimerer. Blant de rimeligste og mest effektive - pakning med vanlig salt. Salt for å varme pannen, og hell det i en lin pose og legge til verkebyll. Hold trenger å komprimere lenge saltet kjøler ned. I stedet komprimerer kan brukes pepper lapp som er festet på pasienten området og venstre over natten. Pålegge en lapp uten å påvirke nyrene;
- Følg med skånsom modus. Hvis smertene er veldig sterk, ikke press ryggen, holde sengen så lenge som mulig. Hvis muligheten for sengeleie er ikke, så gjør ditt beste for å slappe av, sove på en hard madrass. Sharp er bedre å tåle perioder med liggende i sengen;
- Injeksjoner. Hvis smertene er veldig sterk, så ta kontakt med legen som foreskriver deg en steroid medisiner for å lindre smerte, behandler betennelser, muskelkramper;
- Gjør massasje. Selvfølgelig, ikke alene og ikke gjennom mangel på kvalifiserings slektninger, massasje bør kun utføres profesjonell massør. Stryke rubbing utført veiviseren vil hjelpe slappe av musklene, fjerner spenninger i dem. Effektiv på baksiden kopping massasje, men det må også gjøres av en profesjonell.
Яндекс.Метрика