Antibiotika for bronkitt for barn
 Dessverre er immunsystemet hos barn ikke perfekt, og de er sannsynlig å utvikle sykdommer, inkludert forkjølelse. I noen tilfeller kan sykdommen være komplisert ved utvikling av bronkitt, blir ofte kronisk forløp.

 De viktigste legemidler for behandling av bronkitt


 Behandling av bronkitt basert på dens manifestasjoner. Vanligvis brukes mucolytics, bronkodilatorer, antitussiva narkotika. Hvis disse stoffene har en positiv effekt, bør regimet legges antibiotika.

 Antibiotika for bronkitt for barn


 Formålet med antibiotika for barn bærer lege. Uten hans anbefalinger ikke kan være uavhengig behandle barnet med antibiotika.
 Indikasjon for antibiotika er også mulig at tilstanden til barnet, og det faktum at sykdommen er bakteriell i naturen. Vanligvis er dette problemet løst innen en uke.
 Parallelt med fortsatt antibiotikabehandling symptomatisk behandling. Mange har en tendens til hva antibiotika for bronkitt for barn ikke vises, fordi de kan dra nytte samt skade. Med hensyn til valg av antibiotikum bør behandles med all forsiktighet.
 Den mest trygg og effektiv er aminopenitsyliny og makrolider. Formål cefalosporiner trene i ekstreme tilfeller, eller hvis du er allergisk mot ovennevnte gruppen av antibiotika.
 Makrolider godt hjelpe i nærvær mykoplazmennoho bronkitt, men har en rekke bivirkninger som kvalme, oppkast og diaré. I denne forbindelse, i løpet av antibiotikabehandling data viser barn som får probiotika. De er tatt mellom kurs av antibiotika og etter.
 Typisk kan en kur oppnås etter 10 dager i noen tilfeller raskere. Denne effekten kan oppnås samtidig som vi respekterer mangfoldet av opptak, og med samme intervall mellom dosene.
 Nødvendig for å opprettholde effektiviteten av behandlingen, fordi hvis antibiotika for bronkitt for barn ikke har en positiv reaksjon etter et par dager, og i dette tilfelle kan vi anta at patogenet er resistent mot det. I tilfeller hvor bedringen kommer, bør antibiotikabehandling videreføres i ytterligere tre dager.
 Dermed antibiotika for bronkitt Barn er som narkotika av reserve, der formålet bærer forringelse av og strengt på resept.  
Antibiotika for forkjølelse og influensa
 Velge sine egne antibiotika for å behandle forkjølelse, folk gjør feil. Hvert legemiddel fra gruppen av antibiotika som brukes til behandling av visse virus eller bakterier uten kvalifisert medisinsk undersøkelse og behandling diagnose Oppløsning med disse legemidlene ikke kan.

 Antibiotika for forkjølelse og influensa for voksne


 Hovedretningen av stoffet - virkning på årsaken til sykdommen og middel i seg selv. Dette kalles эtolohycheskoe behandling. Sekundær behandling - antitussive og slimløsende midler, midler rhinitt, hjelpestoffer og vitaminer. Sekundær behandling - som et viktig bindeledd.
 Hvis innen seks dager med intensiv behandling av forkjølelse tilstanden til pasienten konsekvent dårlig, deretter utnevnt antibiotika for forkjølelse og influensa.
 Eventuelle luftveissykdommer som influensa, kan gi komplikasjoner i form av akutt bronkitt, lungebetennelse, purulent betennelse i mandlene. For å unngå feil når du velger narkotika, er det best å oppsøke lege. Bare etter å ha studert bakteriologiske analyser, er behandling foreskrevet.
 De fleste forskrivere knyttet til penicillin gruppe: amoxiclav, ampioks, Augmentin, til cefalosporingruppen: Tsefpyrom, cefazolin, cefotaksim og makrolid, klaritromycin, roksitromitsin, Azitromycin.

 Antibiotika for barn


 Blant det store antall legemidler på markedet farmakologi antibiotika for forkjølelse og influensa til barn sjelden utnevnt. Dette gjelder spesielt for kloramfenikol, noe som fører til undertrykkelse av hematopoiesis. Denne komplikasjonen er sjelden, men frykter det er likevel verdt det. Derfor behandle barn fra forkjølelse potente legemidler bør være svært forsiktige og bli overvåket barnas barnelege.
 For behandling av barn utnevnt antibiotika for forkjølelse og influensa, som tilhører den tetracyklin gruppe, ofte utnevnt effektive legemidler, doksycyklin, tetracyklin, minocycline.
 Til dags dato er det ingen enkel antibiotika som skulle håndtere influensa eller SARS. Disse stoffene hemme patogener, ødelegge sunn mikroflora av barns tarmen, forårsaker overvekst, og den viktigste og farlig - og redusere immunforsvaret respons. Etter hyppig bruk av disse stoffene, blir barnet mer utsatt for forkjølelse.  
Ymbyldynh hjemme
 På seksuell tilfredsstillelse av kvinner i dag sier mye. Ulike tips og triks er vanligvis begrenset til kjøp av dyre og vakre klær, bruk av aphrodisiacs, og skaper en romantisk atmosfære. Dette bør gi kvinnen avslappende og morsom. Men seksuell nytelse - det er også tonen i enkelte muskler. Hvis du styrke musklene i bekkenbunnen, få glede av å elske veldig enkelt. Så lange sexologer anbefaler at kvinner ymbyldynh praksis hjemme. Dessuten er det ikke den eneste naturlige måten å lette fødselen og til å gjenopprette sin form etter dem. Kort sagt, lære enkle Kegel øvelser, som er ymbyldynhom, er det nødvendig for alle.
 Forbedre ditt kjærlighetsliv og lette fødsel
 Kegel øvelser, dvs. ymbyldynh - et spesielt sett med øvelser som du kan gjøre hvor som helst, selv i overfylt. Selvfølgelig snakker vi om øvelser utføres uten hjelpeutstyr elementer. Det er verdt å merke seg at de ymbyldynhu fortsette i to tilfeller: når du ønsker å forbedre sexlivet, gjøre sex mer spektakulære og når du forbereder å ha en baby. Svake intime muskler kan føre til utelatelse av kreft og mange andre gynekologiske problemer. Derfor ymbyldynh, først av alt, gjøre musklene sterkere og mer elastisk. Dette vil ikke bare styre sin glede i sengen, og legge til rette for levering.
 Regelmessig trening i noe sted
 Viktigst - ymbyldynh gjør det mulig å styrke bekkenbunnsmuskulaturen og øke følsomheten av vev. Dette oppnås ved å trene under kompresjon, suging og massasje. Det bør bemerkes at Kegel øvelser er utført med den riktige pusting og avslappet magen. Ingen andre muskler, for eksempel pressen, ikke bør delta. Dette gir en fantastisk effekt. Men viktig regularitet og frekvens av trening. Selvfølgelig, bevise deg selv til utmattelse er ikke nødvendig, men skjære ut 15 minutter hver dag for å trene intime muskler ville ikke skade.
 Kegel øvelser
 Underliggende imbildinhu er Kegel øvelser, som kan utføre absolutt overalt. Så må du vurdere hoved effektiv trening:
 Øvelse "Flashing"
 For gjennomføringen å komprimere musklene i skjeden i noen sekunder for å bo i den posisjonen, og deretter slappe av. Da må du også komprimere musklene i anus. For det første kan forskjellen ikke merkes. Men over tid med regelmessig trening forskjellen blir åpenbar. Abdominal forblir avslappet. Over tid kan muskelkontraksjon kraft økes, og bo i den posisjonen kan ha opp til 10 sekunder.
 Øvelse "Elevator"
 Hovedmålet med denne øvelsen er evnen til å lære gradvis komprimere intime muskler. Man kan tenke seg at skjeden - en fem-etasjers bygning. Jeg skal først løfte tilgang til første etasje, så det andre, og så videre til femte. Skal slappe av i omvendt rekkefølge. Gjenta må første nedturer til fem ganger daglig øke antall repetisjoner.
 Involvering av tau
 Det bør arbeides for at mentalt trekke tau opprinnelig vagina, anus da. Også gjenta øvelsen er først til fem ganger daglig legge tid.
 Outthrust
 En annen effektiv øvelse. Sin essens er å prøve å presse ut fra skjeden som om noen gjenstand som en ball. Fødende kvinner lett kan sammenligne det med krefter.
 Sammentrekning
 Du må arbeide for å strekke og slappe av de intime muskler så ofte som mulig, uten å stoppe i noen av bestemmelsene.
 Høy kvalitet massasje vil ikke skade
 Hjemme, kan du også gjøre øvelser ved hjelp av spesiell opplæring. Men den vanlige utførelsen av de ovennevnte øvelser du kan gjøre uten simulatorer. Men det er nyttig å massere bruke oljer. Massasje utføres litt høyere rundt klitoris og kjønnsleppene. I det 10. minutt masserer dette området sterkere muskler og stimulerer blodsirkulasjonen. På kvaliteten på seksuallivet påvirkes mest direkte. Det gjenstår å legge til at ymbyldynh nyttig for alle, bortsett fra at kvinner som lider av akutt betennelse og livmor blødning.  
Hvordan å behandle ryggsmerter
 Mest smerte i ryggen i forbindelse med sykdommer i ryggraden. Kort skarp smerte skutt intramuskulær injeksjon av anti-inflammatorisk narkotika. Behandlinger varierer fra tre til fem dager. Etter denne tid, den skarpe ryggsmerter vanligvis ikke lenger bry.
 Hvis smertene er langvarig verking i naturen, er det vanskelig å behandle. Konstante ryggsmerter kan være et symptom på mange sykdommer. Valgfri tilbake er smertefulle ting i stedet hvor skadet eller betent ryggraden. Ofte, i tillegg til ryggsmerter ryggraden sykdom uttrykt av andre symptomer:

 Hodepine.

 Det økte trykket.

 Hoste.

 Pustevansker.

 Karsykdommer.

 I alle fall, hvordan å behandle ryggsmerter, kan du fortelle av kvalifisert personell.

 Vilkår frisk rygg eller hvordan å kurere ryggsmerter


 Hvis du er utsatt for hyppig ryggsmerter, prøver å følge noen enkle regler. De vil hjelpe deg redusere smerte og hindre forverring og smerteanfall.
 Så, her er de grunnleggende regler for en sunn tilbake

 Ordentlig stå. Ikke horbytes ikke vri ryggen din når du står. Hvis du er lei, en liten endring av posisjon, skiftende tyngdepunktet på forskjellige ben, men ikke zastыvayte som en mumie. Når rengjøring hjemme, kan du prøve å bøye så sjelden som mulig. Hvis du trenger å vaske gulvet eller vakuum, bedre knele ned - dette vil fjerne byrden av ryggraden, og du trenger ikke å tenke i nær fremtid til å behandle ryggsmerter.


 Å sitte. Hvis du har mye tid i sittende stilling, prøv ikke å vippe hodet fremover og overkroppen. Oftere endre holdning eller stilling av føttene minst. Når stillesittende arbeid, prøver å stå opp hver time og bare gå rundt på kontoret eller gå utenfor. Hvis mesteparten av tiden du bruker på å kjøre, være spesielt oppmerksom på å justere førersetet. Plasser tilbake der den bøyer må ha sterk motstand.

 Korrekte løfte vekter. Når ryggsmerter er ideell - ikke løfte tunge ting i det hele tatt. Men hvis det er behov, og deretter stige last fortsette jevnt, ikke gjør noen brå bevegelser. Hvis det er mulig, er det bedre å fordele alvorlighetsgraden på begge armene.

 Høyre løgn og stå opp. Du gadd ikke å stille spørsmål ved hvordan å behandle ryggsmerter, sove på hard, men elastisk madrass. Klatre ut av sengen bør poserer med "liggende på siden."  
Яндекс.Метрика