Antibiotika i odontologiBruken av antibiotika i moderne medisin er en viktig del av behandlingen og rehabilitering av pasienten. Tannlegen er intet unntak. Enkelte sykdommer krever oral kirurgi behandling og som et resultat av anvendelsen av denne typen produkter.
Indikasjoner antibiotika
Disse stoffene er foreskrevet av en tannlege individuelt for hver pasient. Årsakene til dette kan være flere.
Først blir antibiotika foreskrevet for trusselen om inflammatoriske eller infeksiøse prosesser. Ellers kan enkelt dental intervensjon trekke en behandling med en allmennpraktiker.
Sekund, ikke alle pasienter som besøker tannlegen for enkel inspeksjon eller enkel tannbehandling. Noen besøkende kommer i tannbehandling med en ganske alvorlige problemer å løse uten antibiotika er ikke mulig. Hvis du ignorerer råd av eksperter i dette tilfellet, kan pasienten true blodforgiftning, spesielt hvis utført kirurgi.
For det tredje, er medikamenter foreskrevet i enkelte sykdommer som ikke er relatert til oral og dental spesifikt, men deres tilstedeværelse eller annen måte påvirker allmenntilstand. Slike sykdommer inkluderer diabetes, artritt, lupus erythematosus, og så videre.
Typer og dosering av antibiotika i odontologi
De fleste andre i tannlegepraksis som gjelder for alle kjente penicillin og amoxicillin. Selvfølgelig, i dag er det mange andre stoffer som også har blitt brukt i felt. For eksempel, doksycyklin, azitromycin, mydekamytsyn, linkomycin, ofloksacin, norfloxacin, metronidazol og andre. Bruk av dyre kolleger noen ganger urimelige og bivirkninger kan være uventet.
Doseringen av disse stoffene for hvert tilfelle individuelt beregnet tannlegen vurderer alvoret i saken og mulige bivirkninger av stoffet. Det faktum at i noen tilfeller risiko for komplikasjoner som er mye høyere enn risikoen for betennelse eller infeksjon.
Antibiotikaprofylakse
Tilstedeværelsen av visse sykdommer i pasienter som krever tidlig profylaktiske antibiotika før den primære behandlings tannlegen. Disse sykdommene inkluderer hjertesykdom, hjertesykdom, tilstedeværelsen av kunstige ventiler eller pacemakere, hjertesvikt, endokarditt, og andre. Trenger også antibiotika til de som har felles proteser.
Svikt forebyggende fremgangsmåter kan føre til utvikling av infeksjon eller septisk endokarditt. Gitt at under visse manipulasjoner tannlegen kan ta blod, selv om skaden er liten, er det en risiko for å få bakterier på dette sted. Således er det mulig for infeksjon. For å unngå dette og hadde forebyggende tiltak.
Antibiotika ved behandling av tannsykdommer
Эndodonta sykdom. I denne sykdommen oftest skadet tann papirmasse og apikale periodontium. Massen er ekstremt følsomme for enhver form for skade, enten karies, traumatisk skade eller skader på behandling av tannen. Som en konsekvens, kan oppleve alvorlige smerter, inflammasjon og nekrose selv. Videre, på grunn av den intense aktivitet av bakterier som er direkte på det skadede området, er det betennelse eller abscesser. For det første kan folk ikke legger merke til endringene, men over tid vil være ubehag som smerter og hevelse. I dette tilfelle er tann antibiotika som brukes for å lindre inflammasjon og hindre abscess.
Akutt lokal apikale abscess. Dette abscess er funnet i tannlegepraksis oftest. Det kalles også - akutt purulent apikal periodontitt. Betennelse i benvevet er spissen av tannroten. Prosessen med pussdannelse kan fange og omkringliggende bløtvev. I dette tilfelle er det nødvendig å fjerne den infiserte delen av rotkanalen kan også fjerne tannen. Noen tannleger tror at i dette tilfellet er antibiotikabehandling kreves.
Akutt purulent apikal periodontitt komplisert av phlegmon.Dette er den samme lokalisert abscess, men mer alvorlig. I dette tilfellet kan betennelsen påvirker og omgivende vev, noe som resulterer i mer uttalt ødem og svelling av ansiktet. Hvis tiden ikke kurere slike sykdommer, kan resultatene være skuffende, selv til blindhet, hjerne abscess, og med død. I denne situasjonen, i odontologi tildeles ofte penicillin i store nok doser. Men antibiotikabehandling løser ikke hele problemet, trenger du en aktuell behandling som er nødvendig for å fjerne nekrotisk vev, og om nødvendig tann.
Det skal bemerkes at bruken av antibiotika i tannbehandling er direkte avhengig av behandlende spesialist. I samme sak, mange leger trodde kunne deles. Derfor bør utnevnelsen av slik behandling ber derfor ble han utnevnt til at narkotika reaksjoner og konsekvenser i tilfelle av dem. Først etter veiing alle "proffene" og "mot" hver mann for seg selv bestemmer så nødvendig behandling med antibiotika.  
 Sunn effekten av salt bad på menneskekroppen er kjent i lang tid. I århundrer salt brukes til matlaging bad, gi kraftige helse- og skjønnhetseffekter.


Salt bad


 Nyere studier bekrefter effekten av naturlig forekommende salter i helse og medisinske formål. Eksperter aktivt bruker badesalt med ekstra stimulering av metabolske prosesser i kroppen, forbedrer blodsirkulasjonen, lindrer muskelspenninger. Salt bad er svært gunstig for nervesystemet og muskel-systemer menneske utmerket forebygging av isjias og degenerative plate sykdom. I tillegg har de i betydelig grad redusere risikoen for forkjølelse.
 Populært for tiden bad salt hos kvinner er ikke tilfeldig, forklarer bruken av salt i kosmetiske prosedyrer som fremmer hud regenerering, samt å bekjempe cellulitter og overflødig vekt. Viktige faktorer er tilgjengeligheten og muligheten til å bruke prosedyrene i hjemmet. På grunn av den komplekse effektiv innflytelse på kroppen, bad salt - en ekte mini-spa hjemme.
 Det er viktig å bruke et bad "riktig" salt. For salg nå i mange butikker og apotek salt laget av naturstein og havsalt. Å bidra til å forebygge allergiske reaksjoner bør være skeptisk til salt konsentrater er sammensatt av ulike parfyme tilsetningsstoffer og fargestoffer. Sammensetningen av mineraler som finnes i havet salt og unik. For viktigste rolle i sammensetningen av konsentratet isolert jod-brom og natriumklorid salt som brukes må være i samsvar med instruksjoner.
 Salt bad kan være både varmt og kaldt, med forskjellige konsentrasjoner av saltløsning. Vanntemperatur og saltkonsentrasjon bestemmes nødvendig kosmetisk, forebyggende eller terapeutisk effekt. Hjemme, til temperaturen for den vann-salt-løsning være optimal, og ikke mer enn 38 ° C. Varigheten av badende bør begrenses til et intervall på 10 til 20 minutter. Ønsket resultat oppnås vanligvis rate på 10-15 bad tatt regelmessig gjennom dagen.
 For å oppnå en kosmetisk eller profylaktisk effekt i ett bad ved bruk av ikke mer enn 100 til 250 gram salt, eller omtrent 10 til 25 gram per liter vann. Den terapeutiske effekt oppnås ved bruk av mer konsentrerte løsninger, når det brukes i et bad til 1 kg salt.
 Husk at bruk av salt bad for medisinske formål krever konsultasjon med en lege som bestemmer hvilke indikasjoner og kontraindikasjoner, gjennomførbarhet og saltkonsentrasjon, vanntemperatur og varighet av bading.
 Med riktig bruk av salt bad gir en svært gunstig effekt på generell fysisk velvære og bidra til å øke de beskyttende funksjoner i kroppen.  
Hvorfor tannverk etter fjerning av nerve?

 Det er knapt en eneste chelochek, som ikke gjorde vondt tennene. Til tross for at moderne tannklinikker er utstyrt med den nyeste teknologien og høy kvalitet anestesi tillater deg å fjerne tennene nesten umerkelig, mange av oss innse det faktum at smerte symptom varer i flere dager. Noen tappert tåler smerte, og noen prøver å behandle sine nasjonale metoder. Men ett spørsmål gjenstår alltid: hvorfor tann fortsetter å såre etter fjerning av nerve? I denne artikkelen beskriver vi de viktigste årsakene til dette fenomenet, og tilfeller der det er nødvendig å henvise til tannlegen igjen.


 Forårsaker nerve smerte som ikke trenger bekymre


 Smertefull følelse og ubehag kan skyldes fjerning prosedyrer nerve, som ble holdt i klinikken. Tannlegen kan skade tannkjøttet for å få bedre tilgang til rotkanalen av pasienten. Som sådan manipulasjon alltid oppstå ved bruk av lokalbedøvelse, så et par timer etter å ha besøkt legen pasienten begynner å føle ubehag. Ofte, etter å stoppe smertene kommer tilbake med samme kraft. Dette er imidlertid ingen grunn til alarm, samt vår kropp oppdager en reaksjon på ytre stimuli.
Hvorfor tannverk etter fjerning av nerve?

 Problemet i dette tilfelle kan være laget av svakt virkende smertestillende medikamenter og skylle munnen med en løsning av vann, salt og dråper av jod. Vanligvis opptrer disse symptomene etter at ikke mer enn tre dager, og deretter gå inn i nedgang.


 Hvorfor tannpine etter fjerning av nerve kanalen fylling?


 Etter et besøk til tannlegen bør nøye lytte til sine følelser, så lenge tannpine kan vitne til følgende konsekvenser:

 •  Utdanning flux etter dårlig tetting.


 •  Betennelse i beinet.


 •  Utseendet til en allergisk reaksjon på materialene som brukes for tetting og behandling.


 •  Den innledende fasen av periodontitt, når det ikke er dannelse av puss sac ved roten av tannen.


 •  Allergi mot anestesi brukes under tanntrekking.


 • Hvorfor tannverk etter fjerning av nerve?

   Også verdt å lytte til følelsene dine når du nadkusыvaete, postukyvaete eller ta på tann. Disse symptomene kan være smertefull pine pasienten i tilfeller av trigeminusnevralgi. Ved slike mistanker bør umiddelbart ta kontakt med tannlegen for å bekrefte eller avkrefte sine bekymringer. Ellers risikerer du å miste en tann og forsinkelse behandling i månedsvis.


   Hvordan å kurere symptomene? •  Den mest enkle og effektive måten er å ta smertestillende medikamenter. Disse verktøyene skal brukes umiddelbart etter inngrepet depulpatsiyi eller ved en-dager etterpå. Vær imidlertid oppmerksom på at denne behandlingen kan ha motsatt effekt, så du bør oppsøke lege.


 •  Du kan lindre smerten av munnen skylling med saltvann med jod. Ganske oppløst i en kopp kokende vann 1/2 t. L. salt og en dråpe av jod. Dette vil slette kanalen og roe benvev.


 •  Du kan også gjelde for det berørte området propolis. Imidlertid er dette verktøy ikke alle pasienter.


 •  Hvis smertene er forårsaket av avvisningen av kroppen stoffer som brukes for tetting, bør du oppsøke lege og få fremmede stoffer.


 • Hvorfor tannverk etter fjerning av nerve?

   Dermed undersøkte vi de viktigste årsakene som kan føre til utseendet på smerter etter tanntrekking. Husk at den beste hjelpen - en dyktig omsorg, så gjør ikke selvmedisinering.
  Яндекс.Метрика