Antivirale medikamenterAlle slags bakterier og virus rundt oss hvert sekund vi kan bli smittet med en av de 300 arter av kulde. De vanligvis inn i kroppen gjennom de øvre luftveier, men ikke alltid i kontakt med de virus som forårsaker akutte luftveisinfeksjoner, oppstår forkjølelse som krever behandling med antivirale medikamenter. Hvis immunsystem er på ingen måte er svekket, som oftest den effektivt motstår eventuelle virus. Vanligvis sykdommen ikke forekommer eller personen bare føles svak kvalme, men hvis et svekket immunsystem sykdom utvikler seg svært aktiv og viser seg i strømmen. Deretter kan utvikle bakterielle lesjoner av bronkiene og lungene og forverre kroniske sykdommer.
Som ofte brukes for forkjølelse symptomlindring, er hovedfokus å redusere kroppstemperaturen, reduserer betennelse og avgifte kroppen. Men denne behandling mange glemme alvorlighetsgraden av virussykdommer og muligheten for komplikasjoner. Derfor bør behandling av forkjølelse være omfattende og mottak av antivirale midler må. I tillegg er disse stoffene som tar sikte på å styrke immunforsvaret, så det anbefales å bruke for forebygging i høst og vinter.
Når en kald drikke anbefales antivirale medikamenter, ikke mer allment kjent antibakteriell (sulfonamider, antibiotika). Grunnen til dette er at de fleste sykdommer er forårsaket av et virus (80% av sykdommer) enn bakterier. Antibakterielle midler er nødvendig bare når det er en fare for bakterie komplikasjoner. Også når man kjøper antiviralt medikament er bedre å ta medisin med et bredere aktivitetsspektrum enn det som er beregnet for en bestemt gruppe av virus.
Grupper virus oftest fører til forkjølelse:
Reovirus
Adenovirus
Ortomyksovyrusы (virus gruppe A, B, C)
Pykornavyrusы (entero - og rhinovirus)
Paremyksovyrusы (respiratorisk syncytialvirus, parainfluensavirus).
Narkotika anbefalt for bruk i kaldt
Blant narkotika av det brede spekteret av aktivitet bør stoppe sin oppmerksomhet mot ribavirin (Rybaryn) og ynozyne pranobeske (Hroprynozyn). De aktive ingredienser kan takle ribavirin virus A og B, parainfluensa, respiratorisk syncytialvirus, coronavirus og rynovyrusom. Vær imidlertid oppmerksom på at stoffet har en høy giftighet og det anbefales å bruke bare i tilfelle av respiratorisk syncytialt infeksjon, som ofte er årsaken til bronkiolitt hos barn.
Inosine pranobex takle aktivt med influensavirus, parainfluensa, rhinoviruses, adenovirus. Agentene er tvunget til å stimulere kroppens forsvar, det forbedrer den antivirale aktiviteten av interferon og påvirker B - og T-lymfocytter. Søknad hroprynozyna kontraindisert under graviditet og amming, nyresvikt, nyrestein og gikt.
Velprøvd antiviralt legemiddel Arbidol. Det er effektivt i tilfelle sykdom influensavirus A, B, parainfluenza, og åndedretts adenovyruse syntsytyalnыh virus. Arbidol bidrar til å fremme utdanning endogent interferon i kroppen påvirker humoral og T - cellulær immunitet og har antioksidantegenskaper. Videre Arbidol refererer til legemidler med lav toksisitet og ingen bivirkninger.
Herbal antivirale legemidler
En rekke urter også har antiviral virkning. I tilfelle av SARS brukes effektivt Altabor - antiviralt legemiddel, basert ekstrakt av svart og grått or. En annen antiviral urte narkotika - en proteflazidum gjort det gjennom siv land og pickerel dernistoy. Også hørt sannsynligvis mye om tysk produkt som kalles stafettpinnen, han har antivirale og immunmodulerende effekter, og består av kjerringrokk, eik bark og blader av valnøtt.
Mange legemidler, basert på gress er godt sliter med herpes virus. Herpes er veldig ofte en følgesvenn av forkjølelse. Ett av narkotika aktivt kjemper denne infeksjonen er Alpizarin, den viktigste aktive ingrediensen som er laget av mango blader, kopiyochnyk zhelteyuscheho kopiyochnyk og Alpine. Du kan også bruke ekstern salver Helepyn (Ground av lespedetsi krone) og Mehosyn (base - bommulsfrøolje).
Behandling av forkjølelse antivirale medikamenter for 2-3 dager reduserer sykdom og reduserer risikoen for sykdom og utvikling av komplikasjoner, gjør sykdommen. Skål!  
Den kur for influensa for barn
 Foreløpig er bred nok for både voksne og barn valget av legemidler for forkjølelse og influensa. Men hva medisiner mot influensa best for barn? Det er først og fremst for å beskytte barnets kropp fra bivirkninger.

 Grunnleggende reglene for influensa i et barn


 Den viktigste regelen - sengeleie. Så snart de første symptomene på influensa dukket opp, bør barnet bli satt til sengs og å overbevise gjenstand for sengeleie. Du kan gi ham en favoritt leketøy eller bok. Motorisk aktivitet babyen som skal reduseres.
 Det er ikke anbefalt å behandle barnet antivirale medikamenter legen din for å etablere en diagnose. Hvis antivirale midler er valgt riktig, vil den mislykkes i immunsystemet.
 Ved temperaturer over 38 grader kan gi dine barn paracetamol barn, febernedsettende. Opp til 38 grader bør ikke gis disse stoffene fordi kroppen må eie bekjempe sykdom og inkluderer alle beskyttende funksjoner.

 "Antyhrypin" - den beste medisin mot influensa for barn


 Å behandle et barn bør bare kjøpe barnemedisin. "Antyhrypin" kan gis til barn fra tre år. Mange leger rådes til å bruke en vannløselig form av stoffet, forklarer det bedre og raskere absorpsjon.
 En viktig komponent av medikamentet - antipyretisk. I dette tilfellet, paracetamol, som lett tolereres av kroppen og er betraktet som trygge for barn. Det trenger ikke irritere magen, det ser ikke ut fra allergiske reaksjoner.
 Hva er mer "Antyhrypin" den beste kur for influensa for barn? Dette preparatet inneholder hlorfenamyna maleate, lindrer hevelse i slimhinnene og nasal puste lettere.
 Tilstedeværelsen av vitamin C i preparatet øker motstanden. I "Antyhryppyne" observert terapeutisk dose vitamin som muliggjør hurtig behandling problem.
 Siden barn i dette preparatet er tre hovedkomponenter - vitamin C, febernedsettende og antihistaminer, den "Antyhrypin" på høyre - den beste kur for influensa for barn.
 Ikke behandle barnet ulike antivirale medikamenter og antibiotika uten legens tillatelse. Mange virus, luftveissykdommer og SARS er ikke utsatt for antibiotika, men det kan lett føre til dysbiosis.  
Preparater av influensa og SARS
 I den kalde årstiden, de fleste som lider av viral og forkjølelse. Bakteriene som forårsaker dem, er stadig til stede i miljøet.
 Vanligvis de treffer de som senket immunitet. De vanligste symptomene på forkjølelse er rennende nese og hoste. For å komme seg så raskt som mulig, må du drikke bort medikamenter mot influensa og SARS, noe som bør gi deg en terapeut.

 De viktigste årsakene til forkjølelse og influensa. Symptomer


 De viktigste årsakene til forkjølelse er:

 senket immunitet;

 beriberi;

 kontakt med den syke;

 tretthet.

 Veldig ofte i den kalde årstiden syke barn på grunn av immunitet er ikke dannet. Så hvis du føler at du begynner å bli syk, er det best å gå til en avtale med en terapeut. Han vil foreskrive medisiner mot influensa og SARS, og vil anbefale å få testet for å avgjøre generelle helse.

 Preparater av influensa og SARS. Forebygging


 Dagens medikamenter mot influensa og SARS selges i apotek i et stort spekter. Men husk at alle har bivirkninger, så det er best hvis du tildele dem til legen.
 En av de mest populære er:

 Arbidol - benyttes både under sykdommen og for forebygging. Øker immunsystem ødelegger sykdomsfremkallende mikrober.

 Anaferon voksen og barn. Den blir brukt som et forebyggende medikament i kalde årstider. Barn dosering utnevne en lege!

 Immunal - narkotika plantebasert. Den aktive ingrediensen er Echinacea purpurea. Øker immunitet og beskyttende funksjoner i kroppen. Stoffet er tilgjengelig i form av stikkpiller, tabletter og dråper.

 Derynat - kan brukes på barn fra fødselen av. I forebygging av sykdom og hjelper på kort tid å bli kvitt bakterier og virus. Nesten ingen bivirkninger. Barn profylaktisk administreres 1-2 dråper i hvert nesebor 3 ganger om dagen. Kurset varighet er 14 dager.

 Rynzasyp - har blitt brukt under sykdom forkjølelse og influensa. Pulveret er oppløst i kokende vann, har en behagelig smak og aroma. Hjelper senke temperaturen, lette tett nese og hoste angrep.

 Her er de viktigste medikamenter mot influensa og SARS, som ofte brukes under sykdom. Men husk, det er best å forebygge enn å behandle forkjølelse og influensa!  
Hva du skal ta influensa
 Hvis forkjølelse ledsaget av høy feber, frysninger, muskelsmerter, smerter i templene, rød hals, mest sannsynlig det er influensa. Men en nøyaktig diagnose kan sette en lege, fordi nå er det mange typer forkjølelse, og de blir behandlet annerledes.
 Hva du skal ta influensa, noe som betyr hjelp, og som kan skade - alt dette forklarer eksperten.

 Forberedelser Flu


 Alle medikamenter mot influensa er syntetisk og vegetabilsk opprinnelse. Deres handling er primært rettet mot å fjerne og undertrykke betennelse, hoste, feber, slapphet, hodepine, etc. Preparater influensa hjelp i kombinasjon med andre behandlinger.
 Hva du skal ta influensa, kan man ikke bestemme bedre følge legens resepter.
 De fleste er oppnevnt:

 Med tabletter - Anaferon, Arbidol, Aspirin, ring, Ferveks, Coldrex.

 På nesedråper - Aqua Maris, Semax, Morenazal, for nese Adrianol.

 Med hals spray - Kameton, Septisol, Akvalor, Vivasan.

 For å lette puste (salve) - Dr. mamma, terpentin salve, salve Bon Beng, stjerne.

 Pulvere - Antyhrypin, theraflu, Ferveks, Maksykold, Rynzasyp.

 Mixtura indigoticus - Ambrobene Flavamed, Alteyka.

 Hva du skal ta influensa med urter Svart og blå hyllebær hjelp med influensa og forkjølelse.

 Du kan ta Hlytserytan - planteekstrakt, basert glyserin.

 Hjelper til å takle forkjølelse sykdom hyllebær juice.

 Roten av Echinacea kan gjøre voksne tre ganger om dagen, 5 ml etanol infusjon.

 Hva å ta influensa med urter, skal identifisere brukeren, mens det kjente og beste for kroppen.
 Behandling er alltid individuelle, og hvis noen hjelper en måte, betyr det ikke at det vil hjelpe en annen person.
 Influensa hjelp:

 Adonis reduserer betennelse i luftveiene.

 Aloe. Dette anlegget behandler selv tuberkulose.

 AIR - slimløsende.

 Arnica - behandler influensa og bronkitt.

 Bagno - slimløsende.

 Belladonna - anti-inflammatorisk agent, kurerer influensa, purulent bronkitt, alvorlig tuberkulose.

 Hyllebær - lindrer alvorlig hoste, tungpustethet eliminerer brystet hjelper med influensa og sår hals.

 Eik bark hjelper med sår hals og influensa, reduserer hevelse og betennelse i strupehodet.  
Яндекс.Метрика