Antivirale medikamenter for forkjølelse
 Forkjølelse og influensa helst ubehandlede og advare. Best av forebygging regnes tiltak som skal intensivere immunforsvaret, spesielt under den kalde årstiden. Dette bidrar til å redusere forekomsten av alvorlig sykdom. Imidlertid, i tilfelle av sykdommer av viral natur - er ARI behandling nødvendig. Det er best å bruke denne antivirale legemidler for forkjølelse som påvirker etiologiske - et virus.

 Antivirale medikamenter for forkjølelse - Handling


 Ved behandling av influensa og SARS brukes hovedsakelig antivirale midler. De er stoffer som påvirker virusreplikasjon, dvs. behandling tar sikte på å stoppe virusreplikasjon.
 Bruk disse medikamenter i tilfelle av at sykdommen er forårsaket av bakterier ikke, som et virus. De er syntetisk eller naturlig basis. Brukes til å kontrollere, og forebygging av sykdom. Disse stoffene påvirker forskjellige stadier av forkjølelse. Forskere har funnet om fem patogener. Men nå skal håndtere dem utviklet en bit av antivirale medikamenter. De kan deles inn i tre typer:
 •  Kuren for et bredt spekter av influensa.

 •  Medikamenter for å behandle herpes infeksjoner.

 •  Midler mot cytomegalovirus.

 •  I alvorlige former for infeksjon velkommen slike legemidler er berettiget i lys kan komme inn interferoner. Behandling av forkjølelse antivirale legemidler bør startes i de første 24-36 timene etter utbruddet. Når viruset formere og bebo kroppen, vil slike legemidler ikke lenger handle på det.

   Antivirale medikamenter for forkjølelse - fjerne årsaken til sykdommen   I behandlingen av SARS legemidler som brukes antiviral aksjonsgruppe på luftveisvirus. Følgelig er årsaken til sykdommen elimineres, reduseres risikoen for komplikasjoner og varighet av sykdommen.

   Effektive antivirale legemidler til behandling av forkjølelse og eliminere årsakene SARS som et resultat av:
 •  Redusere risikoen for kroniske sykdommer (kronisk bronkitt, astma, etc.).

 •  Forkorter varigheten av forkjølelse for to eller tre dager, og legge til rette for barnet.

 •  Redusere risikoen for alvorlige komplikasjoner etter å ha fått SARS.

 •  Dessuten er disse stoffene brukes som nødprevensjon hos friske familiemedlemmer.

   Beste antivirale legemidler for forkjølelse


   Foreløpig kan du nevne noen av de mest effektive anti-viral narkotika. Vurdere de beste antivirale legemidler for forkjølelse:
 • Antivirale medikamenter for forkjølelse
   Arbidol brukes for SARS virus A, B er det mest effektive mot larahryppa, syntsyalnыh og adenovirus. Medisinen stimulerer endogen interferon har en antioksidant effekt, øker immunitet.

 •  Ozeltamivir brukes i sykdom etter infeksjon med virus A, Art.

 •  Inosine pranobex bruker i sykdommer forårsaket av rhinovirus, adenovirus og gruppe B virus kjemper effektivt virus influensa, bronkitt virus, parainfluensa. Det øker aktiviteten av interferon stimulerer immunsystemet, har en effekt på T- og B-lymfocytter.

 •  Rimantadin har en sterk antiviral aktivitet mot virus av gruppe A, er den mest effektive mot A2.

 •  Ribavirin er brukt i sykdommer forårsaket av virus av A0 og A2. Den brukes til å behandle parainfluenza type 1 og 3, er det også effektivt mot rhinovirus, coronavirus, respiratoriske virus syntsytyalnыh.

 •  Til tross for effektiviteten av disse stoffene har hver for seg et antall kontraindikasjoner. Derfor bør de ikke brukes uten å konsultere lege. Han vil være i stand til å velge den mest hensiktsmessige medikamentet for en bestemt sykdom.  
  Hvor raskt kurere en kald?
   Har du lagt merke til at det ofte er kaldt når du er midt i innlevering av tester, forberede deg en månedlig rapport eller du vil besøke slektninger? I dette tilfellet, til ditt ønske kurere forkjølelse for et par dager, klare og forståelige, men alle handlinger skal utføres så snart som mulig, ikke utsettes til slutten av dagen.
   Hvor raskt kurere en kald, uten å bruke en masse penger? Kompliserte prosedyrer: behandling av folk rettsmidler, vitaminer som fikk bolus lette symptomer, opprettholde effektivitet og ikke gå seg vill klarhet i sinnet.

   Rask hjelp kurere forkjølelse krisetiltak


   Hvis ikke forsinke sykdom og behandling av kaldstart å se sin første tegn til komplikasjoner vil ha nesten minimal. Hvis du har et svekket immunsystem, og du var ikke kledd for været, de første klokkene som hoste, rennende nese, kløe i halsen, vil høy temperatur dopikaty deg innen et par timer. Kroppen selv begynner å håndtere problemet, og du må hjelpe ham.
   Vitamin C (tabletter, piller, pulver) bør være i din medisin brystet i tilstrekkelige mengder, ta en startdose på det og skylle ned med varm melk. Du liker ikke piller, erstatte dem med sitron og honning. Du må spise 2-3 frukter av middels størrelse med honning i noen mengde. Hvis du ikke allergi mot disse produktene og du har ingen mageproblemer, slik populær behandling for forkjølelse - den mest nyttig måte.

   Forberede sitron kjøttkraft: 2 sitron provaryuyutsya 3 liter vann tilsettes honning etter smak. Denne herlige infusjon og gi deg vitaminer og hjelp til å mestre rus.

   For alle typer av SARS rus oppstår, fjerne giftstoffer fra kroppen vil drikke rikelig med væske.

   Er det bedre å drikke en kald:


 •  bringebær te å redusere temperaturen;

 •  te med honning for å styrke immunforsvaret;

 •  melk med honning og smør;

 •  melk med ingefær rot;

 •  fruktdrikker med rips, rose hofter, tyttebær;

 •  kylling buljong.

 •  Alle drikker bør være varm, men ikke varmt. De fremmer god svette, men for å kurere forkjølelse er svært viktig. Forsterker effekt: skjule et varmt teppe, begynner å svette og sove. I morgen, trenger du ikke engang husker den kvelden du var alvorlige problemer.

   Rask kurere forkjølelse - tur til legen


   Behandling av forkjølelse folk rettsmidler ingen benekter, men hvis det er ingen konkrete resultater, bør du umiddelbart ringe legen din hvis du har:
 •  temperaturen er for høy (i størrelsesorden 385 til 39 grader) holdt i noen dager;

 •  kan ikke svelge mat fra en sår hals;

 •  alvorlig hoste med piping;

 •  pustevansker;

 •  sputum var ekkel brun eller grønn smykket med blod;

 •  ikke passerer hodepine;

 •  er en smerte i øyeeplet, bihuler.

 •  Dette gjelder voksne, behandling av forkjølelse hos barn uten å konsultere en barnelege utelukket! Medisinske tjenester levert på tid, reddet mange liv. Ikke overse det! Du kan ikke gjøre uten legens veiledning følgende:
 •  temperatur under 38 grader - skyte ned sine febernedsettende medikamenter;

 •  ta antibiotika;

 •  overopphetes;

 •  bruke kald eller varm mat;

 •  ved forhøyede temperaturer satt sennep.

 •  Rask kurere en kald bruker folk rettsmidler


   Hvor raskt kurere en kald, hvis ikke puste nese? Bestemors metode av potet er kjent for alle, bør vi ikke utelukke ham puste potet kjøttkraft i ca 20 minutter, dekket hodet. I stedet for potet kan koke mineralvann, som er en del av engen. Disse alkalisk innånding holdt lignende potet metode.
   Hjem behandling for forkjølelse umulig uten løk, hvitløk, pepperrot. Knuse noen av disse grønnsakene, hold i en halv time i en lukket beholder, og deretter åpne munnen din og gjøre åndedrag og nese, holder pusten. Sår hals skylleløsning bidrar til å fjerne vanlig salt.
   Veldig effektivt fotbad med sennep. I en bøtte med varmt vann hell sennepspulver og leggene i 10-15 minutter. Etter denne prosedyren, er det nødvendig å slipe føtter oppvarming salve og sette på varme sokker naturlige. Ta et bad om natten, sover i sokker, ikke fjerne dem før om morgenen.
   Rask behandling av kaldt på leppene hvis mulig tiltak på sitt første manifestasjoner. Ingen bobler, men stedet var allerede kløe og hevelse - på tide å handle, og problemet er to dager. Tradisjonell medisin tilbyr gjelde tre ganger daglig aloe blad, sitron, løk eller olje gran. Te pakker også gunstige for behandling av herpes: standard tepose forseglet, og brukes på ostudzhuyetsya ildsted sykdom i 20-30 minutter. Alle prosedyrer bør gjøres flere ganger om dagen.
   Du tror at du har en banal forkjølelse, men symptomer på mange farlige sykdommer er svært like, ikke selvmedisinering, med mindre du er sikker på at du har en hoste og rennende nese fra hypotermi, og ingen tegn til noe mer alvorlig.
  Spiker gel
   Spiker stadig mer populært som forenkle omsorg for dem. Denne fremgangsmåten er mest egnet for de jentene som ikke er veldig sunt utseende på neglene. På grunn av økning i manikyr er en mer sofistikert, godt preparert, kan det bli et høydepunkt bilde.
   For tiden er det mange teknologier for å bygge. Den mest populære blant dem - gel negler. Gelen av spesielt materiale som herder under ultrafiolett lys og danner en holdbar plate. Negler er laget av denne teknologien ser naturlig og vakkert. Etter herding av gelen danner en glatt og glansfull pels.

   Spiker gel - fordeler   Videre materialer for spiker gel forhindrer deformasjon av platen, som fortsetter sin normale utvikling. Det er også verdt å merke seg at selve inngrepet er helt smertefri. Gel spiker overflaten trenger dypt, så allergivennlige og pustende.

   Men gel negler - har en ulempe - overfølsomhet spiker utvidelse til temperaturendringer. I dette tilfelle blir de sprø og kan sprekke, og reparere dem vil ikke.

   Spiker gel - klassifisering gels


   Før du lære dette håndverket, ser gel negler video leksjoner trenger å vite hva som er gel for negler:
 • Spiker gel
   UV gel svetootverzhdaemыe kurert av UV-stråler. For å gjøre dette krever en kilde til halogen eller ultrafiolett stråling. De holder seg godt plate, ikke avgir lukt, bare festet og behandlet. Under påvirkning av stråler gel stivner og blir ett med fingerneglen.

 •  Nesvetochuvstvytelnыe gel herde etter søknad til dem av katalysatoren - aktyvyzyruyuscheho saken. De er mer tyktflytende, tett børste eller brukes direkte fra tuben, alt inkludert i settene for spiker gel. I løpet av kjemiske reaksjoner og gel stivner. For en mer solid konstruksjon slik gel påføres med et lag av glassfiber eller silke.

 •  Geler sitt slag inndelt i enfase, to-fase, tre-fase.

   Spiker gel - metoder


  Spiker gel
   Det er to metoder - den beruset og former. Gel negler på tips er feste av kunstige produkter som varierer i størrelse, form, farge. Tips holde seg til naturlig, og ikke stenge mer enn halvparten av sin overflate. På toppen av gelen påføres. Dette alternativet er store eiere korte negler.
   Spiker Skjemaer - Forlengelse av platen og gi den forme i papir, plast eller andre klisjeer. De satt på den naturlige neglen slik at vinduet var under sin kant. Når gelen har tørket, må skjemaet fjernes. Som et resultat av fremgangsmåten utvidet sine negler, er forskjellen mellom naturlig og kunstig gresstorv plate synlig. Denne prosedyren kreves sine lange negler.

   Teknologi spiker gel


   For å starte prosessen, bør være kjent teknologi spiker gel. Tenk det steg for steg:
 • Spiker gel
   Du må først forberede verktøyene behandle sine hender med antiseptisk.

 •  Da gjelder håret et spesielt verktøy og skyv den med en oransje pinne. Land negleplaten pidpylyaty så med en diamant belegg eller glass. Samme overflate også bli behandlet for å gjøre den mer grovt, som i dette tilfellet, vil det danne en gel bedre. Denne prosedyren kan gjøres bare på friske negler. Hvordan det er gjort, kan du lære ved å se video opplæring med spiker gel.

 •  Påfør primer til overflaten ringblomster - verktøy for å forberede platen til utvidelsen prosessen.

 •  Da hun bestemte seg for å gjøre negler lenger, er det nødvendig å velge de riktige buy og gel negler. Det er nødvendig å sette en spesiell børste. Lengden er valgt på vilje. Overskuddsmidler bare klatre oransje pinne.

 •  Etter som forårsaket gellaget må tørke ved å sette sin hånd under UV lampe i ca 30 sekunder. Anvende gel som kreves flere ganger, må hvert lag tørkes fra 30 sekunder til 1 minutt.

 •  Etter den andre søknaden ble trukket klissete lag følgende tider i denne fjerningen er ikke nødvendig.

 •  Påløpte negler neglefil og behandles av en spesiell bufom.

 •  Neglene med zapylyvanyya er formet.

 •  Deretter innebærer spiker gel teknikk tørking eller søker fikser det øvre laget.

 •  Spiker gel - grunnleggende regler


   Å bygge etter gelen hatt noen problemer, uansett det ble gjort hjemme eller i salongen, bør du følge noen viktige regler:
 •  På dagen for fremgangsmåten ikke kan anvendes for håndkrem, som mellom gelen og overflaten av neglen kan være hulrommet.

 •  Pode er ikke anbefalt å gjøre dagen før menstruasjonssyklus eller under det.

 •  Ikke kombiner denne prosessen med å ta hormoner eller antibiotika.

 •  Spiker gel er laget bare på en sunn plate.

 •  Før prosedyren bør rengjør skjellaget.

 •  Husk at selv etter gel utvidelser rådes til å ta kalsium og vitaminer. Dette må gjøres for å bli sterkere naturlige negler og beholdt sin helse. Etter fjerning av gel belegg tilrådelig å klore litt tid til å slappe av.

   Gel negler video leksjon:


   I denne videoen opplæringen vil du lære om:
 •  Utarbeidelse av spiker,

 •  Kapasitet for beruset,

 •  Pode på skjemaet,

 •  Aquarium Design "Silver"

 •  Aquarium Design "Sunny Breeze"

 •  Modellering spiker "fransk".


 •  Gel negler - video leksjoner
  Яндекс.Метрика