Aquarium Nail DesignDen moderne kvinne ønsker å bli stelt og vakker, stilig og attraktivt, mens tilbringe et minimum av innsats for å lage din ideelle bildet. Moderne teknologi tillater kvinner å se bra uten å gjøre daglig manikyr, pedikyr og utelukke andre kosmetiske prosedyrer.
En av de mest fasjonable typer manikyr er langt akvariet negledesign. Dette tillater effekten av volumet inne i neglen. Bildet ser ut som om det er under glass. Derfor er denne type design var et interessant og vakkert navn.

Hva er "akvariet negledesign"


For å få negler med denne designen er ikke bare maleri, men også modellering.
 I gellaget kan spille noen ide, innser sin fantasi, for å realisere de mest uvanlige ideen. Støpte akryl blomster, krystaller og steiner, paljetter, sand og tørkede blomster - bruk i akvarium manikyr kan være alt de ønsker. Mange jenter elsker å pynte negledesign logoer lille Coco Chanel og andre kjente merker. Øverste laget av gel polish neglefil spesiell, så negler er flat og glatt, og designelementer er inne. Formen på negleplaten, som vil bli brukt akvarium motivet kan være ganske forskjellig. Formen på neglen gir mester i samsvar med ønskene til kunden og den valgte negledesign. De fleste bildene er brukt for akvarium negledesign, anvendt til den spesielle form av spiker, så før du starter veiviseren bør spørre klienten ønsker.
Aquarium Nail Design

Med akvarium negledesign kan ikke bare lage fargerike bilder og male neglene, men også for å skape en holografisk effekt som er sikker på å dekorere neglene. En av de fasjonable trender i denne type spiker kunst er photodesign.
Aquarium Nail Design

Det er av denne design negler har vært å produsere en rekke materialer som folie, blonder, bulonky, tråder, spesielle typer tekstiler. Om ønsket kan et sjikt av gel plassert selv små skjell, og selv denne type manikyr, vil en jakke ser mer elegant hvis den er laget i teknikken for akvarium utforming.
Aquarium Nail Design

Pros akvarium negledesign

Det valgte bildet eller sang vil du dekorere neglene 3-4 uker før neste korreksjon. Hvis så lang tid å gå lei negledesign, neglelakk kan bare spiker som lett kan vaskes av neglelakkfjerner uten å forårsake skade med akvarium design. Denne type konstruksjon er ikke utsatt for slitasje, slitasje og lekkasje, fordi under flere lag av gel. Selv om du valgte en volumetrisk bilde, kan du være sikker på at det ikke vil forstyrre deg klamre seg til klær og bringe eventuelle ulemper.
Dette manikyr kan gjøres både lang og kort-negler. En vakker design av denne typen er det på lange negler, så master, er sannsynlig å tilby deg et lite bygg din egen spiker plate for å oppnå imponerende resultater. Tross alt, til lengre spiker, jo mer herre over plassen sette sine fantasier. Hele bildet er malt og merket tydelig på lang beruset som tilbyr master-build.
Med moderne metoder for korreksjon spiker forlengelse, denne type design kan du enkelt bære 3 måneder, periodevis legge til nye elementer til korrigering av en eksisterende spor.
Før du bestemmer deg for å lage et akvarium negledesign, vurdere hva som ville være bildene. Husk, manikyr vil tjene deg mer enn én uke, og mangfold og lysstyrke kan fort gå lei. Foruten hverdags manikyr bør ikke se ut som et karneval og fancy. Overlagt palett av akvariet ditt design vil sikre suksess for master og humøret.
Til manikyr glad du en lang tid, er det nødvendig å stole på hans gode mester som kan lage på hendene et mirakel.  
Emalje tannbleking
 Bleking tannemaljen er uten tvil en av de mest populære kosmetiske og tannbehandling. Hvite tenner - en indikator på livskvalitet, velstand, posisjon i samfunnet.
 Bleking skjer gjennom ulike fremgangsmåter og innretninger for å endre fargetone emalje, nemlig dens belysning.
 Moderne medisiner for tannbleking er veldig myk og mild, i motsetning til de tidligere betyr gjort basert slipemidler.

 Hva er emaljen på tannbleking?


 Perhidrol - den mest effektive blekemiddel i dag. Med denne løsningen den raskeste og mest synlig effekt. Emaljert tannbleking fra perhidrolyu fungerer uten skadelige effekter, forbedrer tannkjøtt og tenner følsomhet reduserer emalje og styrker det av medlemmene er mineralene kalsium og fluor.
 Foruten den viktigste aktive ingrediensen i emaljen omfatter hjelpe, kalt katalysator. Som den bruker laser, ultrafiolett, og andre spesielle enheter som letter raske utbredelsen av blekemidler i tannemaljen og akselerere den kjemiske reaksjonen som foregår i det.
 Livslang tannemaljen skifter farge på grunn av effektene av ulike miljøfaktorer. Narkotika, sigaretter, mat, drikker inneholder fargestoffer i store mengder. Tannemaljen kan endre sin fargetone fra skader eller tannbehandling. Alle disse alternativene krever periodiske tannbleking.

 Metoder for å bruke tannbleking


 Umiddelbart før whitening dine tenner som skal behandles fullt og profesjonelt rengjort. Det bør helbrede karies tenner, forsegle dem, fjerne tannsten, polert emalje.
 Det er skrivebord, hjem og intern bleking.
 Desk bleking utføres i klinikken tannlegen i to timer. Emalje tannbleking brukes på alle overflater på tann etter en full rutinemessig inspeksjon og nødvendig behandling.
 Hjemmebleking er lenger på seg mouthguards med en spesiell løsning.
 Interne bleking tenner som brukes for skader. Emalje tannbleking tann passer inni og lukke den midlertidige forseglingen.  
 For å velge en foundation må være kjent med din hudtype. Nå skal jeg fortelle deg hvordan tonal krem ​​for å gi sin fordel hvis du eier av fet hud.Egnet for fet hud fundament


 Når du bruker foundation, bør det ikke være merkbart at han har å gjøre huden glatt og frisk. Eierne av denne type hud sliter fordi fet hud har alltid produsert mange talgkjertler i huden frustrerende skinner på ansiktet er klart synlige porer. Pluss ubehagelig fet hud glans alltid utsatt for akne.


 Denne type hud regnes som den vanligste i det siste, og hver kvinne ønsker å se fantastisk, men det store øyeblikket når du skal på en date eller et jobbintervju i ansiktet er kviser og rive så viktig kampanje. Disse problemene er svært vanskelig utvalg av foundation. Dette hud trenger spesiell omsorg: fuktighetsgivende, fjerne overflødig fett og ren.


 Når du vurdere alle kravene for hudpleie, kan du trygt gå til butikken og velge en foundation. Fremfor alt, husk at kremen skal justeres individuelt tone. Vi kvinner er ikke nok, dessuten det betyr jevner tone, trenger vi også å skjule det små rynker og feil av huden vår. Kvalitativ grunnlaget for fet hud bør ikke være en del av oljer. Kremen bør inneholde elementer som hele dagen rense overflødig olje fra huden din.


Egnet for fet hud fundament Tone krem ​​for fet hud er svært forskjellig fra den krem ​​for tørr og normal hud, da den har en høy tetthet. Verktøyet skal ikke trenge dypt inn i porene, fordi det kan føre til betennelse og forverre situasjonen som helhet. Et godt fundament vil beskytte huden mot UV-stråling og ikke miste sin effektivitet over tid.


 Det antas at valget av ønsket tone er best å sette kremen på håndleddet, men det mest riktige metoden er å kjøpe flere sonder. Hjemme og i naturlig lys, det beste du vurdere hva slags tone du. Lær hvordan du skal bruke sminke, forårsaker morgen fundament, som vil bli rullet i løpet av dagen, fra overdreven svetting, ikke løser problemet igjen prypudryvanyem.


 Når blandet fundament, støv, fett og støv, det fører til forurensning av huden, som et resultat er det sorte flekker. Dette problemet er løst, så akkurat når du merker at huden skinte, tørk den med et silkepapir.


Hjem rette for forkjølelse
 Mange tror at det betyr ikke behandle en kald, vil det ikke være tidligere enn en uke. Det er derfor mange mennesker er strømpe en kald lommetørklær, spray, dråper, og ennå er de ikke alltid effektive. For å oppnå den ønskede effekten kan bruke hjemme rette for forkjølelse.

 Førstehjelp fra forkjølelse - nasal lavage


 Med de første tegnene på en kald og økt slim fra nesen bør umiddelbart gå videre med å vaske bihulene. Dette kan gjøres ved bruk av saltløsning (per liter vann for å oppløse tre spiseskjeer av salt). I saltvann, kan du legge til tre dråper jod. Ved kronisk kald vask hjelper med japansk Sophora, calendula eller eukalyptus. Det er ikke vanskelig å lage mat for to kopper varmt vann trenger teskje av skjær. Det anbefales nesen å vaske to ganger om dagen

 Hvordan lage en effektiv hjem rette for forkjølelse Hvis vandøde dukket opp nylig, bør du spre vingene i nese, hals og bak ørene mentol olje, de trenger også å grave nasal sinus.

 Tre ganger om dagen er anbefalt å smøre innsiden av neseborene juice Kalanchoe, kan den samme juice brukes som dråper, er dette hjemme bøte for en kald veldig flinke til utbruddet.

 Ss sumpen gulv helles et glass av vegetabilsk olje og tilført på et mørkt sted, mens det skal være jevne røre. Deretter tappe oljen og deretter innpodet i nesen tre dråper. Når pasienten gikk på bedringens vei, snarere innpodet i dråper tre ganger om dagen. Siden dette verktøyet skal sette mot tre dager, og de vandøde vil ikke vente, denne gangen kan du nyte fersk juice av rødbeter eller gulrøtter. Du kan ta en bomullsdott dyppet i bete juice. Eller bruke olje blandet med gulrot juice (bare to spiseskjeer). For større effekt i denne væsken kan legge to dråper hvitløk juice.

 Kvartal løk og to fedd hvitløk i olje bør være varm, men ikke la det koke opp, så denne oljen kan brukes som en dråpe.

 I nesen, kan du sette inn tamponger gjennomvåt løk juice, men dette betyr brenner, det er bedre poet fortynnet med melk og noen dråper flytende honning.

 Ethvert hjem bøte for kald anbefalte tre ganger om dagen, tre dråper i hvert nesebor. Den eneste måten å bekjempe sykdommen.  
Яндекс.Метрика